Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Prohlášení FanClubu HCS k situaci při minutě ticha před utkáním v Brně

9. ledna 2016 000 12:18,  Prohlášení

715.jpg

Rádi bychom se vyjádřili k nedopatření, které se týká minuty ticha při uctění památky hokejové legendy pana Bronislava Dandy před zápasem Kometa-Sparta pod širým nebem 8. ledna 2016.

Z mnoha stran jsme jakožto fanoušci HC Sparta Praha napadáni, že jsme se nezachovali správně, jak se sluší a patří při tak vážném okamžiku, jakým minuta ticha je.

Kvůli nepozornosti několika z nás jsme danou situaci nezaregistrovali, ani neslyšeli výzvu k ní. Proto jsme nezareagovali tak, jak bychom měli. Je potřeba na tomto místě říct, že ať už byly důvody k chování a projevu několika z nás jakékoliv, stala se z naší strany chyba, které jsme si vědomi. Rozhodně však odmítáme názory, že v tom byl jakýkoliv úmysl zneuctít danou situaci či dokonce vyjádřit neúctu panu Dandovi.

Celá situace nás velice mrzí a touto cestou bychom se rádi omluvili organizátorům akce a samozřejmě i všem, kterých se toto nedopatření dotklo.

Igor Němec alias Rikki

Předseda FanClubu HCS