Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

CHOREOGRAFIE: Budování nového týmu, pomozte také!

28. dubna 2010 v 09:00,  Prohlášení

174.jpg

Záleží Vám kromě předváděné hře i na atmosféře v Tesla areně? Chcete poznat nové přátelé, partu a stát se členem jádra Fanclubu? Měli byste zároveň zájem čerpat určité výhody, které tato činnost obnáší? Přidejte se k nám a pomozte vytvářet nadále bouřlivou atmosféru plnou nápaditých choreografií a transparentů. Potřebujeme Vaši pomoc!

V holešovické aréně můžete vidět transparenty a choreografie zejména od sezony 2005/2006, kdy parta nadšenců začala vyrábět skromné výtvory. O sezonu později již vznikl tým převážně z řad členů Severní Frakce, kteří se tímto úkolem po tuto a následující sezonu zabývali. Zajištěna byla spolupráce s vedením HC Sparta Praha, které choreografie nám pomáhá spolufinancovat materiál. Zbytek financí pokrývají výdělky Fanclubu, nemusíte se tedy bát, že by Vás někdo nutil platit za barvy, papíry, balonky atd.

VIDEOGALERIE: Choreografie z dosavadní sezony i z minulosti

Ročník 2009/2010 přinesl již určité změny v organizaci. S choreografií začali pomáhat noví fanoušci. Díky tomu jste měli možnost vidět například obří plachtu přes celou západní tribunu či další velké obrazce v kotli.

Čas je bohužel neúprosný a většina ze stávajících členů tohoto uskupení už nemá kvůli pracovnímu vytížení čas choreografie vytvářet. HLEDÁME PROTO NOVÉ TVÁŘE, NOVOU HNACÍ SÍLU, KTERÁ BUDE NADÁLE POKRAČOVAT V ZABĚHNUTÉ TRADICI.

V jednání jsou různé výhody, jako třeba zlevněné permanentky pro OSVĚDČENÉ tvůrce choreografie, které máme k dispozici již několik let.

TO NEJPODSTATNĚJŠÍ Z NOVODOBĚ SPARŤANSKÉ TVORBY

Budeme rádi za každého člověka, který by byl ochoten pomoci buď dlouhodobě, či pouze občasně. Hledáme ale především nové jádro, nový tým, který by měl zájem se této činnosti věnovat. Samozřejmostí je dlouhodobá výpomoc od předchozích tvůrců, několik z nás navíc bude nadále pokračovat.

Zájemci ať se prosím přihlásí na emailovou adresu strawby69@seznam.cz  .

Nedopusťte, aby na Spartě panovala tichá a ponurá atmosféra jako před několika lety.