Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
678.jpg
toci87 +340
14.04.22 v 07:27

reakce na marek17: ,,Bohužel si myslím, že je to mimo možnosti, nasazování..." zobrazit příspěvekBohužel si myslím, že je to mimo možnosti, nasazování rozhodčích nejde ovlivnit z pozice APK, nebo samotného klubu, muselo by to jít shora. V Třinci se stává hodně "podivných" věcí, pořád mám v paměti gól - negól Dana Přibyla, kdy tam Hrubec vykopnul tyčku a samozřejmě nám to neuznali.. Můžeme jen doufat, že to nebude z roviny rozhodčích příliš ovlivněný."

JJ tam se nám to nestalo jednou, tohle teda byl myslím Honza Buchtele ten nájezd, nikoli Dan, ale na věci to nic nemění, ale pamatuji si tu srážku Buchteleho s Hrubcem, kdy Hrubec skočil piruetu jako Verner v nejlepších letech, a šli jsme ven, atd atd. *MIMO*

+1
678.jpg
toci87 +340
12.04.22 v 21:42

reakce na MartinMegadeth: ,,Tomáškovo zranění je neskutečná smůla. Nejlepší hráč..." zobrazit příspěvekTomáškovo zranění je neskutečná smůla. Nejlepší hráč play-off a přijde o finále. Pro nás obrovské oslabení. Ale jinak půjdu proti proudu: za mě to byla shoda nešťastných okolností a Novotný na tom přímou vinu nenese. A už vůbec ne, že by chtěl Tomáška zranit úmyslně. Chápu, že včera Sparťany s**l, já na něj píč*val taky mocně, ale v tomhle je nevině. On to ostatně i Tomášek také v rozhovoru na webu říkal, že jeho zranění je souhra nešťastných okolností. Ale s**e mě to fakt mocně, že jsme o něj pro finále přišli. *NAPR****
www.hcsparta.cz/clan..."

To tak určitě je, byla to shoda náhod, ale na druhou stranu té shodě předcházel zbytečný atak Novotného, bez kterého by se to nestalo vůbec no, to jediné se k tomu dá říct, ale už to nevrátíme a musíme bojovat i za Davida *SALA*

678.jpg
toci87 +340
12.04.22 v 13:07

reakce na Bumbi: ,,Já mám takovej pocit, že když je to náš hráč tak si ho..." zobrazit příspěvekJá mám takovej pocit, že když je to náš hráč tak si ho stáhnout můžeme, nemohli bychom použít kmenovýho hráče Sokolova se střídavým startem k nám"

Sparta odpovídala na FB, že může nastoupit, takže bych se toho nebál, tvořivý pravák by byla možná nejlepší náhrada za Tomáška.

Vím, že sny se moc často neplní, ale ta představa, že třeba Příba dá zlatý gól.... O-)

678.jpg
toci87 +340
12.04.22 v 12:19

reakce na Radek Ady: ,,Tomasek ma po sezone, prasata *KOSA* *LEBKA* *KOSA* *LEBKA* "

Nejlepší hráč play off, to bude těžké nahradit, ale včera jsme to také dokázali bez něj vyhrát, tak doufám, že to zvládneme i ve finále, jediné malé plus může být, že pokud ještě není někde dohodnutej tak vzhledem ke zranění by tu třeba mohl zůstat, ale raději bych ho viděl na ledě.

Přitom by stačilo, kdyby Novotný úplně zbytečně jako magor nezahodil Vitoucha a byl by klid. My jsme po 6 letech ve finále, a opět jsme v SF přišli o našeho nejlepšího hráče, viz Přibyl 2016. :-/

+1
678.jpg
toci87 +340
12.04.22 v 10:13

reakce na Schaschek: ,,Ne, na play off už ne. Tam už jsem kupoval lístky."

Aha, no možná to bylo i tím covidem že mohlo jen 1000, nevim jak to bylo sezony předtím

678.jpg
toci87 +340
12.04.22 v 09:45

reakce na Schaschek: ,,Základní fáze chl ano."

A na play off CHL to už letos neplatilo? Ja měl za to že s permici na PO lidi mohli i na CHL

678.jpg
toci87 +340
12.04.22 v 08:34

reakce na MrToby: ,,Ahoj, pokud si koupim permici na příští rom i s PO, spadá do toho..." zobrazit příspěvekAhoj, pokud si koupim permici na příští rom i s PO, spadá do toho i chl a jiný turnaje? Díky"

Jojo platí to vlastně od přípravy až po play off. Dřív třeba skupina CHL byla v ceně permice bez PO, ale letos již ne, takže se to vyplatí, také do ni příští rok poprvé půjdu, pokud ji tedy nedají za 10 tisíc. *PEKLO*

678.jpg
toci87 +340
09.04.22 v 21:19

reakce na SpartaCorps: ,,K tomu junioři dali plíseň 4:2, série 2:3, ACS U19 dali příbram..." zobrazit příspěvekK tomu junioři dali plíseň 4:2, série 2:3, ACS U19 dali příbram 2:1 a v rugby vyhráli naši nad vyškovem 34:10
Vic takových dní *SALA* *SALA* "

A starší dorost snížil serii na 1:2 po výhře 1:0 *OK*

+1
678.jpg
toci87 +340
08.04.22 v 21:26

reakce na SpartaCorps: ,,Tvl to mě fakt sere tohle….v neděli musíme nebo už nevim…."

Hraje se v pondělí, ale nic to nemění na tom, že je musime dorazit

678.jpg
toci87 +340
08.04.22 v 20:32

Když ale zapneme, tak vůbec nestíhají. Musíme takhle hrat 20 minut a něco tam padne

678.jpg
toci87 +340
07.04.22 v 22:23

Díky p. Gulaši, to je kapitán na správným místě *FUCKU* *FUCKU*

+3
678.jpg
toci87 +340
07.04.22 v 19:49

reakce na Jacob.: ,,Má něco s rukou, bylo to včera vidět na ig, když vystupovali z..." zobrazit příspěvekMá něco s rukou, bylo to včera vidět na ig, když vystupovali z autobusu tak měl něco na ruce"

Jj a na livesportu byl v sekci nejisty start (poranění zápěstí)

678.jpg
toci87 +340
04.04.22 v 23:16

Sluší se poznamenat jedna statistická věc potvrzená ročenkou, Filip Chlapík dnes vyrovnal klubový rekord P.Tona, 79 bodů v sezóně včetně play off *THUMBSUP* *THUMBSUP* *THUMBSUP* *BRAVO*

+2
678.jpg
toci87 +340
04.04.22 v 09:07

Ke včerejšku asi tak, že začátek pěkný, rychlý gól, Sobotka to udělal parádně, ale pak jsme vypadli z tempa a Motor byl lepší a zaslouženě srovnal, myslím, že hodně důležité bylo chycené TS(s přispěním hodně slabého zakončení Valského) a pak už jsme měli navrch, škoda jen že se nepovedlo přidat 3.gól, ale zkušeně jsme to odbránili a moc do šancí je nepouštěli, každopádně, jak řekl Jandač, chce to lepší výkon dnes. Rozhodně na ně máme a máme víc rozvrstvenou sílu. U nich jsou nebezpeční prakticky jen Pech s Gulašem a když je pohlídáme, máme velkou šanci. Navíc když zrychlíme a otáčíme hru, tihle starší hráči už nám nestíhají. Uvidíme dnes, doufám, že to bude po dnešku 2:0 *SALA*

678.jpg
toci87 +340
02.04.22 v 08:49

Lukáš Rousek dnes v 7. zápase za Rochester první bod, jen tak dál *THUMBSUP*

+1
678.jpg
toci87 +340
29.03.22 v 09:20

reakce na chuli: ,,0+7 ti přijde málo? "

Tak je potřeba říct, že z toho 0+4 měl v prvním zápase. Poté už jen 3 asistence a nepálí mu to. Bohužel od hráče co udělal 70 bodů se očekává trochu víc. Ale třeba se střelecky chytne v SF, holt tady už si každý každého víc hlídá, a času je méně. Ale hodně by pomohlo aby se on i Řepík už trefili, takhle nás táhnou Polášek s Pavelkou *METAL*

+1
678.jpg
toci87 +340
29.03.22 v 07:54

reakce na Hcspikr255tgh: ,,Já něco přes 3 :-D Ale díky výhře jsem nějak v pohodě,..." zobrazit příspěvekJá něco přes 3 :-D Ale díky výhře jsem nějak v pohodě, porážka by se kousala fakt těžko.. *THISISSPARTA* Jsem strašně rád že právě my rozhodli. Plačky jedou na dovolenou a vidět ksicht Šmída, Vlacha k nezaplacení že končí. *SALA* Všechno jim v play off procházelo až sem se divil že rozhodčí je snad na jejich straně... Doufám že proti Motoru už to bude lepší a bude se pískat rovina. Protože co rozhodčí v tyhle sérii předvedli se taky nevidí pořád. Je smutný že at pískal kdokoliv tak rovina to nebyla ani náhodou. Proto doufám že v semifinále se to trošku změní, ale radost že jsou plačky na dovolený!! *SALA* *SALA* "

Přesně tak, máme to jak hráči, po výhře se ta únava vytrácí. :-D *POSILOVNA*

678.jpg
toci87 +340
29.03.22 v 07:03

Spánek asi 4 hodiny a už je člověk v práci, jsem rád, že jsem stihl po půlnoci metro ještě, už to moc nevypadalo. :-D . Ale stálo to za to, taková euforie po tom gólu. Zasloužený postup a teď nabrat síly na Motor.

+2
678.jpg
toci87 +340
28.03.22 v 17:45

reakce na Schaschek: ,,Otázka jestli tam nedají Přibyla, ale nevím jestli můžou, když..." zobrazit příspěvekOtázka jestli tam nedají Přibyla, ale nevím jestli můžou, když hrál doteď za Sokolov."

Je tam Doležal a šmerha
Jinak Šmíd samozřejmě v první obraně *BOXER* *SALA*

678.jpg
toci87 +340
27.03.22 v 16:08

reakce na Canuck: ,,Tak kolik zapasu dostane Stoljarov od Ujcika? Doufam, ze necekaji na..." zobrazit příspěvekTak kolik zapasu dostane Stoljarov od Ujcika? Doufam, ze necekaji na posledni chvili to nahlasit aby Sparta mel cas na to pripravit, ale nedivil bych se. Jestli koukas na ten hit na Repika, tak tam Jelinek taky mel maly naskok, oba brusle byli v luftu, trefil ho do zad u mantinelu kdyz to necekal. Rozdil je v tom, ze Repik je vetsi ikona nez Smejda... :)"

Ja myslim ze jelikoz dostal druhý vyšší trest tak automaticky ma stopku 1 zapas

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So