reakce na Jacob.: ,,Má něco s rukou, bylo to včera vidět na ig, když vystupovali z..." zobrazit příspěvekMá něco s rukou, bylo to včera vidět na ig, když vystupovali z autobusu tak měl něco na ruce"
Jj a na livesportu byl v sekci nejisty start (poranění zápěstí)
Ke včerejšku asi tak, že začátek pěkný, rychlý gól, Sobotka to udělal parádně, ale pak jsme vypadli z tempa a Motor byl lepší a zaslouženě srovnal, myslím, že hodně důležité bylo chycené TS(s přispěním hodně slabého zakončení Valského) a pak už jsme měli navrch, škoda jen že se nepovedlo přidat 3.gól, ale zkušeně jsme to odbránili a moc do šancí je nepouštěli, každopádně, jak řekl Jandač, chce to lepší výkon dnes. Rozhodně na ně máme a máme víc rozvrstvenou sílu. U nich jsou nebezpeční prakticky jen Pech s Gulašem a když je pohlídáme, máme velkou šanci. Navíc když zrychlíme a otáčíme hru, tihle starší hráči už nám nestíhají. Uvidíme dnes, doufám, že to bude po dnešku 2:0
reakce na chuli: ,,0+7 ti přijde málo? "
Tak je potřeba říct, že z toho 0+4 měl v prvním zápase. Poté už jen 3 asistence a nepálí mu to. Bohužel od hráče co udělal 70 bodů se očekává trochu víc. Ale třeba se střelecky chytne v SF, holt tady už si každý každého víc hlídá, a času je méně. Ale hodně by pomohlo aby se on i Řepík už trefili, takhle nás táhnou Polášek s Pavelkou
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Já něco přes 3 :-D Ale díky výhře jsem nějak v pohodě,..." zobrazit příspěvekJá něco přes 3 Ale díky výhře jsem nějak v pohodě, porážka by se kousala fakt těžko..
Jsem strašně rád že právě my rozhodli. Plačky jedou na dovolenou a vidět ksicht Šmída, Vlacha k nezaplacení že končí.
Všechno jim v play off procházelo až sem se divil že rozhodčí je snad na jejich straně... Doufám že proti Motoru už to bude lepší a bude se pískat rovina. Protože co rozhodčí v tyhle sérii předvedli se taky nevidí pořád. Je smutný že at pískal kdokoliv tak rovina to nebyla ani náhodou. Proto doufám že v semifinále se to trošku změní, ale radost že jsou plačky na dovolený!!
"
Přesně tak, máme to jak hráči, po výhře se ta únava vytrácí.
reakce na Schaschek: ,,Otázka jestli tam nedají Přibyla, ale nevím jestli můžou, když..." zobrazit příspěvekOtázka jestli tam nedají Přibyla, ale nevím jestli můžou, když hrál doteď za Sokolov."
Je tam Doležal a šmerha
Jinak Šmíd samozřejmě v první obraně
reakce na Canuck: ,,Tak kolik zapasu dostane Stoljarov od Ujcika? Doufam, ze necekaji na..." zobrazit příspěvekTak kolik zapasu dostane Stoljarov od Ujcika? Doufam, ze necekaji na posledni chvili to nahlasit aby Sparta mel cas na to pripravit, ale nedivil bych se. Jestli koukas na ten hit na Repika, tak tam Jelinek taky mel maly naskok, oba brusle byli v luftu, trefil ho do zad u mantinelu kdyz to necekal. Rozdil je v tom, ze Repik je vetsi ikona nez Smejda... :)"
Ja myslim ze jelikoz dostal druhý vyšší trest tak automaticky ma stopku 1 zapas
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Nechápu proč rozhodčí nepiska??? Jasný faul on to nepiskne a my..." zobrazit příspěvekNechápu proč rozhodčí nepiska??? Jasný faul on to nepiskne a my dostaneme branku. *** "
Taky si myslim, podle me jasne podrazeni na dvoraka
reakce na frafont: ,,Nájezdy vzhledem k tomu, jak jsme v nich dlouhodobě..." zobrazit příspěvekNájezdy vzhledem k tomu, jak jsme v nich dlouhodobě "úspěšní", nechci, dávám přednost rozhodnutí ze hry "
No pokud vím, letos jsme vyhrali jediné a paradoxně právě v Liberci
reakce na MichalM: ,,Hele, ten gól Liberce byl podle pravidel. Já moc nechápu, proč..." zobrazit příspěvekHele, ten gól Liberce byl podle pravidel. Já moc nechápu, proč jsme šli do toho videa, když to museli na lavičce na tabletu vidět. Přišlo mi to unáhlený, mohlo se to použít ke konci na to, jak tam Šmíd nesmyslně prasil Šmerhu myslím, tam měl jít ven bez ohledu na to, že ke konci se zápas zpravidla dost pouští. Ale už je to jedno, je jasný, že to doma budou zkoušet taky. Oproti posledním rokům vidím u mančaftu fakt chuť a vůli, k tomu máme ohromnou kvalitu v útoku..............Tuhle sérii dáme, a když budeme takhle pokračovat, tak nejen tuhle........
"
Nebyl, v hale jsou to emoce ale ted jsem to shledl v záznamu a ano, jurcina ordose strčil ale ne přímým směrem na Machyho, ordos mohl spadnout vedle něj, tohle prostě byl zářez od rozhodčích a absolutní neprofesionalita, i přes kterou ale vedeme 2:0
reakce na Hcspikr255tgh: ,,A koho si přát? No jednoznačně pokud chceme dojít co nejdále tak..." zobrazit příspěvekA koho si přát? No jednoznačně pokud chceme dojít co nejdále tak prostě musíme porazit všechny! "
No když jsem včera viděl Plzeň tak bych si přál asi je, přijde mi, ze nic moc nehrají a jen neschopnost boleslavi v ofenzive jim srovnala sérii, ale myslím že by to pro nás byl dobrý soupeř
reakce na Dave624: ,,Je to takový divný sedět na svým místě a nikoho okolo..." zobrazit příspěvekJe to takový divný sedět na svým místě a nikoho okolo neznat "
Njn my si užíváme hory. Pomohl jsem alespon virtuální vstupenkou
reakce na Schaschek: ,,Ještěže mám permici s play off."
Na příští rok už si taky budu pořizovat s play off no.
Aktualizováno: Před 37 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 37 s