reakce na Schaschek: ,,To krávo Němeček ho tam stínuje, dneska dobrej začátek ale od..." zobrazit příspěvekTo krávo Němeček ho tam stínuje, dneska dobrej začátek ale od prvního gólu zmar. Začátek sezóny teda zatím hodně rozpačitej. Ale co ještě otočíme "
To teda, zatim z toho nemám dobrý pocit
reakce na Schaschek: ,,Tak jak to dneska vidíte?"
Zatím hrajeme dobře, a 4.lajna je fantastická
reakce na Honza: ,,Bolí z toho oči. Absolutně bez pohybu, důrazu. Vůbec, ale vůbec..." zobrazit příspěvekBolí z toho oči. Absolutně bez pohybu, důrazu. Vůbec, ale vůbec nejedou nohy, a když se nám odrazí (štěstím) puk na hokejku, tak to pouze nahodíme do středního pásma a tím veškerá kreativita končí. Až jsem si musel znovu přečíst soupisku."
Jj přitom staci kdyz na chvili jsou v utoku a byly z toho dva krásné góly ale jinak nic
reakce na Dave624: ,,Jako je to první zápas, do vánoc jde téměř o hovno ale prostě..." zobrazit příspěvekJako je to první zápas, do vánoc jde téměř o hovno ale prostě ta obrana příliš nadšení ve mě nevzbuzuje "
Souhlas no,snad si to sedne
reakce na karlos: ,,Vždyť oba ty fauly byly, buď soudný"
Jo asi byli ale v play Off se třeba tohle nepíská
reakce na karlos: ,,Nechte toho s tím bulením, pánové*METAL* *METAL* Poměr střel..." zobrazit příspěvekNechte toho s tím bulením, pánové
Poměr střel 13:3.....to jsme hráli v oslabení celou třetinu, ne?? S tím jaký máme hráče do útoku je to pro mě ostuda. A vy tady brečíte nad rozhodčíma a už jste ubulený dopředu na neděli
My jsme Sparta, ne parta ubulánků
"
To není balení,ale fakt, teď nás pošle do 3, zase se v úvodu ligy píská jak basket
reakce na Dave624: ,,Myslíš? *KSICHT* "
No když nás budou řezat rozhodčí tak jo, jako co tohle bylo na smerhu?
reakce na Dave624: ,,To jsou jako ještě v autobuse nebo co? "
Nechapu,ale horší už to být asi nemůže
reakce na Kimi R.: ,,Já vím, že v obraně nějaké mezery jsou, ale všude čtu jako..." zobrazit příspěvekJá vím, že v obraně nějaké mezery jsou, ale všude čtu jako kdyby jsme měli obranu úrovně Chance ligy. Krejčík,Polášek,Němeček,Moravčík jsou víc než slušný základ na elh. K tomu mladý kluci jako Krutil, Jandus nebo Mikliš. Třinec nás vloni porazil s hráči v obraně, které si vzal z FM (Zahradníček,Zbořil) Tím neříkám, že by jeden brousek neměl přijít měl místo Dvořáka, ale zase taková hrůza jako to všude čtu není. "
Souhlasím, jeden bek defenzivni by se hodil, ale do ledna casu dost, muze přijít v průběhu sezony, jinak ten tým vypadá velmi dobře ,jsem zvedav na dnešní sestavu, jiste je ze nebude Moravcik a Buchtele
reakce na Jacob.: ,,Tak Michal Moravčík mimo na několik týdnů *SORRY* "
A to je psano kde? Nikde jsem konkrétní jména nečetl
Aktualizováno: Před 5 min. a 44 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 44 s