Dá se to ještě otočit, ale bude to teď o hlavě, vymazat dnešek rychle z hlavy a v úterý to zkusit zlomit. Hlavně důraz před brankou. Při presilovkach musí být Vauhkonen zaparkovany před Kacetlem natrvalo a nespolehat jen na Repikovu střelu, to už mají precteny, měli mít i jinou variantu, tohle se dá v základní části, ale v PO jenom tohle nestačí.
Tak v úterý to bude vypadat úplně stejně, jenom s tím rozdílem, že těch 6 přesilovek budou mít na nakloněné rovině pšonci a tak dvě tři vyuzijou, to bude teprv lekce z produktivity. V play off nevyužít tolik přesilovek, to se prostě neodpousti. Odešla nám forma v tu nejhorší možnou dobu, konec základní části už to trochu naznačoval.
reakce na DAPDO: ,,Hancko s Haraslínem v Itálii leštili lavičku taky."
No pokud by to byli následovníci těch dvou, tak se zlobit úplně nebudu. Akorát by to taky chtělo někoho do ofenzivy.
Tak si říkám, jestli to Sparta zase s tou internacionalizaci trošku neprehani. A že by tyto posily byly nadprůměrné na naší ligu? No necháme se překvapit. Každopádně pokud Kairinena přirovnává norský expert na úroveň Pavelky, tak nevím, jestli jsme si úplně pomohli. Kamenovic ani Laci toho zrovna moc v Itálii a Francii neodehrali a leštili lavičku. Snad nebudou další, kteří spadnou do propadlište dějin. Každopádně by to chtělo ještě nějakou kvalitní desítku a hrotoveho útočníka.
reakce na Tomidlo1: ,,Prospal by mi nevadil jako asistent, podle mě je stejný typ jako..." zobrazit příspěvekProspal by mi nevadil jako asistent, podle mě je stejný typ jako Varaďa, chce aby tým makal a nemá problém ho zjebat v kabině. Takže klidně Varaďa Prospal je pro mě ideál pokud si ho Varaďa přeje "
Jo a k nim Franta Ptáček, ať se tam někdo věnuje obraně, trenér a asistent zase bývalí útočníci, chce to i někoho kdo srovná obranu.
reakce na SpartaCorps: ,,Sem si řikal že tam nechame pateru a odvezem si Davida…. Co ma..." zobrazit příspěvekSem si řikal že tam nechame pateru a odvezem si Davida…. Co ma kurwa delat v litvajzu tvl…."
Souhlas, jeho bych bral taky, kdyby to šlo.
No na neděli proti Olomouci bych to viděl na drsnější choreo od kotle a pokud to s vedením nehne, tak holt asi demonstrantivní bojkot, jinak nevím, co by je mohlo probrat. Takhle to dal nejde. Tam není nic, obrana derava jak cedník, šílený chyby, nesmyslný vyloučení a útok hrozně jalovej, to jde na vrub trenérům, zadnej systém v tom není, ani důraz, nasazení, nebýt brankářů, jsme na chvostu tabulky, základní chyba je absence asistenta, který by měl na starost obranu. Napadá mě Jirka Vykoukal nebo Franta Ptáček a místo Patery aspoň toho Varadu, když už nic, tak aspoň by tam všechny seřval. Patera tam stojí jen jako solnej sloup bez energie, emocí a sparťanského srdce.
Aktualizováno: Před 5 min. a 9 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 9 s