Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
frafont +1172
05.03.22 v 06:39

reakce na Dave624: ,,Ahoj šla vám koupit vstupenka na zápas s Kladnem přes..." zobrazit příspěvekAhoj šla vám koupit vstupenka na zápas s Kladnem přes ticketportál? Já se tam přihlásím zadám permici číslo i s kódem a nejde mi to neukáže se mi možnost vstupenku koupit. Nevíte někdo co s tím? "

Když vlezeš v profilu do sekce "moje objednávky" nebo tak nějak, tak bys tam měl mít vstupenku připravenou, bude jenom potřeba dokončit nákup/uhradit.

otaznik2
frafont +1172
04.03.22 v 20:20

Olomouc bere tři body gólem čtyři vteřiny před koncem. Takže je to daný jasně - nedělní výhra za tři body rovná se první čtyřka je tam *SALA*

+1
otaznik3
frafont +1172
04.03.22 v 19:04

Po dvou třetinách teda výsledek za mě o dost lepší, než předváděná hra.

otaznik4
frafont +1172
02.03.22 v 20:07

Dneska je to teda hodne dlouhy a jeste bude.

otaznik5
frafont +1172
02.03.22 v 14:17

www.sport.cz/clanek/...
Tak na derby jsou delegovaní Poláci, tak snad to k něčemu bude *VYHLIZI*

+1
otaznik6
frafont +1172
01.03.22 v 16:32

Tvl, pro změnu Tomášek zraněnej podle toho, co píšou na ksichtoknize *KOSA*

otaznik7
frafont +1172
27.02.22 v 21:49

Jsem juknul na onlajny kvůli výsledkům a tak a vidím i výsledek z NHL Detroit - Toronto 7:10. To hráli bez obran nebo co :-D

otaznik8
frafont +1172
27.02.22 v 20:52

Na tu čutanou se teda moc dívat nedalo, ale co už, hlavní jsou teď body, zbytek se může doladit potom *SALA* Jinak hokej teď v závěru ZČ dvakrát Zlín, jednou Vary, jednou Kladno, což by papírově mělo bejt za čtyři výhry za jedenáct až dvanáct bodů dohromady, ale víme, čeho jsou ti naši dezoláti schopní, že jo.

otaznik9
frafont +1172
27.02.22 v 15:45

Tak prvni tretina dobry. Liberec to zkousi provokovanim a stouchanim, ale kluci na to zatim nastesti nehodlaji pristoupit a jedou hokejove *BOXER* *SALA*

otaznik10
frafont +1172
25.02.22 v 22:16

Ona ta cesta do první čtyřky možná nakonec spíš než přes Plzeň povede přes Pardubice, který chytly nějakou prohrávací vlnu *KSICHT* V neděli s Libercem to každopádně vypadá na pěknou řežbu, tak doufám, že to bude férovka a nezkazí to pruhovanej.

otaznik11
frafont +1172
25.02.22 v 21:44

www.sport.cz/clanek/...
Jirka Veselý jede a už je v Dubaji ve finále. Tak snad to dotáhne až do konce *PRVNI*

+2
otaznik12
frafont +1172
25.02.22 v 20:14

Vzadu nam to moc nefunguje, ale zas maji kluci nabito ostrejma v utoku, takze dobry :-D

otaznik13
frafont +1172
24.02.22 v 21:56

reakce na Leo: ,,To je rozhodnutí, jak pojď na mě z boku! Trapný chytrolín Nedvěd..." zobrazit příspěvekTo je rozhodnutí, jak pojď na mě z boku! Trapný chytrolín Nedvěd zůstal a má udělat analýzu neúspěchu a doporučit nového kouče ?
Bože to naše vedení hokeje už níže klesnout snad nejde. "

Bohužel u nás klasika - trenér je první na ráně jako obětní beránek pro veřejnost, ale ti experti na vyšších místech jsou prakticky nedotknutelní a nesmrtelní.
P.S. tím "trenér první na ráně" se nechci zastávat toho ko.kota Pešánů, chraň panbuch, ten měl za mě letět do háje už dávno.

otaznik14
frafont +1172
24.02.22 v 21:14

reakce na Hcspikr255tgh: ,,***, o kouči to není tady se jich tolik vyměnilo a furt hrajeme..." zobrazit příspěvek***, o kouči to není tady se jich tolik vyměnilo a furt hrajeme to stejný... "

Vždycky se vyhodí trenér, případně asistent a uklízečka, ale ti lidi na postech řiditelů a manažerů tohohle a tamtoho zůstávají. Dokud se do toho neřízne ve vyšších patrech, tak za mě není šance se z toho vyhrabat *KOSA*

+2
otaznik15
frafont +1172
24.02.22 v 19:17

Druhýmu gólu předcházel nesmysl v našem podání - místo odkopu od brány jim hrábnutím a tečí darujeme roh. A málem to bylo vzápětí 3:0, ale ofsajd.

otaznik16
frafont +1172
24.02.22 v 16:49

Tak Pešána odvolali a s ním jdou pryč i asistenti, ale Péťa Nedvědů zůstává jako GM a má se vyjádřit do půlky března, koho jako nového trenéra.

otaznik17
frafont +1172
24.02.22 v 12:32

reakce na Jacob.: ,,https://www.facebook.com/1735707069857250/posts/5056435667784357/?sfns..." zobrazit příspěvekwww.facebook.com/173...

Erik údajně podepsal smlouvu na dva roky ale velký zájem projevil švýcarský tým Langnau :-/ "

Tvl, aspoň kdyby to byl pořádnej tým a ne nějací dezoláti ze dna tabulky...

otaznik18
frafont +1172
23.02.22 v 17:33

Thorell a Horák zpátky v sestavě, ale zase Chlapík, Pavelka, Němeček out (jestli nemoc nebo co, to netuším). My snad fakt nebudeme komplet nikdy *MIMO*

otaznik19
frafont +1172
21.02.22 v 23:07

reakce na karlos: ,,Jen ať si kluci vylejou hlavy*VYCEP* *DRINK* Někdy to může být..." zobrazit příspěvekJen ať si kluci vylejou hlavy *VYCEP* *DRINK* Někdy to může být nejlepší příprava *KAMOSI* "

Hlavní je, aby to doplnění tekutin bylo s Mírou, že jo *KSICHT*

otaznik20
frafont +1172
21.02.22 v 10:43

reakce na kvcr: ,,Čtvrtý flek se nám zase vzdálil, zase se nám nepovedlo udržet..." zobrazit příspěvekČtvrtý flek se nám zase vzdálil, zase se nám nepovedlo udržet jednogólový náskok. Díval jsem se do statistik a výhry o jeden gól máme celkem dvě, zatímco soupeřům se s námi povedlo vyhrát o gól osmkrát. To mi nepřijde jako vizitka superzkušeného týmu. I když los v závěru máme luxusní, už to nemáme ve svých rukou, na dva týmy máme ztrátu přes čtyři body a navíc jsou za námi Vítkovice se stejným počtem bodů.

O tom, že jsme si tenhle zápas prohráli sami, asi není sporu - festival spálených tutovek (kde dominovali Tomášek s Řepíkem), opět dva góly z brankoviště, kde dorážel úplně volný hráč, opět neproměněný ani jeden nájezd. Musím ještě říci, že postoj Hudáčka ve chvíli, kdy se k němu v nájezdech blížil soupeř, mi přišel hodně podezřelý. Aktuálně asi nemám v Extralize míň oblíbeného hráče, než je Lakatoš, takže když se k němu odrazil před bránu puk od zadního mantinelu, šel jsem štípat dříví. Nechápu, proč zase došlo k těžce nerovnoměrnému nasazování hráčů (Chlapík 24 minut, Vitouch 10) - i když jsme hráli dost přesilovek, většinu času jsme vedli, tak tam snad nemusíme pořád posílat to nejlepší.

Zlost už jsem si vylil, tak teď z druhého soudku - Miloš Holaň prohlásil, že si nemyslí, že bychom je nějak přehrávali. No, já si to myslím. Když spočítám tutovky, kdy před střelcem zívala kasa, bylo to tak 10:0 a jen totálně zoufalá střelba a zázračný odraz od zadního mantinelu v power play způsobil, že to uplácali. Jediný, kdo si z týmu Vítkovic zaslouží absolutorium, je Dolejš. Když pominu ty góly z brankoviště, výkon to byl dobrý a zápas jsme měli vyhrát tak o tři góly. Pokud takhle hrát vydržíme, měli bychom bodovat, i když naše produkce doma už trochu začíná připomínat deku. Doufám, že se vrátí Horák s Thorellem (a brzy i Kaše), to jsou hráči, kteří nám hodně chyběli.

Teď máme zápas, který prostě vyhrát musíme. Mám trochu v hlavě, že bude v bráně Hrachovina, kterému jsme letos dali ze tří zápasů celé tři góly a (a všechny prohráli se skóre 3:12), už by ale bylo na čase to změnit. Budějovice jsou asi největším soupeřem o čtyřku, máme s nimi horší bilanci, takže cokoli jiného než tříbodová výhra by posunula naše šance do oblasti teorie. Doufám, že dokážeme zopakovat nebo ještě lépe zvednout výkon a přidat aspoň průměrnou produktivitu. "

Jako s tím luxusním losem nevím, jestli se dá nějak souhlasit - za mě naopak máme soupeře, kteří do toho všichni půjdou po hlavě a nic neodevzdají jen tak. Sice teda Zlín, kterej tam máme dvakrát během pěti dnů, už od sestupu nezachrání prakticky nic, ale bude to chtít dohrát nějak důstojně a i kdyby, tak proti komukoliv jinýmu by to případně zabalili, proti nám rozhodně ne.

+1
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So