reakce na Kubajs: ,,https://youtu.be/Gtw0IV0Zj2U Je fakt, že tohle má nádech..." zobrazit příspěvekyoutu.be/Gtw0IV0Zj2U
Je fakt, že tohle má nádech úplně jiné atmosféry
Tak třeba za rok, když vrátili Tarzan Boye, třeba se vrátí i tohle "
Helmice a štíty u Termopííííl jsou nejvíc nejlepší. Ještě k tomu přidat ty trumpety a klaksony a houkačky na plynovej i ruční pohon
reakce na paul68: ,,A kdyby vyhrála ve čtvrtek Boleslav i Brno, plus Holomóc dneska..." zobrazit příspěvekA kdyby vyhrála ve čtvrtek Boleslav i Brno, plus Holomóc dneska už, tak máme Syrečkáře? "
přesně tak - ale doufám teda, že tahle varianta nenastane...
reakce na paul68: ,,Je variana ještě, že by jsme chytli Brno? Nebo ne?*FUCKU*..." zobrazit příspěvekJe variana ještě, že by jsme chytli Brno? Nebo ne? Každopádně chytneme asi někoho, kdo bude hrát 5zápasů....
"
Brno nám z možnejch soupeřů vypadlo ve chvíli, kdy postoupily Pardubice.
reakce na chuli: ,,Kde to najdu ? ..a Něco takového už tu jedno ubylo jestli se..." zobrazit příspěvekKde to najdu ? ..a Něco takového už tu jedno ubylo jestli se nepletu "
na ksichtoknize
reakce na Kubajs: ,,Nemáte někdo informace jak je na tom Kaše a další marodi?"
Poslušně hlásím, že nemám, jelikož a protože v době playoff je cestování informací ven uzavřeno - co kdyby tu někde poblíž poskakoval špión z řad možných soupeřů
reakce na Tomidlo1: ,,Sparta postupuje !!!!!!!! *FLAGSPA* *FLAGSPA* *FLAGSPA* *FLAGSPA*..." zobrazit příspěvekSparta postupuje !!!!!!!!
"
Na to, že už byl stav 3:0 na zápasy, trochu příliš velký drama, ale hlavně že ten postup dali aspoň na třetí pokus
reakce na Anguilla: ,,Ty kráso když teď vidím jak Sor hraje za Slatance a mi jsme ho..." zobrazit příspěvekTy kráso když teď vidím jak Sor hraje za Slatance a mi jsme ho mohli mít ale ten náš slavný scauting ho nekoupil i když mohl je mi zlé..."
Nechtěli jsme se pouštět do finančních dostihů a asi by nám nezapadl do koncepce a kodexu a tak vůbec. Ale jak někdo trefně zmínil na spartaforever, jít Sor k nám, tak bude teď mít odehráno dohromady sedmdesát minut, jestli.
reakce na Vena: ,,SHS - Kdy nahodíte rezervaci na výjezd, nechci to propásnout abych..." zobrazit příspěvekSHS - Kdy nahodíte rezervaci na výjezd, nechci to propásnout abych nemusel po svých.
"
Já myslím, že jakmile bude jasno, koho chytíme do čtvrtfinále, tak přijde nějaké info o možnosti rezervovat rezervaci
Pokud si to vybavuju správně, tak proti Jablonci tuhle sezónu tři zápasy (dvakrát liga, jednou pohár) a z toho ani jednou jsme nebyli schopní je porazit v normální hrací době. Aspoň že už Jabka v podstatě nemůžou projít do první šestky a tím do nadstavby o titul - čtvrtej zápas, čtvrtá remíza, to by už bylo trochu moc. Ale hlavně že podle slov Rosickýho a spol. máme minimálně zdvojený všechny posty a posily nepotřebujeme, že jo
reakce na Tomidlo1: ,,Machy lehčí zranění v bráně Janus tak snad se dá do kupy na..." zobrazit příspěvekMachy lehčí zranění v bráně Janus tak snad se dá do kupy na pondělí "
První zápas čtvrtfinále bude až 21. března, to je času až kam na vykurýrování těch menších šrámů - snad nám teda ještě nestihli od čutálistů předat to, že se řekne, jak hráč ten a ten má lehčí zranění a bude chybět dva, maximálně tři týdny, aby z toho potom reálně bylo snad půl roku
reakce na karlos: ,,Kopačky z boje o titul vypadli po pouhých 4 kolech. Nutno přiznat,..." zobrazit příspěvekKopačky z boje o titul vypadli po pouhých 4 kolech. Nutno přiznat, že jsme mimo hru o titul zcela zaslouženě. Naše jarní výkony jsou fakt trapné
Nezbývá než věřit, že hokejky budou ve hře o titul až do posledního zápasu sezóny
a že ten poslední zápas sezóny zvládneme
Sparťanský národ už by si úspěch zasloužil
"
Čutálisti vypadli ze hry o titul prakticky už před prvním ligáčem po zimní pauze tou neaktivitou na poli přestupů (Čvančara bude dobrej, ale podle mě to chce tak rok dva, než se pořádně vyhraje, jinak přece nepotřebujeme žádný krajní beky, žádnou novou krev do středu zálohy, aby tam nebyli šneci, máme dost svejch hráčů, co na tom, že půlka je věčně mimo a druhá půlka hraje všechno, jenom ne svůj post). A ještě víc si ten boj o titul odstřelili v Budějovicích a s Plzní, kdy to bylo dohromady za dva, mohlo to bejt klidně za nula, k udržení jakžtakž šance to chtělo za čtyři až šest. Včerejšek už na ten verdikt jenom dal razítko.
Teda ještě že jsem šel před sezónou do permice i s playoff, když vidím na ofiku ty ceny na čtvrtfinále, tak to by teď byl solidní průvan ve financích. Na druhou stranu to teda celkem chápu, když kvůli blbýmu covidu bylo většinu dosavadního průběhu sezóny ze vstupnýho tak nějak nula nic.
Tak je to tam Ještě před měsícem bych teda nevěřil, že to dopadne tahle, to pořád vypadalo na plácání někde okolo 10. místa. Na úterý se to holt sešlo tak, že ani jednomu týmu o nic nepůjde, takže za mě dát oraz oporám a poslat tam takovej širší kádr plus případně pár mlaďochů z juniorky/dorostu. A potom v rámci možností v pauze doléčit šrámy a vyhnat virózy a počkat si, kdo na nás vyjde. Série 3-6 a 4-5 mají první zápasy 21. a 22. března, takže času bude celkem dost. Já osobně teda nechci Vítkovice a Olomouc, jinak je to jedno.
Aktualizováno: Před 3 min. a 45 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 45 s