Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
frafont +1115
27.11.22 v 19:02

Jo, takhle by to šlo. Teď ale příští týden přijde ten trojboj Třinec, Hradec a takový to po cestě na Vídeň, to teprve ve větší míře ukáže, jak jsme na tom. Ale já věřím, že to dáme za sedm až devět bodů a pak už prostě musíme vyletět tabulkou nahoru *SALA*

+2
otaznik2
frafont +1115
27.11.22 v 15:04

Tak v bráně se kluci prohodili, jinak sestava stejně jako v pátek. A já si posbírám věci a vyrazím a snad to bude výsledkově a herně minimálně tak jako s Libercem *SALA*

otaznik3
frafont +1115
25.11.22 v 22:15

reakce na fandaFanda: ,,Vidis Martine, a to same ja si myslim o Euru v Agnlii, konkretne..." zobrazit příspěvekVidis Martine,
a to same ja si myslim o Euru v Agnlii, konkretne 1996, kdy jsme postoupili ze skupiny C - smrti prohrali se skopcakama, porazili Icka a remizovali 3:3 v zaverecnem zapase s Ruskem, coz stacilo na postup. Potom jsme porazili Portugalce kouzelnym obloukem Poborskeho, v dalsim zapase Spanely na penalty tusim 6:5 a ve finale vedli 1:0. Tam uz jsem veril, ze mame dalsi zarez do pazby a uspech. Bohuzel vymena Olivera nas o vyhru pripravila. Nejsem si jisty, ale priblizne 15min pred koncem vyrovnano a potom inkasovany gol v prodlouzeni, to byla velka smula, tam jsme meli na to to vyhrat a chybel jen pomyslna spetka stesticka..
V roce 2004 to byla jedina vetsi takticka chyba naseho stratega Brucknera."

V semifinále na penalty jsme v tom 96 dali Francii, ne Španělsko. A pokud se nepletu, tak na semifinále se musela sestava všelijak lepit, protože karty. Sudí snad museli mít zapsáno, kdo už kartu má z minula, šup tam další (stálo se za dvě). Ještě Látal nebo kdo dostal červenou přímo.

+2
otaznik4
frafont +1115
25.11.22 v 22:01

Ještě tam je dost chyb, ale to se spraví. Hlavní je vyhrávat (pokud možno v základní hrací době).

+1
otaznik5
frafont +1115
25.11.22 v 16:07

Řecko na tom ME 2004 hlavně hrálo nechutnej beton, koukat se na to nedalo. Jinak tam bohužel zrovna platilo pravidlo "stříbrného gólu", my jsme dostali v závěru první půlky prodloužení a už nebylo kdy a jak reagovat. Tohle jsme schytali bohužel i v Anglii 96 v podobě "zlatého gólu". A jako na potvoru zrovna hned potom v obou případech se to pravidlo zrušilo - kdyby se normálně hrálo prodloužení v komplet délce, tak jsme podle mě minimálně jeden z těch dvou zápasů vyhráli.

+1
otaznik6
frafont +1115
24.11.22 v 10:28

reakce na karlos: ,,A další článek o asistentovi trenéra ve Spartě. Ještě že tu..." zobrazit příspěvekA další článek o asistentovi trenéra ve Spartě. Ještě že tu Spartu máme *THX* *THX* *THX* o kom jiném by pak ti pisálkové psali a na co by celý zbytek republiky nadával? *KSICHT* *KSICHT* *KSICHT*
Marně vzpomínám, kdy naposledy se takto mediálně řešil asistent trenéra ať už v extralize nebo i v kaprlize *MIMO*
Nicméně to nic nemění na tom, že máme trenérskou dvojici vynikající, k tomu kvalitní hráčský materiál a tak jsem moc zvědavý, co nám trenéři a hráči budou servírovat. Věřím, že nám to menu bude chutnat *THISISSPARTA* *SALA* *THISISSPARTA* "

Sparta ty všechny lančíky a psychoře nezajímá, ale stejně do článků a diskusí o Spartě lezou furt. Kde je poptávka, tam je i nabídka, takže příště očekávám článek o tom, co na ty trenéry říká teta strejčka Pepy odnaproti, která se zná s maskotem *KSICHT*
Jinak to, jak se věci mají, bylo jasně vidět už v minulosti, kdy na idnesu nebo čem byly kromě souhrnu kola i články k jednotlivým zápasům a k nim diskuse, na nějaký Litvínov - Vítkovice bylo sedm příspěvků, jestli vůbec, na Sparta - kdokoliv bylo klidně 100+ příspěvků během deseti až patnácti minut.

+2
otaznik7
frafont +1115
23.11.22 v 17:02

Chorvati nejsou schopní dát gól Maroku, Německo prohra s Japonskem, to se hned v prvním kole skupin zamotalo víc, než bych čekal. Němci to zmastili tuplem, protože příště jdou na Španělsko a jakmile nevyhrajou, tak dost pravděpodobně zase konec už ve skupině.

otaznik8
frafont +1115
22.11.22 v 13:09

Tak na první překvápko v rámci MS čutálistů se nemuselo čekat ani moc dlouho - Argentina právě ráčila prohrát se Saúdskou Arábií *KSICHT*

otaznik9
frafont +1115
18.11.22 v 19:43

Prostě musíme dostat tak blbej gól (ještě úplně zbytečně) a neudržíme to na nulu vzadu *KOSA*

otaznik10
frafont +1115
18.11.22 v 19:27

reakce na Koudy: ,,Že by dnes pátá? *METAL* "

tak určitě - už je tam *SALA*

+1
otaznik11
frafont +1115
18.11.22 v 19:13

Hele, využitá přesilovka. Stačí jednou pořádně vystřelit a ono to jde, akorát mám pocit, že ono se těm našim plantážníkům nějak střílet nechce/nechtělo *KSICHT*

otaznik12
frafont +1115
16.11.22 v 19:28

Plus minus v půlce první třetiny to mohlo/mělo bejt dva nula pro nás, místo toho první třetina skončila dva nula pro Třinec a od toho se zase všechno odvíjí. A bohužel jestli dvě a půl střely za třetinu, nebo tři pr*ele šancí, to je v našem podání v současnosti úplně jedno, jelikož a protože výsledek je v obou případech stejnej :-(

+1
otaznik13
frafont +1115
16.11.22 v 19:06

Tak konečně jsme taky trefili zařízení *SALA*

otaznik14
frafont +1115
16.11.22 v 18:10

Ani ze samostatnýho úniku na brankáře ten gól nedáme, to je fakt marnost.

otaznik15
frafont +1115
16.11.22 v 17:30

No jo, Třinec na rozdíl od nás ty svoje příležitosti promění...

otaznik16
frafont +1115
15.11.22 v 14:14

Tak já to teda když tak na záskok vezmu *KSICHT*

otaznik17
frafont +1115
13.11.22 v 17:16

Tak čutálisti nakonec nepůjdou do zimní pauzy s tak velkou bodovou ztrátou, jaký jsem se bál. Na Plzeň sedm bodů, na ten soubor z druhýho břehu dva až pět (nejspíš teda pět). Po těch pěti plichtách v řadě a po tom výbuchu v derby to beru. A pokud zase Rosický a spol. neproflákají zimní přestupové okno, tak on ten titul nemusí bejt úplně pryč *SALA*

otaznik18
frafont +1115
12.11.22 v 18:58

Cutana zatim dobry, akorat vic golu to chtelo, bylo dost situaci, kdy to bud letelo kousek mimo, nebo nekdo z CB zblokoval.
Jo, abych nezapomnel - mlha ven! :-D

otaznik19
frafont +1115
12.11.22 v 10:09

Mně už je to skoro jedno, ať přijde třeba Tonda Vomáčka z ulice, ale ať už se to doprčic nějak rozlouskne a vyřeší.

+1
otaznik20
frafont +1115
11.11.22 v 12:57

Za průtahy může pan Ono Seto s bratrem Tosesamo *KSICHT*

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po