reakce na Anguilla: ,,Já bych na ten Spengler Cup nejezdil lepší podle mě je liga a..." zobrazit příspěvekJá bych na ten Spengler Cup nejezdil lepší podle mě je liga a soustředit se na ni a na vítězství mě osobně ten turnaj v Davosu netáhne..."
Při všech těch zraněních a tak jsem původně chtěl, aby se ta účast našich zrušila, ale když už tam jsou, tak něco uhrát a pokud možno bez dalších zranění
reakce na gulbis: ,,Jedna věc mě zajímá. Od určité chvíle Kovář přestal chodit..." zobrazit příspěvekJedna věc mě zajímá. Od určité chvíle Kovář přestal chodit na sólo děkovačku po zápase, když se vyvolává jeho jméno. Na začátku sezony normálně pod kotel jezdil ale poslední dobou jen zamává a mizí do kabiny. Nevíte někdo důvod? "
Třeba jede styl "nebudu tam poskakovat a blbnout po každý výhře v základní části, nechám si tu show až na playoff po vyhraných sériích"
Plzeň měla za celej zápas kolik? Dvě opravdu nebezpečný situace, možná tři, z toho první až někdy v závěru 2. třetiny. Tohle je Sparta, jak ji chci vidět, ne to nahazování, plácaná a veřejný bruslení odnikud nikam. Teď si užít svátky, na Spengleru to hlavně odehrát bez dalších přechodů na marodku (pokud dobře chápu ten systém, tak minimálně tři zápasy to tam pro nás budou tak jako tak) a potom v lednu zase šup do boje
Jinak já bych taky spíš bral nějakou útočnou explozi a výhru 6:3, 7:3 a tak, než nervy o gól, ale holt vzhledem k tomu, jaká je fáze sezóny, je potřeba se smířit s tím, že většinou to budou tyhle těsný výsledky o gól, možná o dva. Okolo vánočních svátků se začíná opravdu "lámat chleba" a od ledna dál už to jde šíleně rychle za sebou a není moc prostoru a času na nápravu větších zaváhání.
Aktualizováno: Před 1 min. a 26 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 26 s