Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
350.jpg
chuli +148
04.11.22 v 20:38

reakce na Koudy: ,,Kladno právě vyhrálo dokonce :-D"

Tak to je v ***i..Ale hlavně že má Barunka plnou halu....loni jsme skoro získali titul tak co bysme vlastně chtěli.... *NAPR**** *NAPR****

350.jpg
chuli +148
04.11.22 v 20:37

reakce na Schaschek: ,,Hněv fans by však neměl pocítit pouze trenér, ale i hráči,..." zobrazit příspěvekHněv fans by však neměl pocítit pouze trenér, ale i hráči, kteří hrají výrazně pod své možnosti. Pokud Pateru odvolají, tak jedině dobře, ale i hráči na tom mají výrazný podíl viny."

Bude se něco dít nebo to nechame a uvidíme co se stane během repre pauzy?

350.jpg
chuli +148
04.11.22 v 20:37

Ať to v neděli trénuje třeba uklízečka...a ať si Patera sebou vezme marného Poláška s Nemeckem..díky

350.jpg
chuli +148
04.11.22 v 20:35

Vedení je zřejme spokojené...Hlavně že se někdo inspiroval v ***ym Vegas a máme Showtime..to že jsme skoro předposlední a dotahuje se náš poslední Kladno je jim asi u prd*le!!!! *NAPR**** *NAPR**** odvolejte Pateru hned nebo vedení ven!!!

350.jpg
chuli +148
04.11.22 v 20:34

reakce na Coocen: ,,Uvítal bych jej "

Ať sem vůbec neleze už tu byl a hrál hovno

+1
350.jpg
chuli +148
04.11.22 v 16:05

reakce na Kimi R.: ,,Mám v plánu dneska oplývat vtipem až do naší 15 střely v..." zobrazit příspěvekMám v plánu dneska oplývat vtipem až do naší 15 střely v zápase, takže bych to viděl tak na 56 minutu zápasu. "

Hele když dáme s 15 střel 5 golů já budu spokojen .. *KSICHT* *KSICHT* *KSICHT*

350.jpg
chuli +148

reakce na Schaschek: ,,Hokejový Tvrdík se nezapomněl vyjádřit :-D..." zobrazit příspěvekHokejový Tvrdík se nezapomněl vyjádřit :-D

isport.blesk.cz/clan..."

Koho zajímá názor tohohle zm*da? *NAPR**** *NAPR****

350.jpg
chuli +148

Já budu skromný ..stačí mi první obraná dvojice - Kempný- Klok :D

350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 12:07

reakce na slajer: ,,Asi se neví kdo místo něho...:-O "

Tak Ať to dočasně někdo veme a pak se to vyřeší

+1
350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 12:05

reakce na Kimi R.: ,,No nevim :-D Jandus,Němeček,Vitouch"

Tragickej Němeček do Repre ..nechápu ..

350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 12:04

reakce na Radek Ady: ,,Takze odvolani se asi dnes nedockame co? :-/ :-/ :-( "

Třeba to řeší ..my víme ho*no ..

350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 10:33

reakce na Anguilla: ,,Já je čtu docela se bavim:-U "

Mě třeba sere ..že tam píše kde kdo rozumy ..lidi ,kteří jdou jednou za sezonu ,nebo lidé ,kteří jsou In že fandí spartě a to je tak vše .... Ale aby někam jeli nebo pomohli z atmosférou to je ani nehne ...

350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 10:28

reakce na Schaschek: ,,V neděli budou mít určitě speciální produkci s ohledem na..." zobrazit příspěvekV neděli budou mít určitě speciální produkci s ohledem na legendy. Ono obecně tyhle slogany #nezastavíš #showtime atd. jsou zlo, protože jakmile hraješ blbě, tak to na fans Sparty začne hned působit jako rudý hadr na býka. Fanoušek (záměrně nepíšu konzument a idiot, co sedí celý zápas na zadku, fotí se na instagram a prakticky mu je jedno, že tam Sparta hraje - prostě nulový vztah ke klubu) vždy chce vidět dobrý hokej, zažít dobrou atmosféru v hale. Neznám nikoho z aktivních fans pro které je nějaký program na kostce důležitý, spíše naopak. Buď jim je úplně jedno co se tam pouští nebo je to často vyloženě vysírá, když vidí něco, čemu jsme se tenkrát, když to měla Slávie, tak smáli nebo když se zahraje hudba do rozběhlého chorálu. Za poslední dobu mě nejvíc zklamalo puštění nějaký šílený disko sra.čky za stavu 2:4 (možná 2:3?) s Olomoucí. To, že se něco pustí je věc jedna (režie to má připraveno dopředu), ale že se v hledišti juchá jak kdybychom vedli my, to je úplně k poblití. Tohle, že jsou fanoušci Sparty? Ne, tohle jsou pouze diváci, kteří si možná vezmou dres nebo šálu, ale o Spartu jim vůbec nejde. Kdyby jim totiž o Spartu šlo, tak rozhodně nebudou juchat za nepříznivého stavu.
No aspoň, že na Spartě je v tomhle nějaký kompromis mezi aktivním fanděním a tím .... co se pouští na kostce. Meritem věci je, že režie, DJ, moderátor, všichni jsou placení klubem a ten finální produkt, který pak vidíme je přáním klubu. Stejně jako slogany nezastavíš a showtime, to je taky věc klubu. Takhle to prostě chtějí mít. Riziko, že vlastní fanoušci budou ještě víc naštvání, když se bude hrát blbě, tam je velké (což se teď naplno ukazuje - včera po zápase mi vyjel sponzorovaný příspěvek na fb "showtime") a teď se to docela ukazuje. "

Tak zrovna nezastavíš ..ve spojitosti třeba s tričkama bylo super - sám tričko mám ,ale letošní showtime je fakt trapný ...jj napsal jsi to přesně. Sláv*i jsme smáli za kiss me ..a teď máme něco podobného a lidé na tribunách se ještě fotí a užívají si to ... by jeden zvracel z toho... *BOXER*

+1
350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 10:02

reakce na Schaschek: ,,https://www.spartans.cz/vyjezdy/rezervace/79-shs-on-tour-hc-kometa-brn..." zobrazit příspěvekwww.spartans.cz/vyje...

Výjezd do Brna se plní nadmíru dobře, tak se přidávejte 8-) Kdo by přece nechtěl vidět, jak bude Míša Kempný pálit proti "svým" :-D "

Mě by jenom zajímalo jestli si váží aspoň trošku toho, že přes to jakou hrajou sr*cku za nima jezdíme .. 100 lidí v Litvínově ..teď to vypadá dobře do Brna .. *SALA* *SALA*

350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 09:57

reakce na Schaschek: ,,Ty kráso, tak to je masakr. Tam se musí dít věci dneska *VYKULENY*..." zobrazit příspěvekTy kráso, tak to je masakr. Tam se musí dít věci dneska *VYKULENY* "

Já vím,že za to PR nemůže ..ale možná by se měli v neděli vy*rat na showtime ....

350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 09:55

reakce na ReiN: ,,Jak je možný, že někdo v kotli - myšleno fanoušci, kteří se o..." zobrazit příspěvekJak je možný, že někdo v kotli - myšleno fanoušci, kteří se o hokej zajímají podstatně víc než "diváci" - by byl proti nějakýmu protestu? Jakože argument že se fandí vždycky i když na to všichni totálně mr.daj je pořád aktuální? "

Jak už jsem psal, kdyby jsme hráli obyčejný zápas ..tak aŤ jdeme třeba na střídačku ..to je mi fuk ..ale Když jde o legendy ..tak bych před zápasem šel do Holešovic a během zápasu neprotestoval ...ale rozhodně to neznamená že jsme spokojení ..jak jsem psal níže až do Litvínova jsem stál za Paterou ..

350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 09:52

reakce na cedak: ,,Tady fakt není na co čekat. Když k nám nikdo nechce, tak ať to..." zobrazit příspěvekTady fakt není na co čekat. Když k nám nikdo nechce, tak ať to provizorně vezme Hlinka s někým kdo má licenci u mládeže.
Ještě k tomu, jak se tu řeší obsazenost naší haly náplavama, já fandit Pardubicích tak si ani za nic v neděli nenechám uniknout takhle marnou Spartu která se tam bude ploužit ve slavnostních dresech
:-( "

Ty vole dyť ty mr*ky z Pardubic neumějí fandit ..ty přeřveme i v 10ti lidech ..a já si myslím,že v neděli vyhrajeme ..

350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 08:22

Pokud nebude do Neděle Patera pryč jsem pro nějaký protest, ovšem nepřijde mi to vhodné během zápasu, který je věnovaná legendám ...klidně před zápasem pojďme do Holešovic protestovat nebo tak něco ..ale během tohoto konkrétního zápasu je to nevhodné kvůli těm legendám co budou přítomné.

350.jpg
chuli +148
03.11.22 v 08:20

Až do zápasu v Litvínově jsem stál za Paterou, protože mě srali předchozí pokusy s pánem s loděnice a nejsem na tyhlety experimenty zvědavý.

Nyní se táži ..jestli už v 8:00 jsou všichni v kancelářích. Jestli se shání nový trenér a jestli už bylo Paterovi poděkováno za odvedenou práci a byl odvolán?

+1
350.jpg
chuli +148
02.11.22 v 11:44

buĎ to bude 0.5 a nebo prohrajeme a Pavel okamžitě skončí

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po