reakce na loupák: ,,Rozdíl je jen v tom, že on to píše kvůli tomu, že se bojí..." zobrazit příspěvekRozdíl je jen v tom, že on to píše kvůli tomu, že se bojí příchodu Jandače, který já bych naopak uvítal a já to píšu proto, že Hořavovi nevěřím ani nos mezi očima, natož to, že tady vydrží dýl jak do konce téhle sezony. Během PO pokud nás tam dotáhne, se na něj nějak sudí špatně podívá, nebo zakopne o hokejku v kabině, nasere se, že se mu hází v českém hokeji klacky pod nohy a zmizí ve Švédsku."
Tak to čumím....
reakce na Schaschek: ,,Já to vím (doufám v to:-D ). To jen Vojta si nedá furt říct."
Nepsal jsi tu něco o jménech? Díky
reakce na Schaschek: ,,Fakt je mi na blití jaký shitstorm se spustil na legendy Sparty..." zobrazit příspěvekFakt je mi na blití jaký shitstorm se spustil na legendy Sparty kvůli nenažranýmu pšonkovi. Dotyční by se měli stydět."
To se ovšem pleteš...a sám určitě to máš stejně..Bříza jako gólman je legenda jako funkcionář byl nic moc...
Tona a Hlínu uznávám jako hráče proč mám asi doma dres Tona a na dresu nosím 17? Ale to samé se dá říct i o těch co kydaji hovna na Rosického...Jako hráč je obrovská legenda Sparty ale jako funkcionáři se mu nedaří..takže pokud Ton a Hlinka jako funkcionáři dělají něco špatně nesmí se nic říct? Na Břízu se také praskalo a na Rosu se také prská...koneckonců záření příklad je Martinec..byl vyhozen spolu s Paterou a o pár dní později mu celá hala tleská jako jedné z Legend Sparty kterou bezesporu je..takže si myslím že moci říct názor i na činy Tona a Hlíny jako funkcionářů je v pořádku
reakce na ReiN: ,,Hele, já chtěl taky Varaďu, ale hlavně kvůli emocím na..." zobrazit příspěvekHele, já chtěl taky Varaďu, ale hlavně kvůli emocím na střídačce Ale měnit chod celý organizace se majiteli nechtělo, čemuž se nedivím. A upřímně, kdyby majitel hodně chtěl, tak nebude názory Hlinky s Tonem asi moc řešit a udělá to podle sebe. "
Mě ale nešlo o Varaďu kdyby přišel Venca z horní dolní je mi to fuk..jen vracet se stále do stejné řeky je na hovno..Hořava po sezoně uteče..protože ho naserou třeba rozhodčí..Sparta přivede nového trenéra..nebude se jí dařit tak povolané Hořavu a pojedeme pořád dokola? Proč nedáme Šanci třeba Ferrymu? Mě zajímá ten asistent..ale radši ti asi nechci vědět
reakce na Schaschek: ,,Čemu nerozumíš na tom, že ten přivandrovalec z předPolska..." zobrazit příspěvekČemu nerozumíš na tom, že ten přivandrovalec z předPolska neustále měnil již domluvené? Představ si, že jsi majitel firmy a máš na pohovoru uchazeče o zaměstnání. Na všem se spolu domluvíte s tím, že mu smlouvu pošleš. Tak to uděláš a ten uchazeč ti tu smlouvu pošle několikrát zpátky vždy se zvýšenými požadavky. Je to pro tebe signál, že u tebe chce pracovat nebo tě jen podojit? Pokud máš apsoň trojciferné IQ (což snad jo), tak si odpovíš sám..."
A ty bys jako zaměstnavatel vzal zpět zaměstnance co ti několikrát zdrhnul a měl v něj důvěru? Já ne...když už jsme u těch přirovnání..to bych radši ještě hledal jinde ..když by mi nevyhovovala ani jedna varianta..
reakce na Schaschek: ,,Hořava nás vloni vytáhl z hoven."
Ale ne k titulu... I když má jednu polehčující okolnost a to zranění Tomáška. já se spíš bojím kdo mu bude dělat asistenta..
reakce na Tedd22: ,,A co mělo vedení dělat, pokud měl Varaďa nepřijatelné..." zobrazit příspěvekA co mělo vedení dělat, pokud měl Varaďa nepřijatelné požadavky? U jednání jsme nebyli, noviny hledají senzace…"
Ferry Ton Hlína.. jednoduchý...
reakce na toci87: ,,Ale Horava tady nevybouchl nikdy ano titul se neudělal ale šlo to..." zobrazit příspěvekAle Horava tady nevybouchl nikdy ano titul se neudělal ale šlo to postupně nahoru po letech kdy jsme hrali předkolo "
A to je bráno jako úspěch? Takže mi už titul nechceme? Hmm..a já myslel že máme všichni cíl titul..asi ne..mělo se to zkusit pokud by to nevyšlo tak pak ano..mohli jsme říct chyba je jinde budeme s tím něco dělat a ne se vracet ke druhému místu...
reakce na Tedd22: ,,Já myslím, že je pravda někde v na půlce… Varaďa to určitě..." zobrazit příspěvekJá myslím, že je pravda někde v na půlce… Varaďa to určitě neudělal Spartě jednoduché, Hořava je přijatelná volba… Já chtěl Grosse, ale co už.. aspoň se na ten hokej půjde koukat "
Ano jsme spojeni bude se hrát super hokej..to jsme tedy klesli když nám tohle stačí ke spokojenosti..
reakce na Lord: ,,Hlavně zatáčka u Brna,kde je toho plné fórum, nemají nic na..." zobrazit příspěvekHlavně zatáčka u Brna,kde je toho plné fórum, nemají nic na práci,tak musí řešit Spartu "
Ale jinak jsme jim úplně u prd*le
reakce na ReiN: ,,Třeba Pateru *HAHA* "
A to by byl kauf jako svině a nejlepší zakončení týhle komedie :D :D
reakce na Schaschek: ,,Ty vole kde to žiješ proboha? Ten klub je jeho ne tvůj :-D Majitel..." zobrazit příspěvekTy vole kde to žiješ proboha? Ten klub je jeho ne tvůj Majitel když bude chtít tak nás vytuneluje a půjde do hajzlu
Fakt si myslíš, že někdo kdo do toho sype vlastní miliony, tak nechce titul a úspěch?
A za druhé jaká je garance, že by tu ten úspěch udělal Varaďa, který měl větší úspěchy jen v Třinci? Stejně tak jako uspět, tak tu mohl i úplně vybouchnout."
jako mohl vybouchnout ,ale nezkusili jsme ho ...zatímco Hořavu a Jandače už jsme zkusili a k čemu nám to bylo ..je to 50tkrát a stále poprvé nebo jak se ten film jmenuje
reakce na Schaschek: ,,Důležitý ale není co píše nějaký chuli nebo schaschek nebo..." zobrazit příspěvekDůležitý ale není co píše nějaký chuli nebo schaschek nebo kdokoliv a už vůbec ne kdejaký žebrák z ostatních klubů, kterých se to ani netýká.
Důležitý je co chce majitel. A když majitel dá někomu nabídku a ten ji třikrát navýší a neustále šponuje, tak je jasný, že si ten majitel nenechá srát na hlavu a to je jedině dobře."
A majitel nechce titul? tak tu pak nemá co dělat ... btw .. Hořava ti odstřelí Simona ..budeš mít radost ..
reakce na Mišák: ,,Nedorazí, do médií jasně řekl, že do Sparty nepůjde."
no a to je nějaká berná mince?
reakce na Schaschek: ,,Ty vole spíš si nenechá majitel srát na hlavu a to je dobře."
já s tímhle úplně nesouhlasím ... ať si Varaďa vymýšlel co si vymýšlel jsou za ním tři tituly a co je za Hořavou s Jandačem, nic ...... tohle je pro mě berná mince ...až nás Hořava dovede k titulu tak se o tom můžeme bavit ... a to je podle mě ten rozhodující faktor ... nebo titul nechceme stačí nám útočný hokej a čtvrtfinále?
reakce na Mišák: ,,Nejsi v tom sám, já jsem taky spokojen [:-} "
a když dorazí podržnotes budeš i nadále spokojen?
reakce na ReiN: ,,Tak minule to bylo obráceně ne? Hlavní byl Jandač :-D :-D "
To je fuk ...ten tu nesmí už ani dělat podavače vody
reakce na Lord: ,,Pepek to nebude"
to se bohužel bojím že bude ... protože naše vedení nikoho jiného nezná ...
reakce na Smazaný uživatel: ,,Přesně tak. Ton: “Ač si to Miloš možná nemyslí, pro nás byl..." zobrazit příspěvekPřesně tak. Ton: “Ač si to Miloš možná nemyslí, pro nás byl od začátku volbou číslo jedna.” Takže jak je to teďka s tím pliváním na legendy? Varaďa jim tam chtěl evidentně udělat pořádek, ale nepochodil, proč asi? "
Měl bejt pražák tvrdší a vyvětrat to celý ..a byl by klid ..
Aktualizováno: Před 22 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 22 s