Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
350.jpg
chuli +148
25.11.22 v 14:58

reakce na ReiN: ,,Jak to vidíte dneska? Mám vsazeno na Gustafa, kurz je zajímavej..." zobrazit příspěvekJak to vidíte dneska? Mám vsazeno na Gustafa, kurz je zajímavej *HAHA* "

Jednoduše Je*at Li*erec!!!! Augusta ven!!

350.jpg
chuli +148
24.11.22 v 15:39

reakce na kvcr: ,,Podpis Hanse Wallsona nakonec klapnul a jsem za to moc rád. Podle..." zobrazit příspěvekPodpis Hanse Wallsona nakonec klapnul a jsem za to moc rád. Podle vyjádření obou si Hořavou hodně sedli, vyhovuje jim rozdělení kompetencí a oblastí obrana-útok, mají podobný pohled na hokej. V rozhovoru působil Wallson hodně otevřeně a rozumně - nechce dělat vyhlášení, dokud se lépe neseznámí s týmem, za hlavní cíl si klade konzistentní výkony (se kterými máme dlouhodobé problémy) a hodně mi zaimponovala jeho zmínka o komunikaci ve více jazycích, aby hráči do detailů pochopili záměry trenérů. Ono sice každý nějak umíme anglicky, ale když jde o detaily, rodnou řeč nic nenahradí. Aktuálně máme v týmu Čechy, Slováka a Švédy, oba z trenérů můžou použít rodnou řeč. Samozřejmě až čas ukáže, jak se Hans Wallson dokáže vyrovnat s českým hokejovým rybníčkem, kde plavou takové kousky jako Viktor Ujčík. Určitě mu budu držet palce, aby se mu povedlo do hokeje Sparty přenést ty věci, které dělají ze švédských týmů téměř pravidelné vítěze hokejové Ligy Mistrů. Na jednu stranu jsem se divil, že to Wallson u nás vzal, na druhou stranu ale jde do poměrně komfortního prostředí - přebírá hráčsky patrně nejlépe vybavený tým soutěže v situaci, kdy se potácí hodně dole v tabulce, navíc po mizerných výkonech. Ty se v poslední době začaly trochu zvedat a tak je potřeba na tu vlnu nadšení naskočit a využít jí. Navíc s kolegou, kterého zná a věří mu a s klubem, který je oba plně podporuje a dal jim přednost před jinou velice lákavou alternativou. Dokážu si představit, že do takových podmínek se jde poměrně dobře. Tímto jemu i panu Hořavovi přeju na téhle štaci hodně úspěchů.

Nemůžu tady nezmínit managament Sparty. Nedávno se tady docela rozjela diskuse o jejich přebujelém egu. Já si docela dost pamatuju a není tak dávno doba, kdy jsme v managementu měli cholerika s člověkem, který natíral hráče v médiích (byť jako hráče jsem je obdivoval). Hvězdou týmu byl kapitán, který zdrhnul z téhle potápějící se lodi jako první, navíc k jednomu z týmů, které jako Sparťani fakt nemusíme. Do toho se dostal Uwe Krupp a přestože je to člověk, který svým chováním imponoval (a klobouk dolů před tím, že si na podivný konec ve Spartě nikdy v médiích nepostěžoval), na hokej pod ním se prakticky nedalo koukat, protože většinu času se hrálo u nás. Hráči ani trenéři k nám v té době nechtěli, klub byl pomalu na odpis. Za nedlouhého působení našeho aktuálního managementu máme většinu hráčů s mezinárodními zkušenostmi a úspěchy, mnohé z nich na víceleté smlouvy. Máme skvělé trenéry s mezinárodními zkušenostmi a úspěchy podepsané na skoro dvě sezóny, což v případě Miloše Hořavy považuju za mistrovský kousek. Nechci, aby se zapomnělo na pana Pražáka, který ten náš večírek platí, byl to právě on, který se obklopil těmi správnými lidmi. Na angažmá ve Spartě se stojí fronta a odcházející hráči proklamují, že se ještě vrátí. Tohle je hlavně práce Hlíny a Toňáka, všichni beze zbytku mluví o férovém a rychlém jednání, na druhou stranu management drží zásady pro všechny stejně (a tak jsme bohužel přišli o Pecháčka, ale rozumím tomu, že se z nastolených zásad nemá ustupovat). Abych jen neadoroval, nepovedlo se všechno, například angažmá Pavla Patery, na kterého byla Sparta zatím moc velké sousto. Když ale porovnám stavy tehdy a teď, jsme o pár parníků jinde. Management nám mezi hráči vybudoval výbornou pověst, jako třešnička na dortu sedí příběh Dana Přibyla.

To všechno ale není to nejdůležitéjší, tím je jasná koncepce. Znalost skandinávských soutěží logicky vede Tona s Hlinkou k angažování hráčů, kteří skandinávské ligy hráli, teď k nim přibyli i trenéři. Víme, že na severu Evropy se hraje nejmodernější hokej, hráči odsud se v NHL prosazují mnohem víc než hráči z Ruska či Švýcarska. Na turnajích se snažíme místo s týmy Německa a Rakouska porovnávat s týmy ze Skandinávie. Tím se hráčům Sparty otevírá mnohem větší možnost "kariérního postupu". Snažíme se i o zapracování mladých odchovanců, i když většina jich na áčko zatím nemá, obehrávají se v Sokolově, Litoměřicích či na hostováních. Své šance dostávají, ale v áčku se logicky uchytili jen ti nejlepší.

Takže já osobně před prací managementu smekám a za sebe jim posílám velké díky. "

Pořád ale chybí *PRVNI* *PRVNI* teprve pak se dá hovořit o úspěchu ..k čemu nám tohle všechno je když to stačilo jen na druhé místo? ..

350.jpg
chuli +148
23.11.22 v 13:23

reakce na ReiN: ,,Tak já si nemyslím, že by třeba Jurčinu/Němeček možná i..." zobrazit příspěvekTak já si nemyslím, že by třeba Jurčinu/Němeček možná i Formič neuměli sundat Vlacha. Tam je spíš problém že speciálně Vlach by radši ujel do kabiny *ANO* "

Je fakt, že to je srab co by radši ujel ...

350.jpg
chuli +148
23.11.22 v 08:33

reakce na toci87: ,,Kdyz uz je tu rec o tomhle zápase..." zobrazit příspěvekKdyz uz je tu rec o tomhle zápase

hokej.cz/likvidacni-...

Vlach by potřeboval aby mu tohle někdo taky udělal, jsem zvedav co na to pan Ujcik"

Na druhou stranu ..na Komeťáky je povoleno vše.... *NAPR**** *NAPR**** *NAPR****

350.jpg
chuli +148
23.11.22 v 08:32

Jinak Řepovi se narodila dcera ..tak aŤ je zdravá a uvidíme jestli v pátek řepík nastoupí *DRINK* *OCHLASTOVE*

350.jpg
chuli +148
23.11.22 v 08:31

reakce na Schaschek: ,,Jednoznačně flastr aspoň na pět zápasů. Tohle bylo hodně za..." zobrazit příspěvekJednoznačně flastr aspoň na pět zápasů. Tohle bylo hodně za hranou. A to tam má Liberec ještě Jelínka s Nedomlelem. Prostě samí nezákeřní sympaťáci 8-) "

Já byl vždycky radši, když tyhle "sympaťáky" někdo zbil tak ,že žrali led ..než že pár zápasů nehráli ..a když to zkusili znova tak znova dostali a potřetí už jsi o nich na hřišti nevěděl ..jenže na to třeba u nás nejsou hráči ...

350.jpg
chuli +148
23.11.22 v 08:29

reakce na SkinNboneZ: ,,Videl bych to tak,ze si Augusta vybreci u Ujcika trest na jeden zapas..." zobrazit příspěvekVidel bych to tak,ze si Augusta vybreci u Ujcika trest na jeden zapas a Dedek nasledne zahlti Twitter rozhorceny nad tim,ze Musil dostal 4 zapasy za nic a Vlach dostane 1 za "vrazdu" a bude opet odvolavat Ujcika a celou disciplinarku. :-D "

Jeden větší ubulínek než druhej ..ty jsi můžou podat ruce a jít světem ...

350.jpg
chuli +148
18.11.22 v 07:06

reakce na Schaschek: ,,Nevím, ale byl to on, kdo se tenkrát nejvíc přiživil na kauze..." zobrazit příspěvekNevím, ale byl to on, kdo se tenkrát nejvíc přiživil na kauze "polský ž..i". Já se s ním dostal do křížku na Twitteru a on pak žaloval na Spartě, že jsem mu vyhrožoval *FUCKU* :-D "

a cos mu řekl?..že jestli se na Spartě ukáže tak půjde za koule do průvanu? To je stejnej kokl.t jako ten Venclovský jak vyprovokoval tu bitku v jihlavě a pak se divil když jel s náma do Pardubic vlakem, že ho chceme vysadit a musel mít ochranku ... je to prostě žumpa tihle novináři ...

350.jpg
chuli +148
18.11.22 v 06:58

reakce na Schaschek: ,,Nevím, ale byl to on, kdo se tenkrát nejvíc přiživil na kauze..." zobrazit příspěvekNevím, ale byl to on, kdo se tenkrát nejvíc přiživil na kauze "polský ž..i". Já se s ním dostal do křížku na Twitteru a on pak žaloval na Spartě, že jsem mu vyhrožoval *FUCKU* :-D "

Od té kauzy kdy udělal s komára velblouda u mě tenhle člověk skončil ..rád bych ho někdy potkal a zeptal se ho jestli ho baví psát tyhlety sr.ky..jeto prostě MM *NAPR**** *NAPR****

350.jpg
chuli +148
16.11.22 v 14:28

Dneska bysme mohli dát Třinci bůra.... aby se neřeklo .. :D :D

350.jpg
chuli +148
16.11.22 v 14:27

reakce na Pedro_Oak: ,,Mě dle toho článku přijde pikantnejší, že kdyby Pepek jen..." zobrazit příspěvekMě dle toho článku přijde pikantnejší, že kdyby Pepek jen trochu chtěl, byl tu zase zpátky.

Dlužno mu tedy připsat ke cti, že dodržel co řekl a nešel do toho."

To by byl ona roztrhání permice .... Poprvé v živote udělala něco pro Spartu a nevrátil se ...Těším se na toho Švéda ..uvidíme jak to bude fungovat ..

350.jpg
chuli +148
16.11.22 v 09:19

Zajímá mě jestli budou nějaké posily nebo hořák zkusí probrat současný kádr ...

350.jpg
chuli +148
16.11.22 v 07:40

reakce na Schaschek: ,,Ne, tys tu rozjel shitstorm, protože máš utkvělou představu, že..." zobrazit příspěvekNe, tys tu rozjel shitstorm, protože máš utkvělou představu, že přijde Jandač. *FUCKU* "

Ty už mi taky můžeš ... *FUCKU* *FUCKU* *FUCKU* V tom příspěvku o Rosovi jsem to vysvětloval ..ale to je fuk ..to ty nečteš ...

350.jpg
chuli +148
16.11.22 v 07:34

reakce na loupák: ,,Shodneme se na tom, že Hlinka s Tonem jsou bez diskuze legendy, ale..." zobrazit příspěvekShodneme se na tom, že Hlinka s Tonem jsou bez diskuze legendy, ale zase nejsou nedotknutelní a nemusí se kolem nich chodit po špičkách?"

To už jsem tu vysvětloval v jednom ze svých příspěvků ...

350.jpg
chuli +148
16.11.22 v 07:16

reakce na Vena: ,,Zase klid, je dost možný, že to bylo PVO Ukrajiny. Myslím, že..." zobrazit příspěvekZase klid, je dost možný, že to bylo PVO Ukrajiny. Myslím, že článek 4 zatím určitě aktivovat nebudou. Ale jak Russ začne kvičet, že to je provokace tak je jasné odkud vítr vane."

A já myslel ,že pokud bude napaden členský stát bude jednat NATO tvrdě a už bude stepovat v moskvě ..asi to byli jen žvásty ...

350.jpg
chuli +148
15.11.22 v 17:14

reakce na Schaschek: ,,Kéž by, to by bylo perfektní!"

Ale ten to přece odmítl stejně jako Prospal ne?

350.jpg
chuli +148
15.11.22 v 17:11

reakce na Schaschek: ,,O jménech potenciálních zdrojů 8-) Tobě tu tvým jménem říkali..." zobrazit příspěvekO jménech potenciálních zdrojů 8-) Tobě tu tvým jménem říkali několikrát a nikdy ses neohrazoval 8-) "

A nenapsal jsem. Jmeno ale jen přezdívku a tu stejně na Spartě každej zná ne?

350.jpg
chuli +148
15.11.22 v 17:10

reakce na chuli: ,,Ohrazoval..."

Akorát sem to psal klukům do zpráv

350.jpg
chuli +148

reakce na Schaschek: ,,O jménech potenciálních zdrojů 8-) Tobě tu tvým jménem říkali..." zobrazit příspěvekO jménech potenciálních zdrojů 8-) Tobě tu tvým jménem říkali několikrát a nikdy ses neohrazoval 8-) "

Ohrazoval...

350.jpg
chuli +148

reakce na Schaschek: ,,A co dělají špatně? Byli druhý a třetí? To je při vyrovnanosti..." zobrazit příspěvekA co dělají špatně? Byli druhý a třetí? To je při vyrovnanosti ligy důvod aby se na ně plivalo? "

Dělají špatně že se stále vracejí ,do stejné řeky...za mě druhé a třetí místo je jako ve fotbale ..to chce každej my chceme jen to První.. já nemám problém když získame titul se omluvit..ale já si zaprvé nemyslím že bych na ně plival a za druhé kdyby přišel Třeba Rulík a nepovedlo byl bych nasranej ale poděkoval jim že to zkusili..jak jsem psal níže Pateru sem bránil až do Litvínova protože ti byla změna..

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne