reakce na diggyman: ,,Já Burešovy plátky nečtu, takže nevím, co tam kdo píše do..." zobrazit příspěvekJá Burešovy plátky nečtu, takže nevím, co tam kdo píše do diskuzí.
Můj pohled na to je, že Kovář zalehnul puk někde pod zády. Ještě během hry byl dotlačen do branky až po betony, tedy i ta část, pod kterou měl puk, když ho zalehnul. Když se zvedal, zvedal se do boku skoro po brankové čáře, nesunul se po ledu a puk zůstal nehybně za brankovou čárou. Navíc by puk během zvedání se spíš posunul k brankové čáře, když to je směr, kterým se brankář zvedá (ven z brány), ne? Zkrátka z toho mám dojem, že puk musel být za čárou ještě během hry. Ale to je můj názor a je mi jasné, že se neshodneme.
To, že nebyl puk vidět na videu, je stejná situace, jako když chytí puk do lapačky, v té ho skryje a lapačku pak strčí z větší části za brankovou čáru. Taky na žádném záběru neuvidíte puk za brankovou čárou, ale s největší pravděpodobností tam byl a gól se uzná.
Přesná pravidla neznám a hádat se s vámi opravdu nechci. Ten gól Varů po odpískání jsem taky neviděl. Jen nemám moc rád nadávání na rozhodčí, protože věřím, že se snaží pískat, jak nejlépe umí, a taky jsou to jen lidi..."
Ale to je něco jiného .... Tam je naprosto jasné,že tou Lapačkou chytáš puk za čárou ..tady věděli prd kde ten puk je ..a mohl ho tam srazit až když se zvedal .. a navíc má pískat hned jak se mu ztratí puk ...prostě to rozhodčí pos*ali a neměli to uznat ..naštěstí nás to nestálo 3 body ...
reakce na Schaschek: ,,Čemu nerozumíš na slovu POKORA? 8-) "
Pokora ano, ale radost mít můžu ...
a to, že prostě vesničani na to nemají je holý fakt ...
nicméně uvidíme v lize ..
Včerejší vystoupení proti Davosu byla jedna velká symfonie ...Sparta opět ukázala všem mrd*ám v ČR, kdo je největší klub v ČR. Na prestižním turnaji si poradila s Kanadou a doslova rozebrala Davos. Jen se prostě doma nedaří no ..ale na mezinárodní úrovni jsme prostě nejlepší aŤ si kdo chce říká co chce. Teď by to už jen tu pohodu chtělo přenést do ELH abychom se konečně v dubnu dočkali vytoužené trofeje.
reakce na MichalM: ,,Mě hlavně zajímá, že chytá jako Bříza v dobách největší..." zobrazit příspěvekMě hlavně zajímá, že chytá jako Bříza v dobách největší slávy. Těch, kteří mávali, dělali kotrmelce namísto toho aby pořádně chytali tu bylo myslím dost. Takže je mi u p.dele, jestli Kovář mizí do kabiny, pokud bude chytat nadále tak jak chytá teď."
Tak Třeba Hudy měl obojí...
reakce na karlos: ,,Tu pátou jsme jim ale neměli dopřát. Vím, že je jedno, zda..." zobrazit příspěvekTu pátou jsme jim ale neměli dopřát. Vím, že je jedno, zda prohrajeme o 2 nebo o 3, ale v dnešním zápase jsme neměli od stavu 2:0 šanci. Přesilovky jsme hráli tragicky, takže hrát bez brankáře = jistý gól v naší síti.
Nedá se nic dělat, série nám skončila. Můžeme tak alespoň začít novou po repre pauze
Teď se dát hlavně zdravotně do kupy, odpočinout si a pak do toho zase vletíme. Jinak mě už teď straší ten Spengler cup. Nyní si trochu odpočineme, ale přes vánoční svátky budeme mít díky němu velké zatížení. Tak snad nám pak nebudou chybět síly. "
to s tebou nesouhlasím ..když jsme snížili na 2:4 tak se po*rali klepali se o výsledek ..jen díky naší nemohoucnosti nebylo do konce druhé třetiny 4:4 ...
reakce na kvcr: ,,Nemá cenu si nic namlouvat, odehráli jsme další špatný zápas...." zobrazit příspěvekNemá cenu si nic namlouvat, odehráli jsme další špatný zápas. Uvědomuju si, že máme hodně absencí, že jsme ztratili první body po dlouhé šňůře výher, ale obraz hry fakt dobrý není. Co je až strašidelné, je počet námazů a ztrát puku ve vlastním pásmu. Není to tak dlouho, co jsem tady psal, že bráníme nejlíp za dlouhé roky a najednou spadneme do tohohle. Rozhodně se nepočítám mezi příznivce ometání puků o mantinel, ale pokud se to začne takhle sypat, je potřeba hledat jednoduchá řešení. Jinak se nervozita a nepřesné přihrávky přenesou i do ofenzívy a pak to vypadá jako v posledních dvou zápasech. Téch nepřesných nebo nezpracovaných přihrávek bylo mraky. Je teoreticky možné, že ten styl "vykombinovat se z pásma za každou cenu" razí trenéři (ono by to bylo krásné a efektivní), pak bych jim přál, aby se to brzy zlepšilo.
Stejně jako minule, bezmezný obdiv zaslouží Jakub Kovář a mírnou pochvalu první útok. Kořenář podle mě kromě první minely pustil jen hodně těžké střely, moc bych mu nevyčítal. Překvapivě tam byla chvilka po snížení na 2:4, kdy byl hodně nervózní pro změnu soupeř, my jsme pak měli dvě přesilovky se vzdálenou střídačkou a moc šancí jsme si v nich nevypracovali - tam určitá šance byla. Faul Buchty byl potrestaný hodně přísně, tam se soupeři zasekla brusle v rýze a pak už letěl, na což stačil jen nijak velký šťouchanec. To rozhodčí pravděpodobně nezaregistrovali, jinak bych ale řekl, že domácím zas až tak netlačili.
Podle mě na tým padla únava (napadla mě i možnost virózy v kabině), ten sešup začal třetí třetinou v Liberci a pak už to jelo. Teď máme dlouhou pauzu, tak je potřeba dobře zregenerovat, doplnit baterky a oklepat se z posledních dvou zápasů. Tahle část sezóny byla výsledkově skvělá, za to patří týmu dík. Potřebujeme se ale vrátit k aktivní, dynamické hře a přesné kombinaci. Přeju marodům brzké uzdravení a těším se po pauze na lepší výkony. "
Havelka na začátku první třetiny trefil Pláška loktem do ksichtu a netrestali ... a v tebou zmíněné přesilovce,se puk dostal do brány,ale byla úmyslně posunuta hráčem Litvínova za mě mělo být 3:4 ...
reakce na Schaschek: ,,Havelka udělal o chvíli dřív to samý a dostal dvojku, Buchtele..." zobrazit příspěvekHavelka udělal o chvíli dřív to samý a dostal dvojku, Buchtele pětku. Včera to bylo trošku do kopce no. O klasických provokacích za sekuritkou s fízly ani nemluvě, ale to už je v Litvínově taková klasika. Úspěch je, že tam nikdo nezůstal "
za mě čistý
hokej.cz/buchtele-ne...
reakce na SkinNboneZ: ,,Teda uprimne cekal jsem,ze mistr Kuchar po tom uternim choreu napise..." zobrazit příspěvekTeda uprimne cekal jsem,ze mistr Kuchar po tom uternim choreu napise clanek o moralizujicich Spartanech nebo tak neco,jelikoz jak jde o Spartu tak pise o kdejake blbosti 3 clanky,ale jsem prekvapen a prekvapen jsem o to vic,ze neni zminka o tom nikde,v zadnem denim tisku.Jak kdyby ty clanky opisovali jeden od druheho a kdyz nenapsal nic pan Kuchar,tak nepise nikdo.Vsak se ty clanky vsude podobaji sobe prevelice.Sport,isport,hokej,denik,ct24.vsechno stejne napsane.jo novinarina je drina.Asi pozitivni veci clanky neprodavaji."
Je fakt,že když jsem se mu dotkli jeho Třinečku...čekal jsme že ta MM bude blít na netu jeden článek za druhým a zatím nic .....příště to bude chtít asi silnější kalibr ...
reakce na Schaschek: ,,Den poté, stále žádná zmínka od Kuchaře, který na zápase byl...." zobrazit příspěvekDen poté, stále žádná zmínka od Kuchaře, který na zápase byl. Hlavně že o incidentu s desetikorunou nebo polskými ž..y informoval ještě v průběhu zápasu. Ale jakmile je něco proti jeho Třinečku, tak je ticho po pěšině. Divím se, že tenhle jouda ještě nepřišel o novinářskou akreditaci na Spartě."
Tak co bys čekal od ty MM....kdyby se něco stalo jeho tymecku tak bleje sra*kdy ještě na stadionu...obyčejnej pokřik řešil asi 14 dni ..ale aby nepsal pravdu o Buckovi a Mrzactvi Třince to ho ani nenapadne
reakce na Schaschek: ,,1. Zajímalo by mě zda toho Růžičku, který teď vehementně..." zobrazit příspěvek1. Zajímalo by mě zda toho Růžičku, který teď vehementně kňučí v novinách stejně naštvali rozhodčí, když několikrát prokazatelně zařízli sudí v Třinci Spartu. Těch případů a pochybení sudích (kolik že to bylo neuznaných regulérních gólů Sparty?) bylo hodně a nevzpomínám si, že by si pan Růžička nějak stěžoval. Pokaždý tam hrajeme do kopce, ale tak to se mu hodí, to drží hubu. Stala se z něj hrozná plačka, jako junior to byl strašně fajn kluk, když tu hrál.
2. Zajímalo by mě taky, proč mediální hyeny v čele se slezskou naplaveninou Kuchařem lžou o angažování Varadi, vydávají tři články denně o trenérech Sparty jen proto, aby tu kauzu uměle živili a pak si nevím proč nevšimnou transparentu, který se trefuje do kauzy Buček. Koreis měl pravdu, když říkal v Bombách (nebo Příklepu? - už nevím), že jsou tady v českém rybníčku všichni zes.raní a radši drží hubu a krok, aby náhodou někoho nenaštvali. Jsem rád, že jsou to opět fans Sparty, kteří poukázali na věc, která má prostě přesah i přes normální běžnou rivalitu mezi jednotlivými kluby. Stejně jako tehdy po tom vymezení proti jágrovým slovům o uzavření ligy, to od určité skupiny lidí dostaneme sežrat, ale tenhle postoj je správnej. "
Měn a tom nejvíc baví to jak spousta de.entů nepochopila na co se naráží a myslí si že odpovídá na jejich trapnej transparet o trenérech ,kterýmu se člověk akorát zasmál ... a mrzí mě že to stránky jako zajímavosti na tribunách sdílí aniž by si ověřili o co jde ....
reakce na ReiN: ,,Info žádný nemám, ale komentátor řekl "možná nová..." zobrazit příspěvekInfo žádný nemám, ale komentátor řekl "možná nová sparťanská posila?" .. Já to teda pochopil tak, že si z toho dělá pr.del, když ho buchta hodil na střídačku "
Aha to mě nenapadlo, že to mohl myslet takhle ...
reakce na MartinMegadeth: ,,Dobré odpoledne, včerejším vítězstvím nad Kladnem jsem velmi..." zobrazit příspěvekDobré odpoledne, včerejším vítězstvím nad Kladnem jsem velmi potěšen. Nedopustili jsme další šaškárnu, naopak jsme Kladýnku nedali čuchnout a vyprášili mu kožich. Kdybychom měli lepší koncovku, asi by odjelo domů s větším brekem i přídělem. I tak jsem velice spokojen: připadá mi, že začínáme hrát víc v klidu, v pohodě, líp bruslíme, jsme víc na puku, víc se snažíme dominovat ve hře, vzadu mizí momenty, kdy si jednotliví hráči dávají přednost až soupeř vytvoří zmatek a vlastní šanci. Jsou věci co se rozhodně dají zlepšit, ale Hořavův přínos je rozhodně znát. Docela mě zaujalo jak například včera opět výborný Kořenář zmiňoval (a zdaleka ne jako jediný) zmiňoval v souvislosti s příchodem Hořavy, že se vrátil do kabiny klid. K tomu se dowallil Wallin a bratři Thorellové začali střílet góly.
Příští zápasy se soupeři, kteří jsou přeci jen kvalitnější než letošní Liberec nebo Kladno, nám nastaví zrcadlo jak na tom jsme a co je potřeba dál zlepšovat. Jelikož zatím nepořádáme gólové divočiny, jsem maximálně spokojen, že jsme potřetí inkasovali jedinou branku. A jsem i spokojen, že jsme opět využili přesilovku, kterých jsme za víkendová utkání moc neměli. Jinak je určitá symbolika, že tisící výhry v české extralize jsme dosáhli proti historicky jednomu z nejtradičnějších rivalů.
"
Plakali jak kdyby hráli za Liberec ..hlavně Plekanec a ten jejich holohlavej trenér ..
reakce na Schaschek: ,,Buček ven!*KOSA* "
Kuchař dlouho neměl článek, že bysme mu ho zase vyrobili .. :D :D
reakce na Schaschek: ,,Šálalalalalalala *METAL* "
Tribuny si žádají pokračování na Šálalala ...
reakce na Schaschek: ,,Třetí třetina solidní petelice na tribuně :-D "
Když se přidají o tribuny tak šálalala bude hustej hukot... a nova slova jsou super ...
reakce na MartinMegadeth: ,,Ve Francii na Chorvaty Německo nemělo nárok. Před přestávkou se..." zobrazit příspěvekVe Francii na Chorvaty Německo nemělo nárok. Před přestávkou se nádherně trefil Jarni a pak se smažili ve vlastním potu. Ale bylo fajn sledovat jak se drží naděje na vyrovnání než je Chorvati v závěru utřeli jak nudli u nosu, dvakrát potrestali z brejků a poslali domů. Ještě víc jsem si užil, když je poslali v USA do háje Bulhaři, protože to skopčáci vedli, klasicky z penalty, ještě čtvrt hodiny před koncem než se trefili během pár minut Stoičkov a Lečkov (Letčkov). To byla ta správná ledová sprcha pro Němce.
Když jsme u těch potup Německa, nemůže nevzpomenout na EURO 2004, když na ně v posledním zápase ve skupině nasadil Bruckner sestavu vesměs z náhradníků a ta je stejně porazila 2:1. A několik tisíc fanoušků z České republiky poslední minuty sborově skandovali Auf Wiedersehen!
"
Tenkrát jsme měli nejlepší tým na světě ..a kdyby nepískal ten italský ksicht to semifinále tak jsme Euro vyhráli ...Pamatuju si to ..jak hrálo "B" gól dával Heinz a oni byli totálně v ***i ..a nezapomenutelný samozřejmě obrat proti Nizozemsku ,kdy si z n ich Poborák udělal dobrej den a poslal to slávistovi do prázdný ..
reakce na MartinMegadeth: ,,Dobré odpoledne, souhlasím s Homolkou, že obranu potřebujeme..." zobrazit příspěvekDobré odpoledne, souhlasím s Homolkou, že obranu potřebujeme rozhodně vylepšit. Jedna věc je systém, v čemž hodně věřím Hořavovi. Za Patery jediný viditelný systém byl chaos, což je vzadu vždycky znát nejvíc. Druhá věc je individuální kvalita jednotlivých členů a tam by se nám dle mého názoru i po příchodu Kempného ještě jeden opravdu kvalitní nadstandardní bek hodil. Samozřejmě je otázkou jestli je Jordán zajímavý pro vedení, byly by na něj peníze a jestli by hráč, pokud vím původem ze Zlína, k nám jít chtěl. Že máme momentálně na soupisce devět beků je pravda, nicméně je tam i několik ALE. Krejčík je zatím hluboko za očekáváním. Krutil po pravdě zatím nepředvedl asi i vinou zranění prakticky nic a nezdá se, že by měl výkonnost na extraligu, když momentálně hraje za Sokolov. Jurčinu mám rád, ale už je zase měsíc mimo hru. Je to starší pán a je evidentně náchylný k různým bolístkám, což bylo vidět i v loňské sezóně. Prostor pro angažování ještě jednoho kvalitního obránce rozhodně vidím.
"
taky Bych se o Jordána pokusil, ale je otázka jestli nebude chtít na Moravu prý se vrací kvůli manželce a fakt netuším kde bydlí ...
Aktualizováno: Před 5 min. a 5 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 5 s