Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
350.jpg
chuli +137
18.11.22 v 07:06

reakce na Schaschek: ,,Nevím, ale byl to on, kdo se tenkrát nejvíc přiživil na kauze..." zobrazit příspěvekNevím, ale byl to on, kdo se tenkrát nejvíc přiživil na kauze "polský ž..i". Já se s ním dostal do křížku na Twitteru a on pak žaloval na Spartě, že jsem mu vyhrožoval *FUCKU* :-D "

a cos mu řekl?..že jestli se na Spartě ukáže tak půjde za koule do průvanu? To je stejnej kokl.t jako ten Venclovský jak vyprovokoval tu bitku v jihlavě a pak se divil když jel s náma do Pardubic vlakem, že ho chceme vysadit a musel mít ochranku ... je to prostě žumpa tihle novináři ...

350.jpg
chuli +137
18.11.22 v 06:58

reakce na Schaschek: ,,Nevím, ale byl to on, kdo se tenkrát nejvíc přiživil na kauze..." zobrazit příspěvekNevím, ale byl to on, kdo se tenkrát nejvíc přiživil na kauze "polský ž..i". Já se s ním dostal do křížku na Twitteru a on pak žaloval na Spartě, že jsem mu vyhrožoval *FUCKU* :-D "

Od té kauzy kdy udělal s komára velblouda u mě tenhle člověk skončil ..rád bych ho někdy potkal a zeptal se ho jestli ho baví psát tyhlety sr.ky..jeto prostě MM *NAPR**** *NAPR****

350.jpg
chuli +137
16.11.22 v 14:28

Dneska bysme mohli dát Třinci bůra.... aby se neřeklo .. :D :D

350.jpg
chuli +137
16.11.22 v 14:27

reakce na Pedro_Oak: ,,Mě dle toho článku přijde pikantnejší, že kdyby Pepek jen..." zobrazit příspěvekMě dle toho článku přijde pikantnejší, že kdyby Pepek jen trochu chtěl, byl tu zase zpátky.

Dlužno mu tedy připsat ke cti, že dodržel co řekl a nešel do toho."

To by byl ona roztrhání permice .... Poprvé v živote udělala něco pro Spartu a nevrátil se ...Těším se na toho Švéda ..uvidíme jak to bude fungovat ..

350.jpg
chuli +137
16.11.22 v 09:19

Zajímá mě jestli budou nějaké posily nebo hořák zkusí probrat současný kádr ...

350.jpg
chuli +137
16.11.22 v 07:40

reakce na Schaschek: ,,Ne, tys tu rozjel shitstorm, protože máš utkvělou představu, že..." zobrazit příspěvekNe, tys tu rozjel shitstorm, protože máš utkvělou představu, že přijde Jandač. *FUCKU* "

Ty už mi taky můžeš ... *FUCKU* *FUCKU* *FUCKU* V tom příspěvku o Rosovi jsem to vysvětloval ..ale to je fuk ..to ty nečteš ...

350.jpg
chuli +137
16.11.22 v 07:34

reakce na loupák: ,,Shodneme se na tom, že Hlinka s Tonem jsou bez diskuze legendy, ale..." zobrazit příspěvekShodneme se na tom, že Hlinka s Tonem jsou bez diskuze legendy, ale zase nejsou nedotknutelní a nemusí se kolem nich chodit po špičkách?"

To už jsem tu vysvětloval v jednom ze svých příspěvků ...

350.jpg
chuli +137
16.11.22 v 07:16

reakce na Vena: ,,Zase klid, je dost možný, že to bylo PVO Ukrajiny. Myslím, že..." zobrazit příspěvekZase klid, je dost možný, že to bylo PVO Ukrajiny. Myslím, že článek 4 zatím určitě aktivovat nebudou. Ale jak Russ začne kvičet, že to je provokace tak je jasné odkud vítr vane."

A já myslel ,že pokud bude napaden členský stát bude jednat NATO tvrdě a už bude stepovat v moskvě ..asi to byli jen žvásty ...

350.jpg
chuli +137
15.11.22 v 17:14

reakce na Schaschek: ,,Kéž by, to by bylo perfektní!"

Ale ten to přece odmítl stejně jako Prospal ne?

350.jpg
chuli +137
15.11.22 v 17:11

reakce na Schaschek: ,,O jménech potenciálních zdrojů 8-) Tobě tu tvým jménem říkali..." zobrazit příspěvekO jménech potenciálních zdrojů 8-) Tobě tu tvým jménem říkali několikrát a nikdy ses neohrazoval 8-) "

A nenapsal jsem. Jmeno ale jen přezdívku a tu stejně na Spartě každej zná ne?

350.jpg
chuli +137
15.11.22 v 17:10

reakce na chuli: ,,Ohrazoval..."

Akorát sem to psal klukům do zpráv

350.jpg
chuli +137

reakce na Schaschek: ,,O jménech potenciálních zdrojů 8-) Tobě tu tvým jménem říkali..." zobrazit příspěvekO jménech potenciálních zdrojů 8-) Tobě tu tvým jménem říkali několikrát a nikdy ses neohrazoval 8-) "

Ohrazoval...

350.jpg
chuli +137

reakce na Schaschek: ,,A co dělají špatně? Byli druhý a třetí? To je při vyrovnanosti..." zobrazit příspěvekA co dělají špatně? Byli druhý a třetí? To je při vyrovnanosti ligy důvod aby se na ně plivalo? "

Dělají špatně že se stále vracejí ,do stejné řeky...za mě druhé a třetí místo je jako ve fotbale ..to chce každej my chceme jen to První.. já nemám problém když získame titul se omluvit..ale já si zaprvé nemyslím že bych na ně plival a za druhé kdyby přišel Třeba Rulík a nepovedlo byl bych nasranej ale poděkoval jim že to zkusili..jak jsem psal níže Pateru sem bránil až do Litvínova protože ti byla změna..

350.jpg
chuli +137
15.11.22 v 17:07

reakce na loupák: ,,Rozdíl je jen v tom, že on to píše kvůli tomu, že se bojí..." zobrazit příspěvekRozdíl je jen v tom, že on to píše kvůli tomu, že se bojí příchodu Jandače, který já bych naopak uvítal a já to píšu proto, že Hořavovi nevěřím ani nos mezi očima, natož to, že tady vydrží dýl jak do konce téhle sezony. Během PO pokud nás tam dotáhne, se na něj nějak sudí špatně podívá, nebo zakopne o hokejku v kabině, nasere se, že se mu hází v českém hokeji klacky pod nohy a zmizí ve Švédsku."

Tak to čumím.... *THUMBSUP*

350.jpg
chuli +137
15.11.22 v 16:50

reakce na Schaschek: ,,Já to vím (doufám v to:-D ). To jen Vojta si nedá furt říct."

Nepsal jsi tu něco o jménech? Díky

350.jpg
chuli +137
15.11.22 v 16:49

reakce na Schaschek: ,,Fakt je mi na blití jaký shitstorm se spustil na legendy Sparty..." zobrazit příspěvekFakt je mi na blití jaký shitstorm se spustil na legendy Sparty kvůli nenažranýmu pšonkovi. Dotyční by se měli stydět."

To se ovšem pleteš...a sám určitě to máš stejně..Bříza jako gólman je legenda jako funkcionář byl nic moc...
Tona a Hlínu uznávám jako hráče proč mám asi doma dres Tona a na dresu nosím 17? Ale to samé se dá říct i o těch co kydaji hovna na Rosického...Jako hráč je obrovská legenda Sparty ale jako funkcionáři se mu nedaří..takže pokud Ton a Hlinka jako funkcionáři dělají něco špatně nesmí se nic říct? Na Břízu se také praskalo a na Rosu se také prská...koneckonců záření příklad je Martinec..byl vyhozen spolu s Paterou a o pár dní později mu celá hala tleská jako jedné z Legend Sparty kterou bezesporu je..takže si myslím že moci říct názor i na činy Tona a Hlíny jako funkcionářů je v pořádku

+2
350.jpg
chuli +137
15.11.22 v 16:34

reakce na ReiN: ,,Hele, já chtěl taky Varaďu, ale hlavně kvůli emocím na..." zobrazit příspěvekHele, já chtěl taky Varaďu, ale hlavně kvůli emocím na střídačce :-D Ale měnit chod celý organizace se majiteli nechtělo, čemuž se nedivím. A upřímně, kdyby majitel hodně chtěl, tak nebude názory Hlinky s Tonem asi moc řešit a udělá to podle sebe. "

Mě ale nešlo o Varaďu kdyby přišel Venca z horní dolní je mi to fuk..jen vracet se stále do stejné řeky je na hovno..Hořava po sezoně uteče..protože ho naserou třeba rozhodčí..Sparta přivede nového trenéra..nebude se jí dařit tak povolané Hořavu a pojedeme pořád dokola? Proč nedáme Šanci třeba Ferrymu? Mě zajímá ten asistent..ale radši ti asi nechci vědět

350.jpg
chuli +137
15.11.22 v 16:31

reakce na Schaschek: ,,Čemu nerozumíš na tom, že ten přivandrovalec z předPolska..." zobrazit příspěvekČemu nerozumíš na tom, že ten přivandrovalec z předPolska neustále měnil již domluvené? Představ si, že jsi majitel firmy a máš na pohovoru uchazeče o zaměstnání. Na všem se spolu domluvíte s tím, že mu smlouvu pošleš. Tak to uděláš a ten uchazeč ti tu smlouvu pošle několikrát zpátky vždy se zvýšenými požadavky. Je to pro tebe signál, že u tebe chce pracovat nebo tě jen podojit? Pokud máš apsoň trojciferné IQ (což snad jo), tak si odpovíš sám..."

A ty bys jako zaměstnavatel vzal zpět zaměstnance co ti několikrát zdrhnul a měl v něj důvěru? Já ne...když už jsme u těch přirovnání..to bych radši ještě hledal jinde ..když by mi nevyhovovala ani jedna varianta..

+1
350.jpg
chuli +137
15.11.22 v 16:29

reakce na Schaschek: ,,Hořava nás vloni vytáhl z hoven."

Ale ne k titulu... I když má jednu polehčující okolnost a to zranění Tomáška. já se spíš bojím kdo mu bude dělat asistenta..

350.jpg
chuli +137
15.11.22 v 16:28

reakce na Tedd22: ,,A co mělo vedení dělat, pokud měl Varaďa nepřijatelné..." zobrazit příspěvekA co mělo vedení dělat, pokud měl Varaďa nepřijatelné požadavky? U jednání jsme nebyli, noviny hledají senzace…"

Ferry Ton Hlína.. jednoduchý...

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So