je to otázka jakej by tady byl od Kvapila jsem si sliboval hodně a nakonec tady nic nepředvedl takže tak tady by hrál první nebo druhou formaci a je dost zásadní jaké by měl spoluhráče on je snajpr něco jak Ovce takže potřebuje ty který mu ten puk naservírujou na zlatém podnose
Za zkoušku bych ho vzal otázka je jestli by sem chtěl jak on tu rivalitu bere vážně
Neříkej te mi že by jste neměli radost kdyby on rozhodl zapas nad Vidlákama já větší než normálně asi stejnou jako když David je srazil těch 10 vteřin před koncem v listopadu 2019
reakce na Koty: ,,Na FB jsem četl že Mueller končí po neshodě s vedením ve..." zobrazit příspěvekNa FB jsem četl že Mueller končí po neshodě s vedením ve vidlákově. To by nebyla špatná posila za Chlapíka. "
Pujde do Švajzu za penízkama takže pochybuju a navíc by neměl tady takovej Ice time jako ve Vidlákově
reakce na chuli: ,,Včera mě ten zápas vůbec nebavil..bez emocí taková nuda..."
souhlasím včera ten zápas byl ospalej až teda na poslední třetinu hlavně kdy Vary dali na 3:2 tak jsem začal mít obavy a pak ještě větší když zas dali na 4:3, ale beru to. Protože dneska jedeme další zápas, kterej má podle mě větší náboj než ten včerejší Vary jsou nepřijemný soupeř na tom se shodneme, kterej umí kousat, ale myslím si že kluci se šetřili spíš na dnešek možná to je ten důvod proč nehrál třeba Jurčina. Jinak Hudáček včera za mě kvalitní výkon, ano první a třetí gól smolný a zbytečný, ale podržel když bylo nejhůř a hlavně se mi líbilo, že dokáže uznat svoji chybu a nechová se arogantně jak jeden podpantoflák.
Dalším kandidátem na lavičku NT je Kari Jalonen, úspěchy asi nemusím zde zmiňovat. Upřímně ho mít jako hlavního trenéra ve Spartě tak chrochtám blahem, to co dokázal vymáčknout ze Lvem bylo něco neskutečného. Věřím, že by s ním jsme dokázali udělat i zlatej hattrick až by ani hráče nebavilo zvedat ten pohár furt nad hlavu
reakce na Gapin: ,,Díra. Marná Plzeň a my máme díru v kysně."
Souhlasím bez něj by to bylo 3:0
Plíseň na něj umí ho propálit
reakce na Dave624: ,,Filda to teď hezky dal Mirovi a je to 0:2 :-) "
stejně na Olympiádě nemá co dělat
reakce na Canuck: ,,Neni to tak davno, ze by cesi byli strasne radi, ze maji Svycarsko v..." zobrazit příspěvekNeni to tak davno, ze by cesi byli strasne radi, ze maji Svycarsko v osmifinale. To, ze dnes se to povazuje, ze to bude tezky jenom ukazuje jak Cesky tym spadnul... A jeste pada.
"
nechci ti brát iluze ale to bylo někdy před 20 lety pro mě jsou Švycaři hrozba už od roku 2006 od Torina kde nám ukazovali co umí a zapasy s němi jsou o nervy
2010,2013,2015,2016,2017,2018,2019,2021
a na olympiádě 2014,2018
ani si nepamatuju kdy by jsme je spláchli jak divokou vodu hned od první minuty do poslední
reakce na Medvěd: ,,Copak o to, to je fajn, ale já si musel posunout křeslo o metr k..." zobrazit příspěvekCopak o to, to je fajn, ale já si musel posunout křeslo o metr k televizi abych na tom obřím celkovém záběru něco viděl "
To já taky, letiště jak kráva :D :D větší než Ruzyně :D :D
jinak v osmifinale to vypadá, že jdeme na Švajz no což radost z toho fakt nemám
Aktualizováno: Před 28 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 28 s