Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
otaznik1
Sparťan777 +151
Dnes v 15:04:54

Prohlášení BHS - bereme to jako neúspěch atd. Ještě taky mohla říct, že sportovní úsek není schopný poskládat tým bojovníků na play off, ono to není náhoda, že si nás stále někdo namaže na chleba. Sparta poslední roky hraje většinou jen v základní části a play off to už je jiná kapitola. Za mě to chce pořádný řez celou organizací. Kdyby aspoň kluci žrali led, tak nemáme asi nikdo výhrady, ale takhle to tam odkrasobruslit ......., tahle teda v play off nikdy až do konce nedojdeme.

otaznik2
Sparťan777 +151
Dnes v 00:56:00

reakce na Schaschek: ,,Zajímalo by mě kde je zakopaný pes. Druhou půlku ZČ jsme..." zobrazit příspěvekZajímalo by mě kde je zakopaný pes. Druhou půlku ZČ jsme válcovali ligu. Co se stalo před tím zápasem s Olomoucí? Proč najednou ve ČF play off hráči sedmi z osmi klubů padají do střel, žerou puky, bojují a sráží se a hráči toho našeho hrají profesorsky? Tam nebyla vidět žádná týmová chemie. Proč po konci série Kempný řekne, že Třinec měl tým a my ne když celý rok slýcháme jak je tady super parta? Jak je do hajzlu v profesionálním sportu možný, aby se v rozhodujících fázích sezóny nemakalo minimálně stejně hodně jako to dělá soupeř? Moc otázek, málo odpovědí, ale ta odpověď Kempnýho mi docela zhnusila aktuální vztah ke Spartě."

Jo, Kempný nám vlastně nepřímo naznačil, že tým spolu nedržel......... to je hnus velebnosti :-!

otaznik3
Sparťan777 +151
Dnes v 00:37:36

reakce na Medvěd: ,,No jo, tak když tu řešíte ty změny v týmu, tak já se přidám:..." zobrazit příspěvekNo jo, tak když tu řešíte ty změny v týmu, tak já se přidám: měli by odejít oba trenéři i s tím třetím co tam stojí s nima, nejsou prostě schopni postavit, trénovat a vést tým tak dobře, aby vyhrával. Co horšího - vůbec nejsou schopni reagovat na to co se děje. Viz ustupující forma před play off, stupidní opakování jedné přesilovky, byť naprosto neúčelné, atd., atd. Jo, ten nejoblíbenější trenér s aurou spasitele je zodpovědný za obránce. To potom jo... Dál bych vypakoval tak tři čtvrtiny hráčů a klidně bych je losoval, protože moc toho s výjimkou Kováře nepředvedl vůbec nikdo. Jak jsme se báli např. o našeho kapitána aby nám ho někdo nepřetáhl - no, já si ho v play off ani nevšiml, teda mimo toho faulu dneska a otrockých (a neúspěšných) pokusů o střelbu ze svého oblíbeného) a pro všechny jistě překvapivého) místa. A jak mám Tona v oblibě, tak by se ve Spartě měl věnovat něčemu jinému, jenom ne skládání týmu. Jestli on odkývl to jelito Warga nebo jak se ta posíla jmenuje, tak fakt nevím.
Píšu sarkasticky a nastvaně? No samozřejmě. Nesnáším, když si někdo se mnou vytírá pr*del a nic na tom nemění, že je to hvězda navěšená v dresu který mám rád. A to nemluvím o tom, že si s tím týmem vytřel pr*del Třinec a ještě nás zesměšnil.
Vy, co v tom máte svojí neschopností, leností a hloupostí prsty táhněte. Chci místo vás vidět hráče a trenéry, kteří budou dresu Sparty skutečně hodni.
Jo, abych nezapomněl: #showtime a #nezastavíš"

Hodně dobře napsáno *THUMBSUP*

otaznik4
Sparťan777 +151
Dnes v 00:33:35

Měl by fo toho zasáhnout pan majitel Pražák, to co hráči předvedli se nedá komentovat, jedná velká bída, měli by jim strhnout aspoň polovinu z platu,každému. Hlavně že máme rekord v návštěvnosti, házení popcornu a kraviny na kostce. Teď by měli nahrát Boučka, jak říká, Sparta nejslabší tým v play off že všech , bez bojovnosti, obětavosti a srdíčka. Sparťani někde je prostě chyba! Management není schopný postavit bojovný tým pro play off. Chce to opravdu velkou změnu v celý organizaci a nasměrovat klub trošku jinak.
Ať žije Sparta Praha forever

*FLAGSPA*

otaznik5
Sparťan777 +151
Dnes v 00:25:17

Tým na příští sezónu by si měl poskládat nový trenér a taky nový management. Minimálně polovina hráčů není hodna toho, aby na prsou nosili velké "S"
Za Spartu se má bojovat a někam krasobruslit a netrefit zařízení velký zklamání a ostuda, po tom co předvedli.

otaznik6
Sparťan777 +151
Včera v 20:19:44

reakce na gulbis: ,,Tohle složení ať už vedení nebo kádru nemá budoucnost, to je..." zobrazit příspěvekTohle složení ať už vedení nebo kádru nemá budoucnost, to je realita. Tona s Hlinkou mám rád, ale už dostali dost šancí a opakují při složení kádru stále ty stejné chyby. Takže se nedá nic dělat, ale je čas jít. Hořavovi velké díky za to, jak nás po nástupu zvedl, ale play off z jeho strany fiasko. Ani tady bych se změně nebránil. A kádr? Tam musí být řez obrovský. Víc dělníků a top hráči musí být ti, kteří se nepodělají při prvních kritických momentech, ale naopak o to více do toho šlápnou. "

Přesně tak, pane majiteli Pražáku, doufám, že něco si taky čtete na našem fóru. Udělejte prosím radikální řez celou organizací. Vždyť už to bije do očí, tým není složený pro play off. Nechali jsme odejít nejtvrdšiho obránce Dvořáka a místo něj přijde Warg, který snad ani nehitoval, před brankou nedůraz, Thorellové o ničem atd. Je to teď na Vás a doufám že to bude správné rozhodnutí pro Spartu a taky pro davy fanoušků, kteří klub stále podporují. Osobně mám 2 permice, ale hodně budu přemýšlet jestli si koupit další na novou sezónu, momentálně tedy moc nemám zájem.
Ať žije Sparta Praha forever *FLAGSPA*

otaznik7
Sparťan777 +151
Včera v 19:22:57

Ubožáci....... :-!

otaznik8
Sparťan777 +151
Včera v 19:17:22

5:1 :-! :-! :-!

otaznik9
Sparťan777 +151
Včera v 19:14:03

Ještě bych nazval těch posledních pár minut Notime *KSICHT*

+1
otaznik10
Sparťan777 +151
Včera v 19:11:41

Play off 2023, Showtime, šaškárna bez bojovnosti, o ničem, nazval bych to slabý, slabší, nejslabší tým v play off. *FUCKU*

otaznik11
Sparťan777 +151
Včera v 19:06:38

Teď už je to hotový 4:1, běžte všichni do pi..
I s celým vedením, :-!

otaznik12
Sparťan777 +151
Včera v 19:06:28

Teď už je to hotový 4:1, běžte všichni do pi..
I s celým vedením, :-!

otaznik13
Sparťan777 +151
Včera v 19:05:19

To je mazec, 6 našich na ledě, tvl nevím, jestli se smát anebo brečet *NAPR****

otaznik14
Sparťan777 +151
Včera v 19:01:44

Tak pozooor, Kempas 1:3 *METAL*

otaznik15
Sparťan777 +151
Včera v 19:00:46

Gooooool,ale opět do naší branky, šaškárna, Showtime, Ostuda :-!

otaznik16
Sparťan777 +151
Včera v 18:32:05

reakce na gulbis: ,,Pokud v létě nenastanou radikální směny, tak na permici kašlu...." zobrazit příspěvekPokud v létě nenastanou radikální směny, tak na permici kašlu. Nebaví mě tyhle nezastavíš, showtime a podobný věci, když pak na ledě vidíš hráče, kde na to půlka jebe a druhá se psychicky zhroutí. Já chápu, že marketing funguje jinak bez ohledu na výsledky, ale fakt mi připadá, že se skládá tým spíš na pobavení lidí a nikoliv na výhru v Play Off. Základní část je o ničem a v play off nás vyleje každý dobře bránící tým. 7 třetin bez gólu, to je k zblití. V těch sezónách, kde se hrálo play out nebo předkolo, tak si člověk mohl říct, že ten tým třeba na víc neměl, ale teď máme takové možnosti a předvádíme takové hovno. Si můžu občas koupit lístek, ale víc mě fakt nehne. Obrovský zklamání."

To je Showtime kurwa, máme nejhorší tým v play off, to je prostě realita.
Ještě, že mám lupeny na fotbalové derby, kde nám snad kluci udělají radost *FLAGSPA* *KICKSLAVIA*

otaznik17
Sparťan777 +151
Včera v 18:16:57

reakce na Lord: ,,Po dnešku to vypadá, že nastanou změny ve vedení. Rád bych..." zobrazit příspěvekPo dnešku to vypadá, že nastanou změny ve vedení. Rád bych viděl ve vedení Jirku Hrdinu."

Jo, změny musí už přijít *METAL*

otaznik18
Sparťan777 +151
Včera v 18:15:41

Kurwa kluci musíte žrát ten puk i s ledem *BRAVO*

otaznik19
Sparťan777 +151
Včera v 18:05:09

A ani tu bitku nevyhrajeme.....

otaznik20
Sparťan777 +151
Včera v 18:03:29

To je šaškárna kurwa, management Sparty sledujete, co jste postavili za tým?? Bez ducha bez bojovnosti, bez ničeho, takhle hrát play off, to je velká ostuda. Doufám, že pan majitel Pražák hned po skončení sezóny udělá opravdu velký řez celou organizací. Na tohle se nedá koukat, lituji fanoušků Sparty,který našli odvahu a jeli tam fandit!! Tohle je jedna velká ostuda a blamáž. :-!

+2
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So