Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
892.jpg
MartinMegadeth +3576
14.04.23 v 17:30

reakce na Schaschek: ,,Letňany rozdíl třídy bohužel."

Znojmo je jasný favorit na postup do první ligy. Troufnu si tvrdit, že už teď mají prvoligový kádr a rozhodně ne na to, aby hráli o patro výš spodek. Šacuji, že to ještě po postupu posílí a brzy budou černým koněm první ligy. Letňany mě už hodně příjemně překvapily postupem do finále, kde jsou velkým outsiderem. Ve druhém utkání ve Znojmě už se držely poměrně dobře, prohrály přijatelným výsledkem 1:4. Třeba se jim povede doma Znojmo i jednou porazit. *METAL* *METAL* *METAL*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
14.04.23 v 17:24

Dobré odpoledne, objevil jsem statistickou zajímavost: zdá se, že třetí místo po základní části bylo letos v Evropě prokleté. Kromě našeho velice neslavného konce ve čtvrtfinále skončil Švýcarsku po základní části třetí Rapperswil na šestém Zugu 2-4 na zápasy, ve Finsku třetí po základní části Lukko Rauma na šestém IFK Helsinki také 2-4 na utkání a ve Švédsku třetí po základní části Farjestad na šesté Frolundě tentokrát 3-4 na zápasy. *KOSA* *KOSA* *KOSA*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
13.04.23 v 18:34

reakce na kvcr: ,,Když mi včera kluci na nohejbalu hlásili, že průběžný stav je..." zobrazit příspěvekKdyž mi včera kluci na nohejbalu hlásili, že průběžný stav je 0:4, nechtěl jsem tomu věřit. A stejně to pak bylo natěsno. Tak jsem se na ten zápas podíval a ono to ani nebylo o nějaké dominanci, ale spíš o tom, kdo dokázal využít šance. Těch si oba týmy nabídly opravdu hodně, je vidět, že síly ubývají a chyby se množí. Sedmý zápas je podle médií majstrštyk Třince, tak uvidíme.

Já si uvědomuju, že šít do rozhodčích je takový fanouškovský folklór, ale nemůžu si pomoct, včera se tam zase pro změnu pískaly zákroky, které možná ani fauly nebyly. Jak to komentoval Jakub Voráček: metr se mění nejen zápas od zápasu, ale i v jeho průběhu, což je nejhorší. Kdyby aspoň rozhodčí drželi "svůj" metr - takhle týmy hrají někdy až úzkostlivě a hokeji to rozhodně neprospívá. Souhlasím s tím, že v pátém zápse to bylo na vystřídání hlavních sudích v průběhu zápasu. Nebo na vyloučení, to by odpovídalo ještě víc.

U Krejčíka tomu osobně dám ještě čas, on letos promarodil opravdu velký kus sezóny. Kvalitu rozhodně má, i zkušenosti. Miloši Hořavovi osobně připisuju jednu výbornou trenérskou vlastnost - dokáže hráče výkonnostně zvednout (viz. prakticky celé osazenstvo naší 3. a 4. řady). Snad mu to vyjde i v tomhle případě.
"

Též jsem sledoval s velkým překvapením nástup Pardubic do zápasu. Je fakt, že tam bylo i dost štěstí, ale tomu šly naproti. Konečně měly tendence vytvářet chumel před bránou, clonit Kacetlovi a do toho nějakým způsobem střílet. To se pak puk může odrazit do brány, někoho ho tečovat, což se jim povedlo. I když Dvořák šel ve čtyřicáté minutě za katr, Hudáček trefil břevno, pak tam Will dost vehementně posunul branku, za což si silně koledoval o vyloučení. Úvod mohl být taky jiný. Stav 4:0 po dvou třetinách jsem bral, že je vymalováno. O to víc jsem zíral při večeři na třetí třetinu jaké drama ze zápasu ještě Pardubice zvládly vyrobit. Ten tým je hodně labilní jak jsi psal už před několika dny. *KOSA* To co psal včera Voráček tvrdím už řadu let. Rozhodčí si pískají jak chtějí, každá dvojice má jinak nastavený metr, skoro každá dvojice má v každém zápase jinak nastavený metr a ten ještě mění v průběhu většiny utkání. Ona ta kritika rozhodčích je folklor, ale bohužel kvůli tomu, že to jsou ve většině případů příšerní břídilové. Je fakt, že od sedmého utkání nevím co čekat. Pardubice můžou klidně Třinec rozstřílet jako by mě nepřekvapilo kdyby zkolabovaly a postup do finále si odvezl domů Třinec. *VYHLIZI*

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3576
13.04.23 v 18:21

reakce na fandaFanda: ,,Martine, uprimne, necekal jsem, ze by se vsechno dalo vychytat..." zobrazit příspěvekMartine,
uprimne, necekal jsem, ze by se vsechno dalo vychytat behem jedine sezony, presne jak pises, golmani byla trefa do cerneho a uzasne na tom je to, ze oba zustavaji dalsi sezonu - ted je potreba se od toho odpichnout a pridat dalsi lvl. Co se tyce utoku, myslim, ze tam se tez loni slusne zapracovalo, urcite se vzdycky da neco zlepsit *ANO* trenerska dvojice se tez povedla + mame dalsi sezonu s nimi, ted cekam, ze by si mohl rict Hans o nejakeho nadstandartniho obrance, ktery bude schopen podporit utok, aniz by si nedokazal splnit jemu vlastni povinnosti. Anebo mohl vedet o nekom, kdo to ma presne opacne, coz se vubec nevylucuje.
Po sezone by se mohl odebrat Adam s Dominikem (to byl za me nejvetsi preslap - uprimne), na jejichz misto by mel prijit z Bolky Najman. Mno a Patera taky nesedl, ovsem u nas ta lavicka je zkratka mnohem vic tlaku nejen na hrace, ne kazdy to da *ANO*
Rozhodne bych rad videl aspon dva kousky mladiku, kteri by byt jen na doplneni kadru do ctvrte lajny na zakladni cast dostavali pravidelne prilezitost. To mi tu, v jiz ukoncene sezone, chybelo asi nejvic. Juniorka hraje ted finale, a tech nadejnych hracu tam neni malo. Kdyz se podivas, kolik minut nasbirali juniori u nas a kolik casu dostavaji nekteri mladi, byt jsou to vicemistri a reprezentanti, to je nebetycny rozdil. Ono, i kdyby byl dlouhodobe pocitany jako trinacty hrac, to je uplne jedno, az na jednu malickost, at safr-lote nastupuje!! Staci se podivat na to, co zkazil David, kolikrat neco zpackal, nez zacal hrat a pomahat, jenomze tata mu u nas dal cas. Jednou nas to stalo i postup dal v PO (byl to spolufaktor, nebylo to jen o tom), jenze melo to smysl. A to je presne to, co potrebujeme *BOXER* Budes hrat dobre, tak budes hrat pravidelne-nepravidelne, nekdy vic minut za zapas, v klicovem treba min, kdyz se neprosadis, ale budes.
Neni potreba, abychom vyhrali zakl.cast, staci se dostat z prvni ctyrky do PO..
A ano, ofenziva playoffs nerozhoduje *HAHA* "

Ton s Hlinkou za sebou nemají rok práce, ale čtyři roky práce. Čtyři roky ladění a vychytávání, aby se stav co nejvíc přiblížil ideálu. A bohužel letos to za ty čtyři ročníky mělo k ideálu nejdál, a jak jsem jim první tři ročníky nemohl vyčíst prakticky nic, v poslední sezóně se toho nepovedlo poměrně dost: Patera, Simon (i když tady nevím jak moc velkou roli sehrál v jeho příchodu majitel), Gustav Thorell, nedostatečně obsazená obrana (Krutil nebo Krejčík se i vinou zranění moc nepovedli). U Patery se domnívám, že to bylo nepřijatelné riziko. Nevím kde se měl seznámit jako trenér s tlakem. Jako asistent v Kladně nebo v Mladé Boleslavi asi těžko. Do Sparty můžou přijít a být úspěšní jen dva druzi trenérů. Buď zkušení a protřelí bardi, kteří už za sebou něco mají, anebo ti co mají jako hráči Sparťanskou minulost, tudíž si s tím tlakem umí poradit. Na změny jsem zvědav. Předpokládám, že trenérská dvojice zůstane a že Najman je první (nutno dodat očekávaná) vlaštovka a dalších se dočkáme na Prvního máje. Vidím potřebu doplnit a osvěžit obranu i útok. S těmi mladými z juniorky, aby v základní části hráli v áčku souhlasím. Áčko se potřebuje držet v první čtyřce nebo třeba i šestce na dostřel první čtyřky: nemá smysl se honit za rekordy. Většinou nám první místo po základní části stejně moc štěstí do play-off nepřineslo. V tomto ohledu bych uvítal i doplnění realizačního týmu o nějakého našeho odchovance. Proslýchá se, že se hodně do budoucna sází na Ptáčka. Za mě neexistuje lepší učitel, u kterého nabrat zkušenosti pro začínajícího trenéra, než je právě Hořava. *THUMBSUP* Co se týká Pardubic, nevěřil jsem jim, že ještě zvládnou vrátit sérii domů, ale povedlo se jim to. Budu moc zvědav na rozhodující zápas. Co se týká embarga na ruské sportovce, nepochybuji o tom, že i mezi nimi stejně jako mezi ostatní ruskou populací je řada těch, kteří se „speciální operací“ Vladimíra Vladimíroviče nesouhlasí. Že se jich moc nevymezuje: ono to není jednoduché, i když žijí mimo Rusko. Mají tam rodiče, sourozence nebo manželky a některé režimy se strašně rády mstí na těch nejslabších. Víme svoje z časů Husákovské normalizace a že i v té době to byl v Československu pořád jen slabý odvar oproti sovětské mašinérii. A vymezovat se proti agresi na Ukrajině přímo v Rusku, to skoro hraničí s absencí pudu sebezáchovy. Riskuješ nejen pořádnou nakládačku, často opakovanou, ale i deset let kriminálu v zemi, kde basa rozhodně není jen jistota noclehu a jídla. Rozumím tomu, že v individuálních sportovních odvětvích je jednodušší přijmout rozhodnutí a pustit je do závodů pod neutrální vlajkou, byť mně se to moc nelíbí, protože reprezentují především své jméno. V kolektivních sportech i kdyby nastoupili v černém nebo v duhovém, tak to prostě pořád bude Rusko a to nelze akceptovat. *NAPR****

+3
892.jpg
MartinMegadeth +3576
13.04.23 v 18:15

reakce na chuli: ,,přesně v tomhle třeba nechápu Wimbledon ,a MOV - já bych se s..." zobrazit příspěvekpřesně v tomhle třeba nechápu Wimbledon ,a MOV - já bych se s nimi prostě ne*ral dokud nedonutíte Vladimíra ,aby válku ukončil a staral se sám o sebe ,prostě závodit nebudete ..hrajte si s čínou a KLDR mezi normální lidi nelezte, až odsoudíte veřejně do televize, válku a hromadně svrhnete Vladimíra a ukončíte to tak pak se můžete vrátit ..do té doby nic ... *NAPR**** *NAPR**** *NAPR**** "

Wimbledon to před rokem zkusil bez ruských a běloruských účastníků a v podstatě na něj následně dopadl bumerang zbytku tenisového světa. Nebo spíš od tenisových funkcionářů. Nedivím se, že po takové zkušenosti se pořadatelům do podobného dobrodružství už nechce. Ve světě tenisu je to spíš o mezinárodních tenisových organizacích než o pořadatelích Wimbledonu. Co se týká MOV, tady velice laxní přístup k účasti ruských a běloruských sportovců nechápu. Zrovna na olympiádě, což je podnik založený na nějaké myšlence, kterou ruská agrese na Ukrajinu totálně popírá. U olympiády bych byl velice striktní co se týká jejich účasti. *NAPR**** Co se týká vedení hokejové Sparty, rozhodně bych být majitelem prezentoval značnou nespokojenost s koncem letošní sezóny a s řadou věcí, která se prostě nepovedla. Ale hlavně bych rázně utnul to co tady ještě před svátky velice trefně popsal Homolka: konec s kamaráčoftskými moresy. Třeba u Patery to bilo vyloženě do očí. Kámoši z Kladna, evidentně si plácli velice rychle po Pájově konci v Boleslavi a dál se nehledalo. Nechápu proč se neoslovil třeba Pavel Gross, když byl náhodou volný. To se objeví znovu a letíte ze dne na den! Tady bych fakt neznal bratra! *NAPR****

892.jpg
MartinMegadeth +3576
13.04.23 v 18:10

To jsou šašci: cirkus Eden! Ale mám divné tušení, aby nám Luft Jára ještě nevytřel zrak. Ten je schopen si během zítřka po soudružských cestách na hygieně, nebo jak se přesně ta krysí zašívárna jmenuje, vyběhat karanténu pro svoje nemocné hošánky a zařídit odklad sobotního derby na Letné na neurčito. *MIMO*
www.idnes.cz/fotbal/...

892.jpg
MartinMegadeth +3576
12.04.23 v 16:27

reakce na kvcr: ,,S tím Krejčíkem to máme stejně. On byl sice dlouho zraněný (a i..." zobrazit příspěvekS tím Krejčíkem to máme stejně. On byl sice dlouho zraněný (a i Kempný se do toho po zranění dostával až postupem času), ale na to, že byl angažovaný jako ofenzívní bek, jsem od něj moc podpory útoku neviděl. Kromě dvou pokusů o individuální průnik, kdy si v každém vykoledoval faul. Jinak ale šeď, čekal jsem od něj mnohem víc. Doufejme, že bude zdravý a příští sezónu bude vidět mnohem víc.

Pátý zápas Pardubic jsem viděl necelý ze záznamu a podle mě v něm byl Třinec lepší. Projevila se jejich psychická stabilita, Pardubice působily přemotivovaně a dělaly vzadu hrozné minely (nejmarkatnější bylo jak píšeš střídání Sedláka v oslabení, to bylo fakt na úrovni elévů). Třinec ty šance využil jen tři, ale stačilo to. Chyba rozhodčích při podražení Říčky byla ostudná a musím svým způsobem smeknout klobouk před arogancí Pešiny, který dokázal nám laikům pregnantně vysvětlit, jak se stalo, že z deseti tisíc lidí na stadiónu neviděli čítankový faul právě jen ti čtyři v pruhovaných dresech. Teď už Pardubicím osobně moc šancí nedávám, na druhou stranu jsou v situaci, kdy můžou jen překvapit. Jedna věc mě na téhle sérii zaráží - Třinec jde tvrdě po Sedlákovi, dostal v tom zápase několik ran do hlavy. Naproti tomu Růžička si jezdí jakoby obklopený ochranným polem. Přitom bez něj by Třinec byl úplně jalový. Divím se, že na něj Rulík nepošle nějakého pitbulla, který mu tu roli režiséra pořádně osolí. Třeba takový Rákos v tom býval hodně dobrý, je otázka, jestli na to ještě má. Mají tam ale i jiné, kteří by to dali. Nejde nevzpomenout, že my jsme Růžičku taky nechali hrát a bodů si na nás udělal hodně. To by podle mě určitě stálo za téma k analýze důvodů našeho vyřazení. Aby to nevyznělo, že nabádám ke zranění, to rozhodně ne, ale on už to žádný velký rychlík není, motá se skoro pořád na své parketě na pravém kruhu, takže myslím není zas až takový problém ho párkrát trefit čistým hitem. Ono když se člověk musí pořád ohlížet přes rameno, není zase tolik času na kanadské body. "

Pardubicím se páté utkání hrubě nepovedlo. První třetina byla ještě dobrá, ale jak se zkraje té druhé dostaly do vedení, tak se paradoxně rozsypaly. Přesně jak píšeš, dle všeho se projevila psychická labilita, z přemotivovanosti začaly kupit vzadu i ve středním pásmu zásadní chyby a Třinec se dostal během několika minut na koně. Jakmile vedl 2:1 a chvilku po té dokonce 3:1, už byl na koni a hrál co potřeboval. A přesně v tomhle umí chodit a je pro každého soupeře velký problém zápas překlopit ve svůj prospěch. Sedlákovi se už hodně věnovala Olomouc ve čtvrtfinále a Třinec v podobném duchu pokračuje dál, i když bych řekl, že přeci jen sofistikovaněji, protože zákroky hráčů Olomouce byly tak nějak víc vidět (nebo my to aspoň tak přišlo). To porovnání jak se hráči Třince věnují Sedlákovi s tím jak se hráči Pardubic (ne)věnují Růžičkovi je velice trefné a přesně stejnou chybu dělala Sparta. Upřímně, aniž bych nabádal k zákrokům způsobujícím zranění, při nastaveném kurzu sudích „maximálně na volno a pískat co nejméně“, v případě (nejen) Růžičky by to trefení nemuselo být úplně 100% čisté, aby prošlo. Souhlasím, že v kádru by Rulík hráče pro černou práci tímto směrem určitě našel. Když ne Rákos, tak oba Musilové nebo Dvořák. Rozhodně se shodneme, že by i tato série měla být součástí analýzy neúspěchu ve Spartě. *OK* Co se rozhodčích týká, ten jejich trend pískat minimum faulů se pěkně obrátil proti nim: v zápase v Pardubicích udělali několik hrubých chyb. Ono nešlo jen o nepotrestané podražení Říčky před čtvrtým gólem Třince, ale nějakou chvíli předtím v jasné šanci jednoho z hráčů Třince odpustili pro změnu Pardubicím faul, který ne že smrděl vyloučením, ale nařízením trestného střílení. Před půlkou třetí třetiny mi spadla brada. Říčku natlačil plnou silou oběma rukama Marcinko do třetiny, aby ho vystavil do ofsajdu. Široko daleko viditelné, to bylo ukázkové nedovolené bránění. Naprosto souhlasím se spolukomentátorem utkání, který se podivil za co jiného už by se mělo vylučovat. Pešinovo mlžení i arogance jsou v pravdě obdivuhodné. Nasadit volnější průběh zápasu si můžou dovolit rozhodčí, kteří jsou silní v kramflecích, mají autoritu i zkušenosti a dokáží, pakliže se zápas zvrhne vzít obratem tu kterou stranu, případně obě dvě, u huby. Jenže takoví v současné době extraligu nepískají. *NE* U Krejčíka jsem docela pesimista. Přijde mi, že na nejlepší roky kariéry tiše vzpomíná a jde výkonnostně dolů, i když bych se rád mýlil. Ve Finsku mi připadal, že už lehce stagnoval, angažmá v Minsku se mu nepovedlo vůbec a letos u nás předvedl hodně málo. Byl bych hodně překvapen, kdyby u nás v příští sezóně vystřelil podobnou parádu jako při svém prvním angažmá: 56 zápasů, 8 branek, 25 asistencí a +25. Čistě subjektivně na mě Krejčík vždy působil dost křehce. Připadá mi jako typ hokejisty, jemuž trend poslední doby, kdy je pořád méně času a místa na všechno, vyloženě nevyhovuje. Ale třeba mi v příštím ročníku vytře zrak. *METAL*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
12.04.23 v 16:20

reakce na fandaFanda: ,,budou hrat doma, Martine, jsou ve finale tak na 51%, vic jim nedavam..." zobrazit příspěvekbudou hrat doma, Martine, jsou ve finale tak na 51%, vic jim nedavam *NE* doma to budou chtit zlomit, ale porad budou trochu pod tlakem, zvl.pokud se podari Pardubka dat prvni ci prvni a druhy gol, nekdo tu na ne obcas nadava, mozna maji spatne fanousky, ale aspon se snazi hrat hokej a ne betonarku a vylezat sporadicky, takze za me radeji ty konici, nez ty zakerny potvory *FUCKU* "

Před časem jsem četl statistiku, že vítěz pátého zápasu série hrané na čtyři vítězství za stavu 2:2 postoupí dál ze zhruba 75%. Už si nevzpomenu kde to bylo, četl jsem to pojednání tuším předloni, ale jednalo se o dlouhodobější statistiku z několika evropských soutěží. Proto těch 75%, které jsem uváděl už při naší sérii s Třincem. Uvidíme jak série bude vypadat dál a jak dopadne, ale já Pardubicím na zvrat už nevěřím. *VYHLIZI*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
12.04.23 v 16:15

reakce na fandaFanda: ,,to nacasovani nam uplne nevyslo, i kdyz to vypadalo, ze to ma..." zobrazit příspěvekto nacasovani nam uplne nevyslo, i kdyz to vypadalo, ze to ma vzestupnou tendenci. O tech obrancich a nejake posile uz jsme se tu bavili v pocatcich sezonu, Patera za me mel snahu, ale..
Pepek z Lodenice, skoda mluvit, byl tu prilis dloouho, a rozhodne treneri potrebuji aspon cast pred sezony, aby doplnili kadr, zlespili chyby, urcite jsem zvedavy k cemu dojde mezi sezonami a zmen, ktere nas cekaji (doufejme, ze k lepsimu). Myslim, ze bude treba, aby se neco zmenilo, i kdyz v celkovem dojmu mam stale pocit, ze se posunujeme kupredu, a veci menici se maji celkove prospesny trend. Brankari, velka zmena k lepsimu, takze doufam v podepsani aspon dvou novych kvalitnich, idealne jeden nadstandartni, kdyz uz odchazi Jandus. Toho kluka jsem is z pocatku moc nevsimal, ovsem musim rict, ze nesmirne vyrostl a najednou patril ke spicce nasi obrany. Dokonce hral jeden zapas v utoku *OK* Zrovna on mel hrat v rozhodujicich utkanich/presilovkach, mozna mohla nastoupit i nerizena strela z vychodu. Tezko rici, nechci tu znit jako vse vim/znam, tak to neni, pral bych si ovsem, abychom se dozvedeli nejake detaily z kabiny, co si tam nesedlo, a kde byl zakopany cokl.."

Načasování nevyšlo určitě, od přelomu ledna a února měla výkonnost sestupnou tendenci. Patera bylo velké šlápnutí do lejna, které jde za Tonem s Hlinkou. Mám je oba rád, ale tohle byla jedna z věcí co se (jim) v letošní sezóně hodně nepovedla. Jsem dlouhodobě zastáncem názoru, že jedna zpackaná sezóna neznamená, že klub nejde správnou cestou, a naopak. Přeci jen je to sport, který je hodně závislý i na atributech jako štěstí, které lze ovlivnit jen do určité míry. Nicméně v letošním ročníku došlo k některým pochybením, ze kterých je třeba si vzít ponaučení do budoucna, aby nebyla opakována. Doufám, že směrem z klubu dojde k nějakým výstupům ven. Třeba posazení Janduse byla jedna ze zvláštních zajímavostí čtvrtfinále, kterou jsem do teď nepobral. Určitě má pravdu Broš, že by nebylo moudré přijít ve Spartě s nějakou zásadní rozprašovačkou, aby se vypakovala půlka kádru. Nepopiratelná kvalita tu je, ale něco se nepovedlo a na to budeme muset reagovat potřebnými změnami. Za mě budeme muset vzít v potaz trend poslední doby, že vyřazovací boje vyhrává propracovaný systém, obrana a speciální týmy. Notabene pokud Třinec svoji sérii s Pardubicemi dovede do postupového konce. Pokud bychom zase hodlali především vsadit na ofenzivní sílu, obávám se, že bychom si za rok opět v play-off nabili hubu, i když třeba při jiném soupeři až v semifinále. Když obrátím list, pak za největší plus tohoto ročníku považuji gólmany. Ton s Hlinkou trefili výbornou brankářskou dvojici a hlavně ji trefili už v létě, tudíž nebylo podruhé nebo potřetí za poslední dekádu sahat do obsazení brankoviště na přelomu prosince a ledna. Tohoto jsem byl velice rád ušetřen. *KSICHT*
www.sport.cz/clanek/...

+3
892.jpg
MartinMegadeth +3576
12.04.23 v 16:10

reakce na Vena: ,,Teda logo MS je spatnej retro vtip, ale ten nářek Rusofilcek ve..." zobrazit příspěvekTeda logo MS je spatnej retro vtip, ale ten nářek Rusofilcek ve všech diskuzích, že tam prý nebudou ti nejlepší hokejisté, to je jak ze špatnýho filmu. Tenhle národ se z historie vážně nikdy nepoučí. ..."

Souhlas, logo na MS je otřesné. Co se týká absence běloruského a ruského národního týmu na světovém šampionátu, z čistě sportovního hlediska je to škoda a ztráta. Přeci jen hokejová špička je relativně úzká, tudíž absence jakéhokoliv dobrého, natož výborného, týmu je znát. Nicméně jsou události a chvíle, kdy je třeba zohlednit i jiná než sportovní hlediska a tato nadřadit. Kdo tohle nepochopí, ať si jde stěžovat přímo k Vladimíru Vladimíroviči. Kdyby ten se vy**al na svoji speciální operaci, sborná mohla nejen příští rok v Praze, ale už i letos v Rize a v Tampere normálně nastoupit a hrát. *NAPR**** Mimochodem hodně mi leží v žaludku IIHF, která sice pod tlakem národních hokejových svazů, sponzorů a médií účast Ruska a Běloruska na světových šampionátech zrušila, ale pod zástupným důvodem jakéhosi strachu ze zajištění bezpečnosti pro všechny účastníky. Přeloženo: Bělorusko a Rusko na MS nám nevadí, ale nepozveme je, protože s nimi by šampionát nikdo nebyl ochoten uspořádat, pravděpodobně by ho většina hokejového světa bojkotovala a do Běloruska nebo Ruska by na MS nikdo necestoval. :-!

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3576
11.04.23 v 14:31

Od kopacek v Pardubicich pohodove vitezstvi a krasna prace. Cekal jsem to tezsi, kdyz si vzpomenu jak dokazal souper vetrat treba Slavii. Stred pole s Kairinenem a Lacim se mi libil. Po delsi dobe vypadal dobre i stridajici Mabil. Trochu Spartu posledni zapasy trapi promenovani sanci. Snad si ty goly hosi schovavaji na nejdulezitejsi zapasy. Jinak ono to nebude jen o derby nebo utkani s Plzni, ale jede se do Uherskeho Hradiste a do Liberce, to budou osidne duely. Nicmene pohled na tabulku kapr ligy je inspirujici a potesujici. *THUMBSUP*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3576
11.04.23 v 14:19

reakce na Coocen: ,,Tak oni rozhodčí fakt problémem jsou a některé zápasy doslova..." zobrazit příspěvekTak oni rozhodčí fakt problémem jsou a některé zápasy doslova rozhodnou. Pokud by Dědek už předtím furt něco někde často nesmyslně nemlel, tak tenhle příspěvek by mi vlastně nevadil. Těch tak viditelných chyb je v sériích (Litvínov, Sparta, Pardubice) s Třincem fakt hodně a je to nepochopitelné. Fakt jsem doposud nepochopil, proč se v play-off píská úplně jinak a najednou se tím hraje jiná hra, která pak vyhovuje konkrétímu mančaftu. Občas mi to vzdáleně připomíná Nagano 98, tam se nepískalo prakticky nic. "

Rozhodci problem jsou obecne, protoze to jsou matlaci. Ale v play-off je to na druhou nebo mozna i na treti, kdyz v ramci jakehosi volneho kurzu vylucuji minimalne. Vcera parkrat meli vyloucit i na strane Pardubic, ale celkove timhle trendem poskozuji mnohem vic tymy jako jsme my nebo Pardubice. Hlavne by me strasne moc zajimalo z jake mozkovny vychazi napady, aby se ve vyrazovacich bojich piskalo jakymsi volnym trendem ?! To mi prijde, ze muselo vzejit od nekoho kdo je nad sudimi. Ale je to strasna zhovadilost. Copak se v kapr lize piska v nadstavbe jinak nebo v evropskych poharech od ctvrtfinale se meni metr rozhodcich nebo se na GS turnajich v tenise zacinaji prehlizet drobne auty a podani co se dotknou site ?! Hokejova pravidla jsou jedna a neni v nich ani slovo, ze by se nektera utkani mela piskat jinak. Naopak, je treba piskat od prvního kola v zari do posledniho finale porad stejne! *METAL* *METAL* *METAL*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
11.04.23 v 14:02

reakce na kvcr: ,,Přiznám se, že jsem viděl jen ten jeden zápas z téhle série (a..." zobrazit příspěvekPřiznám se, že jsem viděl jen ten jeden zápas z téhle série (a i to bych klasifikoval jako sebepoškozování) a v něm Košťálek na přesilovce moc nestřílel, jestli se ale pamatuju dobře, ze sestříhu gólů z prvního zápasu padl jeden gól po jeho ráně. Ono někdy stačí, když soupeř musí beka bránit "nadstandardně", což mám dojem, že u nás nemusí. Loni stříleli Košťálek a Matuškin, letos ránu od modré prakticky vidět nebylo. Já jsem se v tomhle ohledu dost spoléhal na Kempného, ten ránu má, ale vidět jich bylo poskrovnu. Je pravda, že přes třineckou zeď moc ran od modré neprojde, v tom zápase, co jsem ho viděl, zblokovali Pardubicím 29 střel podobně jako nám. Dneska to bude hodně zajímavý zápas, Pardubice mají určitě víc sil, Třinec zase silné páté zápasy, což může být důležitější, protože v téhle fázi už je to hodně o hlavě. Nám to bohužel už může být jedno, ale určitě by bylo dobré, aby si trenéři dobře prostudovali i tyhle zápasy, ne jenom ty naše."

Pravdepodobne Rulik, coz nikdy nebyl ofenzivni trenersky demon, vyzaduje po obrancich co jsi psal: predevsim 100% zvladnuti defenzivnich ukolu a do ofenzivy je nezene. Taky netvrdim, ze je to vylozene spatne, bek je na lede principialne od braneni. Souhlasim, ze u nas to tak uplne nevypadalo, a pritom smerem dopredu se strelbou to od beku taky nebyl zadny slagr. Od Kempneho jsem strel od modre take cekal vic. A kdyz jsi nacal Matushkina, asi by bylo byvalo lepsi ho podrzet misto prichodu Krejcika. Ten pro me byl velke zklamani. Pardubice vcerejsi zapas sice dobre rozehraly, ale ke sve skode hrube nezvladly. Trinec je na 75% ve finale. Absolutne jsem neprobral Sedlaka, ktery v oslabeni ve vlastni tretine umoznil souperi hrat presilovku peti proti trem a vyrazil si na stridacku pro novou hul. Navic ve druhe tretine, kdy to mel strasne daleko tam i zpatky. *MIMO*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
11.04.23 v 13:47

Juniori skvela prace! Velka gratulace k postupu do finale! Snad se konecne dockame, ze juniorka Sparty urve titul! Zatim se ji to od zavedeni juniorek v pulce devadesatek nepovedlo. Pokud me zaznamy neklamou, naposledy Sparta urvala titul v nejvyssi kategorii pod seniory v roce 1994 jako starsi dorost (to jeste juniorky nebyly). Nejvyssi cas to napravit! *CAS* *POSILOVNA* *PRVNI*

+3
892.jpg
MartinMegadeth +3576
09.04.23 v 18:12

reakce na SpartaCorps: ,,Letci vyhráli 4:1 a postupojou do finále se Znojmem *THUMBSUP*..." zobrazit příspěvekLetci vyhráli 4:1 a postupojou do finále se Znojmem *THUMBSUP* *THUMBSUP* "

Kamarade, Letci me hodne prekvapili. Ze se prokousou az do finale jsem vubec necekal. V serii proti Znojmu budou za outsidera, ale nic jim nebude branit se pokusit velkeho favorita zaskocit. *OK* Dorost krasna prace. Placka se pocita a kazde umisteni na bedne je treba brat za uspech. Ale koukam, ze uz i v play-off mladeznickych soutezi prestavaji padat goly. V serii o bronz padlo 5 branek ve 2 utkanich a ani predtim semifinale proti Trinci nebylo moc odlisne. Nicmene moc dobra prace! *BRAVO* Becko dnes na Zizkove prakticky bez posil z acka urvalo az zivotne dulezitou vyhru. Psal mi primo ze Zizkova kamarad, ze brankar Nalezinek by zaslouzil velky dort za to co dnes pochytal. *POSILOVNA*

+4
892.jpg
MartinMegadeth +3576
09.04.23 v 18:01

reakce na Lord: ,,Machy chytá za Hradec lépe než za Spartu. Hradec je daleko lepší..." zobrazit příspěvekMachy chytá za Hradec lépe než za Spartu. Hradec je daleko lepší než Vítky."

Naprosty souhlas. Media jsou plna onanie nad Kacetlem, ale vyborne vykony Machovskeho jim unikaji. Pritom co vystridal toho Fina v kase Hradce chyta luxusne. *THUMBSUP*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
09.04.23 v 17:59

reakce na Schaschek: ,,A to ani nemluvě o dalším výjezdu takhle daleko."

Sice vzpominam na vyjezdy se Spartou do Bratislavy na Slovan rad, protoze co se souper vratil z pralesa uz nas do konce federalni ligy snad neporazil, ale vracet se nad ranem a z nadrazi jit rovnou do skoly nebyla zadna bomba. *FUCKU* Hlavne potrebuje extraliga najit odvahu, vuli a cestu ke snizeni poctu ucastniku a nevymyslet chujoviny jak jejich pocet navysovat. Navic by to byl nebezpecny precedens, vezmeme do extraligy Slovan, za rok k nemu pribude Trencin a za dva Kosice. :-!

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3576
09.04.23 v 17:52

reakce na kvcr: ,,Oni mají právě ten výběr beků udělaný spíš na to, aby dobře..." zobrazit příspěvekOni mají právě ten výběr beků udělaný spíš na to, aby dobře bránili, než aby podporovali útok. Jejich úloha při útoku či přesilovce je spíš dát ránu a ne řídit celou přesilovku. Má to svoje výhody i nevýhody, těžko posoudit, co je lepší, ono to souvisí s celou koncepcí hry toho kterého týmu. Pardubice mají natolik kvalitní útočníky (my taky), že si to vepředu uhrají bez nadstandardní podpory. Teď je čeká hodně "série na dva zápasy", kterou Třinec opravdu umí.

Naprosto souhlasím s omlouváním neúspěchu, řeči o předčasném finále v situaci, kdy tým vypadl ve čtvrtfinále, jsou Sparty nedůstojné a doufám, že je neuslyšíme. Nebo na druhé straně řeči o tom, že jsme Pardubicím soupeře unavili, takže už to měl lehké. Prostě jsme skončili ve čtvrtfinále a je to propadák, za který si můžeme jedině sami (paradoxně ten zápas, který nejvíc ovlivnili rozhodčí, jsme vyhráli). Klub teď má myslím na starosti důležitější věci - rozbor vyřazení a vyplývající úkoly pro přestupové období. "

Me prave prekvapilo, ze Pardubicim chybel bek i na tu strelu. Byla tam opakovane situace, kdy utocna trojice si vytvorila tlak a potrebovala na doplneni obrance, aby najel a vyzinil mordu na branu, ale nefungovalo to ani s Kostalkem a Ceresnakem. Ted je serie ve stejnem bodu jako byla "nase", od pateho utkani se zacina znovu od nuly na dve vitezstvi a Pardubice neceka vubec jednoducha sichta. *VYHLIZI*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3576
07.04.23 v 20:50

reakce na kvcr: ,,Nechtěl jsem se už na další zápasy Třince dívat a otáčet si..." zobrazit příspěvekNechtěl jsem se už na další zápasy Třince dívat a otáčet si nožem v ráně, ale když jsem tady četl naše komentáře, vypadalo to, že se Pardubice nepoučily a opakují naše chyby. Tak jsem se na ten poslední zápas podíval a řekl bych, že se poučily, přesto to zatím nestačí.

Co dělají líp než my ? Jednoznačně líp střílejí, Kacetl je schopný zalepit tak 10% puků, jinak musí vyrážet. Ty puky mu lítají do ramen nebo betonů, kde to prostě zalepit nejde. Paradoxně nepadl gól z dorážek po těchhle střelách, ale po nahození motýla, kterého si chtěl Kacetl slupnout - v mnoha sportech známá "pastička na blbce". Jinak puk skákal po brankovišti víc jak desetkrát, jen se to pokaždé špatně odrazilo. Pěkné taky bylo, jak Kacetlovi po odrazu od tyčky zůstal ležet puk na zádech a on ho tam neomylně našel, asi to v Třinci trénují.

Pardubice taky nechávají Třinec víc bruslit, klidně je pustí z tlaku (což my jsme moc nedělali) a nutí je jezdit bazény. Byly z toho brejky a přečíslení, které byly gólu taky blíže než 99% z našich 50 střel na bránu. Pardubice jsou si dobře vědomé toho, kolik už Třinec musel vydat sil, hitují je, provokují strkanice před brankami, to všechno bere další zásoby energie.

Tím rozhodně nechci Pardubice nijak glorifikovat, měly ten luxus, že se mohly v klidu poučit z naší série a udělaly některé věci, které jsme měli my během série změnit. Je možné, že jim ani to stačit nebude, protože nikdo nemůže porazit dítě Štěstěny (včera už se máma musela sakra hodně snažit), ale za sebe bych řekl, že tahle série ještě zdaleka není rozhodnutá. "

Souhlasim, ze Pardubice hraji na Trinec chytreji nez my. Mne prijde, ze jejich docela velky problem jsou beci, jejich ofenzivni podpora utoku. Uz vcera jsem koukal, ze utocna trojicka si dokaze udelat tlak, jenze by potrebovala podporit bekem a ten neni kde ma byt nebo dojizdi pozde. Trinci brani kompaktne cele petky, proti tomu je tezke se prosadit. Ta serie bude jeste dlouha. Jen doufam pokud nakonec do finale projde Trinec, ze nedojde k omlouvani letosniho fiaska Sparty. *LEBKA*

892.jpg
MartinMegadeth +3576
07.04.23 v 20:43

reakce na SpartaCorps: ,,https://www.hokej.cz/rozkol-mezi-slovenskymi-kluby-resi-se-nova-soutez..." zobrazit příspěvekwww.hokej.cz/rozkol-...

Tvl, tak to zas musí někdo otevřít…ať se na slovensku hadaj, ale nějakej slovan v naší lize fakt nikdy…ani ted, ani za 4 roky….jednou se federace rozpadla (ještě že tak) tak at na to fakt nemyslí….

:-! :-! "

Slovaci chteli svuj stat, tak ho maji. A k tomu maji sve vlastni souteze, jen at si je uziji a k nam nelezou! Zkouselo se to v hazene i v basketbalu a nikde se slovenske kluby v ceske lize neosvedcily, pro nas to zadna pozitiva neprineslo. Netreba to zkouset znovu a v hokeji. Navíc nevím co by extralize prinesl klub, ktery ve ctvrtfinale skoncil na Michalovcich. *MIMO* *MIMO* *MIMO*

+2
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So