Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
892.jpg
MartinMegadeth +3304
26.01.23 v 17:35

V čem je problém tentokrát? Nedostatečně módní límeček u trička, málo nebo naopak moc zaříznuté trenýrky ?! *KSICHT* V týdnu mezi Vánocemi a Novým rokem jsem měl to potěšení se potkat v jedné pivnici na Staré Praze se starým i mladým pohůnkem. Bohužel jsem se musel chovat slušně, ačkoliv mi pěst v kapse tančila čardáš a v té druhé se mi kudla sama otevírala. Mladého pohůnka jsem po očku sledoval dobré dvě a půl hodiny, klábosil se spolustolovníky, pil pivo, připitoměle se usmíval a cicmal se s nějakou nijak zvlášť hezkou slečnou kolem pětadvaceti let. Nepůsobil na mě dojmem člověka s psychickými problémy, i když o tuhle rodinu by se měl zajímat doktor Chocholoušek dlouhodobě. *SILENY*
isport.blesk.cz/clan...

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
26.01.23 v 17:29

reakce na fandaFanda: ,,Lehecka ma respekt, nejen nas, a i kdyby uz neuspel, zahral velice..." zobrazit příspěvekLehecka ma respekt, nejen nas, a i kdyby uz neuspel, zahral velice solidni turnaj, an tom se shodneme *THUMBSUP*
Je pravda, ze ja jsem si jeho stylu hry poprve vsiml, kdyz zaskakoval na Davis Cup a zahral fantasticky zapas proti o 100+ pricek zkusenejsimu souperi, jsem presvedcen, ze ho vyhral. Do te doby jsem nevidel zadny cely jeho zapas, a to jak hral na hrane moznosti a presto takticky, a i technicky ukazoval sve lepsi stranky, budouci nadeje. Od te doby je na mem liste, kdyz hraje jakykoliv vetsi turnaj, sleduju ho alespon ze sestrihu, a stale me pozitivne prekvapuje. Prislo mi, ze jakoby stagnoval, ale kazdy hrac potrebuje dozrat, svuj cas. Mozna mel trosku i smulu na soupere/nalosovani v poslednich turnajich a mozna jen potreboval trochu povyrust, ale konecne je videt to, v co urcite aspon tretina naroda doufala - jeho rozvinuty potencial - ten kluk prekvapil a nadchnul [:-}
Co se tyka holek, tady bych s tebou nesouhlasil, a to sice v tom klicovem. Nase devcata hraji dlouhodobe na vrcholu a my mame vetsi naroky. Za me urcite takova Barca s Kajou potesily, vlastne i s Katou, ktere se bohuzel tolik nedarilo v singlu. Kviti a Marketa nezklamaly. Co bylo ovsem velike prekvapeni a kde narozdil od tebe nebudu kriticky je vysledek tri juniorek, ktere NADCHLY - Linda a Brenda Furtvirtovy, a potom Sara Bejlek *BRAVO*
.. tolik hracek jsme po odehrani kvalifikaci v prvnim kole dlouho dlouho nemeli *THX* "

Lehečka výborný, zaslouží velkou pochvalu. Čtvrtfinále GS turnaje se od něj rozhodně nečekalo. Překvapil hodně příjemně jako se už dlouho žádnému českému tenistovi nepovedlo. *BRAVO* Nezbývá než si přát, aby to od něj nebyl výstřel do tmy, ale dokázal svůj postup mezi nejlepší padesátku potvrdit opakovaně dobrými výsledky. Aby nefungoval jako poslední roky Veselka, který za sezónu pravidelně vykázal jeden, maximálně dva nadstandardní výsledky a když je příští ročník neobhájil, mazal ze stovky jak namydlený blesk. A samozřejmě, aby se co nejdřív a nejblíž k Lehečkovi přiblížili další kluci jako Macháč nebo Svrčina. *POSILOVNA* Souhlasím s pochvalou pro mladé holky, které jsi jmenoval. Na druhé straně před čtyřmi lety jsme na Australian Open měli v singlu hned dvě holky a Kvitová se prokousala dokonce až do finále. S armádou holek co máme v tenise proč nemít ta nejvyšší očekávání ?! Zdaleka ne každá z těch starších v Austrálii může být spokojená: holky jako Siniaková nebo Bouzková mají určitě na víc než na první kolo GS turnaje, Kvitová by taky nemusela vypadnout už ve druhém kole. Plíšková vyválčila čtvrtfinále, ale … další turnaj, kde měla velkou šanci konečně na GS turnaji triumfovat. Ve čtvrtfinále vypadla s nenasazenou soupeřkou. Do semifinále se kromě ní a turnajové pětky dostala i turnajová dvaadvacítka a čtyřiadvacítka. Když to trochu přeženu, to je skoro prázdná dálnice k trofeji. *FRAJER*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
26.01.23 v 17:23

reakce na SpartaCorps: ,,Dneska se dařilo víc, vysoký mýto dali 3:0 *SALA* "

Moc pěkné, ale je třeba to potvrdit zítra další domácí výhrou nad Mělníkem. Až do konce základní části s výjimkou úplně posledního kola kdy vyráží do Chrudimi, má futsalová Sparta papírově slabší soupeře, takže je třeba se vrátit na vítěznou vlnu a potvrdit třetí místo v základní části. *METAL* Už jen kvůli čtvrtfinále, protože vepředu jsou Chrudim s Plzní, pak je určitá mezera, po které následují pražská S a Hellas Brno, za kterými je zase mezera před dalšími kluby. Čtvrtý s pátým budeme skoro určitě do čtvrtfinále velká řež, která může skončit všelijak, zatímco třetí půjde na papírově určitě přijatelnějšího soupeře. *VYHLIZI*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
26.01.23 v 17:19

Dobré odpoledne, včera jsme si zápas na můj vkus zbytečně zdramatizovali. Dvě třetiny jsme byli znatelně lepší a za stavu 3:1 jsme měli převahu potvrdit čtvrtou brankou pro klid, což se bohužel nepovedlo. Litvínov do třetí třetiny nastoupil se zvýšeným důrazem a agresivitou zatímco nás buď náskok trochu ukolébal nebo chybělo víc energie a šťávy. Dost možná kombinace obojího. Nicméně šance jsme měli, ale přišlo mi, že jsme některé situace přehrávali a snažili se uklízet puk až do prázdné brány jako bychom byli CSKA Moskva z doby mého dětství. *METAL* Vyhráli jsme ovšem zaslouženě, v kontextu celého utkání jsme byli rozhodně lepším týmem a soupeři povolili zhruba jen poloviční počet střel. Konečně jsme si pomohli přesilovkami, kde byl hodně cítit Tomášek. Hráli jsme čtvrtý zápas za sebou doma, tyhle šnůry nejsou nikdy jednoduché. Do toho včera sláva, ceremoniál před zápasem, pak ještě další pro hráče rušivé momenty, což všechno bere koncentraci na výkon a na zápas. Navíc k nám už skoro každý soupeř jezdí bránit a čekat na brejky, proti tomu se hraje složitě každému pokud soupeře nezlomí třemi, čtyřmi góly. Kdyby se pozítří hrálo a přijela Olomouc, vypadalo by to stejně. Co se mi ovšem zdálo poslední tři utkání, že jsme začali být propustnější dozadu než dřív, což by z mé strany byla největší výhrada. Na tom by se mělo zapracovat. *KOSA* Jinak jsme v poslední domácí šňůře byli bodově stoprocentní, upevnili jsme si třetí místo, což jsou všechno velká pozitiva. Pár dní volna přijde hráčům určitě vhod k načerpání čerstvých sil a nové energie. Jestli Snopková avizovala ještě nějaký příchod, tak doufám, že jím bude tolik potřebný urostlý silový bek. Ideálně by se mohl začlenit a vyrazit už v neděli do Plzně načechrat některého z mazánků. *LEBKA*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
23.01.23 v 17:28

reakce na fandaFanda: ,,Lehecka se fantasticky vytahl, rikal jsem si, ze by mohl aspon jednoho..." zobrazit příspěvekLehecka se fantasticky vytahl, rikal jsem si, ze by mohl aspon jednoho favorita prekvapit, ale on uz jich prekvapil mnohem vic, naposledy si vyslapl na sedmeho hrace sveta *BRAVO*
Znovu rikam, ten kluk ma nejen potencial byt tenisove lepsi nez Berdych, ale hlave i po lidske strance a zrovna na GS turnaji to je naprosta parada *BRAVO* uz prekonal i prave vyse jmenovaneho *OK*
Z holek jsem cekal, ze bychom prekvapive mohly mit dve, nakonec je to jen jedna, na Lindu toho bylo moc, Barce to nesedelo, takze v uvozovkach jen Kaja. I z ni mam velkou radost, preci jeste pred turnajem jsme se bavili o tom, ze hodne zmen u ni, a ze zatim nic moc.. ale to nacasovani se zda se, ma perfektni *METAL* .. a co je jeste lepsi, ze ma na to to vyhrat *ANO* Asi z hlediska sanci by vyhra Markety nad Lindou byla lepsi, ale zase nase hvezdicka se potrebuje rozehrat i na vetsich turnajich.. a rozjet ten potencial v prinos a nakonec v uspechy - letos opravdu zarite vsichni, jak kluci, tak holky [:-} "

Lehečka na Australian Open nepřestává překvapovat! Postup do čtvrtfinále je v jeho případě obrovské překvapení. V žebříčku by měl být po konci turnaje v elitní padesátce, kde už hodně dlouho žádný český tenista nebyl. Podle sobotního Deníku Sport v Austrálii byl Berda v roce 2018 ve čtvrtfinále a o rok později v osmifinále: až letos ho dokázal napodobit Lehečka. Tsitsipas je už hodně těžký soupeř, ale kdyby Lehečkovo tažení ve čtvrtfinále skončilo, povedl se mu skvělý turnaj. Dlouho se mu nedařilo na GS přejít první kolo a najednou je v osmičce, když dokázal vyřadit světovou tuším dvanáctku a sedmičku. *BRAVO* Tři holky byly v osmifinále a do čtvrtfinále prošla Plíšková. Nic co by urazilo, ale na druhé straně ani nic co by extrémně nadchlo. Škoda, že na Fruhvirtovou dorazily asi nervy z tíhy okamžiku a v podstatě si sama odstřelila postup do čtvrtfinále. Nicméně v sedmnácti dojít na GS turnaji až mezi nejlepších šestnáct je hodně dobrá práce. Plíšková si docela věří jak jsem zaznamenal v tisku, tak uvidíme kam to v Austrálii pod vedením staronového trenéra dotáhne. Na závěr jsem si nechal perličku: vést 5:0 a 40:0 a i tak set dokázat ještě nevyhrát, to mi přijde už moc i na ženský tenis a jako skoro nemožné, ale jde to. *SILENY*
isport.blesk.cz/clan...

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3304
23.01.23 v 17:20

Ze zasněžené fotbalové generálky jsem si odnesl, že pokud budou hoši zvládat hrát dopředu v pohybu, můžou být nebezpeční každému v kapr lize. Ovšem nesmí marnit čas postáváním a pomalým rozehráváním. Naopak mi připadalo, že na pět hráčů ve středu pole byla v sobotu Sparta dozadu až moc propustná. Fin vypadá dobře a Albánec s Australanem jsou bezpochyby zajímaví hráči. Priske má evidentně oko, že na Letnou (snad) nepřivedl žádný omyl, který by bavil zbytek republiky. *FRAJER* Z Priskeho pozápasového hodnocení cítím, že Daněk s Karabcem minimálně na začátku jara budou v béčku pomáhat zachránit FNL. *VYHLIZI*
isport.blesk.cz/clan...

892.jpg
MartinMegadeth +3304
23.01.23 v 17:15

reakce na SpartaCorps: ,,Junioři včera dali Litvínov 3:0, dneska Vary 4:3 po prodloužení..." zobrazit příspěvekJunioři včera dali Litvínov 3:0, dneska Vary 4:3 po prodloužení *SALA* *SALA*

Letňany - Vrchlabí 5:1

Sokolov vyhrál nad béčkem dědka 4:2, vítěznej gól Hauser *BRAVO* *BRAVO* "

Akorát futsalistům se páteční výjezd do Brna moc nepovedl, utrpěli druhou porážku v sezóně a přenechali třetí místo Slávii. Nějak povadli, byť měli na přelomu roku náročný los, ale v posledních šesti kolech vykázali jedinou výhru, čtyři remízy a jednu porážku. Tento týden hrají dvakrát doma, očekávám frontální útok na návrat na třetí flek! *BOXER* *BOXER* *BOXER*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
23.01.23 v 17:06

Dobré odpoledne. Hokejový víkend za plný počet bodů, s tím jsem maximálně spokojen! Že to nevypadalo ideálně a výkony nebyly optimální pravda je, ale vyhrát když všechno lepí umí každý jouda. Ovšem když to nejde všechno jako po drátkách, to je mnohem větší kumšt hrabat a urvat výhru. Hrajeme hokej, kde rozhodují góly a ne umělecký dojem jako v krasobruslení. Zápasů kdy jsme umírali na krásu, góly nedávali a naopak dostávali si vybavím celou nůši. Jsem mnohem radši, že je to obráceně. Co se vrátil Hořava, hokejovou Spartu si vyloženě užívám. *METAL* Že se Brno na Spartu vytáhne to se dalo čekat. Navíc je vede Martinec, který ještě v listopadu působil u nás. To je obrovská výhoda: detailní znalost soupeře. Sice přešel do Brna, k nám se vrátil Hořava, hrajeme jinak, ale na zásadní znalosti jednotlivých hráčů to nic nemění. Páťa zná zvyky jednotlivých hráčů, ví co komu nevoní, ví co kdo s oblibou dělá, může na to svoje současné svěřence upozornit a připravit. Proti tomu se vždycky hraje obtížně. Kotletu jsme naklepali a u dna tabulky přidusili. Osobně mám škodolibou radost, že se Brno vytáhlo, podalo pravděpodobně nejlepší výkon za poslední dobu, my naopak podali jeden ze slabších výkonů a stejně nám to na stačilo na plnotučnou výhru. *FUCKU* Mladá Boleslav potvrdila, že pod Kalousem jde nahoru, a včera zlobila, přes půl zápasu byla živější. Ale my jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme zvládli oslabení, dokázali jsme využít přesilovku a především jsme předvedli nadstandard v podobě schopnosti střílet góly v klíčových momentech utkání. A to takové zápasy jako ten včerejší rozhoduje. My máme kromě jiného obrovskou devízu ve vynikajících brankářích, to je strašně důležitý základní stavební kámen co dává jistotu celému týmu. Nicméně musím podotknout, že v obou víkendových zápasech se mi zdála Sparta na poměry Hořavova drilu dozadu nezdravě propustná. Naopak musím vyzdvihnout Kousala: pět zápasů, dva góly, dvě asistence, výborné zrychlení, velice slušná práce s holí: ten chlapec se mi hokejově začíná líbit! *OK*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
20.01.23 v 17:03

Jokeritu restart nezávidím. Rok bez soutěžního zápasu, nyní bude muset do druhé finské ligy a teprve až potom může být přijat mezi elitu. Ovšem až si vyřeší problémy s halou. Na jeden klub problémů až až, ale byla by škoda kdyby to Jokerit neustál a zmizel z hokejové mapy. *KOSA*
www.idnes.cz/hokej/e...

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3304
20.01.23 v 16:59

reakce na SpartaCorps: ,,Dneska Sokolov fakt velký špatný...prohra 4:12 v Přerově... zlín..." zobrazit příspěvekDneska Sokolov fakt velký špatný...prohra 4:12 v Přerově... zlín vyhrál na porubě, mordor vyhrál v prodloužení nad jihlavou, za kterou dneska chytal Neužil

Letci Letňany prohráli s Táborem 2:3, ale pořád jsou první ve skupině"

Slávie vyhrála pošesté za sebou a po Novém roce se z ní stává kometa první ligy. Přidávám se k několika ostatním: brankáře Sokolova mi bylo opravdu líto. Sedmnáctiletý kluk, premiéra mezi dospělými v první lize a oni ho tam nechali takhle vykoupat. *MIMO*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
20.01.23 v 16:54

reakce na fandaFanda: ,,Jo, vypada to, ze tech odhlasenych hracu a prekvapeni, co opusti..." zobrazit příspěvekJo, vypada to, ze tech odhlasenych hracu a prekvapeni, co opusti turnaj drive jeste nekonci. Kluci dohromady uz prekvapili a zahrali nadlimit svych moznosti *METAL*
Holky zatim jedou velice slusne Kviti mam pocit, ze uz od druheho Wimbledonu stagnuje a Kaja jakoby si vybirala 18 mesicu strasti a neuspechu, prijde mi rozhozena, cert vi, co krome trenera v tom hraje roli, ale jak pises, tech zmen bylo az az *OMG*
Nepocitam s tim, ze by v semifinale byly dve nase hracky, ale stale mame v ohni jeste par kvalitnich jmen, jenz bysme mohli aspon jedno ctvrtfinale zaplnit
*BRAVO*
Zapas tretiho kola bude pravdepodobne mezi sabalenka a Mertens, to by melo mit stavu a videt bude urcite pekny zensky tenis!"

Je to tak, v Austrálii o překvapení a konce favoritů není nouze. Kromě Nadala už jsou ze hry i Ruud nebo Medvěděv a dnes se pakoval i Norrie. To se Lehečka opravdu vytáhl. *BRAVO* Na GS turnaji se v singlu dostal mezi nejlepších šestnáct za poslední roky jen dvakrát Veselý ve Wimbledonu (mám pocit, že v letech 2016 a 2018) a konkrétně na Australian Open to musel být ještě Berdych v roce 2016. Konečně snad svítá na lepší časy i českému mužskému tenisu. *METAL* Krejčíková už je také v osmifinále a české holky tam budou dvě, když se Vondroušová potká s Lindou Fruhvirtovou. Vondroušová zazářila, když vypakovala Jabeurovou. Musel to být zápas, kde kromě tenisového umu rozhodovala i schopnost a um si sáhnout až na úplné dno. Soupeřka byla při odchodu z kurtu úplně grogy. *MIMO*
isport.blesk.cz/clan...

892.jpg
MartinMegadeth +3304
20.01.23 v 16:44

Dobré odpoledne, před dnešním zápasem na odlehčenou jedna zajímavost z hokejového středověku či starověku. Před pár dny jsem se shodou náhod díval na statistiky bývalého hokejového PMEZ (hrál se i jako Evropský hokejový pohár) a Brno je historicky druhým nejúspěšnějším klubem se třemi triumfy. ZKL Brno vyhrálo první tři ročníky. Následně se soutěže začal účastnit i vítěz nejvyšší sovětské hokejové soutěže, což až na velmi sporadické výjimky byl klub CSKA Moskva, který z dalších dvaadvaceti ročníků opanoval rovných dvacet. Jeho nadvládu dokázal přerušit jen jednou jiný sovětský klub Křídla sovětů a jednou Kladno. Na závěr ještě perličku: když Brno v soutěži zvítězilo potřetí, potkalo se ve finále s Jihlavou. První ročníky se hrávaly klasicky pohárově a odveta v Brně skončila hromadnou rvačkou, prý jednou z největších v historii čs. hokeje, když rozhodčí udělil dohromady 147 trestných minut. *SILENY* Ale dnes je samozřejmě dnes. Brno se plácá ve spodních patrech tabulky, na předposledního má náskok jen tří bodů, na posledního šesti a máme ideální možnost Kotletu přidusit. Kromě toho bych zmínil, že na plnotučné vítězství nad Brnem čekáme už přes dvaadvacet měsíců. Na podzim jsme ještě za Páji Patery prohráli a v loňském ročníku jsme Brno shodně dvakrát udolali 3:2 až v prodloužení. Je třeba zjednat nápravu! *METAL* *METAL* *METAL*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
18.01.23 v 17:03

reakce na SpartaCorps: ,,Florbal finále poháru bohužel nedopadlo, s bohemkou jsme prohráli..." zobrazit příspěvekFlorbal finále poháru bohužel nedopadlo, s bohemkou jsme prohráli 4:10

Semifinále CHL, frölunda vypadla po nájezdech …"

Frolundu po dvou remízách až na trestná střílení vyřadil vítěz "sparťanské skupiny" Lulea. Ve druhém semifinále Ligy Mistrů po dvou výhrách postoupila Tappara Tampere přes Zug. Vítězem soutěže bude opět tým ze Skandinávie, buď posedmé švédský (a podruhé Lulea, která vyhrála už premiérový ročník) nebo podruhé finský (v sezóně 2017/18 kralovala JYP Jyvaskyla). *PRVNI*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
18.01.23 v 16:59

reakce na chuli: ,,Tak když přišel Fin ..je mi jasné ,že muselo být místo..." zobrazit příspěvekTak když přišel Fin ..je mi jasné ,že muselo být místo uvolněno ... *VYHLIZI* *VYHLIZI* "

Vojtěchu, úplně nevím co si z toho mám vzít. Předpokládám, že je to další, už asi osmatřicáté, sdělení nesouhlasu s odchodem Dana Přibyla do Boleslavi. Mě jeho odchod taky mrzí, ale to je tak všechno co Ti k tomu mohu napsat. Jestli požádal vedení o výměnu do klubu, kde by dostal víc prostoru na ledě, tak mu bylo vyhověno. *METAL*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
18.01.23 v 16:54

reakce na SkinNboneZ: ,,No je fakt,ze to bylo letos s Motorem pokazdy s odrenyma usima a navic..." zobrazit příspěvekNo je fakt,ze to bylo letos s Motorem pokazdy s odrenyma usima a navic jsou ted v laufu,ze dali Kladnu sestku a jsou jen 3 body pred Kladnem,takze potrebuji vyhravat,takze to dnes patrne nebude nic lehkeho.Percy se jim rozestrilel a Gulas s Pechem taky nejsou marny,ale Sparte se ted dari takze verim,ze si to pohlida"

Jak to bylo s Motorem dvakrát v letošní sezóně s odřenýma ušima, tak včera neměl nárok. Upřímně to byl jeden z vůbec nejslabších soupeřů co se v tomto ročníku v O2 aréně představil. Motor má zásadní problém: když něco nevymyslí Gulaš s Pechem dopředu jsou velice neškodní. Za celý zápas 14 nebo 15 střel, ve druhé třetině jedinou a ve třetí, kdy už jsme nehráli rozhodně naplno, tak pět. To je velká bída: Motor bude mít problém, aby se prokousal do předkola play-off. *MIMO* Je otázkou koho máme podepsaného do obrany na příští sezónu (samozřejmě kromě již známých jmen), ale Percymu, si myslím že po sezóně na jihu Čech smlouva končí, a na extraligu je vysoce nadstandardní bek. Dovolil bych si napsat jeden z vůbec nejlepších cizinců jaký se v extralize za poslední roky objevil. *THUMBSUP*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
18.01.23 v 16:48

reakce na fandaFanda: ,,Musim se smat, jak spatne vysledky trenery uklidnuji *HAHA* a naopak...." zobrazit příspěvekMusim se smat, jak spatne vysledky trenery uklidnuji *HAHA* a naopak. Myslim, ze ted kdyz ma Brian konecne hrace, ktere mu vyhovuji, bude schopen trenovat/hrat taktiku se kterou si mysli, ze muze byt uspesny. Zvedavost a drobna nervozita, jak se mu to podari a jestli se u nas ohreje aspon 2-3 sezony. Souhlas, ono je to vzdycky tezke, kdyz souper vede, hlavne pokud je o uroven ci dve vys nez my, avsak tam je potreba nastavit hracum hlavu a taktiku tak, aby vedeli, ze poctivou praci maji sanci to utkani ovlivnit v jejich prospech. Klicove je potom posledni desetiminutovka, kdy je to predevsim o hlave hracu a samozdrejme vuli vydrzet - tzn. aby neodchazela hracum fyzicka.
Karabec ma slusne naslapnuto, a verim, ze i pres o chlup pozdejsi posun za lepsim, nebylo pozde a az se chyti, rozehraje svuj koncert. Jen si spis myslim, ze tim nas mozna trvale opusti, at tak, anebo tak. A to by me mrzelo opravdu *ANO*
Kazdopadne jsem zvedavy na to, az se rozbehne liga, prvni dva az tri zapasy to ukazou.."

Jestli trenéry občasná porážka uklidní to nevím, ale moji maličkost v přípravě rozhodně ano. Opačný extrém taky není dobrý, o tom žádná, ale když se v přípravě jen vyhrává a všechno jde jak po másle, často pak první soutěžní zápas či zápasy znamená či znamenají nepříjemný pád z hrušky za tvrdou zem. *KOSA* Hodně se mi líbí, že je snaha nového realizačního týmu pilovat jak systém hrát vzadu na trojku i na klasickou čtyřku, aby byl tým na hřišti variabilní a méně čitelný. I nejlepší systém se dřív nebo později okouká a soupeři se na něj dokáží připravit. Lavičkovi tři čtvrtě roku při poslední titulové sezóně fungovalo všechno skvěle, jenže na podzim příštího ročníku už byla řada soupeřů připravena a nastal velký problém, jelikož Víťa Pokora neměl absolutně připravený žádný plán B. *MIMO* O fyzičku se nebojím. To je něco co pod Priskem a jeho kolektivem šlo nahoru nejdřív a nejmarkantněji. Takhle dobře fyzicky nebyla Sparta připravená dlouho, pod Vrbou rozhodně ne. Věřím, že nadupaná bude i na jaře. *METAL* U Karabce bych opravdu klonil k hostování. Už jen proto jakým způsobem se zvedla konkurence ve středu pole, kde on hraje nejlíp. Už na podzim moc šancí nedostával, v přípravě nehraje (měly by na tom mít podíl i zdravotní problémy) a počet konkurentů na jeho post se zvýšil. Aby na jaře nešel zachraňovat béčko ve FNL. *VYHLIZI*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
18.01.23 v 16:34

reakce na fandaFanda: ,,U holek je to slozitejsi, navic je tam faktor X, ktery se objevuje..." zobrazit příspěvekU holek je to slozitejsi, navic je tam faktor X, ktery se objevuje pravidelne/nepravidelne nekolikrat v roce a zkratka nektere to maji tezsi, i kdyz se o tom moc nemluvi. Kdo vi, treba zrovna Kata S. mela den D.
Ale kazdopadne jinak se jim vesmes dari a hrajou velice slusny tenis a hlavne delaji nam radost z postupu *THX* Ve druhem kole bohuzel odpadlo Kviti a uvidime, jak dopadnou vsechny odlozene zapasy. Nemyslim si, ze by tam melo prset dlouho a jakmile vysvitne slunicko, bude kurt za chvili suchy. Kazdopadne, kdyby Kviti postoupilo do dalsiho kola, potkala by se s nasi krajankou.
Jo a Machac, ten to mel setsakra tezke, a presto bojoval a bojoval. Ale ten kluk jeste posili a priste to bude zase lepsi.
Na celkove hodnoceni je samozdrejme brzy, ale treba kluci uz vyslapli ze sveho stinu a proti spickovym hracum uz mohou jen prekvapit, ty uz nezklamou!
*BRAVO* "

Vypadnutí Nadala mě mrzí. Kvůli zranění se odhlásil Kyrgios, teď vypadl Nadal a zachytil jsem zprávy, že Djokovič kvůli jakýmsi zdravotním problémům v Austrálii zrušil několik tréninků. Svrčina postupem do druhého kola příjemně překvapil, Nišioka už byl na jeho síly, ale zaslouží pochvalu. Lehečka je ve třetím kole, což je paráda. *THUMBSUP* Holky zhodnotíme až podle toho kolik se jich dostane do šestnáctky, případně do osmičky nebo ještě dál. Tam jsou ta očekávání a nároky přeci jen vyšší. Po pravdě u dvojice Kvitová - Plíšková by mě hodně překvapil asi jen postup do finále, jinak ty dvě jsou schopné vypadnout stejně ve druhém kole nebo se probojovat do čtvrtfinále. U Kvitové už mi přijde, že nějaký čas je nastavená trochu jinak než na úspěch za každou cenu. U ní mě hodně mrzí, že Austrálii nevyhrála před čtyřmi roky, kdy se prokousala až do finále. To u ní byla asi jedna z posledních šancí vyhrát GS turnaj. Plíšková je delší dobu zaseknutá a nemyslím si, že správnou cestou jsou časté výměny trenérů. *MIMO*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
18.01.23 v 16:25

Dobré odpoledne, včera hodně pohodová výhra. Souhlasím s názorem, že jsme byli znatelně lepší než Motor už v první třetině, jen jsme to nedokázali brankově vyjádřit. První gól soupeře načal a dva slepené kousky v půlce utkání dorazily. Troufnu si napsat, že za stavu 3:0 bylo hotovo. *OK* Zápas skvěle sedl třetímu útoku. Pepa Kořenář si připsal další nulu: měl sice jen čtrnáct nebo patnáct zásahů, ale párkrát nás podržel. Je radost sledovat kam tým dokázali posunout za uplynulé dva měsíce noví trenéři. Z hráčů sálá neskutečná energie, chuť se rvát i radost z hokeje! *THUMBSUP*

+3
892.jpg
MartinMegadeth +3304
17.01.23 v 18:13

reakce na paul68: ,,Hele nechci dělat chytrýho, ale tohle pravidlo se myslím rušilo..." zobrazit příspěvekHele nechci dělat chytrýho, ale tohle pravidlo se myslím rušilo cca 2-3roky zpět. Náš Kousal hrál nedávno v Pardubicích ve 32.kole, jak jsme vyhráli, a někde vyšťourali, že hrál i za Boleslav ve stejným kole, i když v jinej den...Už se to smí.. *THUMBSUP* "

Máš pravdu a děláš chytrého správně. *OK* To mi úplně uniklo, že se tohle pravidlo rušilo. Koukám, že Kousal skutečně nastoupil ve dvaatřicátém kole jak za Boleslav ve Vítkovicích před koncem roku tak i před týdnem za nás v dohrávce v Pardubicích. Za to Dan Přibyl za nás v devatenáctém kole nenastoupil, tudíž by ani nemohl být důvod jeho dnešní absence. Snad zase neklempíruje se zdravím. *MIMO*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
17.01.23 v 17:35

reakce na Schaschek: ,,Přibyl dneska není ani v sestavě Bolky."

Lukáši, dnes jsou na pořadu dohrávky. Napadlo mě jestli Boleslav nehraje dohrávku nějakého extraligového kola, ve kterém Přibyl naskočil za Spartu. Dle řádů hráč nesmí odehrát víc než jeden zápas kteréhokoliv extraligového kola, to se před několika lety upravovalo. *FRAJER* Jinak Motor neradno podcenit. Sice mu to letos hrubě nejde, ale oba vzájemné zápasy jsme vyhráli s pořádnou klikou. V Budějovicích v prodloužení a tam předváděl Kuba Kovář neskutečné divy a po Novém roce to bylo ještě začátkem šedesáté minuty nerozhodně 3:3 než utkání rozštípl tuším Erik Thorell tím gólem co se soupeři silně nelíbil. *PEKLO*

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Následující zápasy

• 23. března - 17:00
    19.png
    TRI (venku)
    Extraliga (ČF3)
  • 24. března - 19:00
    19.png
    TRI (venku)