Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.02.23 v 18:39

reakce na Schaschek: ,,Klasika - plná huba prázdných nic neříkajících slov a rad bez..." zobrazit příspěvekKlasika - plná huba prázdných nic neříkajících slov a rad bez konkrétní informace a návrhu řešení."

Jediné co si vybavím byl slib nějaké konkrétní částky okamžitého bonusu pro každý klub jestliže jeho nabídka zvítězí, ale nejsem si jistý jestli šlo o tři nebo o pět mega. Ale to je všechno. Když prohrál a viděl jsem s ním nějaký rozhovor, kde bylo vidět, že zuří, tak jsem čekal, že dá karty na stůl a férovku řekne: podepsala se smlouva s BPA na částku X na Y let, zatímco já nabízel částku XX a smlouvu a YY let. Ale nic takového se nestalo. *MIMO*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.02.23 v 18:31

reakce na SkinNboneZ: ,,Zjistuji,ze frustrace a komplex ze treti prohry Parbukvic ze Spartou..." zobrazit příspěvekZjistuji,ze frustrace a komplex ze treti prohry Parbukvic ze Spartou je opravdu velka nebot utekly 2 dny a stale placi a stale placi.
A take vynaseji p.Dedka do nebes,jaky je to bojovnik za pravdu,cistotu a ferovost v hokeji.Nejsem si jistej,ale vzpominam si,ze se z nej stal bojovnik potom co neziskal marketingove prava na extraligu.Do te doby si nevzpominam,ze by kritizoval svaz a vedeni,ale mohu se mylit.Zas tak me Parbukvice a Dedek nezajima,abych se staral kde co dela a nedela."

Mně přijde, že co se ten člověk objevil v Pardubicích a v českém hokeji, tak měl ke svazu a především k bývalému předsedovi řadu připomínek a výhrad a stylizoval se do jakési podoby nového hokejového spasitele. Pokud budu objektivní, tak si myslím, že ve spoustě svých výhrad směrem ke svazu a ke svazovému ÚV pravdu má nebo mít může. S jeho kritikou nakládání s televizními a reklamními právy na extraligu i smlouvy s BPA z velké části souhlasím. Dle mého názoru to nefunguje a chtělo by to jiný a lepší model. Když mi před lety říkal Bříza kolik ze smlouvy od BPA inkasuje každý klub a co za to musí splnit, tak jsem se zhrozil jaká to byla bída. *KOSA* Jenže rozhovory s ním to je spousta omáčky, řada invektiv, ale konkrétních dat minimum. Jako s tou jeho nabídkou extralize na marketingová práva: hodně mě to zajímalo a fakt jsem to sledoval, ale kromě toho, že byla podle něj lepší než od BPA, kterou si kluby většinou odhlasovaly, jsem se absolutně nedozvěděl v čem byla konkrétně lepší: jestli byla nabídka finančně vyšší, jestli byla na delší časový úsek, atd. To je pak těžké posoudit, i když extralize by rozhodně prospěl někdo kdo by dokázal přebít zkostnatělou BPA a klubům zajistit víc peněz. *METAL*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.02.23 v 17:47

Určitě dobře, že si Karabec s Daňkem (a další mladší hráči) budou mít možnost zahrát podobný zápas. I když Daněk dle mého názoru jako střídající hráč v neděli zahrál velice dobře a musel si říct o Priskeho pozornost. Čemu nerozumím, že si pan luterán prosadí a přivede čtyři cizince, kteří mají vesměs (snad kromě Kamenoviče) týmu pomoci, ale do prvního zápasu nepostaví ani jednoho a do druhého jen jediného. *MIMO*
isport.blesk.cz/clan...

892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.02.23 v 17:41

Homolko, malinko bych si dovolil polemizovat. To Navždy třetí nemusí platit věčně. Když se vrátím do roku 2000, to jsme tituly získávali s železnou pravidelností. Bylo jich osm za dekádu. Pak se z toho na přelomu éry Košťála a Křetínského stala leta, kdy jsme získávali tituly pravidelně ob rok. Z toho jsme plynule přešli do modulu Věčně druzí, což jsme předtím dlouho předhazovali Slávii, s občasným ziskem titulu. Po vzestupu Plzně následovalo věčně druzí a když se k tomu přidala čínská finanční injekce do Edenu, pak jsme se posunuli na věčně třetí. Nikde není psáno, že se v nějakém regionálním klubu nesejde pár schopných lidí co dokáží sehnat větší balík peněz a postavit dohromady slušný tým, abychom se přesunuli do další fáze: čekatelé pod bednou. *FUCKU* Jinak samozřejmě v zásadním bodu souhlasím, dokud na Letné bude brněnský pochcánek a sázet na lidi typu vítězná mentalita nebo chlapec z plakátu, nikam se to neposune. Definitivně mě o tom celá trojice kazisvětů přesvědčila po uplynulé sezóně. Tolik sr**ek co z této trojice by snad nevyteklo z kolony vrchovatě naložených hov**cuců. Titul nepovažuji za úplně vyloučený, ale za krajně nepravděpodobný. Ona může někdy v budoucnu přijít sezóna, kdy největší konkurenci v kapr lize postihnou problémy (dojdou peníze, po odchodu trenéra se spálí s jeho nástupcem, netrefí se do nových hráčů po odchodu několika opor, dojde ke kalvárii dlouhodobějších zranění u opor) a pak shodou okolností a náhod se titul jednou zastaví na Letné, ale to by se toho muselo sejít opravdu moc, což je právě krajně nepravděpodobné. *SILENY*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.02.23 v 17:36

reakce na frafont: ,,ACS dávala na ksichtoknihu příspěvek, že třeba akci u gólu..." zobrazit příspěvekACS dávala na ksichtoknihu příspěvek, že třeba akci u gólu Minčeva na 4:1 předcházelo skoro třicet přihrávek (snad 27 konkrétně). To se není moc čím chlubit, těch přihrávek má bejt čtyřikrát až pětkrát míň, má to jít rovnou "z jedničky" dopředu, ne si tam sto let přihrávat na dva kroky na půlce a pak milostivě o dva metry popoběhnout. A tohle je už bůhvíjak dlouho a pořád se to opakuje, že místo nahrávky rovnou dopředu tam tajtrlíkujou na půlce, případně to ještě jde zpátky dozadu na brankáře *KOSA* "

Kolego, taky jsem na to koukal. Hotová Barcelona ze slavných časů s tiki-takou. *HAHA* Ještě víc mě překvapuje, že v soubojové a silové kapr lize je rekord ještě o dvanáct přihrávek výše. *VYKULENY*
isport.blesk.cz/clan...

892.jpg
MartinMegadeth +3304
07.02.23 v 17:31

Dobré odpoledne, neumím si představit kdyby nedělní zápas skončil opačně, že by si nejdřív Řepík nebo Kempný poplakal do novin, že se v extralize hodně drží a nehraje se v ní kanadský hokej. A následně by vystoupil Pražák v obsáhlém rozhovoru plivajíce jednu jedovou slinu za druhou směrem k soupeři a všemu dal korunu nějakou nehorázností jako že v Hradubicích málo podkuřují nejlepším hráčům, tak mu agent nabízel vykuleného Zohornu. Například. Za mě Dědek potvrzuje jedno pravidlo: sebevětší majetek ani sebevyšší částka na kontu nezamaskuje, že dotyčný má holiny umazané od hnoje. *KSICHT* Mimochodem když tady máme k řešení odborníky na slovo vzaté z Hradubic, tak tohle je taky síla. Proti Michalovi Sýkorovi, který na přelomu tisíciletí odehrál necelé dvě sezóny u nás a patřil k oporám, ale později vyslyšel volání rodu a vrátil se zpět domů, je Čechmánek jen ubohý břídil. *METAL*
isport.blesk.cz/clan...

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3304
06.02.23 v 15:14

reakce na Mandor: ,,Teď jsem se v rozhovoru s panem Vůjtkem dozvěděl docela zajímavou..." zobrazit příspěvekTeď jsem se v rozhovoru s panem Vůjtkem dozvěděl docela zajímavou věc. Před semifinále posledního federálního ročníku byli Vítkovice v podstatě domluveni s Petrem Břízou na jeho návratu do Čech a na jeho nasazení. Petr s nimi dokonce absolvoval předzápasovou přípravu v Litvínově a až na základě jeho telefonátu s otcem a při velkém riziku, že by musel ve finále chytat proti Spartě se s ohledem na vztah ke Spartě Vítkám omluvil a nenastoupil.
Zajímavý střípek z historie :-).

Další zajímavost o které se dlouho mluvilo:
Po prvních dvou zápasech se ale leckdo z vítkovické výpravy nemohl vyvarovat podivných dojmů. Úvod historicky prvního finále Vítkovic byl zvláštní. Ostravané byli ubytováni v Penzionu Balabán, kousek od Ruzyně a potkala je řada náhod. Například v celém objektu netekla voda, nešel elektrický proud, rekonstrukční práce probíhaly naplno hlavně v noci a brzy nad ránem. Nejpodstatnější ale bylo, že při pobytu v Praze dostali vítkovičtí hokejisté ze stravy těžké žaludeční potíže, se kterými museli nastupovat k odvetným zápasům v Ostravě. Zajímavé na tom všem bylo, že s podobnými problémy, se střevními potížemi včetně, se potýkali také hokejisté Zlína a Trenčína – předešlí soupeři Sparty v sériích play off."

Rozhovor s trenérem Vůjtkem mi bohužel ušel. O tom, že ve třiadevadesátém silně koketovaly Vítkovice pro závěr play-off s Břízou vím. Včetně toho, že dal zpátečku až po rozhovoru se svým otcem, který ho důrazně upozornil, že by velice pravděpodobně nastoupil proti Spartě. *FRAJER* Bajku tradovanou na Ostravsku o zlé a podlé Spartě, která na konci federace zařídila za použití kouzla voodoo i angažováním armády zaklínačů a zaříkávačů hadů, aby se Vítkovice ubytovaly v hotelu, kde probíhala rekonstrukce a tudíž tam netekla voda a částečně nefungovala elektrika, otrávila vzduch v kabině soupeře a kontaminovala tam vodu samozřejmě znám. To vše za pečlivého dohledu potměšilého záškodníka Pavla Wohla. I když to tenkrát Vítkovice vytáhly až s nějakým odstupem a ne hned po konci série, vím že to tam rezonovalo silně a dlouho, protože před finálovou sérií v roce 2002 to bylo pořád velké téma. Ale že to někdo bude schopen vytahovat ještě po třiceti letech, z toho jsem byl docela v šoku. V každém regionu se věří něčemu, v Posázaví dlouho panovala pověst, že chrousti za obzvláště teplých dní požírají malé děti. Ta domnělá otrava, kterou podle Vítkovice prezentoval i Zlín a Trenčín, ačkoliv tyto týmy ji po prohraných sériích nevytahovaly, měla celkem jednoduché vysvětlení. Ono se ukázalo, že v Bíteši existovalo jisté bistro či motorest, kde byla oblíbená zastávka tehdejších klubů z elitní soutěže na cestách mezi evropskou a asijskou částí republiky. A zároveň se ukázalo, že od jisté doby nebyl klub, který by po návštěvě tohoto podniku nepostihla nějaká střevní mrzutost. Pokud si vzpomínám týkalo se to i Sparty ještě v nadstavbové části. Mám pocit, že při cestě do Trenčína. Některé kluby si to vyhodnotily pro play-off tak, že se podobným místům začaly vyhýbat pro stravovací pauzy. Téma to tehdy bylo a asi i proto tento podnik někdy v květnu nebo v červnu třiadevadesátého navštívila hygiena, která zde nalezla celou řadu nedostatků, čímž celá tehdejší konspirace Vítkovic dostala vážnou trhlinu, ačkoliv je zde tato bajka stále předávána z generace na generaci. *FUCKU*

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3304
06.02.23 v 15:02

Na Letné to večer bylo za tři body, ale herní projev mužstva opět silně nepřesvědčivý. Začátek přímo hrozný, zbytek prvního poločasu poměrně pomalý, rozháraný, vzadu opakovaně chaos. Druhá půle byla o něco lepší, ale do třetího gólu jsem trnul, aby se zase nerozdávalo. *MIMO* Kdybych měl hledat klady, tak v první řadě Kairinen. Připadá mi, že je to přesně typ hráče co nám na podzim zoufale chyběl a jakého jsme zoufale potřebovali. Musí si dávat pozor při zákrocích na soupeře, jelikož včera měl momenty, kdy si koledoval o druhou žlutou. Snad to bylo jen z přemotivovanosti a příště se srovná. Mladý Vydra ve středu obrany vůbec nevypadá zle. Priske se trefil do střídání, především Minčev zářil a rozhodl dvěma góly o důležité výhře. Ale zakončím to jako skoro vždy ke kopačkám: práce vidím na Letné ne jako na kostele, ale jako na katedrále. *VYHLIZI*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
06.02.23 v 14:56

reakce na fandaFanda: ,,Vim, ze tento prispevek neni o Sparte, tak jen..." zobrazit příspěvekVim, ze tento prispevek neni o Sparte, tak jen strucne:

Lehecka a Machac jsou borci, krasne vysledky, zvlaste druhy jmenovany zahral super zapas. POR-CZE 0:2 po prvnim dni *BRAVO* "

Macháč a především Lehečka zaslouží pochvalu za vybojování relativně bezproblémového postupu do finálového turnaje Davis cupu v Portugalsku. *THUMBSUP* Za to u Pavláska jsem při deblu měl pocit, že je na kurtu jakýmsi omylem. *MIMO*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
06.02.23 v 14:51

reakce na SpartaCorps: ,,Včera futsal nedopadnul, s českou lípou Sparta padla 3:4, v tabulce..." zobrazit příspěvekVčera futsal nedopadnul, s českou lípou Sparta padla 3:4, v tabulce jsou třetí…"

Ještěže Brno prohrálo s Plzní a Slávie dokázala ve Vysokém Mýtu jen remizovat, tudíž náskok na třetím místě zůstal relativně slušný. V pátek chtěla Sparta vyhrát a když neproměnila během utkání řadu šancí na konci za stavu 3:3 zkusila hrát power play, což se nepovedlo a gól od České Lípy inkasovala. Beni ani nepřišel na tiskovku, ten dost možná zase chytil nerva. Výjezdy futsalistů Sparty silně připomínají její větší fotbalovou sestru: tři výhry, čtyři remízy a dvě porážky. Doufám, že v pátek proti poslednímu Ústí nad Labem doma zaberou a získají tolik potřebné tři body. *SALA*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
06.02.23 v 14:45

reakce na Schaschek: ,,Tady se přesně ukazuje ta malost. Normální člověk na Dědkovo..." zobrazit příspěvekTady se přesně ukazuje ta malost. Normální člověk na Dědkovo pozici by se nad nějakým choreem povznesl. Ne tak tenhle jantar, který musí v novinách okomentovat i to jak se zrovna ráno vys.ral.

Prakticky potvrdil, že ty hráče prostě přeplatil (na což přesně reagovalo to choreo).

Dále tam lže, že jsou Tomášek se Simonem nejdražší v lize (akorát jaksi zapomněl na Sedláka s Radilem).

Co se týče Řepíka, tak Sparta je blízko dohody a co se ke mě doneslo, tak agent Řepíka je pěkně vytočenej co za snůšky lží Dědek pouští ven."

Mě už dost pobavil rozhovor se Sedlákem. Ano, v extralize se nehraje kanadský hokej, je to správný postřeh tohoto bystrého hocha. Extraliga byla vždycky urputná, hodně se v ní drželo a taky se nadměrně používalo zákroků holí na hraně i za ní. A to i v porovnání s jinými evropskými soutěžemi. Jsou to dlouhodobé nešvary celé soutěže, které zjevně ještě nějaký ten pátek přetrvají. Pravidla se sice zpřísňují, ale tento trend zase vyrovnává úroveň rozhodčích, která je mizerná, a také hráčů. Laťka průměrného extraligového borce před dvaceti nebo pětadvaceti lety byla znatelně jinde než dnes. Tohle všechno jsou objektivní fakta. Ale přijde mi velice úsměvné, že kanadský hokej postrádá a běžnou extraligovou praxi kritizuje hoch, který měl jisté místo v sestavě klubu NHL a mohl hrát kanadský hokej, ale všechno to hodil do koše a radši se vrátil do extraligy. *FUCKU* Souhlasím, že šéf klubu intelektuálně a morálně na úrovni by se nad choreo kotle soupeře povznesl, maximálně by pronesl polohlasem pár peprných výrazů a vše by hodil za hlavu. Co se Dědkova slovního průjmu týče, Vy strůjci včerejšího chorea, přijměte moji gratulaci. Zjevně se trefilo do černého a potrefená husa, tedy vlastně Dědek, začal(a) kejhat. Co se tvrzení ohledně Řepíka týká, domnívám se, že spíš než Sparta by se měl veřejně vyjádřit hráčův agent. U Dědka mě nepřestává překvapovat jedna věc: že tak málo používá tu kouli co nosí na krku. Opakovaně prezentuje nespokojenost se stavem českého hokeje, opakovaně poukazuje na různé nešvary (a neříkám, že bych s ním někdy nesouhlasil) a opakovaně předkládá nejrůznější návrhy. To je pořád přesvědčen, že něco prosadí, když bude do každého při jakékoliv příležitosti vandrovat ?! To ještě nepochopil, že pro prosazení změn jak v extralize tak v českém hokeji musí začít u korektních vztahů s dalšími lidmi co mu můžou naslouchat a případně mu pomoci něco prosadit ?! Ten exot je na nejlepší cestě dosáhnout toho, že ještě neotevře hubu a už si ostatní budou ťukat na čelo co za sra*ku z něj zase vyleze. A ne že by podobné klubové kádry český hokej nepamatoval. *KOSA*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
06.02.23 v 14:38

Dobré odpoledne, nečekal jsem, že z víkendového dvojboje proti dvěma v tomto ročníku nejlepším týmům extraligy urveme plný počet bodů. Za to je třeba hráčům včetně realizačního týmu vzdát čest a silně chválit. Obě utkání měla vysoké parametry jako by se hrálo už play-off. Nicméně ani jeden zápas nebyl bez chyby, měli jsme v nich hluchá místa a ne všechno bylo stoprocentní. Nejhorší co by se mohlo stát by bylo nyní usnout na hrušce, ale to jsem přesvědčen, že s tak náročným trenérem jako je Hořava absolutně nehrozí. Nepochybuji, že obě víkendová utkání nabídla trenérům spoustu studijního materiálu, který hráčům přednesou v následujících trénincích. O reprezentační pauze bude ideální čas na ladění formy, odstraňování chyb i vylepšování celkového herního projevu. *FRAJER* Páteční plnotučnou výhrou jsme se dostali na dostřel druhých Vítkovic, u kterých mi po Novém roce přijde, že jim poněkud dochází šťáva, byť tým mají velice dobrý. Do zbytku základní skupiny konečné druhé místo se stává velice reálným cílem. Úplně bych z toho nedělal fixní cíl, ale proč se o něj nepokusit, když to půjde ?! Sice mi přijde, že proti soupeřům jako Vítkovice nebo Pardubice by bylo lepší začínat případné série ve vyřazovacích bojích venku, ale to je ještě dlouhá cesta. Pokud někoho ze špičky nestihne absolutní kolaps, dřív než v semifinále na sebe tito soupeři nenarazí a do něj se budou muset nejdříve prokousat. To nebude žádná sranda. Osobně mám tušení, že se zopakuje loňské překvapení v podobě vypadnutí vítěze základní části Hradce Králové už ve čtvrtfinále a někdo z největších favoritů si semifinále nezahraje ani letos. *PEKLO* Zápasy byly vedené na ostří nože, což mám rád, ale z mého pohledu ze strany (některých) soupeřů byly až nesmyslně vyhecované. Je znát, že se blíží nejdůležitější fáze sezóny, na Spartu se začíná pořádat hon, někteří jedinci v dresech soupeřů prokazují, že hlavu mají pouze na to, aby jim ptáci nemohli sr*t přímo do krku, a po případných porážkách následuje vodopád slz na adresu rozhodčích. Padla tady zmínka o tendenčně vedeném zápase ze strany rozhodčích, což mohl vyplodit jedině mimoň nebo exot co nikdy tendenčně vedený zápas neviděl. Sudí jsou prostě špatní: nevidí zdaleka všechno, nestíhají tempo hry, někteří mají mezery v pravidlech, ale experti na tendenčně pískané zápasy a s tím spojené zářezy jsou už v rozhodcovském důchodu. To jak dokázali naklonit opakovaně rovinu mistři svého oboru jako Machač, Brada, Bolina nebo Vokurka, z těch starších třeba Zavarský, Šubrt nebo Jirka, o tom se může jejich dnešním následovníkům jen zdát. To jsou mnohem víc mistři jak ze zápasu udělat bramboračku. Před sedmadvaceti lety vypustil při sérii Sparty s Jihlavou její tehdejší trenér Vorlíček nadčasovou glosu, že extraliga je špičková soutěž, ale její rozhodčí mají úroveň jak v Moldávii. A tohle bohužel platí stále. *NAPR**** Nemůžu se nezastavit u Lakatošova pátečního zatmění. Pochopím a po pravdě kvituji podobnou reakci pokud se jedná o odvetu za zákeřný a nebezpečný faul na spoluhráče. Bez ohledu na klubovou příslušnost. Tam jsem dokonce přesvědčen, že je přímo žádoucí, aby faulující protihráč dostal okamžitě pořádně po tlamě. Ovšem předvést takový blikanec v reakci na údajně odpálený puk po přerušení hry, to je na pováženou. Mlátit do někoho kdo se rvát nechce a v podstatě se ani nebrání je strašná ubohost. Jistému etniku stejně blízká jako férovka tří a více proti jednomu. Vyloučení na pět minut plus do konce utkání naprosto v pořádku, za to Ujčíkovo khaki kolo štěstí vytočilo dodatečný trest absolutně směšný. Musil za rvačku vyfasoval čtyři zápasy flastr a Kofola, kterou disciplinárka řešila už nejednou, jen jeden ?! To opravdu musí na disciplinárce točit kolem štěstí od Báby Tutovky nebo tahat lístečky s čísly zápasových trestů z klobouku kouzelníka Pokustóna. :-! :-! :-!

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
03.02.23 v 17:27

Nevydařené námluvy Hojera se Stade Reims, do kterých měla hodit Sparta vidle, už zmiňují i serióznější média, takže něco určitě proběhlo. Ale nemůžu si pomoct 2 miliony € (plus 800 tisíc možné bonusy: možné, ale ne jisté) mi za takového hráče přijdou dost málo peněz. *MIMO*
www.idnes.cz/fotbal/...

892.jpg
MartinMegadeth +3304
03.02.23 v 17:20

reakce na ReiN: ,,Tak podle livesportu Warg poraněný kotník. To jestli je pravda, tak..." zobrazit příspěvekTak podle livesportu Warg poraněný kotník. To jestli je pravda, tak to byla asi nejkratší sparťanská akvizice kterou si pamatuju... 1 zápas a out *MIMO* "

Oleg Pogorishny se v loňské sezóně taky zranil hodně brzy po příchodu na zkoušku. Odehrál dva nebo tři zápasy, zranil se a bylo po zkoušce, i když se ještě vrátil na pár utkání. Ona je otázka co Wargovi vlastně je, zranění kotníku je hodně široký pojem. Třeba to nebude až tak vážné. *VYHLIZI*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
03.02.23 v 17:15

reakce na karlos: ,,Mělo by zde také zaznít, že pokud by to Safinovi rozhodčí..." zobrazit příspěvekMělo by zde také zaznít, že pokud by to Safinovi rozhodčí pískli, protože to faul byl, bylo by to jeho zbytečné třetí vyloučení v tomto zápase. Měl by si dávat větší pozor.
Jinak dodatečné potrestání je jasná chujčíkovina :-! :-! :-! "

Naprostý souhlas. Divil bych se kdyby k tomu Safinovi v pozápasovém hodnocení neřekli svoje. *FRAJER*

892.jpg
MartinMegadeth +3304
03.02.23 v 17:09

Dobré odpoledne, jsem moc zvědav jaké zrcadlo nám blížící se víkend nastaví. Hrajeme s druhým a s prvním, bude to náročná zkouška, ale doufám, že proti nejkvalitnějším soupeřům v extralize obstojíme se ctí. *METAL* Ke konci panování Břízy se nám ve Vítkovicích hrubě nedařilo (ono poslední dvě až tři sezóny kde se nám dařilo ?!, možná v Hradci Králové), ale od té doby se výhry a prohry celkem pravidelně střídají. Začátkem listopadu jsme ve Vítkovicích, ještě pod taktovkou Páji Patery, poměrně nešťastně prohráli, tudíž dnes v rámci poslední doby bychom měli vyválčit nějaké body. *SALA*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
02.02.23 v 17:13

reakce na SkinNboneZ: ,,Jo presne to jsem chtel ted napsat,ze jednal na zaklade podnetu Varanu..." zobrazit příspěvekJo presne to jsem chtel ted napsat,ze jednal na zaklade podnetu Varanu a trest udelil vzhledem k delsimu leceni,ale zas budme radi,ze plukovnik vytocil na kole stesti jen jeden zapas,taky mohl vytocit treba ctyri.Nikdo nevi jestli taha listky z klobouku nebo jak to odmenuje. *NEMOCNY* "

Tak jeden zápas v základní části je prd, proti tomu se Sparta skoro určitě vymezovat nebude. Nepříjemné to může být v budoucnu když Safin někoho trefí pořádně a dostane třeba čtyři zápasy místo dvou, jelikož bude mít kvůli této záležitosti na disciplinárce už záznam. *MIMO*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
02.02.23 v 17:10

Po Julišovi opouští Letnou další dlouholetý člen kádr: Sáček míří do Polska. *POSILOVNA*
isport.blesk.cz/clan...

892.jpg
MartinMegadeth +3304
02.02.23 v 17:03

PLHA+Kubajs: Podobných zákroků je každý zápas k vidění hned několik. Přijde mi, že Ujčík řešil zákrok jen kvůli podnětu ze strany Karlových Varů, sám o své vůli by se jím nezabýval, a přistoupil k potrestání kvůli tomu, že Bartejs utrpěl následkem nárazu zranění. Tak nějak ve stylu, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. *PFF*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
02.02.23 v 16:57

reakce na frafont: ,,https://www.sport.cz/clanek/fotbal-reprezentace-schudny-los-pro-lvicat..." zobrazit příspěvekwww.sport.cz/clanek/...
Repre čutálistů "21" papírově parádní kvalifikační skupina a dalo by se myslet i na první místo, ale reálně víme, čeho jsou ti naši obecně schopní *KSICHT* "

Milé kolego, to může být hodně zamotaná skupina. Dánové jsou nevyzpytatelní a vzpomeňte jak v odvetě baráže zatápěl Island v Budějovicích Lvíčatům. Nebýt Kováře, který chytil ve druhé půlce několik ložených šancí soupeře, možná by se Lvíčata ani na EURO nedostala. A co si z přímého přenosu vybavuji, padla tam několikrát informace, že převážná většina islandského výběru bude moci hrát i následující kvalifikaci. Plus je tam Wales, který může být hlavně na svém hřišti také nepříjemný a nebezpečný. *POSILOVNA*

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Následující zápasy

• 23. března - 17:00
    19.png
    TRI (venku)
    Extraliga (ČF3)
  • 24. března - 19:00
    19.png
    TRI (venku)