Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Lord +170
03.05.23 v 21:18

reakce na karlos: ,,Ty raději zůstaň jen u těch osvědčených zdrojů......co ty jsi..." zobrazit příspěvekTy raději zůstaň jen u těch osvědčených zdrojů......co ty jsi tady už vypustil za spekulace, to by byl čert, aby ses netrefil, co? *FUCKU* *FUCKU* *FUCKU* "

Toto se ale zmiňovalo na idnesu.

otaznik2
Lord +170
03.05.23 v 18:59

Přemyšlím na tím, kdo by připadně dělal asisenta Hořakovi s Rulíkem, napadl mě Žemlička, připadně Štrba nebo třeba Hanzlík. Hanzlík by to mohl v budoucnu převzít.

ACS snad dneska vyhraje, stačila by klidně vyhra 1:0 .

otaznik3
Lord +170
03.05.23 v 17:32

Zmiňuje se na internetu mezi kandidáty na asistent Hořavy by mohl být Gros, toho bych tu viděl moct rád. Nevidím to reálně,ten půjde do Curychu

otaznik4
Lord +170
03.05.23 v 17:22

Ty komentáře na fb, že Varaďa by byl lepší atd, naše vedení je neschopné a podobné. Mě fakt baví, Radim Rulík je pro nás lepší trenér. Varaďa by tu shořel jako papír, v Pardubicích se mu neprovedou tři/čtyři zápasy a letí.

otaznik5
Lord +170
03.05.23 v 17:18

reakce na ReiN: ,,zdroj?"

www.idnes.cz/hokej/e...

Píše se tam, že Hořavovi hledají asistenta po konci Wallsona.

+2
otaznik6
Lord +170
03.05.23 v 17:15

Wallson z rodinných důvodu skončil ve Spartě, Hořava preferuje Rulíka.

otaznik7
Lord +170
03.05.23 v 16:43

Ono může být ve hře varianta Hořava sport. manažer, Rulík trenér,ale toto mi nepřijde pravděpodobný.

otaznik8
Lord +170
03.05.23 v 16:34

Na hokej.cz vyšlo, že Varaďa se už dohodl v dynamu. Jejich mluvči to popíra.
www.hokej.cz/treners...

otaznik9
Lord +170
03.05.23 v 16:30

Docela mě zajíma, kdo z kanceláři skončí. Tipnu si Hlinka, Ton zůstane si myslím.

Rulík zná vetšinu relizáku Sparty a zaroveň umí pracovat s hvědami.

+2
otaznik10
Lord +170
03.05.23 v 15:12

reakce na ReiN: ,,To jo no.. Pro nás samozřejmě varianta naprosto ideální. Jsem..." zobrazit příspěvekTo jo no.. Pro nás samozřejmě varianta naprosto ideální. Jsem zvědavej, kdo by k nim šel, kdyby neudělali titul ani příští rok :-D "

Rulík do Sparty se hodi více než Varaďa. Pryč půjde asi Hans, kterýho bude škoda.

otaznik11
Lord +170
03.05.23 v 14:03

Rulík má podle Chramouskýho jít do Sparty, ve Spartě má být velký průvan v kancelářích.

otaznik12
Lord +170
03.05.23 v 12:22

reakce na Dolikus: ,,To jsemsi včera všiml taky ale nechtěl jsem být za hnidopicha:-U..." zobrazit příspěvekTo jsemsi včera všiml taky ale nechtěl jsem být za hnidopicha :-U
Každopádně když už jsme u toho instáče tak už pomalu začnu trolit Snopkovou s tema jejima bejkarnama, co tam cpe *FUCKU* My chceme Spartu! *THISISSPARTA* "

Je to přece pokračování seriálu Sparta hledá trenéra.

Dnešek má vedení nejvyšší čas to zveřejnit *CERTIK*

otaznik13
Lord +170
03.05.23 v 09:08

reakce na ReiN: ,,Tak my jsme hlavně jediněj klub, kterej ani nezhodnotil..." zobrazit příspěvekTak my jsme hlavně jediněj klub, kterej ani nezhodnotil sezónu *FUCKU* "

Marketing Sparty nemá v extralize konkurenci, alr v tomto dost pokulhavaji, ono by stačilo napsat nějaký článek o planech do budoucna. Začíná mi připomínat doby Břízy a Spechyala.

+1
otaznik14
Lord +170
03.05.23 v 08:47

reakce na Schaschek: ,,https://media.tenor.com/ooLEeSSyMdgAAAAd/mr-bean-checking-time.gif&nbs..." zobrazit příspěvekmedia.tenor.com/ooLE...

*CAS* "

Majitel se už musí rozhodnout. Po Kladnu jsme jediný klub, který neoznamil novinky. To je fakt super.

otaznik15
Lord +170
02.05.23 v 19:27

reakce na Schaschek: ,,Varaďa ven! *FUCKU* :-D "

Mělo by se toto jméno tady na fóru zakázat.

otaznik16
Lord +170
02.05.23 v 17:55

reakce na ReiN: ,,Bojím se, že kdyby neměly být razatní změny, tak Ton/Hlinka..." zobrazit příspěvekBojím se, že kdyby neměly být razatní změny, tak Ton/Hlinka vydají nějaký prohlášení, zhodnocení, nebo se alespoň vyjádří jako u seriálu hledá se trenér, prostě aby dali najevo, že se něco děje.
*CAS* "

Vzhledem k tomu to vidím na velký třesk ve Spartě. Začínám se obávát,aby neskončilo celé vedení. Kdyby bylo na mě dál bych důvěru Tonovi s Hlinkou.

btw: Varaďa začal na ig sledovat finančního ředitele Sparty.

otaznik17
Lord +170
02.05.23 v 15:32

reakce na Schaschek: ,,Souhlasím. A pěkně mě to už se.e. Nevím na co se čeká."

Lukáši, ty nemáš nějaký informace?

otaznik18
Lord +170
02.05.23 v 12:31

reakce na rad55: ,,Kluby začínají suchou přípravu. My nemáme vyměněné plínky!"

Tak u nás se čeká na rozhodnutí Karla.

Frolík solidně jde dolů, u něj udělalo vedení dobře, že ho nevzali. Teď půjde na Kladno.

otaznik19
Lord +170
02.05.23 v 09:19

Je zvláštní i ticho v médií, když jsme hledali trenéra, strašně to řešili a teď to ticho. Je to fakt divný.

otaznik20
Lord +170
02.05.23 v 08:10

reakce na fandaFanda: ,,V zaveru utkani sis mohl projit vsemi stadii  od deprese (0:1),..." zobrazit příspěvekV zaveru utkani sis mohl projit vsemi stadii
od deprese (0:1),
pres skepsi (ten blbec to zase nepiskne - penalta),
pres prozreni (kluci stale bojuji + on to fakt piskne,
az po nadseni (Mabil hraje tuzku, ovsem penalty kopat umi a my jsme prvni.
Tez uz jsem mel sve pochybnosti, abych byl nakonec velmi mile prekvapen *KSICHT*
.. ke tvym statistikam jen dodam, ze urcita pozitivni zmena se odrazi i na tabulce z venkovnich stadionu, kde jsme skoncili prvni o vagon pred klokanky. A nutno podotknout, ze prave zapasy venku nas dlouhodobe srazely *DRINK* "

Kopačky konečně mají opravdového trenéra, který to tomu rozumí. Hlavně je vidět, že se kluci rvou srdcem, což bych u některých z nich nečekal *THISISSPARTA*

+2
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So