reakce na karlos: ,,Ty raději zůstaň jen u těch osvědčených zdrojů......co ty jsi..." zobrazit příspěvekTy raději zůstaň jen u těch osvědčených zdrojů......co ty jsi tady už vypustil za spekulace, to by byl čert, aby ses netrefil, co?
"
Toto se ale zmiňovalo na idnesu.
reakce na ReiN: ,,zdroj?"
www.idnes.cz/hokej/e...
Píše se tam, že Hořavovi hledají asistenta po konci Wallsona.
Na hokej.cz vyšlo, že Varaďa se už dohodl v dynamu. Jejich mluvči to popíra.
www.hokej.cz/treners...
reakce na ReiN: ,,To jo no.. Pro nás samozřejmě varianta naprosto ideální. Jsem..." zobrazit příspěvekTo jo no.. Pro nás samozřejmě varianta naprosto ideální. Jsem zvědavej, kdo by k nim šel, kdyby neudělali titul ani příští rok "
Rulík do Sparty se hodi více než Varaďa. Pryč půjde asi Hans, kterýho bude škoda.
reakce na Dolikus: ,,To jsemsi včera všiml taky ale nechtěl jsem být za hnidopicha:-U..." zobrazit příspěvekTo jsemsi včera všiml taky ale nechtěl jsem být za hnidopicha
Každopádně když už jsme u toho instáče tak už pomalu začnu trolit Snopkovou s tema jejima bejkarnama, co tam cpe My chceme Spartu!
"
Je to přece pokračování seriálu Sparta hledá trenéra.
Dnešek má vedení nejvyšší čas to zveřejnit
reakce na ReiN: ,,Tak my jsme hlavně jediněj klub, kterej ani nezhodnotil..." zobrazit příspěvekTak my jsme hlavně jediněj klub, kterej ani nezhodnotil sezónu "
Marketing Sparty nemá v extralize konkurenci, alr v tomto dost pokulhavaji, ono by stačilo napsat nějaký článek o planech do budoucna. Začíná mi připomínat doby Břízy a Spechyala.
reakce na Schaschek: ,,https://media.tenor.com/ooLEeSSyMdgAAAAd/mr-bean-checking-time.gif&nbs..." zobrazit příspěvekmedia.tenor.com/ooLE...
"
Majitel se už musí rozhodnout. Po Kladnu jsme jediný klub, který neoznamil novinky. To je fakt super.
reakce na Schaschek: ,,Varaďa ven! *FUCKU* :-D "
Mělo by se toto jméno tady na fóru zakázat.
reakce na ReiN: ,,Bojím se, že kdyby neměly být razatní změny, tak Ton/Hlinka..." zobrazit příspěvekBojím se, že kdyby neměly být razatní změny, tak Ton/Hlinka vydají nějaký prohlášení, zhodnocení, nebo se alespoň vyjádří jako u seriálu hledá se trenér, prostě aby dali najevo, že se něco děje.
"
Vzhledem k tomu to vidím na velký třesk ve Spartě. Začínám se obávát,aby neskončilo celé vedení. Kdyby bylo na mě dál bych důvěru Tonovi s Hlinkou.
btw: Varaďa začal na ig sledovat finančního ředitele Sparty.
reakce na Schaschek: ,,Souhlasím. A pěkně mě to už se.e. Nevím na co se čeká."
Lukáši, ty nemáš nějaký informace?
reakce na rad55: ,,Kluby začínají suchou přípravu. My nemáme vyměněné plínky!"
Tak u nás se čeká na rozhodnutí Karla.
Frolík solidně jde dolů, u něj udělalo vedení dobře, že ho nevzali. Teď půjde na Kladno.
reakce na fandaFanda: ,,V zaveru utkani sis mohl projit vsemi stadii od deprese (0:1),..." zobrazit příspěvekV zaveru utkani sis mohl projit vsemi stadii
od deprese (0:1),
pres skepsi (ten blbec to zase nepiskne - penalta),
pres prozreni (kluci stale bojuji + on to fakt piskne,
az po nadseni (Mabil hraje tuzku, ovsem penalty kopat umi a my jsme prvni.
Tez uz jsem mel sve pochybnosti, abych byl nakonec velmi mile prekvapen
.. ke tvym statistikam jen dodam, ze urcita pozitivni zmena se odrazi i na tabulce z venkovnich stadionu, kde jsme skoncili prvni o vagon pred klokanky. A nutno podotknout, ze prave zapasy venku nas dlouhodobe srazely "
Kopačky konečně mají opravdového trenéra, který to tomu rozumí. Hlavně je vidět, že se kluci rvou srdcem, což bych u některých z nich nečekal
Aktualizováno: Před 5 min. a 18 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 18 s