reakce na Jacob.: ,,Tak Machovský jde do Hradce :-D Lorde, kde to čteš? "
reakce na Gapin: ,,Někdy se příchod hráče povede a někdy nepovede. Třetí..." zobrazit příspěvekNěkdy se příchod hráče povede a někdy nepovede. Třetí variantou je, že je to vyloženě průser.
Tady to musí vysvětlit hlavně Ton s Hlinkou, proč tomu tak je a proč za Simona Pražák vyhodil a vyhazuje zbytečně peníze.
Víc bych se v tom nerejpal, protože nikdo z nás tomu nepomůže ani nevyřeší. Naštěstí v sestavě nechybí, takže ať si léčí hlavu nebo něco jinýho jak uzná za vhodný."
Toňak s Hlinou podle mě čekali, že naváže na sezóny kdy se mu dařilo v AHL. Každou sezónu se jeden/dva příchody nepovedou.
reakce na ReiN: ,,Že by?..." zobrazit příspěvekŽe by?
www.expressen.se/spo..."
Warg by byl lepší posila než Irving. Je silný a vysoký.
reakce na paul68: ,,Hlavně ať nepřijde nikdo z KHL.*KOSA* "
Slyšel jsem, že je zájem o Irvinga.
reakce na rad55: ,,Podle Elite jde do neznáma Andreas Borgman, bek z Frölundy. No..." zobrazit příspěvekPodle Elite jde do neznáma Andreas Borgman, bek z Frölundy. No nevim, statistika průměr."
Radši bych tu viděl někoho kdo má víc zkušeností ????
reakce na Dave624: ,,Myslel jsem že bychom mohli zase trošku naštvat fans Brna a..." zobrazit příspěvekMyslel jsem že bychom mohli zase trošku naštvat fans Brna a přivést na play off Filipa Krále ale koukám že je spíš vlastně víc zraněny než aby hrál
Pak mě napadá už jedině Andrej Šustr a nebo Jakub Galvas, možná Ronald Knot? Víc toho v zámoří nevím z čechu kdo by mohl přijít "
Šustr by byl perfektní posila, ale nemyslím si že se bude chtít vrátit do Česka.
reakce na gulbis: ,,Celkem by mě zajímalo, o jakou zvučnou posilu má jít. Snad..." zobrazit příspěvekCelkem by mě zajímalo, o jakou zvučnou posilu má jít. Snad obránce a teoreticky je tu třeba možnost lovit v AHL, tak uvidíme."
Viděl bych to na někoho z Finska nebo Švédska
Aktualizováno: Před 4 min. a 17 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 17 s