reakce na Schaschek: ,,Hlavně já ještě připouštím situaci, že jeho agent ho jakoby..." zobrazit příspěvekHlavně já ještě připouštím situaci, že jeho agent ho jakoby nabídne a tím sonduje cenu, aby si udělal představu a mohl dál vyjednávat (běžná praxe). Ale ten idiot to podá tak, aby na nás co nejvíc naplival. Agent na něj prej šíleně nasranej.
Ale jsem teda extrémně rád za to choreo, protože nasranej Dědek (dle svědků z místa činu hodně) je k nezaplacení. "
U Sivka si myslím, že chtěl zvýšit cenu Řepíka.
V Pardubicích nikoho myslím nemá, ve Spartě dříve trénoval přípravku, takže bude mít blíže ke Spartě.
reakce na Schaschek: ,,Dle očitých svědků, byl Dědek po vytažení chorea úplně..." zobrazit příspěvekDle očitých svědků, byl Dědek po vytažení chorea úplně brunátnej, povedlo se to přesně tak jak mělo a ten jeho brekot to přesně potvrzuje "
Pardubicím jsem přál záchranu v nejvyšší soutěži,ale Dědek z nich udělal nejvíc nesmpaticky klub v Extralize.
reakce na Dave624: ,,Může vypadnout kdokoliv kdykoliv ale prostě pokud první 3 týmy..." zobrazit příspěvekMůže vypadnout kdokoliv kdykoliv ale prostě pokud první 3 týmy tabulky v semifinále budou tak to prostě vyjde na Vítkovice "
Play off bych zatím neřešil, může se stát cokoliv, ale nechtěl bych, abychom šli ve čtvrtfinále na Plzeň/Kometu.
reakce na karlos: ,,To je taky dobrá úvaha*MIMO* A proč by měl být posila? My jsme..." zobrazit příspěvekTo je taky dobrá úvaha A proč by měl být posila? My jsme volali po doplnění kádru o urostlého beka. To že se mu nepovedl první zápas nic neznamená. Kempný nebo třeba Kousal taky neměli začátky u nás nějak oslnivý. A jak hrajou dneska?"
Kousal roste zápas od zápasu, po sezóně to bude ideální náhrada za Tomáška
reakce na ReiN: ,,Jakub Vrána - Nabízel se návrat do Prahy, ale angažmá ve Spartě..." zobrazit příspěvekJakub Vrána - Nabízel se návrat do Prahy, ale angažmá ve Spartě ani v jiném českém klubu není reálné a vítěz Stanley Cupu zůstává v zámoří"
Myslím, že pro něj návrat teď nedává smysl
reakce na Schaschek: ,,Ale kam bys ho dal? Nechci abychom šli cestou Pardubic, který..." zobrazit příspěvekAle kam bys ho dal? Nechci abychom šli cestou Pardubic, který skoupily vše co dejchá a začaly přeplácet hráče i ostatním klubům. "
Pokuď by přišel Vrána,tak bych se nedivil odchodu Kašeho,po sezoně mu končí smlouva, nemyslím si, že mu bude prodloužená.
reakce na karlos: ,,Je to tak. Sotva jsem vstřebal odchod Dvořáčka, tak by měl ..." zobrazit příspěvekJe to tak. Sotva jsem vstřebal odchod Dvořáčka, tak by měl odejít/nehrát Kuba Konečný? A když přijde nějaké eso do prvních dvou formací, tak kdo se přesune na pozici toho dělníka na černou práci a bude ji hrát s takovým zápalem jako předvádí právě Kuba? Já už bych do útoku nikoho nevodil, ten myslím máme velmi dobrý a bota nás tam úplně netlačí."
Útok máme velmi dobrý. Možna by se hodil někdo spiš do obrany.
reakce na Schaschek: ,,SPARTA – I nadále platí, že v Praze není hotovo, ačkoliv se..." zobrazit příspěvekSPARTA – I nadále platí, že v Praze není hotovo, ačkoliv se šance snižují. Podle našich zdrojů má sparťanské vedení dlouhodobý zájem zejména o dvě jména, ale dohoda vázne u kmenových klubů.
Kdyby k dohodě přece jen došlo, byla by to určitě bomba! Sparta má totiž dostatečně široký tým, který po změně trenéra šlape, proto by dával smysl jen podpis nadstandardního hráče. (12:29:41)"
Aby, nakonec nepřišel Gernát a Sekáč
reakce na Kimi R.: ,,Hele údajně do obrany má přijít nějaký Warg a do útoku..." zobrazit příspěvekHele údajně do obrany má přijít nějaký Warg a do útoku Vauhkonen ale je to jpp"
To ano, ty už přišli,ale řeší se další posily.
Zdroj: m.onlajny.com/match/...
Aktualizováno: Před 5 min. a 26 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 26 s