reakce na Schaschek: ,,Já si myslím, že si na Spartě nikdo nedovolí nechat si ho utéct...." zobrazit příspěvekJá si myslím, že si na Spartě nikdo nedovolí nechat si ho utéct. To je skoro to samý jako kdyby vyhodili Míru Formana. A to jsem Řepíka svýho času (Liberec) totálně nenáviděl nejhorší bylo to prohraný finále u nás. Jsem pak šel do hospody někam do Holešovic a viděl ho tam sedět s rodinou
"
Řepa do současné Sparty patří. Je to odchovanec, kapitán. Myslím si, že není takovej jako byl Košťálek nebo Dvořák.
reakce na SkinNboneZ: ,,Jako ja nevim,ale mam pocit,ze se to s Repikem nejak zbytecne..." zobrazit příspěvekJako ja nevim,ale mam pocit,ze se to s Repikem nejak zbytecne protahuje.Pred deseti dny Tonak tvrdil,ze vse je na dobre ceste a zatim nic.Takovej suter jako Repa by mela byt priorita Sparty ho podepsat a dat mu co si rekne.Cetl jsem si rozhovor s Repikem v roce 2020 kdyz podepisoval na 3 roky a podle toho tipuju,ze chce hrat za Spartu a je spoko.Tak moc nechapu v cem je problem.Jako na vykrmenyho Simona bez fyzicky prachy byly a na kapitana nejlepsiho hrace skudlej?Nebo co na tom tak trva?Nefunguje jim tiskarna?
"
Smlouva bude už podepsána, čeká na schválení Báry. Je to jen moje domněnka
reakce na frafont: ,,Na pátý místo máme třináct bodů nebo kolik - s tím, že je..." zobrazit příspěvekNa pátý místo máme třináct bodů nebo kolik - s tím, že je šest kol do konce, takže to na 99,9% bude stačit. Ještě navíc teď v pátek půjdou Třinec (5.) s Hradcem (4.) proti sobě, takže minimálně jeden z nich ztratí. A o týmy od 6. místa níž se ve zbytku ZČ starat nemusíme, protože už se nemají jak před nás dostat."
Čtvrtfinále play-off už je jisté, lepší by bylo asi skončit druhý,ale jestli chceme vyhrát titul musíme porazit všechny.
reakce na Schaschek: ,,Teď ještě podepsat toho Řepíka."
Řepa musí být naše priorita,i za cenu toho, že bude nejlépe placený hráč v našem týmu.
reakce na Schaschek: ,,Říkám, že to mnohým může přijít jako zbytečnost, ale za mne..." zobrazit příspěvekŘíkám, že to mnohým může přijít jako zbytečnost, ale za mne není. Stačí se podívat do komentářů na fb. Osobně to vidím jinak než před lety (asi stárnu a moudřím ), ale chápu jeho pohnutky. V profi sportu je to tabu a svým způsobem je to průkopník. Na jednu stranu si můžeme říkat, že je každýmu hovno do toho co si kdo dělá za zavřenými dveřmi, na druhou se pak stačí podívat právě do těch komentářů, kde dostává čočku. Já ho budu hodnotit podle toho jak hraje a to je podle mě správnej přístup."
Coming out v českém sportu je ojedinělý,ale myslím si, že díky Kubovi jich těch bude více.
Komentáře na fb jsou otřesný.
reakce na Tomidlo1: ,,Patera je spokojený jak se Spartě daří *SMILESPA* *SMILESPA* "
Pořád si myslím, kdyby zůstal k Paterovi Hořava,tak by asi nebyly takové problémy.
Patera špatnej trenér není,ale na trénování Sparty jako hlavní zatím nemá.
reakce na shs007: ,,No. Víceméně jen potvrdil, že má Dědek ve všem co řekl pravdu..." zobrazit příspěvekNo. Víceméně jen potvrdil, že má Dědek ve všem co řekl pravdu :) Asi mají zdejší insideři super zdroje :)"
Pan Dědek je král extraligy komiků.
reakce na Jacob.: ,,https://mobile.twitter.com/Vicky__K/status/1623671940543127553 &n..." zobrazit příspěvekmobile.twitter.com/V...
"
mobile.twitter.com/Z...
Todle mě asi nejvíce rozesmálo.
reakce na Jacob.: ,,Na isportu v premium článku berou Kašeho v Litvínově jako hotovou..." zobrazit příspěvekNa isportu v premium článku berou Kašeho v Litvínově jako hotovou věc, už má snad i podepsanou smlouvu...
Poté je dole zmiňován Tomáš Pavelka -> Sparta/Třinec
Martin Jandus -> Finsko/Oulu
Ondřej Najman -> Sparta
Jsou to pouze přestupy, o kterých se mluví "
Janduse Finsko přeju, zaslouží si ho, Pavelka by byl skvělá náhrada i z toho důvodu, že je to Sparťan,a má je klubu vztah.
reakce na Schaschek: ,,Souhlasím, ale zase chápu, že fakt bere dardu a do 3 a 4. lajny je..." zobrazit příspěvekSouhlasím, ale zase chápu, že fakt bere dardu a do 3 a 4. lajny je ho prostě škoda. Já zaslechl (teď to fakt všichni berte jako JPP) o návratu Chlapíka s Rouskem. To by byla bomba, ale nakolik je to pravda, to fakt nevím "
Suška se i o Skalickým.
Kašička čekal asi, že ve Spartě bude mít větší roli, jestliže se po sezoně vrátí Dvořáček, tak by byl si na hraně sestavy.
www.hokej.cz/insider...
Kašeho bude škoda,zas na druhou stranu v Litvínově bude hrát v první nebo ve druhé lajně,tady by hrál třetí čtvrtou lajnu.
reakce na Schaschek: ,,Myšlenkovej pochod o Kuchařovi jako sparťanovi je asi tak stejně..." zobrazit příspěvekMyšlenkovej pochod o Kuchařovi jako sparťanovi je asi tak stejně blbej jako že Bureš je čestnej člověk nebo Dědek žebrák. Tohle může vyplodit jen úplnej ***. A ještě ten pochod přijde od fanouška z tábora, kterej si před volbami nechá zaplatit výjezd od kandidáta na primátora (ANO), což se ve fanouškovských kruzích bere právem jako totální dno. Kvantita obrovská, kvalita šílená. Jejich support (včetně chorea) v zápase s námi nemá smysl ani komentovat. Přitom mají největší potenciál v celý zemi.
Letos ale i já pozoruju (hlavně na fb a Twitteru), že je to fakt docela extrém z jejich strany."
Fanoušci Pardubek jsou nejhorší z celý extraligy,ta jejich namyšlenost je otřesnám
reakce na ReiN: ,,To prostě chceš, aby o tobě tohle psal Blesk: Majitel Pardubic Petr..." zobrazit příspěvekTo prostě chceš, aby o tobě tohle psal Blesk: Majitel Pardubic Petr Dědek neunesl popíchnutí ze strany fanoušků Sparty.
Prostě profi organizace, no "
Jejich fanoušci píšou, že si prý platíme Kuchaře že sportu, tomu se musím smát :
reakce na Jacob.: ,,A co Simon? Koukám, že má smlouvu i na příští rok :-D *MIMO*..." zobrazit příspěvekA co Simon? Koukám, že má smlouvu i na příští rok
A Kaše? Nemá někdo o něm nějaké spekulace?"
Na Facebooku někdo zmiňoval Kometu,ale nezdá se mi to pravděpodobný.
reakce na Lord: ,,Smlouvy ještě končí Tomkovi, Jandusovi a Vitouchovi. Letos to..." zobrazit příspěvekSmlouvy ještě končí Tomkovi, Jandusovi a Vitouchovi. Letos to není tak hrozný, jako roky předtím."
Ještě jsem zapomněl Poláška,je to sparťan,ale už na Spartu nemá.
reakce na Schaschek: ,,https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/426897/dedek-r..." zobrazit příspěvekisport.blesk.cz/clan...
"O pozadí odchodu obránce Košťálka mluvil Ton v interview pro Sport už dříve. „Já hráče nemám problém zaplatit, odměnit je. Ale chci něco vyhrát! Pak by na tom byl i Honza ještě líp než v Dynamu. Když ale každého zajímá jen základní odměna a na bonusy vůbec nekoukají, tak potom nemůžeme soutěžit. Honza měl nabídky i ze zahraničí. Měli jsme o něj velký zájem. Náležitě jsme ho ocenili, na stole byla i delší smlouva. Do dostihů s Pardubicemi jsme se ale pouštět odmítli. Nějak se ale rozhodl, tak to je.“
V Dynamu dostal bek, co chtěl. Že Dědek rád přetahuje rivalům hráče, je známé. Zrovna Spartě to dělá mile rád. Třeba na jaře roku 2021 se Pražané zajímali o Dominika Frodla, před dohodou smlouvy už pak byli s Adamem Musilem. Oba však skončili v Pardubicích.
pěkně živená kauza. Ale asi jsem rád, že nemáme majitele jájínka a idiota, kterej jde s každým prdem do novin. Nejlepší odpovědí bude jejich stopka v play off a taky podepsání Řepíka (víc než na sezónu)
"
Někde jsem četl, že Řepa má mít na stole novou tříletou smlouvu, zároveň s ním vedení Sparty počítá v budoucnu do vedení
Aktualizováno: Před 2 min. a 5 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 5 s