Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Leo +123
13.04.22 v 22:46

reakce na Vena: ,,Co myslíte, je nějaká šance, že by finále mohl pískat..." zobrazit příspěvekCo myslíte, je nějaká šance, že by finále mohl pískat rozhodčí ze zahraničí? Všichni víme, jak to bude vypadat, když tam bude stát Hradil, Lacina apod. Sparta by měla rozhodně udělat vše proto, aby to pískal arbitr IIHF. I když je mi jasné že to je jen zbožné přání. *SMILESPA* "

Úvaha to není špatná. Dokonce se to i logicky nabízí. Jestli to je , nebo není možné ,to nevím ale mám pocit že už to někdy v minulosti proběhlo že řídil zápas PO cizí rozhodčí?? Nebo si to asi pletu s fotbalem, tam vím že první ligu řídili tenkrát myslím poláci??

otaznik2
Leo +123
12.04.22 v 09:31

reakce na karlos: ,,U toho faulu se zastvil včera i Antoš. A podle něj, je to play off..." zobrazit příspěvekU toho faulu se zastvil včera i Antoš. A podle něj, je to play off a je to v pořádku, protože Šmerha je provokatér a v tomto případě se podle toho wola "střetli 2 hráči, co chtějí vyhrávat" *MIMO* Antoš se svými vyjádřeními klesá čím dál níž. Nerozumím tomu, že ho v televizi nechávají obhajovat takovéhle prasárny slovy "to je play off", "patří to k tomu" :-! :-! To je super příklad pro mladé hráče, aby v play off sekali soupeře v přerušené hře do nechráněných míst, dávali hráčům krosčeky do obličeje a spoustu dalších prasáren, které on obhajuje. Je to d.e.b.i.l *KOSA* *KOSA* "

Antoš je ubohej.
Já už ty experty pořádně ani neposlouchám [:-}
Nebo snažím se je neposlouchat, páč to je jeden chytrák vedle chytráka. Jediný objektivní názor mi přijde od Davida Pospíšila, toho si celkem vyslechnu

+1
otaznik3
Leo +123
11.04.22 v 21:52

Pan Záruba asi není moc rád že mu Gulášek nepostoupil

+2
otaznik4
Leo +123
11.04.22 v 21:45

Nebylo to ideální výkony ty poslední dvě utkání, ale je to tam

***a jooooo *SALA* *SALA* *SALA*

otaznik5
Leo +123
11.04.22 v 20:29

Necháváme se úplně totálně rozhodit, tím pádem nemáme soustředěnost na vlastní výkon

+1
otaznik6
Leo +123
11.04.22 v 19:36

Musíme to dnes utnout, za každou cenu.

otaznik7
Leo +123
11.04.22 v 19:35

reakce na karlos: ,,Zařazení Kašeho do zápasu nechápu a do prvního útoku už vůbec..." zobrazit příspěvekZařazení Kašeho do zápasu nechápu a do prvního útoku už vůbec ne. Po takové době prostě nemůže být přínos, obzvláště když nebyl gólový ani v základní části. Minulý zápas a teď první třetinu potvrdil, že jeho zařazení je obrovská chyba. Má ještě 40 minut, aby mě přesvědčil, že se mýlím. Přál bych mu to. A vlastně nejen jemu, ale celé Spartě a nám všem."

Také jsem to nepochopil. Už minulý zápas.
A pokud chybí Šmerha, mohli tam jít kluci co mají více odehráno, jako Strnad nebo Doležal

otaznik8
Leo +123
11.04.22 v 19:22

Musíme udržet nervy co nejdéle, pak máme napůl vyhráno.

otaznik9
Leo +123
11.04.22 v 19:21

Je jasné že nám půjdou po hráčích kteří jsou momentálně v laufu, což jsou Tomášek a Chlapík.
Aby šli na trestnou. Od nich je skoro jedno kdo to bude protože to jsou všichni čur..ci

+1
otaznik10
Leo +123
11.04.22 v 17:42

Tak dnes prozměnu vyhodili z první lajny Míru a nacpali tam Kašičku.
Nó holt když má někdo podepsaný takový prachy, tak hrát prostě musí

otaznik11
Leo +123
08.04.22 v 21:56

reakce na karlos: ,,Vítězná sestava se nemění, trenére. Pouze v případě, že se..." zobrazit příspěvekVítězná sestava se nemění, trenére. Pouze v případě, že se uzdraví top hráč. A o Kašem, ač nehrál úplně špatně, se nedá tvrdit, že je pro nás top hráč. V pondělí by rozhodně Kaše hrát neměl. A jsem moc zvědavý, kdo bude chytat. I když první gól by asi měl Hudáček chytit, nechal bych chytat jeho. "

Hudymu dnes obrana moc nepomohla, ale také bych ho ponechal v kase.

otaznik12
Leo +123
08.04.22 v 21:54

My jsme je nedostali pod nějaký souvislý delší tlak.
To nasazení Kašeho opravdu nechápeme více z nás, zajímalo by mě kdo s tím přišel. Jestli to bylo kolektivní rozhodnutí trenérského štábu, nebo s tím přišel Pe***k *NAPR****
Každopádně to bylo chybné rozhodnutí.

otaznik13
Leo +123
08.04.22 v 21:25

Škoda že to dnes nevyšlo. Oni potretali vše, my naopak nic. Bylo to celkem vyrovnane ale více štěstí měli oni.
Přišlo mi že nám dnes nešli nohy. Měli jsme problém přejít přes střední pásmo.
Paradoxně bez Gulaše hráli lépe hlavně zodpovědněji. A čekali a trestali naše chyby.
Věřím že to doma ukončíme *THISISSPARTA* *THISISSPARTA* *FLAGSPA*

otaznik14
Leo +123
08.04.22 v 20:38

Nevím jaký na to máte názor.
Ale nepochopím co vedlo trenéry k tomu že udělaly změny v útoku? Respektive proč zařadili do sestavy Kašeho a Vitoucha přiřadit do čtvrté formace? Co je vedlo k tomu, že sáhli do fungující sestavy?
Nevím jak Vám, ale mě přijde že se Kaše v útoku s Chlapíkem a Tomáškem moc nefunguje.

+2
otaznik15
Leo +123
08.04.22 v 20:34

Škoda. V obraně jsou trochu zmatky a v útoku se hodně nadřeme a když už tak strokotáme na Hrachovinovi

otaznik16
Leo +123
08.04.22 v 20:32

Řepík opravdu se nepotkal s pohodou

otaznik17
Leo +123
08.04.22 v 20:07

Nehrajeme zatím dobře, snad se zlepsime

-1
otaznik18
Leo +123
08.04.22 v 09:35

reakce na Gapin: ,,Když se vrátím ke včerejšku a budu hodnotit výkon, tak musím..." zobrazit příspěvekKdyž se vrátím ke včerejšku a budu hodnotit výkon, tak musím říct, že se mi to od nás pořád nelíbí. Nechci to hodnotit tak že je to hnusnej hokej nebo tak, na to v PO sere pes. Ale přijde mi že jsme pořád nějak zabržděný. Pořád nejsme schopný dávat góly z jasnejch šancí. Na druhou stranu nutno říct, že kdyby neměl Liberec Kváču a Budějovice Hrachovinu asi by ty výsledky vypadaly jinak. Ale i tak jsou šance,který se prostě musí proměnit.
Zvlášť když Motor jede na jednu lajnu a od druhý třetiny vždycky šlape vodu nebo včera v prodloužení už jel vyloženě na výpary.
Gulaš je magor, já ho uznával vždycky jako střelce, i když mi stal když nám dával góly. Ale to co předved včera tak z něj dělá normálního vypatlance. Částečně bych pochopil ten blikanec že dá hrazdu do ksichtu, v zápalu boje toho člověk může mít zkrat. Ale to co pak předváděl když odcházel do kabiny, si myslím, že by člověk v jeho letech měl mít aspoň trochu rozumu.
A je mi jedno že se může cítit ukřivděnej, že ho před tím někdo podrazil. Tim bych si taky tak jistej nebyl, je pravda že má Tomášek odpovědnost za svoji hokejku, ale není u ní žádnej aktivní pohyb a ještě má na sobě batoh v podobě Vondrky.
Nic to nemění na tom, že zápas *** celými týmu, protože by jinak vyhráli."

Přesně tak.
Já bych Gulaše " jakž takž pochopil " prostě v zápalu boje kdy je adrenalin tak člověk udělá hodně blbostí.
Ale co predvedl při obchodu do kabiny, divadélka zatleskání rozhodčím, no prostě z jeho strany naprostá ubohost.
Já jsem ho uznával nejen jako vinikajícího střelce, ale jako hráče s velkým H. Jeho vyjadřování, rozhovory..vše mělo vždycky hlavu a patu.
Říkám strašně jsem ho uznaval a respektoval, ale od toho druhého zápasu u nás už brečel a to co včera převedl bylo totální dno.

Na jednu stranu je i moc dobře že to viděli všichni u televizních obrazovek jak klesl a myslím že se sám znemožnil před hokejovou veřejností.
Kredit který budoval léta šel během chvíle do sra**k *FUCKU*

otaznik19
Leo +123
08.04.22 v 08:02

reakce na Kubajs: ,,Pojďme chvilku taky diskuvat, kdyby měl dneska nastoupit Kaše,..." zobrazit příspěvekPojďme chvilku taky diskuvat, kdyby měl dneska nastoupit Kaše, místo koho by jste ho viděli? Když jsem nad tím přemýšlel, jediný kdo mi vyšel je Vitouch, i když se mi líbí jak hraje a fandím mu. "

Můj názor je,že bych žádnou změnu nedělal není li to vyloženě nutné.
Vitouch si své místo zaslouží a rozhodně bych ho ze sestavy nevyřadil jen kvůli tomu že by měl být Kaše už k dispozici. A jiného útočníka také ne. Pokud opravdu jsou všichni v pořádku, tak sestavu neměnit, není důvod si myslím ;-)
*THISISSPARTA*

+1
otaznik20
Leo +123
07.04.22 v 22:26

Docela by mě zajímalo, co říkal Pech tomu ***ovi když odcházel pod sprchy.?
Trochu u mě Pech taky klesl.

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So