Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Leo +123
22.04.22 v 21:07

reakce na marek17: ,,My měli taky 3 přesilovky a díky naší marnosti a tomu, že..." zobrazit příspěvekMy měli taky 3 přesilovky a díky naší marnosti a tomu, že nedokážeme cokoliv změnit v průběhu jsme to zazdili, jako všechno. No nic po první třetině to mělo bejt 3:0, ale klasicky je to naopak a 1:2 v sérii. Prostě Třinec zvládá mnohem líp ten hnuso hokej bohužel. Stačí zaváhání a máme ho tam."

Souhlasím,
Šancí jsme měli dost, na to se vymluvit nemůžeme

otaznik2
Leo +123
22.04.22 v 20:49

Možná že jsme se měli přizpůsobit jejich hře a hrát hnusný hokej a hlavně zezadu bránit a nějaký gól bychom dali, než je tři čtvrtě zápasu je mlet jako na kolotoči a oni jezdí do otevřené obrany. Takhle sme jim akorát zase rozchytali Kacetla.

Nic na tom nemění ti,že do zápasu je dostali opět rozhodčí, kdy nám přísně vyloučili hráče a oni s přesilovky vyrovnali.

otaznik3
Leo +123
22.04.22 v 20:44

reakce na paul68: ,,Chlapík je s tím Kašem úplně utopenej..."

Já bych spíš řekl že tam zavazí Buchta

+1
otaznik4
Leo +123
22.04.22 v 20:39

Můžeme hrát bůh ví jak líbivý hokej, ale efektivita je mizerná. Oni naopak potrestají sebemenší náznak šance. Jde jim ruku v ruce štěstí naproti a také nepřekonatelný Kacetl. Je to k vzteku, je to frustrující když vidím že je meleme ale oni dávají góly.
Šancí jsme měli dost. I možnosti v přesilovkách, ale nic *OCHLASTA*

+1
otaznik5
Leo +123
20.04.22 v 10:41

reakce na kvcr: ,,Přesně tak, obě vyloučení Šír doslova vykouzlil z ničeho,..." zobrazit příspěvekPřesně tak, obě vyloučení Šír doslova vykouzlil z ničeho, takových zákroků bylo v zápase k vidění dvacet na obou stranách. O to cennější pro nás, že jsme se s tím popasovali. Na druhou stranu mě hodně překvapilo, že v prvním zápase měl víc vyloučených Třinec (oprávněně), takže jsem to včerejší naklápění roviny jen krátce zmínil, ať to nesklouzne k diskusi o jednom každém zákroku. "

Šír je evidentně tlačil. Chtěl prostě jim tu šanci dát, když Hudy vše pochytal *THUMBSUP*
Byl to zajímavý zápas, protože v tom prvním zápase jsme byli lepší a jen v poslední třetině nepochopitelnýma chybama jsme ten zápas ztratili, přitom jsme měli dost šanci kdy jsme jim měli zasadit ránu z milosti.

Včera to byla bitva, taktická a čekalo se kdo dá první gól. Zaplať pánbůh že jsme ten první gól dali my [:-}

otaznik6
Leo +123
19.04.22 v 19:34

Do kopce se hraje blbě

otaznik7
Leo +123
19.04.22 v 19:32

Ten Šír je ***

otaznik8
Leo +123
19.04.22 v 16:38

Kurwa dneska musíme, prostě musíme vyhrát. Jakým koliv způsobem, klidně i v prodloužení nebo na nájezdy.
Sakra my jsme *THISISSPARTA*
My jim to musíme dát najevo, dát jim to sežrat *PEKLO*

+2
otaznik9
Leo +123
18.04.22 v 21:12

Na ČT sport rozebírali něco v tom smyslu, že na Chlapíka hraje osobku Adámek.
Bylo jasné že nám půjdou po nejlepším hráči, proto očekávám daleko větší bodovost od Řepíka, Sobotky, Horáka, Thorella, a i Formiče s Buchtou. Nutně potřebujeme bodový příspěvek i těchto borců, nemůžeme spoléhat na Chlápu

otaznik10
Leo +123
18.04.22 v 20:56

Co na zítra změnit??
Krom útoků které byly dle mého názoru až moc promíchané .

Dali by jste do kasy Machyho ???
Mě se zdálo že pak ( to už asi bylo 2:1 ) to z Hudyho docela vypadávalo :-/

Každopádně zpět do sestavy Stolyarov a Šmerha, to musí být *METAL*

otaznik11
Leo +123
18.04.22 v 19:30

Ten Moravec je ale hrozná lopata *MIMO*

otaznik12
Leo +123
18.04.22 v 19:27

Trochu jsme si to pak vyžrali protože jsme v obraně pokazili na co jsme šáhli.
Ale musíme hrát jinak, to je jasné.
Za mě vrátit zpět útoky jak hráli před tím a jen Davida Tomáška nahradit třeba Šmerhou.

+2
otaznik13
Leo +123
18.04.22 v 19:25

Nic, jebat to. Zítra nový zápas

+1
otaznik14
Leo +123
18.04.22 v 19:21

Úplně jsme se sesypali, čekal jsem od nás tlak a místo toho jsme se pos***

otaznik15
Leo +123
18.04.22 v 19:18

Ať si každý říká co chce, ale takhle promíchané útoky nám nefungují ani jeden

+1
otaznik16
Leo +123
18.04.22 v 19:16

reakce na marek17: ,,Tak dneska nic.. když jsme byli lepší, měli jsme dát góly a to..." zobrazit příspěvekTak dneska nic.. když jsme byli lepší, měli jsme dát góly a to ani ten sněhulák u nich nemusel nic moc předvádět v tý bráně. Kde je ta motivace po 15 letech udělat titul na naší straně? Komu se chce čumět na to jak Poláci mají 3 titul v řadě? Vole jo mě ne"

Ani mě né *FUCKU* medky polský

otaznik17
Leo +123
18.04.22 v 19:12

Nevyšla nám taktika že to zkusíme udržet na jednom gólu, škoda. Protože do toho gólů Svačiny jsme je drželi a vycházelo to.
Ale nemůžeme to takhle zatáhnout a destruktivne jen bránit, to nám není vlastní.
Navíc tady se ukazují ty zkušenosti s finále, oni potrestali všechny naše chyby které jsme udělaly.

otaznik18
Leo +123
18.04.22 v 16:17

reakce na Hrdy22: ,,Mě tam chybí Šmerha. Ale jak píšeš, doufejme, že trenéři ví..." zobrazit příspěvekMě tam chybí Šmerha. Ale jak píšeš, doufejme, že trenéři ví proč to tak postavili. *THUMBSUP* "

No útoky řádně domíchané, . Snad trenéři asi chtějí Třinec překvapit, nevím. Těch změn je teda dost na to, že nemůže hrát jen Tomášek. Teoreticky šla uděl jen jedna změna za Davida, ale těžko říci co je zatím vším tolik změn že v sestavě není zpět Šmerha a také Stolyarov?

otaznik19
Leo +123
18.04.22 v 10:55

reakce na rad55: ,,Oproti loňsku to vypadá na obrovskou chuť do zápasů. Odložili..." zobrazit příspěvekOproti loňsku to vypadá na obrovskou chuť do zápasů. Odložili jsme studený čumáky a nálada je Sparťanská! Hokejky jsou nabroušené.
Věřím, že pan Hořava najde cestu a bude to klapat.
Očekávám lehké změny v sestavě. Dost by pomohlo, kdyby byl v pořádku Sob natolik, aby dával buly a měl tvrdší ranku. Myslím, že Míra, po podpisu bude patřit k tomu nejlepšímu na ledě. Hlavní bude zůstat v klidu, bez faulů. A žádná zranění!
Spartičko, hodně štěstí *SALA* *SALA* "

Také spoléhám, že by mohl Hořava v této sérii uplatnit svojí silnou stránku a na Třinec něco vymyslet.
Myslím, že v tomhle je silnější než Varaďa.

otaznik20
Leo +123
17.04.22 v 20:22

Jsem nervózní jako prvnička *OCHLASTOVE*

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út