reakce na Mandor: ,,ty jsi vážně idiot. Pokud to dokážeš, podívej se na výsledky..." zobrazit příspěvekty jsi vážně idiot. Pokud to dokážeš, podívej se na výsledky vzájemných zápasů v téhle sezóně...."
Play-off je absolutně jiná soutěž… Se podívej jak hrajeme oproti základní části. Směrem dopředu nemáme absolutně konkurenci.
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Liberec má hodně zraněných hráčů, plus Jelínek dneska..." zobrazit příspěvekLiberec má hodně zraněných hráčů, plus Jelínek dneska nenastoupí. Dobrá příležitost to dneska rozhodnout, hrajeme doma věřím že to dneska dáme a jsme v sefiminále
"
Neexistuje jiná varianta než je dneska poslat na dovolenou.
reakce na Schaschek: ,,Tak si zatipujeme. Šmíd bude hrát jakoby se nechumelilo, Stojlarov..." zobrazit příspěvekTak si zatipujeme. Šmíd bude hrát jakoby se nechumelilo, Stojlarov dostane tři a Sobotka jeden.
Stejně je neskutečný, že se ten *** ještě nevyjádřil. Kdy nám to jako řekne? Hodinu před zápasem?"
Je stanoveno vždy v 13 hod v den zápasu.
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Koty psal že vyhrajeme jednoznačně na série 4:0.. Včera jsme..." zobrazit příspěvekKoty psal že vyhrajeme jednoznačně na série 4:0.. Včera jsme prohráli a koty nevylezl..
Opět pravdu neměl..
"
Do včerejšího zápasu jsem měl pravdu vždy včetně poslední čtvrtiny ZČ. Jen ty vždycky vylezeš jen když něco nevyjde. Včera jsme to prohráli tragickou koncovkou, jinak už se šetřilo sil na semifinále a finále. Nepsal jsem protože jsem se v Liberci katastrofálně ožral na hotelu.
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Tak Budějky bez Štencla dostal dva zápasy, hlavně že Šmíd a..." zobrazit příspěvekTak Budějky bez Štencla dostal dva zápasy, hlavně že Šmíd a Vlach hrají vesele dál! Ujčíku ty ***e!! "
Ujčík je *** ***ů… Dneska mu vypadne jeho milovaný Liberec s pořádnou náloží.
reakce na ReiN: ,,Počkej, minule jsi psal, že jsme o tři třídy jinde.. takže teď..." zobrazit příspěvekPočkej, minule jsi psal, že jsme o tři třídy jinde.. takže teď už to bude jenom o jednu? "
Číst umíš ne? Nebo je problém někde jinde?
reakce na Canuck: ,,Tak co, o kolik golu vyhrajeme dnes? *THISISSPARTA* *FLAGSPA* *SALA*..." zobrazit příspěvekTak co, o kolik golu vyhrajeme dnes?
Hlavne abysme meli lepsi rozhodci ktere umeji sledovat deni na ledu, a aby nejaky Vlach nebo Smejd, tedy Smid, nezrakvil jeden z nasich hracu, kdyz vedeji, ze na to nebudou potrestane..."
Dneska tu bude menší rozdíl jako zítra, ale o tři vyhrajeme. Liberec bude jen prasit, tak jak mu je zvykem.
reakce na Schaschek: ,,Bohužel to na ten Třinec v případě postupu vypadá. Nějak..." zobrazit příspěvekBohužel to na ten Třinec v případě postupu vypadá. Nějak nevěřím, že to Boleslav nakonec udělá bohužel."
Nám to s naší kvalitou muže být úplně jedno na koho narazíme. V tomto rozpoložení můžeme porazit každého.
reakce na ReiN: ,,Koty už psal včera "Tak toto byla absolutní ukázka naši..." zobrazit příspěvekKoty už psal včera "Tak toto byla absolutní ukázka naši dominance. Tolik tříd jaký to byl rozdíl ani neexistuje"
"
Tak ještě řekni že Liberec měl nejakou šanci? Nebo má snad šanci proti nám v sérii?
reakce na Gapin: ,,Jako já bych taky rád aby se hrál alespoň trochu koukatelnej hokej..." zobrazit příspěvekJako já bych taky rád aby se hrál alespoň trochu koukatelnej hokej bez prasáren. Jenže to k úspěchu nevede.
Na nás stačí zahrát takhle první zápas a už se vezeme. Nejen že takovej hokej neumíme, ale hlavně se neumíme proti tomu ani postavit. "
Tak to s Libercem nejde očekávat. Těm půjde o to zranit co nejvíce našich hráčů.
reakce na Mats88: ,,Ahoj, přidávám se jako novej, sleduju FB, ale neměl jsem vůbec..." zobrazit příspěvekAhoj, přidávám se jako novej, sleduju FB, ale neměl jsem vůbec ponětí o webu Parádní triko v eshopu to nové bílé, škoda, že je jenom v dámským střihu :D Věřím, že Liberci letos musíme dát bídu, kdo podle vás bude jednička v bráně?"
Hlavně si nenechat zranit hráče a ušetřit sil na semifinále. Jinak 100% Machy.
reakce na Dave624: ,,Jestli se na sever nepojede za stavu 2:0 pro Spartu tak je to v ***i..." zobrazit příspěvekJestli se na sever nepojede za stavu 2:0 pro Spartu tak je to v ***i "
Neporazit je v sérii 4:0 nebo maximálně 4:1 by byla ostuda. Navíc po tak dlouhém předkole.
reakce na karlos: ,,A ty by sis měl nejdříve přečíst pořádně, co jsem napsal,..." zobrazit příspěvekA ty by sis měl nejdříve přečíst pořádně, co jsem napsal, chvíli se nad tím zamyslet a pak teprve reagovat Jenže jak ty můžeš myslet, když si evidentně bezmozek
Takže pro bezmozky jako si ty.....psal jsem v množném čísle a to znamená, že jsem měl na mysli více lidí nejen tebe, joudo A když si přečteš všechny příspěvky, tak možná najdeš ten, kde se píše o vyřazení Vítkovic. Ale to už je na tebe asi moc složitý
"
Ty musíš být kvalitní autista a nebo úplně mimo. Tímto jsi odkopal svoji absolutně nulovou inteligenci o které stejně člověk neměl sebemenší iluze.
Aktualizováno: Před 4 min. a 30 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 30 s