reakce na Kubajs: ,,Já pořád věřím tomu, že po těch dvou těžkých sériích, kdy..." zobrazit příspěvekJá pořád věřím tomu, že po těch dvou těžkých sériích, kdy jsme z brankářů soupeře dělali adepty na přestup do NHL to ve finále pořádně protrhneme a dojdeme až na vrchol "
Kváča chytal dobře, ale ten oteklej Hrachovina na mě teda zase jako úplně neprůstřelně nepůsobil. No už se těším na ty scénky, které bude dělat ve finále Varaďa
reakce na Mušín: ,,Machy podle má nabídku z Hradce :-! "
Mě nejvíc ser* to, že by měl odejít ten Šmerha do Bolky.
reakce na karlos: ,,Někde jsem slyšel, že to howado Gulušů mělo na Sobotku..." zobrazit příspěvekNěkde jsem slyšel, že to howado Gulušů mělo na Sobotku pokřikovat, při odchodu po tom jeho blikanci, že neměl na olympiádě co dělat Pokud je to pravda, Gulaš je ještě smradlavější močka než se zdálo"
Je to poměrně drzost od hráče, který se pomalu celou karieru plácá v ELH a neprosadil se ani v Rusku. Ale to V.Sobotka určitě ví a podle mě ho to nemohlo ani rozhodit.
reakce na Mandor: ,,Je to tak, nechám toho. *DRINK* "
Jo, já taky ( Stejně mi určitě záviděl, že mám hezčí traktor než on
)
reakce na Mandor: ,,Jo jo pro vesnický asi dobrý. Ovšem Sparta by měla hrát hlavně..." zobrazit příspěvekJo jo pro vesnický asi dobrý. Ovšem Sparta by měla hrát hlavně pro Pražáky. A to je nejdřív v 18:30. Nic proti traktoru a hnoji, ale proč to tahat do města..... "
Sorry, ale s touhle sračkou co jsi napsal s tebou nemohu souhlasit. Pro mě jsou si všichni sparťani rovni a je mi jedno jestli bydlí v Praze nebo ve vesnici někde u Brna. Snad by nás měla všechny spojovat láska ke klubu. A že dojíždím fandit Spartě 50 km od Prahy snad neznamená, že přijedu traktorem a s holinkama od hnoje.
Na jednu stranu musím pochválit tu provázanost - kapitán mužstva x sponzor klubu ibb.co/0q2yWd7
reakce na Gapin: ,,No z Kováře zrovna odvázanej nejsem. Aby si spoluhráči..." zobrazit příspěvekNo z Kováře zrovna odvázanej nejsem.
Aby si spoluhráči ještě nemuseli hlídat manželky "
Tak určitý pokrok tu vidím . Není to tak dávno, co tu spoluhráče hlídala Saláková
reakce na Mandor: ,,No furt myslím, že nejlepší zahraniční hráč byl Andrej..." zobrazit příspěvekNo furt myslím, že nejlepší zahraniční hráč byl Andrej Potajčuk. K tomu posléze Sabolič."
Je mi 25 let, takže Potajčuka jsem bohužel hrát neviděl
reakce na kvcr: ,,Já v tomhle nedokážu být úplně nezaujatý, dodneška mě mrzí,..." zobrazit příspěvekJá v tomhle nedokážu být úplně nezaujatý, dodneška mě mrzí, že jsme s Pechem nedokázali najít společnou řeč. Na druhou stranu mám trochu dojem, že ho v Budějovicích nalákali na jednu z hlavních rolí v týmu, což přiznejme si ve Spartě měl čím dál míň - když pominu přesilovky, hrál třetí lajnu pomalu pokaždé s někým jiným, už se z něj u nás stával spíš mentor pro mladíky. V Budějovicích naopak hraje prim. Přeju mu všechno nejlepší, ale nezlobil bych se, kdyby v téhle sérii byl bodově skromnější. Jestli je nebezpečnější on nebo Gulaš, je otázka, každý je typově někde jinde. Tak snad na ně a na Budějovice obecně dokážeme najít recept. Doufám, že si tým vychutnal spolu s námi postup a vyklepal únavu z dlouhého zápasu (ještě že je teď delší pauza na regeneraci), ale teď zpátky do montérek. "
Kdyby Lukáš hrál stejně dobře v PO jako letos, tak jsme vloni měli velkou šanci na titul. Každopádně si troufám tvrdit, že tým je letos silnější. Chlapík nebo Thorell jsou velice dobré trefy. Je teda pravda, že pro Erika mám vyloženě slabost a za mě je to nejlepší cizinec ve Spartě co pamatuji.
reakce na MrToby: ,,Za co ma Sobotka stopku na 1 zápas?"
Augusta a Ujčík se shodli, že má Sobotka moc vlasů
reakce na Schaschek: ,,*KOSA*..." zobrazit příspěvek
twitter.com/ZetyCZ/s..."
Tomu už se člověk jen směje . Snad je dneska vypráskáme a potáhnou do***e i s Ujčíkem
reakce na marek17: ,,Kváča pokud vím nikdy nehrál za Spartu, naštěstí.."
2017-18 za nás odchytal dva zápasy.
reakce na Leo: ,,Mě to připadá, že Ujčík ani nejede podle žádné šablony...." zobrazit příspěvekMě to připadá, že Ujčík ani nejede podle žádné šablony. Prostě si ty situace nějak okecá a nebere v potaz žádné poučky, pravidla a řády.
Tady je i skoro úplně zbytečný se nad ním nějak rozčilovat a řešit ho. Mě jen mrzí že takový člověk má svou pozici pevnou a nemá nad sebou žádný kontrolní úřad. "
Ten lampasák na to ani snad nekouká. Hraje s Jihlavou semifinále Chance ligy, takže ho žádná ELH nestresuje. Je to opravdu drzost
Aktualizováno: Před 2 min. a 24 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 25 s