reakce na karlos: ,,S výměnou Kašeho souhlasím*ANO* *ANO* "
Zkusil bych ho třeba vyměnit s Varama za Jirku Černocha. Oba by šli do známého prostředí. Nevím teda spíš jestli by sem Jirka šel, ale věřím, že jo. Absolutně nechápu teda na co přišel ten G.Thorell. To muselo být fakt jen, aby neodešel Erik. Uvidíme. Ten tým je zkušený a já se bojím, že chlapci na to trochu serou a začne se to honit jako vloni, ale pokud se pak rozjedou před play off, tak jedině dobře. Ta podobnost s minulou sezonou je divná.
reakce na MartinMegadeth: ,,Mimochodem včera to bylo 116 let co se z obchodní cesty v Londýně..." zobrazit příspěvekMimochodem včera to bylo 116 let co se z obchodní cesty v Londýně vrátit doktor Otakar Petřík a okouzlen hrou Arsenalu přivezl do Prahy první sadu rudých dresů a bílých trenýrek, které věnoval Spartě s přáním, aby je proslavila stejně jako Arsenal. Ten by se asi divil kdyby tu sr**ku kam klub dovedl brněnský pochcánek Křetínský se svými přisluhovači a vlezdop*delky viděl. Počítám, že to bude jeden ze stovek Sparťanů, vedle všech Jandů - Očků, Káďů - Pešků, Nejedlých nebo Kvašňáků, kteří se v hrobě hrůzou neotáčí, ale přímo rotují!
"
Rotují
reakce na Dave624: ,,Sobotka bude chybět a na Konečneho jako prvního centra jsem zvědav..." zobrazit příspěvekSobotka bude chybět a na Konečneho jako prvního centra jsem zvědav a stejně tak mě ta varianta překvapila
"
Nejvíc mě zaujal Dan Přibyl a David Kaše na křídlech. Konečný bude dobrý. Dost mu věřím. Každopádně návratem V.Sobotky bude putovat sestavou
reakce na Dave624: ,,Já bych zkusil udělat lajny takhle 1 lajna..." zobrazit příspěvekJá bych zkusil udělat lajny takhle
1 lajna Tomášek-Sobotka-Řepik
2 lajna E. Thorell-Horák-Simon
3 lajna bych nechal jak hrála Buchtele-Přibyl-Forman
4 lajna Dvořáček-Vitouch-Konečný
Bohužel druhý Thorell se mi tam nevejde a Kaše taky nějak ne
Nejsem žádný expert ani trenér, jen mám fantazii jako fanoušek jsk by se mi to líbilo
1 obrana Krejčík-Nemeček
2 obrana Polášek-Moravčik
3 obrana Jurcina-Jandus(Krutil) aby vedle něho rostli jako Dvořák "
Kovář (Kořenář)
Moravčík, Krejčík
Němeček, Krutil
Polášek, Jandus
Jurčina, Mikliš
(Graňák,Tomek)
Sobotka,Horák,Řepík
E.Thorell,Tomášek,Simon
Buchtele,Kaše(Přibyl),Forman
Konečný,Vitouch,Dvořáček
(Safin,G.Thorell,Prymula,Hauser)
reakce na Dave624: ,,Aby ta hokejová sezóna měla zlatou tečku tak si silně stojím za..." zobrazit příspěvekAby ta hokejová sezóna měla zlatou tečku tak si silně stojím za tím že se prostě musí posílit obrana "
Já vím, že v obraně nějaké mezery jsou, ale všude čtu jako kdyby jsme měli obranu úrovně Chance ligy. Krejčík,Polášek,Němeček,Moravčík jsou víc než slušný základ na elh. K tomu mladý kluci jako Krutil, Jandus nebo Mikliš. Třinec nás vloni porazil s hráči v obraně, které si vzal z FM (Zahradníček,Zbořil) Tím neříkám, že by jeden brousek neměl přijít měl místo Dvořáka, ale zase taková hrůza jako to všude čtu není.
reakce na Honza: ,,"V disciplinární komisi Viktora Ujčíka budou pracovat..." zobrazit příspěvek"V disciplinární komisi Viktora Ujčíka budou pracovat Leoš Čermák, Tomáš Jelínek, Petr Kadlec a Libor Procházka. A nově složenou odvolací komisi povede předseda Zbyněk Irgl."
Tvl, to je dobrej oddíl "
Tam už chybí jen Šmíd a Štich
reakce na Gapin: ,,Nic zvláštního v něm není. Skoro by se to dalo shrnout do..." zobrazit příspěvekNic zvláštního v něm není. Skoro by se to dalo shrnout do nadpisu.
Se Simonem nemá problém, protože ho zná od malá kdy ho školili už s Kratěnou.
Má výpadek ve fyzičce a prachy na něj pak vysypal Pražák.
Nemá problém hrát křídlo nebo centra.
Chtěl by ještě někoho do obrany, ale momentálně není nikdo kdo by byl zajimavej a nechce brát někoho neznámýho. V útoku máme přetlak, ale zatím nikoho pouštět nebudeme."
Děkuju
reakce na SpartaCorps: ,,Dresy jsou dokonalý *SALA* *SALA* "
V porovnání s Pardubicema jsou z jiné galaxie
reakce na toci87: ,,Věřím tomu, že máme spoustu zkušených hráčů, kteří si v..." zobrazit příspěvekVěřím tomu, že máme spoustu zkušených hráčů, kteří si v případě potřeby ho srovnají. A hokejově to posila asi bude. Uvidíme. "
Pokud něco vyvede, tak je normální blázen a musí mu být jasný, že si všude zavře dveře.
reakce na Kimi R.: ,,Sice tady asi dostanu, ale já jsem za Simona rád *OPEKA* . Pokud..." zobrazit příspěvekSice tady asi dostanu, ale já jsem za Simona rád . Pokud bude hrát špatně a nebo bude dělat problémy, tak mi dejte co proto
"
„Přichází nesmírně kvalitní hráč, který strávil poslední sezony v NHL. Dominik je náš odchovanec, sám jsem si s ním kdysi zahrál v jednom útoku a jsem moc rád, že se s ním budu opět denně potkávat,“ řekl bezprostředně po podpisu dvouletého kontraktu sportovní manažer Jaroslav Hlinka.
reakce na SpartaCorps: ,,Dneska ve Sportu bude prej něco o tom, že je Simon blízko..." zobrazit příspěvekDneska ve Sportu bude prej něco o tom, že je Simon blízko Sparty,… nevim jako…. Spíš bych posílil obranu….a nejsem z něho nějak nadšenej…."
S obranou souhlas, ale nechci být nenažraný, protože ten tým má v útoku velká jména, ale prostě náhrada za Chlapíka žádna nedorazila ( a já prostě Tomáška neberu jako náhradu za Chlapíka, protože oba už tu spolu vloni hráli). Za Šmerhu a Chlapíka přišel G.Thorell a Safin a to jsou spíše hráči na černou práci. Trochu jsem čekal, že duo T-H po zkušenosti s E.Thorellem zkusí zalovit ve Skandinávii.
reakce na ReiN: ,,Na druhou stranu, já mám letos dobrý pocit z brankářů (obou) a..." zobrazit příspěvekNa druhou stranu, já mám letos dobrý pocit z brankářů (obou) a ten už jsem dlouhou dobu neměl. Nervy se Salákem při jeho výjezdech na úroveň modrý čáry byly na smrt
V obraně jsem zvědavej na Krejčíka a pokud se nezraní na půl sezony Němeček tak to bude docela OK. S Dvořákem je to zajímavý, když tu celou dobu byl, nepřišel mi nic moc, respektive normální průměr. Až poslední sezonu jsem si ho oblíbil a on odejde "
A mně třeba osobně přišlo, že předchozí sezony byl lepší než vloni ale play off se mu povedlo
Na první pohled jsem skoro začal padat do mdlob, že to je Tomášek hokej.cz/kladno-si-p...
reakce na rad55: ,,Tohle byl, předpokládám, naschvál. Důvodem je, prestižnější..." zobrazit příspěvekTohle byl, předpokládám, naschvál. Důvodem je, prestižnější turnaj a to v Davosu. Ale proboha proč?"
Pokud je ten důvod, aby nás už tam nikdy nepozvali, tak víc jsme pro to asi udělat nemohli
Aktualizováno: Před 2 min. a 6 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 6 s