Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Kimi R. +242
08.09.22 v 13:49

reakce na ReiN: ,,Na druhou stranu, já mám letos dobrý pocit z brankářů (obou) a..." zobrazit příspěvekNa druhou stranu, já mám letos dobrý pocit z brankářů (obou) a ten už jsem dlouhou dobu neměl. Nervy se Salákem při jeho výjezdech na úroveň modrý čáry byly na smrt :-D
V obraně jsem zvědavej na Krejčíka a pokud se nezraní na půl sezony Němeček tak to bude docela OK. S Dvořákem je to zajímavý, když tu celou dobu byl, nepřišel mi nic moc, respektive normální průměr. Až poslední sezonu jsem si ho oblíbil a on odejde :-D "

A mně třeba osobně přišlo, že předchozí sezony byl lepší než vloni :-D ale play off se mu povedlo

otaznik2
Kimi R. +242
08.09.22 v 11:16

Na první pohled jsem skoro začal padat do mdlob, že to je Tomášek :-D hokej.cz/kladno-si-p...

otaznik3
Kimi R. +242
22.08.22 v 11:41

reakce na rad55: ,,Tohle byl, předpokládám, naschvál. Důvodem je, prestižnější..." zobrazit příspěvekTohle byl, předpokládám, naschvál. Důvodem je, prestižnější turnaj a to v Davosu. Ale proboha proč?"

Pokud je ten důvod, aby nás už tam nikdy nepozvali, tak víc jsme pro to asi udělat nemohli *SILENY*

otaznik4
Kimi R. +242
21.08.22 v 14:50

Taky moc nechápu k čemu tohle je. Jasný mladý kluky je potřeba otestovat, ale k čemu jim pomůže tenhle výprask to nevím. Kdyby to nějak nakombinovali a udělat v prvních 3 pětkách 2 zkušený+junior a 4 formaci klidně celou mladou.

+2
otaznik5
Kimi R. +242
31.07.22 v 15:03

reakce na Gapin: ,,No jo a někteří příznivci úplně zbytečnejch a nepotřebnejch..." zobrazit příspěvekNo jo a někteří příznivci úplně zbytečnejch a nepotřebnejch komoušskejch estébáckejch paklubů z toho rozhovoru úplně stříkaj, asi jim prdne cévka. "

Co od nich můžete chtít. HC Incest Brno *FUCKU*

otaznik6
Kimi R. +242
30.07.22 v 19:51

reakce na Kubajs: ,,https://www.hcsparta.cz/clanek.asp?id=Obrance-Tomek-podepsal-profesion..." zobrazit příspěvekwww.hcsparta.cz/clan...

Částečná odpověď na tvou otázku :-)"

V pořádku :-* Ještě zjistit, co vyvádí ten Bulhar, že se nechce prohánět v našem krásném dresu. Pokud si dobře pamatuju, tak na něm si zvyšoval seběvědomí Salák

otaznik7
Kimi R. +242
30.07.22 v 10:45

Neví někdo jak to je s tím Tomkem a Tomovem ? Petr Ton v rozhovoru říkal, že oba odchází a přitom hokej.cz/banik-zkous...

otaznik8
Kimi R. +242
23.07.22 v 16:17

reakce na rad55: ,,Asi se úplně nesžil, možná také otázka platu. Přece jen..." zobrazit příspěvekAsi se úplně nesžil, možná také otázka platu. Přece jen přišel jako Jandačovo ,,dítě". Matuškin tady zase nesmazatelnou stopu nezanechá. Já si nejvíc pamatuji, že hru na začátku posunul a v PO se mu jeden zápas hrubě nepovedl a docela důležitý."

Bodově rozhodně nezklamal. Jsem přesvedčený, že kdyby zůstal, tak jde letos v ZČ přes 30 bodů. Ale dozadu to žádná sláva nebyla, ale rozhodně jsme tu měli i horší cizince. Aby nás to letos ještě nedohnalo a narychlo se nesháněl nový Matuškin na přesilovku.

+1
otaznik9
Kimi R. +242
22.07.22 v 09:43

Matushkin směr Finsko (Tappara)

otaznik10
Kimi R. +242
16.07.22 v 22:05

reakce na MartinMegadeth: ,,Napadá mě jestli vlastně sám hráč i vedení dvacítky evidovali..." zobrazit příspěvekNapadá mě jestli vlastně sám hráč i vedení dvacítky evidovali ve svých myslích, že se flastr bude muset odpykat znovu nebo se to celé prosáklo až teď po nominaci. Pokud na MS nenastoupí, trest se mu bude počítat samozřejmě dál. Mám pocit, že podle nařízení IIHF se tresty tohoto druhu mažou až po uplynutí pěti let. Beru to tak, že Krutil bude mít víc času do nějaké příští větší akce na požádání o prominutí. Na Hokejce vyšel článek, kteří kluci jsou v zámoří na kempech, ale Hauser mezi nimi nefiguroval, což předpokládám se ještě může změnit. *VYHLIZI*
www.hokej.cz/od-rous...
Ondra Kaše už smlouvu v NHL má: podepsal roční kontrakt s Carolinou. Smlouvu má i zde nedávno zmíněný Šustr, ten podepsal s Minnesotou. Vůbec je to v zámoří hukot jak se hýbou česká škatulata. Koukal jsem, že působiště změnili kromě zmíněné dvojice i Mrázek, Vaněček, Palát, Rutta, Kubalík, Zacha nebo Rittich. (A to jsem dneska absolutně neměl čas nic sledovat.) *PEKLO* "

Toho Šustra je docela škoda. Upřímně jsem moc nečekal, že ho někdo ještě v NHL podepíše. To by byla za mě skvělá posila

otaznik11
Kimi R. +242
16.07.22 v 22:03

reakce na rad55: ,,Hauser je u repre na kempu. Tam jako náhradník figuruje i Kuba..." zobrazit příspěvekHauser je u repre na kempu. Tam jako náhradník figuruje i Kuba Konečný."

To že v nominaci není J.Konečný moc nechápu.

+1
otaznik12
Kimi R. +242
15.07.22 v 15:25

reakce na Laurik92: ,,Naprostý souhlas. Věřím, že je přínosem do kabiny k mladým..." zobrazit příspěvekNaprostý souhlas. Věřím, že je přínosem do kabiny k mladým hráčům, ale to je tak vše. Rozhodně nesdílím nadšení z jeho prodloužení. Podle mě zabírá místo mladším a modernějším bekům. Loni, podle pokročilých statistik, jednoznačně náš nejhorší obránce. Stejně hrál na úkor Janduse, Mikliše… Bitkař není a těch ostrých hitů v moderním hokeji taky není moc potřeba.. Viz Němečkova snaha v posledním finále o 2 open ice hity a následné propadnutí dozadu."

Souhlas, ale vzhledem k tomu, že bez Jurčiny máme pouze 7 beků, tak Jurčina je spíše na rozšíření kádru a asi i jako mentor kabiny.

+2
otaznik13
Kimi R. +242
12.07.22 v 19:16

reakce na MartinMegadeth: ,,Velice pěkně shrnuto. Mám naprosto stejný názor, z hokejového..." zobrazit příspěvekVelice pěkně shrnuto. Mám naprosto stejný názor, z hokejového zákulisí dlouhodobě jde šum, že Simon je složitější povaha. Z příchodu tohoto hráče bych rozhodně nijak odvařený nebyl. Navíc se domnívám, že potřebujeme posílit typově jinými hráči na jiné posty. V první řadě ještě musíme přivést důrazného defenzivního beka a neškodil by ani hajzlík co se umí dostat soupeřům pod kůži, i když na příchod takového je čas klidně až na přelom roku. Po pravdě moc nevěřím, že by Simonův návrat do extraligy byl na pořadu dne. Co jsem s ním četl rozhovory, pravda ještě před MS, deklaroval jako prioritu setrvání v zámoří. *POSILOVNA* "

+Mandor a rad55 - díky za info, nevěděl jsem, že s ním jsou potíže dlouhodobě.

+2
otaznik14
Kimi R. +242
12.07.22 v 14:29

reakce na rad55: ,,On prý cukal za špagát od mlada. A jeho odchod ze Sparty si..." zobrazit příspěvekOn prý cukal za špagát od mlada. A jeho odchod ze Sparty si pamatuji docela dobře."

Jojo, to si taky pamatuji. Přitom mu byl nabízen/slíben poměrně velký prostor na ledě a přesto odešel do Plzně. Záleží, jestli by se od nás dostal až do NHL. Ale stejně si myslím, že není moc reálné, že by přišel.

otaznik15
Kimi R. +242
12.07.22 v 13:09

reakce na rad55: ,,Odjel od reprezentace kvůli konfliktu v šatně."

Tak to vím i já, ale kromě toho, že to měl být údajně konflikt s Hronkem, ale kdo je viník a není to nevím. Tak jsem se chtěl optat, jak jsi zjistil, že je Simon špatný do kabiny.

otaznik16
Kimi R. +242
12.07.22 v 12:17

reakce na Kimi R.: ,,Víš něco víc o té repre ? Pokud přijde odchovanec co odehrál..." zobrazit příspěvekVíš něco víc o té repre ? Pokud přijde odchovanec co odehrál přes 250 zápasů v NHL 3 roky před třicítkou, tak to je za mě dobrá posila. Ale teda nevím kde jak na to někdo přišel."

+ ta stránka ta má i fotky Fleka a Jeřábka :-D

+1
otaznik17
Kimi R. +242
12.07.22 v 12:15

reakce na rad55: ,,Je, reaguji v prvním odstavci na jeho extempore v repre.*NA**** "

Víš něco víc o té repre ? Pokud přijde odchovanec co odehrál přes 250 zápasů v NHL 3 roky před třicítkou, tak to je za mě dobrá posila. Ale teda nevím kde jak na to někdo přišel.

otaznik18
Kimi R. +242
08.07.22 v 07:31

Ono teoreticky my na tom s odchovancema v kádru taky nejsme vůbec špatně. Cichoň,Dvořáček,Forman,Vitouch,Krutil,Safin,Tomášek,Řepík,Jandus,Mikliš,Prymula,Hauser,Přibyl a skoro by se tam dal brát i Konečný, který je sice odchovanec KB, ale 3 sezony odehrál za juniorku Sparty. Pak tu jsou hráči jako Buchtele nebo Polášek, kteří nejsou odchovanci, ale troufám si tvrdit, že to jsou spartani.

+1
otaznik19
Kimi R. +242
07.07.22 v 16:46

reakce na sestnactletbidy: ,,Tos musel vymýšlet dlouho :)). Já ti řeknu jiný rozdíl. Pce..." zobrazit příspěvekTos musel vymýšlet dlouho :)). Já ti řeknu jiný rozdíl. Pce nečekají patnáct let na titul a půlku jejich line-upu tvoří odchovanci *METAL* "

*Hrádek,Kolář,Kousal,Poulíček,Zohorna,Radil,Klouček. Nejlepší je na tom odchovanec Vykulenec 34 let a 600 K měsíčně a kdyby dal Hradec 603, tak Vás pochčije jako Koukal *FUCKU*

+4
otaznik20
Kimi R. +242
07.07.22 v 09:35

Jsem zvědavý, jak to dopadne s Matuškinem. Na soupisce pořád figuruje a troufám si tvrdit, že pokud ještě nepřijde nějaká posila, tak si ho třeba necháme.

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne