Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Kimi R. +262
08.12.22 v 08:38

reakce na Schaschek: ,,Jalonen nám vzal prakticky půlku obrany, to je hodně citelný..." zobrazit příspěvekJalonen nám vzal prakticky půlku obrany, to je hodně citelný zásah do týmu *KOSA* "

Jak by řekli jinde tzv. máme repre obranu :-P Ale taky mě to sere. Bojím se v jakém stavu vyrazíme na Spengler cup a aby to nebyla úplná ostuda a pak už by nás tam zase 10 let nepozvali

+1
otaznik2
Kimi R. +262
07.12.22 v 08:23

reakce na Lord: ,,Obrana se zápas od zápasu lepší, ale i tak bych přivedl jednoho..." zobrazit příspěvekObrana se zápas od zápasu lepší, ale i tak bych přivedl jednoho beka do play off by se hodil. Trochu jsem hledal, kdo může být k dispozici. Našel jsem Aarona Irvinga, který hraje v posledním švédským týmu.
www.eliteprospects.c..."

Dokonce hraje i v posledním týmu ve Finsku 8-)

otaznik3
Kimi R. +262
05.12.22 v 08:16

Neví někdo jak je na tom D.Kaše ? Ono i kdyby byl zdráv, tak místo koho do sestavy? G.Thorell ?

otaznik4
Kimi R. +262
04.12.22 v 19:49

No čekal jsem, že se ty zoufalci na nás hecnou víc. Hořava s Wallsonem tomu dali řád a teď už nás bude těžký chytat a to věřím, že až si borci jako Tomášek nebo Erik Thorell začnou ještě víc věřit, tam že k výsledkům se přidají i nějaké vymazlené akce. H+W 6z. - 18 bodů skóre 22:6. Takhle si nějak představuji impuls pro tým a ne že tam z kanceláře sleze opět plešoun a bude mlít o výsledcích 5 let zpět.

otaznik5
Kimi R. +262
28.11.22 v 12:20

reakce na kvcr: ,,Je pravda, že mezi našimi obránci patří bodově k nejlepším,..." zobrazit příspěvekJe pravda, že mezi našimi obránci patří bodově k nejlepším, ale i tak bych od beka v nejlepších letech se skoro 300 zápasy v NHL čekal trochu víc. Přijde mi zatím trochu neobratný a rozehrávka taky nepatří úplně k nejlepším. Taky jestli se dobře pamatuju, za působení v Brně měl dělový příklep, to jsem zatím moc neviděl. Možná mám moc velká očekávání, ale prostě u něj vidím prostor být ještě výraznější. Tímto mu přeju, aby nám to ukázal. "

Souhlas, ale já pořád beru na vědomí to jeho zranění a že se ještě pořádně rozehraje. Za to ten Krejčík bída s nouzí zatím.

otaznik6
Kimi R. +262
28.11.22 v 09:27

reakce na kvcr: ,,Řekl bych, že je to na dobré cestě. V našem výkonu je najednou..." zobrazit příspěvekŘekl bych, že je to na dobré cestě. V našem výkonu je najednou mnohem víc energie, jsme hladoví po puku, v osobních soubojích je vidět víc zarputilosti. Hráči si najednou dovolí riskantní kličku jeden na jednoho, v pásmu (hlavně je to vidět v přesilovkách) jsme v neustálém pohybu, měníme místa a to se hned brání mnohem hůř. V téhle chvíli nám asi i dost pomohlo, že soupeři čekali tým v nepohodě a zkoušeli s námi hrát hokej, což tomuhle týmu vyhovuje. Hrajeme teď mnohem víc na riziko a to je to, co bychom podle mě měli rozvíjet, hlavně se slabšími soupeři, kdy by se naše technická převaha měla projevit. Ono to třeba není vidět hned, ale včera jsme Kladno doslova uštvali a v poslední třetině už jejich velcí a těžcí beci mleli z posledního.

Vynikající výkony podali oba brankáři a nepamatuju, že bychom někdy měli v bráně takovou sílu. Oba jsou jistí, klidní, puky z nich nevypadávají a když už dostali gól, tak se to fakt chytit nedalo. Včerejší Kořenářova robinzonáda byla pastvou pro oči. Další pochoutky jako Tomáškova koupačka ve stoje, dvě excelentní přečíslení v oslabení (ve Varech a včera) v podání dvojice Forman-Horák, to jsou věci, které dělají ze zápasů nezapomenutelné. V každém z posledních tří zápasů jsme využili přesilovku, ve dvou jsme skórovali v oslabení, přičemž jsme všechna ubránili. Pořád je ale co zlepšovat - při bránění nám tam občas vznikne velký zmatek, máme ještě trochu kostrbaté založení útoku, o přesilovkách se nedostáváme ke střelám z kruhu z první, což by myslím Řepík, Thorell a Tomášek potřebovali. Zatím mi přijdou nevýrazní Krejčík a Kempný, tihle dva podle mě mají na víc. Simon má trochu problémy s pohybem, ale má šikovné ruce a vidí, takže věřím, že časem bude víc připravovat šance a dávat góly.

Je to už potřetí v řadě, co se příchodem Miloše Hořavy naše hra den ze dne zvedla. Tým za ním evidentně jde, jeho pojetí hráčům maximálně vyhovuje. Teď k tomu přibyl Hans Wallson, který určitě bude mít taky svůj velký přínos, v neposlední řadě na střídačce. Včera jsem ho troch sledoval, hodně na hráče mluví, s úsměvem, evidentně probíhaly i nějaké vtípky. Po akcích hráče poplácal po ramenou, pochválil. Myslím, že jsme v tomhle v poslední době měli trochu problém, trenéři spíš hráli na kamennou tvář a do oživování střídačky se moc nepouštěli. O Wallsonovi je známo, že je hodně komunikativní, myslím, že nám to bude na střídačce k užitku.

Dlužno říci, že poslední soupeři byli z těch lehčích a teď nás budou čekat opravdové zkoušky ohněm. Uvidíme, jestli se nám povede hru ještě zvednout a dominovat i proti takhle silným týmům. Tak ať nám to lepí. "

Zrovna Kempný úplně špatně nehraje. 10z - 0+7 - +- +5

otaznik7
Kimi R. +262
27.11.22 v 18:23

Faktor Hořava. 3 zápasy - 9 bodů - 3 inkasované branky

+3
otaznik8
Kimi R. +262
25.11.22 v 12:56

Zpětně přemýšlím jestli nebyla chyba pouštět Matuškina na úkor zatím teda dost nevýrazného Krejčíka. Matuškin teda moc bránit neuměl, ale můj názor je, že nám prostě chybí ty jeho rány od modrý. Snad se Krejčík chytne.

otaznik9
Kimi R. +262
23.11.22 v 09:10

Udělat toho Wallsona to teda klobouček dolu *THUMBSUP*

+1
otaznik10
Kimi R. +262
22.11.22 v 14:20

reakce na SkinNboneZ: ,,Ton rikal,ze pokud vse pujde dobre,tak se prida k tymu v pondeli.Ktere..." zobrazit příspěvekTon rikal,ze pokud vse pujde dobre,tak se prida k tymu v pondeli.Ktere pondeli to nezminil,ale asi vsechno dobre nejde kdyz je zatim ticho."

Jsem přímo u jednání (mám na sobě sako od Graafa a hodinky Rolex a k občerstvení máme kaviár a různé takové buržoázní pochutiny) a aktuálně ho s klukama T+H+H zkoušíme přímo na ledové ploše a rozhodujeme se, jestli by spíš nemohl v útoku nahradit Gustava Thorella. Ve volných chvilkách už lehce připit Moëtem pokřikuji Hans! Hans! Hans!

otaznik11
Kimi R. +262
19.11.22 v 08:08

reakce na Schaschek: ,,Twitter má zvláštní smysl pro humor. Buď mi nabízí proruský..." zobrazit příspěvekTwitter má zvláštní smysl pro humor. Buď mi nabízí proruský filcky, estébákovi pohůnky, příspěvky o Varaďovi nebo kluky z Pardubic. Ty vole proč se mi to zobrazuje furt :-D

twitter.com/Birkof99...

Mimochodem Ton má víc gólů za míň zápasu a o kanadských bodech ani nemluvě 8-) ale jo Pardubice jsou prostě géniové. Nejenže mají letos intergalaktický tým, kterýmu by se měl dát titul rovnou, ale mají i "nejlepšího shootera, který se kdy po kluzištích v Česku proháněl" 8-) "

On je ve čtvrtfinále klepne Hradec a bude klid 8-) A zase alibisticky budou tvrdit, že na titul mají ještě čas a jak se to vlastně všechno povedlo

+1
otaznik12
Kimi R. +262
15.11.22 v 17:58

Zbytečně se tu hádate a to zrovna když se rudý válec rozjíždí a nezastavuje. TO JE REALITA 8-)

+1
otaznik13
Kimi R. +262
15.11.22 v 11:34

reakce na Schaschek: ,,Já si třeba nejsem jistej jestli to co funguje v Třinci bude..." zobrazit příspěvekJá si třeba nejsem jistej jestli to co funguje v Třinci bude fungovat tady. Sparta má svou identitu a nechci aby se z toho stal druhý Třinec."

Bohužel s naší identitou jsme 15 let bez titulu. Varada vypadá jako kriminálník od pohledu a třeba ty naše chlapce naučí bojovat. Vem si když je play off. Skoro všude se bojuje za klub a město. Bohužel tady jen za klub. Ale je to můj názor. Nechci žádný showtime, ale partu, která bude tahat za jeden provaz.

otaznik14
Kimi R. +262
14.11.22 v 14:35

Já prostě věřím, že Simon i Erik Thorell se chytnou a bude zase dobře. Pokud teda má nějakou podmínku, že musí hrát i Gustav, tak ač ho tedy mám moc rád, tak at vyhodí oba. Honza Buchtele spolu s A.Poláškem by se měli také probrat, ale těch by mi bylo taky líto po těch letech. Krejčík taky hrůza zatím.

otaznik15
Kimi R. +262
14.11.22 v 12:15

reakce na Smazaný uživatel: ,,https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-uz-se-resi-jen-detaily-spa..." zobrazit příspěvekwww.sport.cz/clanek/..."

Pokud nebude ubližovat Hlinkovi a Tonovi, tak mi nevadí

otaznik16
Kimi R. +262
10.11.22 v 15:25

reakce na Gapin: ,,Ten Švéd to napadlo koho? Jako trenér kterej byl ve Švédsku..." zobrazit příspěvekTen Švéd to napadlo koho? Jako trenér kterej byl ve Švédsku čtyřikrát ve finále a z toho udělal dvakrát titul, by šel sem dělat asistenta?
To chtělo docela kuráž mu něco takovýho nabídnout
:-D "

:-D :-D. Já teda ze začátku myslel, že by mu dělal asistenta Hořava

otaznik17
Kimi R. +262
10.11.22 v 13:45

reakce na Kimi R.: ,,On by taky nemusel být špatný. 4x dokázal postoupit do finále..." zobrazit příspěvekOn by taky nemusel být špatný. 4x dokázal postoupit do finále SHL. Jen mi je divný proč poslední dva roky byl ve druhé švédské. 2x nejlepší trenér SHL. www.eliteprospects.c..."

Navíc by mohl rozhejbat našeho Gustava

otaznik18
Kimi R. +262
10.11.22 v 13:44

On by taky nemusel být špatný. 4x dokázal postoupit do finále SHL. Jen mi je divný proč poslední dva roky byl ve druhé švédské. 2x nejlepší trenér SHL. www.eliteprospects.c...

otaznik19
Kimi R. +262
10.11.22 v 12:56

reakce na Lord: ,,Dneska měli mít zase trénink do 12, nejspíš tam nový trenér..." zobrazit příspěvekDneska měli mít zase trénink do 12, nejspíš tam nový trenér ještě nebyl "

Podle výsledků tam nebyl trenér od léta, takže tohle mě nechává klidným.

otaznik20
Kimi R. +262
10.11.22 v 08:05

reakce na Kimi R.: ,,Ne, podle mě to bylo normálně v žč a myslím, že se sápal na..." zobrazit příspěvekNe, podle mě to bylo normálně v žč a myslím, že se sápal na Pecha pokud si to dobře pamatuji "

Mám rád trenéry co dají emoce najevo, ale za tohle by mi spíš byla hanba.

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne