reakce na toci87: ,,https://isport.blesk.cz/clanek/415502 To je normální..." zobrazit příspěvekisport.blesk.cz/clan...
To je normální magor, jsem rád, že tu nikdy nebyl, i když se o tom párkrát spekulovalo"
Jednou magor, navždy magor. Jediný řešení léčení.
reakce na SpartaCorps: ,,Doufam že se naši koukaj na zapas Slováků a Švýcarska… teď..." zobrazit příspěvekDoufam že se naši koukaj na zapas Slováků a Švýcarska… teď ten třetí gol…. To bylo tak krásně jednoduchý…."
Naši už se chystají na dovolenou...
reakce na chuli: ,,Hudy včera předváděl neskutečné čáry máry , za které by se..." zobrazit příspěvekHudy včera předváděl neskutečné čáry máry , za které by se nemusel stydět ani Harry Potter.. Ještě od něj potřebujeme tyto čáry máry ve třech zápasech ..a bude to doma ... "
Když mu obrana pomůže jako ve včerejším zápase tak se vůbec nebojím. Těch šancí chytl opravdu hodně a hlavně díky němu jsme vyhráli! Prostě všichni do jednoho předvedli top výkon. Ted dva domácí zápasy, my jsme
reakce na SpartaCorps: ,,Tohle je fakt možný jen u nás: Jiří Kalous míří po..." zobrazit příspěvekTohle je fakt možný jen u nás:
Jiří Kalous míří po konci v Kometě k reprezentaci. ???? Sedmapadesátiletý trenér bude nově asistentem u české dvacítky, jejíchž hlavní trenér se stále hledá. Kalous bude navíc sportovní manažer u všech mládežnických výběrů (U16-U20). #VS"
A pak se všichni divíme že v repre něco smrdí už hodně dlouho.
reakce na Jacob.: ,,Vaše tipy na finále ? Za mě: Sparta - Třinec 4:2..." zobrazit příspěvekVaše tipy na finále ?
Za mě:
Sparta - Třinec 4:2
Musíme prolomit dlouhé prokletí "
Za mě 4:3! A pak v euforie prostě všude!
reakce na paul68: ,,Otázka je, jestli to (Ch)Ujčík bude řešit, zejtra mu zase hraje..." zobrazit příspěvekOtázka je, jestli to (Ch)Ujčík bude řešit, zejtra mu zase hraje Jihlava, tak má svých starostí dost.
Já bych mu dal dva zápasy, ať nežeru.
No, uvidíme...
"
Já bych mu dal na hubu třeba by si to příště rozmyslel
Aktualizováno: Před 3 min. a 42 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 43 s