reakce na SkinNboneZ: ,,Ono to v tech hracich je,akorat nevim kam se to ztratilo pri..." zobrazit příspěvekOno to v tech hracich je,akorat nevim kam se to ztratilo pri ucinkovani Patery,ale jen co skoncil,tak se to zase objevilo."
Podle dneška ho chtěli prostě odkopnout hodně daleko
reakce na Koty: ,,Na video se dival VAR"
Zrušil bych ho je úplně o hovněě
reakce na frafont: ,,Komise taky okamžitě prohlásila prohlášení, že Chorý měl jít..." zobrazit příspěvekKomise taky okamžitě prohlásila prohlášení, že Chorý měl jít ven a sice rozhodčí na hřišti to nemusel vidět dobře, ale měl zasáhnout ten u videa, což jaksi nezasáhl. Tak jenom doufat, že tam přiletí nějaká dodatečná stopka."
Pak nechápu k čemu to video je když stejně se na to nikdo nedívá a neposoudi jasnou červenou kartu. Úplně bych to video zrušil protože je úplně na nic.
reakce na Kubajs: ,,Dneska jsem fakt hodně zvědavý na sestavu, jak moc se projeví..." zobrazit příspěvekDneska jsem fakt hodně zvědavý na sestavu, jak moc se projeví vyhazov trenérů.
Snad klukům odpadne koule u nohy a budeme hrát dobrý hokej "
No v případě dalších proher nastane změna i u hráčů, ale věřím že to kluky nakopne a vyhazov Patery a naladíme se na vítěznou vlnu už dneska.
reakce na karlos: ,,Že to je zákeřný howado ví všichni. Ale že je možný, aby mu..." zobrazit příspěvekŽe to je zákeřný howado ví všichni. Ale že je možný, aby mu prošlo tohle, to je neuvěřitelný
Udělat tohle Láďa Krejčí, tak dostane doživotí
"
Souhlasím ani na jméno mu nemůžu přijít
reakce na MichalM: ,,Jo, dneska úplně jinej přístup než v derby. Takhle odmakaný..." zobrazit příspěvekJo, dneska úplně jinej přístup než v derby. Takhle odmakaný zápas jsem od Sparty dlouho neviděl. Chorýmu asi regulérně mrd.o a doufám, že tohle bude mít ještě dohru u disciplinárky. A ten chcípák, co seděl u videa a tohle toleruje už doufám pískat nebude!"
Chorý je fakt Chorý to by sedělo.
reakce na Schaschek: ,,Už to do sebe leju *DRINK* "
To nejsi rozhodně sám, konečně příjemná zpráva po dlouhý době. Ještě by ACS mohli vyhrát v Plzni, ale to bych chtěl asi moc.
reakce na Patriot: ,,Zejtra easy tři body a Koštálek bez zubů. Pardubice u Hradce..." zobrazit příspěvekZejtra easy tři body a Koštálek bez zubů. Pardubice u Hradce "
No pod Paterou nevěřím ani v bod.
reakce na Sparťan777: ,,Já doufám, že to bude on! Momentálně nejlepší možný trenér..." zobrazit příspěvekJá doufám, že to bude on! Momentálně nejlepší možný trenér pro Spartu.
Ať žije naše Sparta Praha forever "
To jako každopádně jak jsem psal byla by to dobrá volba, ale furt si nedokážu představit že zrovna on by sem šel. Ale uvidíme.
reakce na Schaschek: ,,Co je co je...co je co je co je?!"
Čekáme a zatím vůbec nic se neděje, no jsem sám zvědavý jestli to bude Varada nebo kdo
Aktualizováno: Před 2 min. a 31 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 31 s