reakce na Lord: ,,Kdyby to měli natočený,tak myslím že už by to bylo venku "
No každopádně se něco děje, ale nikdo nevíme nic..
reakce na chuli: ,,třeba je to Varaďa a proto ví ,že Jandač nepůjde do Sparty .. :D..." zobrazit příspěvektřeba je to Varaďa a proto ví ,že Jandač nepůjde do Sparty .. :D :D "
Vtip dne
reakce na chuli: ,,třeba je to Varaďa a proto ví ,že Jandač nepůjde do Sparty .. :D..." zobrazit příspěvektřeba je to Varaďa a proto ví ,že Jandač nepůjde do Sparty .. :D :D "
reakce na Medvěd: ,,Mně se líbí ten dlouhý seznam aktuálně přihlášených. Teď by..." zobrazit příspěvekMně se líbí ten dlouhý seznam aktuálně přihlášených. Teď by se tady prodávala reklama! "
Tak tolik přihlášených tady nebylo hodně dlouho, jen když se něco má dít tak je narváno
reakce na rad55: ,,Teď už začínám mít docela strach, že nastává větší krize a..." zobrazit příspěvekTeď už začínám mít docela strach, že nastává větší krize a rozkol. To jednání trvá fakt dlouho a nevěstí nic dobrého."
No rozhodně se něco stalo, protože to už by jsme určitě věděli kdo k nám přijde. Samozřejmě dobrý pocit nemám...
reakce na Smazaný uživatel: ,,Zarazi me, ze nikde na netu neni ani carka…. Prece kdyby uz ten..." zobrazit příspěvekZarazi me, ze nikde na netu neni ani carka…. Prece kdyby uz ten dnesni trenink vedl nekdo novy, tak se o tom pise… takhle to spis vypada, ze se fakt s nikym jeste nedomluvili a prijdou s variantou, o ktere nikdo nespekuloval"
Takže si týden počkáme, to je fakt výborný. Jsem docela nedočkavý a to jméno už bych chtěl opravdu vědět. Takhle mám jen tip který nejspíš nebude pravda.
reakce na Anguilla: ,,Růžička doufám že neee,Varaďa azlt to oznamej mě už to..." zobrazit příspěvekRůžička doufám že neee,Varaďa azlt to oznamej mě už to čekání nebavi"
To nás nikoho nebaví, ale nenaděláme vůbec nic. Kdoví kdy to oznámej
reakce na Schaschek: ,,Minule to byl taky výsměch, problém ale byl, že si ho vyžádal..." zobrazit příspěvekMinule to byl taky výsměch, problém ale byl, že si ho vyžádal přímo Hořava. Mám obavu, že pokud by měl přijít Hořava, tak tu máme Jandače zpět."
Hele zatím to jsou všechno jenom teorie, uvidíme kdo přijde sám jsem zvědavý
reakce na frafont: ,,Hlavně ať to není Pepek von Loděnice*KSICHT* "
No ty voe, lepší než Patera
Aktualizováno: Před 34 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 34 s