Každopádně klobouk dolů jak hrajeme, prostě jsme lepší a když pohlídame Gulaše a Pecha tak prostě vyhrávat budeme. Uvidíme jak to bude v Budějovicích ale pokud nás nepřekvapí něčím tak jsme ve finále. Samozřejmě čekám že prasit budou ale my se nesmíme nechat rozhodit musíme makat dál a ono to prostě půjde. Nemají rozdilovy hráče, a my když si pohlídame ty dva tak sérii zvládneme . Pátá
reakce na Koty: ,,Najednou mě tady nikdo nezmiňuje, když jsem měl pravdu...." zobrazit příspěvekNajednou mě tady nikdo nezmiňuje, když jsem měl pravdu. Zvláštní to doba. "
Tak místo aby jsi kluky pochválil jak makáme tak radši zmiňuješ že jsi věděl že to bude jednoznačná série.
reakce na MartinMegadeth: ,,Je fakt, že titulu je fotbalová Sparta v této fázi sezóny..." zobrazit příspěvekJe fakt, že titulu je fotbalová Sparta v této fázi sezóny nejblíž za posledních pět - šest let, ale i tak je od něj pořád hodně vzdálená. Ono reálně na titul by už potřebovala být v podstatě až do konce nadstavby stoprocentní. Dost napoví poslední tři kola základní části: výjezd do Teplic, Slovácko na Letné a výjezd do Olomouce. Kdyby to bylo za devět bodů, mohla by Sparta ještě dostat Slávii i Plzeň pod tlak, ale v nadstavbě by na titul musela vyhrát v Edenu i v Plzni. "
No šance ale určitě je. Přijde mi že ACS se postupně zvedá. Doufám že to nebude jenom vlaštovka protože teď hraje opravdu dobře. Věřím že to zdramatizuje, a bude se rvát do konce. Jsem zvědavý, ale věřím že seshit a Plzeň bude dále ztrácet, a my budeme sbírat každý zápas 3 body. Snad jsem to nezakřikl a budeme se nadále prezentovat dobrým fotbalem.
reakce na rad55: ,,Pleteš se, to je pořád jeden a ten samej perníkář....*KSICHT* "
O to samozřejmě hůře. Že je to baví divím se.
reakce na ReiN: ,,Překvapuje mě že po konci Pardubic tvoje šichta na tomhle foru..." zobrazit příspěvekPřekvapuje mě že po konci Pardubic tvoje šichta na tomhle foru neskončila "
Třeba je to něco podobnýho jako PeterHCS
reakce na Schaschek: ,,Díky. Každopádně na obranu Konyho - speakeroval pod prášky. Je..." zobrazit příspěvekDíky. Každopádně na obranu Konyho - speakeroval pod prášky. Je mu blbě. Ale není možný v tom počtu zápasů to táhnout úplně sám. "
Přesně tak lehce se to píše, že kotel nic moc ať si to každý zkusí a pak může říkat.
reakce na Vena: ,,My jsme byly dneska slabý jak čaj, dokud nenastoupil Schaschek...." zobrazit příspěvekMy jsme byly dneska slabý jak čaj, dokud nenastoupil Schaschek. Nechápu proč jsou lidi tak líný, máme po sakra dlouhý době šanci to někam dotáhnout a dneska na to půlka kotle prostě sr&la. Pokud se nevyhravá, tak je prostě půlka jak komparz, hlavně ta co si neni schopna vzít bílý triko... "
Nejhorší ale je že ted se nám daří a vyhráváme a stejně kotel podprůměr. Ono se to lehce píše, ale pokud každý na tribuně ze sebe nevypadá všechno tak to prostě nepůjde no... Snad to zítra bude lepší...
reakce na Koty: ,,Už jen třikrát a je po nich. *CERTIK* Hlavně ušetřit co nejvíc..." zobrazit příspěvekUž jen třikrát a je po nich. Hlavně ušetřit co nejvíc sil na ty žebráky z Třince. "
Ty to fakt nemůžeš mít v hlavě srovnaný. Fakt že ne.....
reakce na Mušín: ,,Jsem zase v boji o titul , ikdyz si to asi nakonec rozdají hoši z..." zobrazit příspěvekJsem zase v boji o titul , ikdyz si to asi nakonec rozdají hoši z Plísně a šešivky. Ikdyz já věřím na zázraky "
Jojo pěkná neděle dneska, přál jsem si moc remízu a ona vyšla. samozřejmě ACS musí hrát dobře jak hraje poslední zápasy a hlavně vyhrávat za tři body a potom samozřejmě šance je.
jo bude to ještě zajímavý protože Plzeň i seshit prostě ztrácí. No každopádně mám poslední zápasy s ACS radost hlavně aby to vydrželo dále a každý zápas aby jsme vyhráli. Ono to půjde snad to není jen náhoda ale věřím že ne.
reakce na Leo: ,,To jsme hlavně chtěli, ale rozhodně né čekali ;-) "
Tak ono co všechno pochytal tak jsem docela čekal že bude chytat.
reakce na Koty: ,,Dneska pravou nohou za postupem di finále!!! *DRINK* "
Dneska a zítra by to chtělo vyhrát at k nim jedeme za stavu 2:0 Ale nečeká nás teda vůbec nic snadného. Hrát tak jako proti Liberci tak se vůbec nebojím.
Uvidíme jak na nás vlítnou.
Aktualizováno: Před 4 min. a 17 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 16 s