reakce na Koty: ,,Už mělo být hotovo po 60ti minutách!! Takhle zbytečně..." zobrazit příspěvekUž mělo být hotovo po 60ti minutách!! Takhle zbytečně protahujeme jejich trápení. "
Hotovo mohlo být že jsme mohli prohrát vemeno
reakce na Agbonlahor: ,,Je to tak. Slabší semifinalista tady snad ještě nikdy nebyl."
I kdyby jsi měl pravdu tak i slabší tým může překvapit ale to vy s kotym ani nevíte.
reakce na Koty: ,,Dneska pokud to podle očekávání vyhrajeme jsme ve finále. Motor..." zobrazit příspěvekDneska pokud to podle očekávání vyhrajeme jsme ve finále. Motor zatím neklade žádný odpor a jeho účast je spíš ostudou semifinále ELH. Máme nározdíl od Motoru kvalitně fungující všechny lajny a v tomto rozpoložení bych se nebál začít mluvit o titulu. "
Hrají doma nečekám že je přejedeme jako druhý zápas u nás. Budou prasit a udělají všechno proto aby vyhráli. Uvidíme večer, ale věřím že je porazíme, a když ne tak zítra
reakce na karlos: ,,Ty si fakt úsměvný. Ano, spletl jsem se a napsal místo dáme..." zobrazit příspěvekTy si fakt úsměvný. Ano, spletl jsem se a napsal místo dáme nandáme. Každopádně jaký je rozdíl mezi otázkou "Tak kolik jim dneska dáme ?" oproti otázce "Tak kolik jim dneska nandáme ?" Argumentem, že tipuješ 3:4, to moc nevymyslíš. Zkrátka tak jako Koty pohrdáš soupeřem a nepočítáš s ničím jiným než s výhrou "
reakce na frafont: ,,Já tam teda vidím "Tak kolik jim dáme", ne..." zobrazit příspěvekJá tam teda vidím "Tak kolik jim dáme", ne "nandáme". Ale to se stane i v lepších rodinách "
Konečně někdo Ale stejně si myslím že určitě číst umí, jen chtěl provokovat a neshodnout se.
reakce na karlos: ,," Tak kolik jim dneska nandáme??? " To je podle Tebe ta..." zobrazit příspěvek" Tak kolik jim dneska nandáme??? " To je podle Tebe ta správná otázka k zápasu, ve kterém nás nečeká nic snadného?? "
Psal jsem 3:4, vyhrát o branku není nandáme
reakce na karlos: ,,Hele, jeden Koty nám tady stačí"
Psal jsem že nás nečeká nic snadného.
reakce na Patriot: ,,Jen ať si ten kripl fňuká jak chce, aspoň je vidět, že to..." zobrazit příspěvekJen ať si ten kripl fňuká jak chce, aspoň je vidět, že to neunáší. Ideální - jen houšť a větší kapky. Věřím, že minimálně jeden zápas z těch dvou venku uděláme.
Akorát je fakt smutný, že jich tu bylo 2000 a nás tam bude max 100."
Když to nejde na ledě tak rozhodně brečet budou nadále. ale jak tady píšu my se nesmíme nechat rozhodit a hrát prostě stejně a vyhrajeme
Aktualizováno: Před 28 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 28 s