reakce na karlos: ,,No, myslím, že pro Spartu byl ideální ten Míra, který to shodil,..." zobrazit příspěvekNo, myslím, že pro Spartu byl ideální ten Míra, který to shodil, když bylo třeba. Jestli se věnuje jen hokeji, tak to není moc vidět. Nemyslím to zle, ale špílmachr ani střelec z něj podle mne nebude. Je to výborný bruslař, skvělý bojovník a to by ho mělo zdobit. Když k tomu přidá pár dobře mířených ran do ksichtů Lakatoše, Jánošíka a jim podobným šmejdům, jedině dobře a fanoušci ho budou milovat ještě víc
"
To je právě ono. Když se Míra snaží bejt špílmachr tak je na tom ledě neviditelnej.
To není hra která ho zdobí a popravdě řečeno ji ani neumí.
Kdyby se vrátil k tomu, čím si místo v sestavě Sparty navzdory nepřejícímu Jandačovi vybojoval, byl by mnohem platnější.
reakce na Kimi R.: ,,No někdy stačí jedna :-D..." zobrazit příspěvekNo někdy stačí jedna www.youtube.com/watc..."
Tak určitě
reakce na kvcr: ,,Tady si dovolím trochu polemiky. Máme v kádru jednoho z..." zobrazit příspěvekTady si dovolím trochu polemiky. Máme v kádru jednoho z největších a nejtěžších hráčů Extraligy, od kterého protihráči při hitu odletují jako třísky. Že se prát nechce, je jeho volba a já ji respektuju, dokonce s ní svým způsobem souhlasím. Pak máme v týmu dva hráče, kteří v minulosti rukavice shodili a sbírali úspěchy (Míra Forman a David Němeček). I jejich volbu respektuju. i když právě oni by podle mě měli být nejvážnější adepti. Pak to ale zbývá na "postradatelné" hráče jako jsou Šmerha s Dvořáčkem, nebo na ty, co se na to už nemůžou dívat. Osobně jsem si myslel, že dalším naším bitkařem bude David Vitouch, ale Moravčík ho vysvobodil. On si teda asi myslel, že k bitce nedojde a pak už bylo pozdě.
Ještě k "bitce" Moravčíka. Flick mu při postrkování nejdřív vlezl na záda, pak ho začal zezadu tlouct. To podle mě není úplně rovný boj. O hodně dřív shodil rukavice, Moravčík ho z těch zad dokázal setřást, ale tím se musel odkrýt a dostal pár naloženo. Třešničkou na dortu pak bylo, jak si Flick na trestné stěžoval, že dostal od Moravčíka loktem - pravděpodobně u nich doma umí hráče na zádech udeřit i něčím jiným (i když mě napadá už jen chápavý ocas). Vím, že u rvaček se na nějakou férovost moc nekouká, ale tohle k ní mělo opravdu daleko a z posledních bitek mám pocit, že největší chybou našich hokejistů je, že očekávají nějaký pravidly spoutaný box londýnských džentlmenů a úzkostlivě dodržují napsaná pravidla. Ono je to ale MMA. Výsledkem pak často bohužel je, že dostaneme na budku. Další věc je, jak se to pak prezentuje v médiích, ale to už bychom se dostali k tématům, kterými nemá cenu si kazit den. "
Tak Jurčina se nikdy nepral. Tím mu nechci nic vyčítat, přeci jenom je na ledě kvůli hokeji. Dohledatelný jsou snad jen dvě jeho bitky z nižší soutěže v zámoří a obě prohraný.
Míra Forman mi už v tomhle ohledu přijde vyčichlej a chybí mu, když použiji slovo klasika "oko tygra". Těch možností kdy to moh shodit a mělo by to podle něj i smysl, měl během současného ročníku dost. Přijde mi, že se už rozhod spíše se věnovat jenom hokeji.
Němečka jsem prát nikdy neviděl nebo si to alespoň nepamatuju. Takže to asi taky není žádná sláva.
Čajkovský se pokud vím popral akorát jednou v přípravě. Se svojí postavou by asi problém neměl. Ale asi to měl jako Jurčina. Delisle ten samej případ, asi se mu nechtělo.
Kočí ač to byl můj oblíbenec a bitkař z NHL, ale zase nějak extra úspěšnej, tak v těch bitkách zakrněl. Jemu šlo primárně po vzoru NHL dát dvě rány a servat z někoho dres místo toho aby dal o dvě rány víc a někomu upravil ksicht.
V tomhle ohledu jsem si nejvíc sliboval od Deveauxe. Ten se sice uved v prvním zápase gólem, ale bylo to takový hokejový poleno, že jinak byl na ledě k ničemu a tím pádem už nedostal prostor.
Prostě to chce hráče, kterej se tohohle nebojí a je na to připravenej v každým zápase a hokejku nemá jenom na to aby se o ní opíral. Nebo když už tak aby měl alespoň něco navíc co se dá využít třeba při jiný herní situaci.
reakce na Koty: ,,Narozdíl od jiných ano, jelikož kalkulovat tady ať nechytneme..." zobrazit příspěvekNarozdíl od jiných ano, jelikož kalkulovat tady ať nechytneme Brno, Litvajz a nebo Kladno je fakt zcestné. S našim kadrem nám to musí být *** úplně jedno koho dostaneme!!! Jandač Ven!!"
Ano jmenovitě podle kádru by nám to mělo být jedno. A taky by jsme měli být v tabulce úplně někde jinde.
A výsledek?
Produkujem hokejovou sračku a každý rok v playoff končíme v ***i s ostudou a výsměchem.
reakce na Coocen: ,,Za mne je lepší skončit pátí a uhrát si osmifinále, být..." zobrazit příspěvekZa mne je lepší skončit pátí a uhrát si osmifinále, být hokejově nastartovaní. Důležité je ale skončit pátí, ne šestí, protože pak půjdeme v případě úspěchu ve čtvrfinále na někoho z dvojice Plzeň, České Budějovice. To jsou přijatelnější soupeři než Pardubice, které pravděpodobně skončí třetí, nebo dokonce někdo z dvojice Třinec, Hradec Králové. Jasná priorita je tedy čtvrté, za mne lépe páté místo."
Pro nás je v první řadě důležitý se z toho předkola dostat. Jelikož nám reálně hrozí i Brno a naše klasická hra v playoff podpořená Josefem, tak bych zatím moc nevykřikoval koho pak ve čtvrtfinále. Ale je pravda že pokud skončíme pátý tak se mu asi vyhneme a to pátý místo se jeví jako nejschůdnější.
reakce na Medvěd: ,,Tak to je přímo ďábelský plán od Sparty. To se v našem kotli..." zobrazit příspěvekTak to je přímo ďábelský plán od Sparty. To se v našem kotli musí dít strašné věci.
Nicméně výsledkem je - pokusím se citovat komentátora zápasu: "Skupinka vítkovických příznivců přehluší publikum Sparty"
Tak to stojí za to."
Tak ta parta děti se tam zmohla akorát na mávání rukama. Slyšet nebylo od nich nic.
reakce na Schaschek: ,,Tak v tomhle má pravdu 8-) psal jsem tu, že Vítkovice budou..." zobrazit příspěvekTak v tomhle má pravdu psal jsem tu, že Vítkovice budou těžší oříšek. Mají hodně vysokých hráčů a jsou to spíš dřevorubci než hokejisti. A to je přesně to, co nám nevyhovuje."
Tak oni jsou hlavně dřevorubci a ještě něčím nasypaný, protože tam bylo pár individuí, který hokej evidentně nezajímal.
reakce na karlos: ,,Za sebe tedy mohu říct, že mě návštěva zklamala.....po takový..." zobrazit příspěvekZa sebe tedy mohu říct, že mě návštěva zklamala.....po takový době nevyprodat 8000 je ostuda."
Já osobně čekal ještě míň. Vítkovice nikdy netáhly.
A jestli se návštěvnost bude zvedat, tak to pude jen hodně pomalu. Má to hodně známejch důvodů a lidi si budou ty zápasy vybírat.
Dneškem jsme si podepsali, že v první čtyřce neskončíme. Ne že by to nějak matematicky nepřipadalo v úvahu, ale prostě na to nemáme.
Ono je to svým způsobem jedno, protože při naší klasické formě a taktice v playoff, je úplně jedno jestli skončíme čtvrtý nebo sedmý.
Od dnešního zápasu jsem nečekal bůhví jakej výkon, ale když nejsme schopný dát jasný tutovky a zápas už v podstatě v první třetině rozhodnout, tak je to holt těžký.
Jediný co mě tak nějak potěšilo byla návštěva, nečekal jsem že přijde skoro šest tisíc a ještě na Vítkovice, člověk ten hokej vnímá trochu jinak.
reakce na Mušín: ,,Nemá někdo info , jestli budou dneska na ledě reprezentanti už?..." zobrazit příspěvekNemá někdo info , jestli budou dneska na ledě reprezentanti už? "
Budou všichni.
Nehraje Horák a Thorell
reakce na karlos: ,,Hrát v úterý zápas v Praze, ve čtvrtek taky, v pátek v..." zobrazit příspěvekHrát v úterý zápas v Praze, ve čtvrtek taky, v pátek v Brně.....to už není o trénovanosti. Kluci včera v 9 večer skončili zápas, do postelí se dostali nejdřív v 10. Dnes přesun do Brna a v 18:00 zápas s Kometou. Tedy 21 hodin po skončení jednoho zápasu nastupujeme ke druhému zápasu a to po 200km cestě. Dnes to bude o vůli a ne o fyzičce. Tohle se nedá natrénovat a tělo přece jen potřebuje nějakou regenaraci, o které s nyní nedá mluvit. Počítám, že budeme mít těžké nohy. Oživit by to teoreticky alespoň trochu mohl Tomášek.... Kluci bojujte
"
Nevím proč se nějakej zápas nepřeložil na minulý týden, kdy jsme měli volno.
Hrajeme neděle-úterý-čtvrtek-pátek a k tomu ten přesun dneska. Budem tahat nohy a i ten bod za remízu pro nás bude zlatej. Spíš se bojím aby se to nezvrtlo do nějakýho debaklu.
Ano přečetl. Jak její příspěvek na Instagramu tak tady je to i rozepsané v Blesku.
isport.blesk.cz/clan...
A nevidím tam nic, co by mělo být popsáno přesně. Že její syn má určitou chorobu je mi líto.
Že se psalo o Sašovi během podzimu? Sem nikde nezaznamenal, že by se mu média nějak extra věnovali nebo spíš vůbec. Jedinou zmínku spustila v létě během přípravy ona sama.
Ale jakým způsobem za to může Sparta? Nebo že v médiích vyšly sračk.y na objednávku? No pokud si pamatuju dobře tak jedinou mediální show si objednali opět oni sami.
reakce na SpartaCorps: ,,Jinak ta…. Jak to napsat slušně… primitivní *** salakova..." zobrazit příspěvekJinak ta…. Jak to napsat slušně… primitivní *** salakova měla zas potřebu blejt na Spartičku….
Fakt na blití….
www.instagram.com/p/..."
Salámová je klasická ukázka primitivní kravky.
By mě zajímalo, čím jemu nebo jí Sparta nějak ublížila. Prachy tu měli jedny z největších v extralize.
reakce na fandaFanda: ,,nechci ti brat iluze, ale obavam se, ze horsi uz to byt opravdu..." zobrazit příspěveknechci ti brat iluze,
ale obavam se, ze horsi uz to byt opravdu nemuze - Jandac uz nas dovedl jednou temer na dno
.. a i kdyz se mi nelibi Pesanovo angazma u repre a ocenil bych, kdyby odesel co nejdrive, Liberci tenkrat pomohl - tituly delali..
zatimco ten nas sasek, ten po velmi dlouhou nedokazal vubec nikde a vubec nic! "
Hele Jandače rád nemám, nevynechal jedinou možnost se do něj trefit. Nechci aby u nás trénoval, ale nikdy bych si o něm nedovolil říct, že nás dovedl až na dno.
Naopak nám ze dna jednou pomohl. To že není schopnej vyždímat z materiálu co má k dispozici, 110% v nejdůležitější části sezóny je věc druhá.
Kdyby měl tyhle výsledky co měl za ty roky se Spartou, někde v Olomouci nebo ve Varech, tak bude považován za celkem solidního trenéra. Ale na Spartu nikdy neměl.
Tak Hořava po sezoně stejně odejde, takže jeho případné angažmá u repre je mi jedno. Jen nevím jestli by to pro něj zrovna bylo. On jako určitej svéráz a tvrdohlavec, tak by mu v tom chlívě co se tu x let pěstuje a Král ho doved asi do konečnýho řešení, asi šla hlava kolem a je schopnej po dvou měsících utéct.
reakce na Schaschek: ,,https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-olympijske-hry-zoh-2022-hokej-n..." zobrazit příspěvekisport.blesk.cz/clan...
„Domácí liga se proměnila v domov důchodců, kterému dominují hráči nad 35 let. Česká seniorská i mládežnická reprezentace od roku 2014 zapomněla, co to znamená vyhrát mezinárodní medaili. A z kdysi kvalitní české trenérské školy zbyl jen název.“
Smutný, že to vidí už i ta ruská verbež a tady si jedeme v duchu klidu a teplíčka. "
Tak tohle je všechno známá věc. Jen si to prostě někdo není schopen stále přiznat. Před lety jsme se smáli Slovensku jakej tam hranou rybník. Ale za pět let se ten samý rybník bude hrát u nás. Během posledních pěti let šla u nás kvalita extraligy dolů, jenže to nikdo neřeší. Ve statistikách vévodí hráči 35+
Výjimka je Chlapík.
Už jsem to tu psal, že jsem přesvědčenej že do pěti let budem hrát na MS o to aby jsme nespadli. Nebo možná ne, když se bude ta elitní skupina furt nějak rozšiřovat.
Nějakou Itálii nebo Maďarsko ty naší důchodci asi zatím ještě porazí.
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Král, Nedvěd, Pešán ven! Ryba totiž smrdí od hlavy "
A kdo jinej by tam měl přijít? Tohle už není jenom o Královy. A hlavně toho Krále tam podržela drtivá většina zástupců klubů.
Takže se dá předpokládat že se tam dosadí někdo podobnej. Nikde nevidím ani nějaký zájem z klubů někde něco změnit.
reakce na karlos: ,,On to Sedláček zmiňoval i v nějakém rozhovoru, že ve Spartě..." zobrazit příspěvekOn to Sedláček zmiňoval i v nějakém rozhovoru, že ve Spartě odchytal dobře zápas, i on se cítil v dobré formě a další utkání bez vysvětlení seděl
Pokud to je pravda, můžeme tady mít 5 nejlepších golmanů světa a fungovat nám to nebude
"
Přesně tak. Machovský má evidentně nevyrovnaný výkony, zachytá dva zápasy a nutno dodat že proti slabším soupeřům a pak třetí zápas ne že ho vyloženě posere, ale podá poloviční nejistej výkon.
S tímhle se do play-off jít nedá. A držet v nejistotě oba gólmany nikomu neprospěje.
Ta situace se po roce opět opakuje. Loni byl Machovský taky průměrák aby pak přišel Salák. Myslím, že by měl nastat čas do toho říznout, tohle čekání jestli se Machovský neprobere dobře skončit nemůže.
Aktualizováno: Před 3 min. a 24 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 25 s