Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
273.jpg
Gapin +2391
04.11.22 v 21:47

reakce na Schaschek: ,,Obligátní otázka, kdo si jde nalejt rum like :-D *VYCEP* "

Já já já *OCHLASTOVE* konečně příspěvek k věci *OCHLASTOVE* :-D :-D

+2
273.jpg
Gapin +2391
03.11.22 v 12:28

reakce na slajer: ,,Asi se neví kdo místo něho...:-O "

Nevím proč to Patera s Martincem nepoloží sami, musí vidět že jim to nefunguje a nějaká změna se nestane. Je to akorát prodlužování křeče, ve který všichni jsou. Ve Vítkovicích těžko něco uhrajem a v neděli to bude akorát ostuda.
Všem je jasný, že to má asi spočítaný. Na ty dva zápasy si tam může stoupnout Ton sám a horší to určitě nebude. Cokoliv jinýho než prohry budou stejně překvapení.

+1
273.jpg
Gapin +2391
02.11.22 v 11:45

reakce na Schaschek: ,,- Angažování Václava Varadi Spartou je podle mých informací..." zobrazit příspěvek- Angažování Václava Varadi Spartou je podle mých informací nepravděpodobné.
- Pavel Gross navštěvuje stáže v cizině (Frölunda či Mainz 05/fotbal) a říká, že nové angažmá se aktuálně nerýsuje.
-Jandač? "Já už šance měl, čas pro jiné"

Rampa na Twitteru: twitter.com/RampaRob..."

Já bych to vzal a nebyl bych drahej 8-)
Ale asi na mě Bára nemá číslo 8-)

+1
273.jpg
Gapin +2391
01.11.22 v 17:19

reakce na MartinMegadeth: ,,Co se zatím hypoteticky možného nového trenéra týká, padla tady..." zobrazit příspěvekCo se zatím hypoteticky možného nového trenéra týká, padla tady řada jmen. Mě by hodně zajímalo jestli by pro Varaďu Sparta vůbec byla zajímavá. V extralize dosáhl tří titulů za sebou, těžko hledat vyšší metu a netají se touhou prorazit někde v Evropě nebo dokonce v zámoří. Ví se o něm, že chce mít zásadní vliv na stavbu mančaftu, který pod ním bude hrát, což je v rozehrané sezóně poněkud problém. Kdyby opravdu přišel, byl bych hodně překvapen. Co moc nechápu je nostalgické vzpomínání na majitele jisté restaurační a ubytovací kapacity u Berouna. Vloni v říjnu byl naprosto bezradný, jako většinou býval až v play-off, nadupaný tým naprosto na dně a řešení žádné. Nebýt návratu Hořavy, a že ten se zapotil než všechno vyladil, loňská sezóna by skončila obrovskou blamáží. Tahle kapitola by měla být navždy uzavřena. Je třeba se dívat jinam. Stejně jako v případě Franty Výborného. Rozhodně by mi nebyl proti mysli další návrat Hořavy, i když v něj taky nevěřím. Ten člověk prostě umí: hře dá systém, vychytá mouchy, je perfekcionista a má přirozenou autoritu. Štve mě na něm jediná věc, že je to takovej divnej pavouk. Kdyby se nechal přemluvit a podepsal nám smlouvu na tři roky, kterou by hodlal dodržet, byl bych na vrcholu blaha. Jednak bychom získali prvotřídního trenéra. Navíc by si k sobě mohl vzít dva „naše“ asistenty (namátkou Martince s Ptáčkem) a vychoval by nám z nich trenéry pro budoucnost. *OK* Pak se samozřejmě musí skloňovat jméno Grosse. To je můj nesplněný sen o trenérovi Sparty v podstatě už nějakých šest, sedm let. Bral bych ho všema deseti. Neberu srovnání s Kruppem. Kroupa byl stoprocentní skopčák, který si jel ve svém omezeném módu nahazování a protečovávání puků. Dost možná to v sobě měl z doby své hráčské kariéry, protože to na ledě sám i hrával. Gross je poloviční Čech, hokej se naučil hrát v Ústí nad Labem a hlavně ve Spartě, u něj je předpoklad, že dokáže skloubit to (nej)lepší z české i z německé hokejové školy. Akorát po tanečcích co měl ještě za Břízy se Spartou, posléze s národním týmem ČR a nakonec s Pardubicemi si nejsem jistý jestli o angažmá v extralize/v ČR vůbec stojí. Budu moc zvědav jak to celé vedení klubu rozštípne. Dle mého názoru není moc na co čekat. *VYHLIZI* "

Co se Varadi týká, jak jsem psal nedokážu říct, že ho tu chci. Co se týká jeho jestli by k nám vůbec chtěl, tak když mu to bylo předneseno když odcházel z Třince, že by o Spartě přemýšlel. Jak moc ta odpověď byla reálná nebo spíše diplomatická, ví jen on sám. Já si ho tu představit asi nedokážu, jak píšeš on chce mít vliv skoro na všechno. Neříkám že to je špatně, ale v našem případě to je asi nereálný. By pravděpodobně skončil Hlinka a i Ton by měl pracovní náplň trochu upravenou. To je vlastně celý to fungování kolem A týmu přestavět.
Takže moc tomu taky nevěřím, že by přišel.
Hořava je super trenér, ale je to prostě divnej bručoun. On nikde snad smlouvu nedodržel. A pochybuju, že kdyby jí u nás podepsal na tři roky a přísahal na cokoliv, tak prostě stejně nějak podivně odejde.
Gross je asi dlouhodobé téma. Už ho chtěl Bříza, nějaký kontakty s ním jsou a stejně pořád nic. U něj mám větší pochybnost jestli se vůbec chce vracet do Čech, potažmo do český ligy a do český hokejový žumpy obecně. On by asi koukal, jak to tady všechno funguje. Hlavně si myslím, že on není typ nějakýho záchranáře, kterej přijde hasit problémy. Do něj se mělo jít v době, kdy bylo jasný že tu Pepek a Hořava skončí a ne podle mě trochu bezhlavě angažovat Pateru.

+2
273.jpg
Gapin +2391
31.10.22 v 10:47

Mě by jenom zajímalo, kde se ve vás všech najednou vzalo to velebení Varadi. Nejdřív se na něj nadává a pak se najednou na něj kouká jako na spasitele.
Já ne že bych na něj měl nějak vyhrocenej názor, ale taky nedokážu říct, že bych ho tu chtěl.
Ten včerejší zápas do vedení 2:0 špatnej nebyl. Je pravda že dávno před tím už to mělo být 4:0, ale výkon byl slušnej. Pak se holt sesypali jak labilní přípravka. Co mě zaráží je hlavně to, že jsou schopný předvést naprosto odlišný výkony. V Litvínově a včerejšek. To snad musejí dělat naschvál.

+2
273.jpg
Gapin +2391
29.10.22 v 03:17

Já si myslím že to celý moc dramatizujete.

A v rámci SHS se evidentně málo chlastá!

*DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK*

+2
273.jpg
Gapin +2391
28.10.22 v 20:00

Že vás to vytáčí :-D
Když Patera přicházel, tak pokud mě paměť nezklame tak říkal že uvidí jaký bude mít hráče a podle toho budem hrát.
Tak asi máme hráče na hovno a proto hrajem hovno :-D

+1
273.jpg
Gapin +2391
27.10.22 v 14:11

I když bude o Graňáka míň, tak si myslím, že ještě jeden obránce by se hodil Kempný neKempný.
Jurčina už mi přijde, že je spíš jako dohled nad mladejma a třeba Polášek má do nějaký formy dost daleko. Ten zatím akorát sbírá asistence na soupeřovo góly.

+1
273.jpg
Gapin +2391
26.10.22 v 21:44

Dneska to byl jeden z těch lepších zápasů.
Akorát že v ty koncovce jsme pořád jalový.
Simona bych dneska asi nekritizoval, měl tam docela slušný momenty i když na něj je to pořád dost málo.
Měli jsme to rozhodnout dřív, podle mě ztráta bodu.
Myslím že Vítkovice se chtějí asi zhostit role po Zlínu a filmování jim jde hodně dobře.
K těm pruhovanejm debilum už se vyjadřovat nebudu.

+3
273.jpg
Gapin +2391
26.10.22 v 20:08

Tvl ten Hribik je pra*** že si na něj snad počkám před halou.

+5
273.jpg
Gapin +2391
24.10.22 v 15:23

reakce na karlos: ,,S podivem je, že Patera byl skvělý útočník s geniálním..." zobrazit příspěvekS podivem je, že Patera byl skvělý útočník s geniálním myšlením. Je jasné, že hokej se pořád vyvíjí, ale přece jen by měl umět držet krok.
Proto čekám, že se naše hra zlepší. Jenže už je odehránbo dost zápasů a žádný progres ani systém v naší hře nenalézám. Říkal jsem to za Kruppa a říkám to i nyní....pokud by tenhle nekoukatelný hokej měl vést k titulu, budiž. Ale zatím to nepřináší ani stabilní výsledky. Pepu zpět nechci v žádném případě. Ale kolik dát Paterovi ještě času? myslím, že pokud do poloviny soutěže nezlepší hru i výsledky, musí se pakovat. Do té doby vymyslet koho za něj. Ono na výběr opravdu moc jmen není."

To je přesně to co nechápu taky. Můžem mít obranu na hovno, ale útok by snad fungovat moh. Fakt se mi nechce věřit, že by jim Patera radil, že nesmí střílet nebo je nějak dusil v kombinaci.

273.jpg
Gapin +2391
24.10.22 v 15:18

reakce na Koty: ,,Na Isportu je napsáno že dal přednost větší nabídce oproti..." zobrazit příspěvekNa Isportu je napsáno že dal přednost větší nabídce oproti Kometě."

To nikde nemůžu najít, ale to je jedno. To stejně řešili snad v létě, teď jsem nikde neviděl, že by o něj mělo Brno zájem. Čímž netvrdím, že to není možný.

273.jpg
Gapin +2391
24.10.22 v 15:10

reakce na SkinNboneZ: ,,Ja osobne bych Paterovi dal sanci aspon jednu sezonu.nejhorsi je..." zobrazit příspěvekJa osobne bych Paterovi dal sanci aspon jednu sezonu.nejhorsi je vyhodit trenera po par zapasech kdyz nema sanci poradne ten tym zpracovat.a pokud uz ho menit,tak jedine kdyz bude stale prohravat a hokej bude hnus,ale predevsim mit za nej nahradu v mnohem lepsim trenerovi.na co vyhazovat Pateru kdyz privedes Pesana. *FLAGHC* "

Jako já bych ho nevyhazoval, protože zatím nevím koho místo něj.
I když mi tenhle důvod přijde divnej.
Ale stejně jako ostatní chceš titul a zároveň dát Paterovy rok času. To nejde dohromady. Přípravu bych do nějakýho hodnocení netahali. Na CHL jsme evidentně hodili bobek. I sám Patera řek, že je pro ně extraliga prioritou. Tohle jsem všechno schopnej akceptovat, pokud v těch zápasech uvidím nějakej progres.
Na to musí trenérovi stačit šest sedm zápasů aby byl vidět nějakej systém.
Zatím za všechny ty zápasy je akorát vidět že jsou líný bruslit, že se hokejkou má střílet na bránu jim asi nikdo neřekl, že Polášek sbírá akorát asistence na soupeřovejch gólech, že přesilovky už jsou spíš o infarkt jestli zase dostaneme gól a takhle bych tady moh pokračovat do rána.
Rozhodně jsem proti aby se vrátil Josef, u Patery mám ještě naději, že ten ví co se v těch nejdůležitějších zápasech má udělat. A hlavně jestli se někomu po něm stejská tak si nevybavuju, že bysme ty poslední roky pod ním hráli kdoví jak krásnej hokej.

273.jpg
Gapin +2391
24.10.22 v 14:47

reakce na Patriot: ,,Udělal jsem chybu a podíval na jejich fórum (a zase to dlouho..." zobrazit příspěvekUdělal jsem chybu a podíval na jejich fórum (a zase to dlouho neudělám). Už jen proto kolik těch neandrtálců to ***o, tak ten Kempný tady za to stojí *FUCKU* Fanoušci, kteří každý druhý den řeší zdejší fórum a zdejší přispivatele (hlavně oblíbence Gapina a Kotyho) a Spartu, která je přece vůbec nezajímá *FUCKU*

Míša Kempný! *FUCKU* *SALA* "

Tvl to si mě ty ***i zase berou do huby jo? Tam jsou vážně nemocný *FUCKU*

273.jpg
Gapin +2391
24.10.22 v 14:45

reakce na Schaschek: ,,https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/421960/spartan..." zobrazit příspěvekisport.blesk.cz/clan...

Z lidského hlediska úplně pochopitelný (zázemí, rodina), ale být to obráceně, tak mě taky naštve (viz třeba Košťálek)."

Dokážu pochopit, že to někoho naštve. Ale jak píšeš tak z lidskýho hlediska je to pochopitelný. Z pohledu hráče asi taky. Když sem viděl to video z TikiTaka, tak on tam ale o sobě neříkal, že je kovanej Brňák, že proto nemůže jít do Sparty.
On tam řekl, že si to nedovede představit a že s tím budou mít problém jeho fanoušci. Nikde neříká, že by do Sparty nikdy nešel a podobně. Jako roky plynou a z něčeho ty složenky platit musíš. Nikde není psáno že ho chtělo Brno taky a že je odmítnul, protože jsme mu nasypali víc.
S Košťálkem bych to vůbec nesrovnával. Za prvý ten zdrhnul rovnou od nás a keců okolo měl milion.

273.jpg
Gapin +2391
23.10.22 v 19:14

Parádní neděle
Byl Priske chlastat s Paterou ne?

+2
273.jpg
Gapin +2391
23.10.22 v 19:14

Parádní neděle
Byl Priske chlastat s Paterou ne?

273.jpg
Gapin +2391
23.10.22 v 17:56

Jako jo... Všechny tyhle marketingový *** jsou super.
Ale to hlavní se děje na ledě.
Tohle snad je domluvený i s Bolkou že budou hrát takovouhle sračku.

273.jpg
Gapin +2391
23.10.22 v 17:02

Ty vole já snad hodím na led tu nepitelnou sračku aby se aspoň něco dělo.
Tohle je oboustranná *** *KOSA*

+1
273.jpg
Gapin +2391
22.10.22 v 03:01

Dnešní zápas sem neviděl, ale trochu mě to hřeje u srdce. Holt nás ty chcanky jednou porazit museli. Taky blíží se vánoce, půlka jich vyrazila do civilizace na nákupy. Exoti z jejich fóra si do neděle pohoní pindíky, budou žít celej víkend tím jak to nandali Spartě.
Jo hrajem hovno, narozdíl od nich to jsme schopný přiznat. Máme obranu na hovno a jen peníze nedělají vše.
Jen s tím rozdílem, že u nás to jsme na to zvyklý a prostě nemůžeme za to, že Praha může za jejich ***ý životy.
Kouknu se na záznam a pak budu hodnotit výkon.

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<03 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne