reakce na Mandor: ,,tak nějak si umím představit, že na konec příštího zápasu s..." zobrazit příspěvektak nějak si umím představit, že na konec příštího zápasu s Plísní nastoupí za Spartu třeba L. Vácha. Prokopne tomu šmejdovi koleno a při dopadu mu šlápne na hrudník. No a pak v klidu ukončí kariéru s dobrým skutkem vůči ostatním hráčům.
Nestane se to, ale ne že bych to nepochopil. "
Stačil by i Costa a jedny pořádný sáňky
Jemu už by nějakej distanc mohl být jedno. Vácha kope v druhý lize toho je tam ještě potřeba
reakce na Dave624: ,,Finanční možnosti máme podle mě stejné s Třincem. Jen se to s..." zobrazit příspěvekFinanční možnosti máme podle mě stejné s Třincem. Jen se to s platy nesmí přehánět jsko to dělá někdo z Pardubic. Pražák má majetek v hodnotě 9,5 miliardy a je 42 nejbohatší Čech takže nějaký prachy má "
To neznamená že bude že je bude bezhlavě cpát do Sparty. Ne každej potřebuje pračku na peníze jako Křetínský.
reakce na chuli: ,,Hele já oba uznávám jsou to naprosté ikony Sparty ...ale jak se..." zobrazit příspěvekHele já oba uznávám jsou to naprosté ikony Sparty ...ale jak se říkává nikdo není více než klub..pokud je zádrhel jen v tomto neměli by svá ega trošku upozadit a dát Varaďovi prostor? ...Já neříkám, že z něj skáču metr vysoko ,ale pokud sem Hořava bez podrž tašky nechce tak co jiného zbývá? ...Pokud máš info tak ven s tím . "
Jaký ego furt?
Kdo je majitel? Pražák! (díky bohu že ne Brňák)
Pokud chce Varaďu, tak Hlinka nebo Ton musejí držet pysk. Ale asi to u něj není tak jednoznačný.
Fakt se tu někteří nechte vyšetřit.
Jste asi u těch jednání byli a všichni víte všechno.
Kdyby Pražák jednoznačně chtěl Varaďu, tak by si ho asi dokázal prosadit bez ohledu na to co by chtěl Ton nebo Hlinka.
Jako je hezký že si sebou přines nějakej plán nebo koncepci, ale nikdo neví co v ní reálně požadoval. Ono finanční možnosti Třince jsou pořád o něco větší než naše.
Pro mě za mě ať to klidně dál vede Hlinka s Ptáčkem, horší než do teď by to určitě nebylo. Nebo si fakt myslíte, že i kdyby musel Hlína s Tonem skončit, že by se pro ně v Holešovicích nějakej flek nenašel?
reakce na Medvěd: ,,Třeba se osazenstvo kabiny vyděsilo, že by muselo začít něco..." zobrazit příspěvekTřeba se osazenstvo kabiny vyděsilo, že by muselo začít něco předvádět a došlo ke vzpouře "
Tak to nevím kdo byl pak vyděšen víc, jestli hráči že by museli začít makat nebo Varaďa když viděl ten materiál co má k dispozici
reakce na SkinNboneZ: ,,Kdyz uz se tu rozjeli ty spekulace,tak taky jednu pridam.Varada byl..." zobrazit příspěvekKdyz uz se tu rozjeli ty spekulace,tak taky jednu pridam.Varada byl vcera v Koprivnici a tam sidli Tatra.A to je jeden z velkych sponzoru Sparty,vozili Legendy v nedeli v tatrovkach.Takze Varada si tam byl vybrat auto ktery venuje Tatra novymu trenerovi Sparty a protoze se mu nelibili potahy sedacek,tak rekl,ze to nepodepise dokud je nepredelaj na jeho prani.Takze se ted ceka az udelaj novy potahy u trenerskyho auta.Jasny jak facka.
"
Jo jako že by ho vozili v nějaký zachovalý 613 nebo by vytáhli 700? Jinak leda že by Varaďa byl opravdu drsnej svéráz a jezdil po Praze s náklaďákem. Protože si nějak nevybavuju, že by Tatra vyprodukovala za posledních dvacet let osobní auto ????
reakce na toci87: ,,No ono s tím průvanem bych byl opatrný, je listopad, ono jako nejde..." zobrazit příspěvekNo ono s tím průvanem bych byl opatrný, je listopad, ono jako nejde teď vyhazet pulku tymu a přivést dalsi pulku novou."
To nemyslím je vyházet, ale nějaký výměny určitě proběhnou. Nevím jestli je to nějak limitovaný, ale min o čtyřech pěti hráčích bych věděl.
Tvl mi tady někteří přijdete jak nadrženci před prvním vpichem
Za mě bych radši Hořavu bez Jandače.
Ale ten Varaďa dává větší smysl.
I když si ho tady pořád nedovedu představit. Nějak mi to pak vyznívá jako letošní rezignaci na všechno, protože s ním fakt přijde asi velkej průvan.
reakce na rad55: ,,Když přemýšlím nad možnými trenéry tak jsem v rozpacích nad..." zobrazit příspěvekKdyž přemýšlím nad možnými trenéry tak jsem v rozpacích nad všemi jmény. Nevím zda je mezi nimi ,,spasitel", spíš to jsou lidé s konceptem, kteří si budou chtít vybudovat svůj tým. Bude nejspíš průvan v sestavě a mám trochu strach, že si to rychle nesedne. Uvidíme jestli můžeme dosáhnout nejakého úspěchu.
"
Tak nevím jestli úplně průvan, ale nějaký hráčský změny přijít musí. Je několik adeptů, který si vyloženě říkají o výměnu nebo ukončení smlouvy.
Ono upřímně, letos to přestupní období, vyjma gólmanů, nebyla zrovna hitparáda. Nepočítám Kempnýho, ten už přišel když se látají díry.
reakce na SkinNboneZ: ,,Hlavne at je to trener ktery da muzstvo do late a bude mit nejakou..." zobrazit příspěvekHlavne at je to trener ktery da muzstvo do late a bude mit nejakou koncepci do budoucna kdy postavi dobry tym a hra pujde nahoru a bude dlouhodobe slapat.kdyz uz jsme nevyhrali 15let titul,tak jeste sezonu vydrzime,kdyz se bude hra zlepsovat a muzstvo bude slapat na plny obratky a vyhrajem pak titul 4xza sebou. "
Jedinej trenér kterej tady dlouhodobě vydržel byl akorát Jandač. Nevidím u nás trenéra, který to tu podepíše na tři a více let a bude se mu nějaký čas tolerovat špatná hra nebo výsledky. Na tohle se ve Spartě nikdy nehrálo.
Tvl pořád ten Varaďa co když nás má úplně v piči?
By mě zajímalo jak by si to zdejší představovali?
On který chce mluvit v podstatě do všeho a kvůli čemu z Třince vlastně odešel.
Skončí Hlinka nebo Ton? Změní se najednou celkový myšlení ve fungování klubu?
Když jsem přijde tak co? Bude mít čas něco změnit? Odpískáme tuhle sezonu v rámci investice do budoucnosti? Nebo sem přijde jako záchranář?
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Už jenom čekám kdy Patera skončí, a přijde k nám trenér!"
Tak je vidět, že zítra na tý lavičce ještě bude.
reakce na gulbis: ,,Já hlavně doufám, že si vedení uvědomuje, že Extraliga není..." zobrazit příspěvekJá hlavně doufám, že si vedení uvědomuje, že Extraliga není NHL a jak těžké je návštěvnost držet nahoře, tak naopak hodně snadno jde zase sletět dolů. A zatím se dělá všechno pro to, aby to tak bylo. Ono je sice fajn, že zítra je výroční zápas a lístků se prodalo celkem dost ( i když poslední dobou se prodej celkem zpomalil ). Ale co z toho, když x tisíc fans bude z Pardubic a většina našich fans tam půjde spíš s pachuti než pozitivní náladou. Jediná věc, která to aspoň může částečně zachránit je dnešní odvolání trenéra. V opačném případě to zítra může být velké fiasko na ledě i v hledišti."
Ale houby. Dokud se bude na kostce produkovat ta sra.čka, na schodech budou skákat hopsandy, bude to pořád showtime, tak tam ty čumilové budou chodit furt.
Není nic lepšího, než si dát za šedesát korun příšerný 0,4 pivo, nacpat se atrapou pizzy nebo vším možným co se snad dá z kuřete udělat, vyfotit se na instagram a při hudební produkci, kdy bych Dj nejradši nacpal do tý reprobedny, si zajuchat a pak jít domů. Co se dělo na ledě, bylo vlastně úplně jedno, protože vlastně ani nevím, kterou barvu měli ty naši.
reakce na Leo: ,,Angažování Patery coby hlavního trenéra považuji za totální..." zobrazit příspěvekAngažování Patery coby hlavního trenéra považuji za totální přešla mimo. Tohle se Tonovi nepovedlo. "
Tohle se Tonovi opravdu nepovedlo. Docela by mě zajímalo jaký měl přesvědčení sem Pateru přivézt.
Já proti němu nic nemám, vždycky ho budu respektovat, vyhrál kromě SC prakticky všechno. Ale od začátku mi přijde takovej uprdnutej jak Hapal když přišel na Letnou. Vybrání si Martince jako asistenta taky asi nebyla nejlepší volba. Vypadá to spíš jak když si ho vybral aby někdo nezačal s tím, že máme mezi trenéry málo sparťanskýho srdce.
reakce na Vena: ,,Tyhle žvásty typu "zápas od zápasu..." fakt miluju,..." zobrazit příspěvekTyhle žvásty typu "zápas od zápasu..." fakt miluju, Takže další zápas můžeme očekávat tradiční srágoru. Viděl někdo dneska Vlacha se Štichem, aspoň na zlepšení nálady. :D
hokej.cz/stich-vybou...
"
Hele Štich je magor, hokej moc neumí. Vlach má taky asi problém z dětství.
Ale klidně bych je k nám vzal oba. Ta naše mateřská školka, co se bojí protihráče opřít o prkna je k hovnu. Vždycky platilo že jsme hráče aspoň seřezali, až když přišla nějaká *** s technickým hokejem, tak to šlo do ***e.
Koho takovýho máme? Forman? Němeček? Ten soubor písní a tanců z mateřídoušky je schopnej uhrát akorát základní část s Jandačem.
Ale aby se to řezalo, na to už nás nikdo koule nemá.
Aktualizováno: Před 3 min. a 49 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 48 s