reakce na Patriot: ,,Frustrace se dá pochopit, ve všech směrech taháme za kratší..." zobrazit příspěvekFrustrace se dá pochopit, ve všech směrech taháme za kratší konec poslední léta a vedení Sparty se tváří jakoby bylo vše sluníčkový.
Ne, že bych to řádění chtěl nějak omlouvat, ale každý z nás někdy něco rozflákal ve vzteku po prohraném zápase s rivalem. Nemyslím teda zrovna hajzl, ale ať hodí kamenem ted, kdo nikdy aspoň do něčeho ve vzteku nepraštil "
Já se přiznám 2x po porážce s ***ama od Vídne sem v 02 arene prokopl koš při odchodu
reakce na toci87: ,,Tak koukám na ceny lístků a je to docela pálka a nechápu proč..." zobrazit příspěvekTak koukám na ceny lístků a je to docela pálka a nechápu proč nelze použít slevu na dítě, když bych chtěl vzít malého (3 roky), tak za 490 to je síla. "
S těma cenama to je trochu moc, taky budu muset zklamat synovce který byl dnes prvně na hokeji že to byl jeho do září poslední hokej. Budu muset někde vykopat zlatou cihlu
reakce na Anguilla: ,,Já to klidně řeknu veřejné mě se tam fakt líbí víc teda až..." zobrazit příspěvekJá to klidně řeknu veřejné mě se tam fakt líbí víc teda až na to žrádlo a pivo to je fakt hnus bonus je nádraží dost blízko..."
Chápu že pro většinu spartanu je domov Holešovice, taky jsem tam chodil na ten hokej, pak jsem dlouho studoval a pracoval mimo Prahu, pak jsem se vrátil do Prahy a mám permici v 02 arene teprve 4 roky. Žrádlo sice tam nic moc, hala moderní ty strmý tribuny jsou prostě lepší, byt výš a blíž ledu než v Holešovicích je lepší
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Hele tak to už je fakt nereálný to přiznám. :-D ale teď se nám..." zobrazit příspěvekHele tak to už je fakt nereálný to přiznám. ale teď se nám daří a já mu prostě poslední šanci dávám. Tak třeba do třetice se mu to povede. Věřím
ale ale.. "
Má poslední šanci i u mě, když nic nebude tak vchod na Spartu by se měl pro něj nějak zacarovat aby se sem nikdy už nevrátil
reakce na Schaschek: ,,Funguje to ale pouze pokud máš v systému přidanou svou permici...." zobrazit příspěvekFunguje to ale pouze pokud máš v systému přidanou svou permici. Já jí tam neměl a taky tam lístek nemám, takže jsem psal na předprodej, tak uvidíme kdy se ozvou."
Já jsem tam tu permici měl přidanou docela dlouho, zkoušel jsem ji odebrat a znovu přidat. Psal jsem i na předprodej tak snad se něco dozvím ale dneska tam nejsou a zítra až od 13h
reakce na frafont: ,,Když vlezeš v profilu do sekce "moje objednávky" nebo tak..." zobrazit příspěvekKdyž vlezeš v profilu do sekce "moje objednávky" nebo tak nějak, tak bys tam měl mít vstupenku připravenou, bude jenom potřeba dokončit nákup/uhradit."
Vůbec nic sem tam neměl
reakce na toci87: ,,Jj rekl bych to tak ze mame 3 body a vix bych se k zapasu nevyjadroval"
Asi tak nějak
reakce na ReiN: ,,závěr klasicky bez nervů *FUCKU* "
Jinak to neumíme, málem to vyšlo hodně draho ten napůl odklouzany zápas
reakce na Gapin: ,,Třeba... A kolikrát by tu poslední šanci měl dostávat, za..." zobrazit příspěvekTřeba...
A kolikrát by tu poslední šanci měl dostávat, za ty roky co u nás byl nebo je?
"
Už je tu moc dlouho a nic, tuto sezónu tu už být neměl. 5x play off pod ním skončili průserem a letos to bude po šesté
reakce na rad55: ,,Jsou tam i nějaké limity počtu zápasů, Prymula už nemůže hrát..." zobrazit příspěvekJsou tam i nějaké limity počtu zápasů, Prymula už nemůže hrát za Sokolov, ten jde nahoru, do Áčka."
Aha no říkal jsem že přesně nevím jak to je, tak se uvidí jestli Přiba dostane v play off nebo teď na konci šanci si ještě zahrát
reakce na karlos: ,,Já si myslím, že by to byl i hazard, dát Dana do play off..." zobrazit příspěvekJá si myslím, že by to byl i hazard, dát Dana do play off .......... hazard s jeho zdravím"
To je asi pravda. Možná bude lepší ať to dohraje za ten Sokolov má tam 13 zápasu a 12 bodů. Po těch 5ti letech aspoň získá tu zapasovou praxi a když se nic neposere tak ať nastoupí se Spartou do letní přípravy a vybojuje si místo pro celou příští sezónu
reakce na Coocen: ,,Tak pořád může do haly pouze 50% kapacita, to je 9 tisíc? Prymulu..." zobrazit příspěvekTak pořád může do haly pouze 50% kapacita, to je 9 tisíc? Prymulu tam dát mohl, máš pravdu. Tak popravdě Doležal se moc neprosadil, ať už hrál s kýmkoliv. Doufám, že Přibylovi dáme příští sezonu možnost se porvat o místo v sestavě, když už je ready. A taky že zůstane Buchtele. Otázkou je, jak s tím zamíchá současná situace, jestli třeba bude KHL bez cizinců ("západních"), tak by se v extralize mohli ukázat další zajímaví hráči. Ale teď je to daleko, teď jsou důležité jiné věci."
Já mám takový tušení že Dana Přibyla v dresu Sparty tuto sezónu neuvidíme. Nevím jak to pravidlo přesně zní ale pokud nějak od 15.2 hraje za Sokolov tak už tam musí zůstat. Pokud kecám tak mě pls někdo opravte a poucte jak to je
reakce na Kubajs: ,,Nevíte proč má Hložek jinou barvou číslo a jmenovku?"
Protože má nejvíc asistenci v lize
reakce na toci87: ,,V pozvánce na zápas píšou že by po lehké nemoci měl snad zitra..." zobrazit příspěvekV pozvánce na zápas píšou že by po lehké nemoci měl snad zitra nastoupit, tak doufam že tomu tak bude a budeme mit ty první dvě formace kompletní "
To by bylo fajn, včera chyběl kdyby hrál tak věřím že je rozhodnuto dřív a nemuseli jsme se nervovat do konce
Byl to dobrý zápas vyhralo se za 3 body a udrželo se čisté konto. Žádné zbytečne fauly a byl jen jediný dvouminutovy trest to je taky dobrý. To zakončení to je strašný 49 minut doma bez gólů a těch šanci bylo dost. Nebudu lhát když tu napíšu že sem se posledních celých 10 minut bál aby nám tam nespadl nějaký nesmysl, naštěstí se to nestalo. Příště prosím odehrát to v klidu aspoň o 3 nebo 4 góly, o ty 2 je to pořád hazard
Aktualizováno: Před 3 min. a 53 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 53 s