reakce na Schaschek: ,,To zas bude brekotu :-D a to ještě mohli jít do tří dvakrát tak..." zobrazit příspěvekTo zas bude brekotu a to ještě mohli jít do tří dvakrát tak
Pěkně psychicky tečou. Jen houšť
"
Už to čtu všude, prý bez pomoci sudich by jsme se z 13 místa nehku
reakce na Schaschek: ,,Je to tak."
Začali jsme hrát zase zhruba kolem půlky zápasu
reakce na Vena: ,,Myslíš jako, že kobylince nemůžou opět skončit ve čtvrfinále...." zobrazit příspěvekMyslíš jako, že kobylince nemůžou opět skončit ve čtvrfinále. Já bych si na to možná i vsadil. "
Může vypadnout kdokoliv kdykoliv ale prostě pokud první 3 týmy tabulky v semifinále budou tak to prostě vyjde na Vítkovice
reakce na Schaschek: ,,Chlapík ale trošku mrzí. To co předváděl spolu s Tomáškem, to..." zobrazit příspěvekChlapík ale trošku mrzí. To co předváděl spolu s Tomáškem, to byl masakr. Furt si stojím za tím, že nebýt zranění Tomáška v jeho formě, tak ten Třinec ve finále dáme."
Mě prostě přišlo zvláštní že ve dvou finálových sezónách se stane zranění klíčových borců v semifinále úplně jako přes kopirak. Napřed Přibyl a teď Tomášek
reakce na Lord: ,,Zatím je pro mě zklamání ten Fin, čekal bych, že bude chodit do..." zobrazit příspěvekZatím je pro mě zklamání ten Fin, čekal bych, že bude chodit do bitek, to moc nechodí."
On není bitkar, na to že bitky jsou vyšší tresty tak nikdy neměl přes 20 trestných minut
reakce na Schaschek: ,,Pro mě je podstatný, že hraje dobře, v Brně ať si říkají co..." zobrazit příspěvekPro mě je podstatný, že hraje dobře, v Brně ať si říkají co chtějí."
Jinak jsem si poslechl ten rozhovor s Bárou a fakt tam řekla že posila ještě přijde do úterý, tak hlavně aby to byl ideálne nějaký ten smysluplný obránce
reakce na Schaschek: ,,Sr.t na Brno furt *KOSA* Primární je snad aby to byla dobrá posila..." zobrazit příspěvekSr.t na Brno furt Primární je snad aby to byla dobrá posila pro Spartu. Nevím proč bychom měli řešit Brno..
"
Mě jen pobavilo jak nadávali na Krejcika a Kempase , tak by byl další díl nadávek do zoldaku a zradcu
reakce na Lord: ,,Šustr by byl perfektní posila, ale nemyslím si že se bude chtít..." zobrazit příspěvekŠustr by byl perfektní posila, ale nemyslím si že se bude chtít vrátit do Česka."
No nevím je mu 32 let a má 30 zápasu a 1+6 a +9. Má cenu v tom věku se tam plácat? Tady by byl za hvězdu, zkušenosti má jelikož tam za mořem něco odehrál.
Pak mě napadá jen ten Knot nebo Galvas a nebo nás překvapí nějakým cizincem
Myslel jsem že bychom mohli zase trošku naštvat fans Brna a přivést na play off Filipa Krále ale koukám že je spíš vlastně víc zraněny než aby hrál
Pak mě napadá už jedině Andrej Šustr a nebo Jakub Galvas, možná Ronald Knot? Víc toho v zámoří nevím z čechu kdo by mohl přijít
Aktualizováno: Před 3 min. a 56 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 56 s