reakce na toci87: ,,Tak jak to dnes vidíte? Doufám že dáme alespoň 20 střel*FUCKU*..." zobrazit příspěvekTak jak to dnes vidíte? Doufám že dáme alespoň 20 střel
"
To jsem zvědavej, v tom útoku už by to chtělo začít vyvíjet nějakou aktivitu do předu
reakce na Schaschek: ,,Zatím chytá neskutečně, určitě pozitivní překvapení. Já..." zobrazit příspěvekZatím chytá neskutečně, určitě pozitivní překvapení. Já osobně ho moc nemusím, ale fakt chytá dobře "
Chytá dobře to jako jo ale chce to aby mu ta obrana pomáhala, ono to vypadá že proti varum chytl hovno ale to zas bylo chybama obrany. Za tou naší obranou by propadl i Vasilevskij z tampy
reakce na Ex1tus: ,,Tohle teda výjimečně nebyla jeho chyba. Bránil třetího hráče,..." zobrazit příspěvekTohle teda výjimečně nebyla jeho chyba. Bránil třetího hráče, protože to bylo 2 na 2, ale Sob ho nechal být. Kdyby zdvojil toho, kterého bránil Sob, tak je zase volný na prázdnou bránu ten, co s ním jel Krejčík.
Což ale nic nemění na tom, že obranu máme v klasickém režimu. Neexistuje. "
K čemu nám je kvalitní brankář jako Kovář když obrana předvadi co předvádí. To už tam může stát hrablo na sníh a bude to stejný
reakce na Schaschek: ,,Krejčík další chyba! *KOSA* "
Tohle není normální, na to jsme experti inkasovat v poslední minutě třetiny
reakce na Schaschek: ,,Safin už má dneska 0+3!"
On určitě bude ještě dobrej a platnej v acku, jen se prostě potřeboval rozehrát po zranění
Koukal jsem že deník Forbes vydal seznam nejbohatších Čechů náš majitel Karel Pražák je 42 v pořadi s majetkem v hodnotě 9,5 miliard a během roku si o 3,6 prilepsil. Ten Dědek z Fetakova je o 5 příček před naším
forbes.cz/lists/nc22...
reakce na paul68: ,,Já tenkrát ve Sportovce seděl, byl jsem "gaučák", a to..." zobrazit příspěvekJá tenkrát ve Sportovce seděl, byl jsem "gaučák", a to stálo myslím víc. Ale už je to 10 nebo 11 let, kdo si to má pamatovat, nejsem MartinMegadeth - to je chodící encyklopedie.
"
Já jsem byl na Rangers za 1300 nebo 1400 nahoře v 518 v první řadě
reakce na Schaschek: ,,Takže CHL asi vsadíme jedničku 8-) "
Jako ta liga mistru není špatna. Jde o srovnání evropského hokeje a zpestření v sezóně a šance vidět jiný týmy než ty samé dokola a samozřejmě šance na výjezd kde člověk nikdy nebyl. Ale start se nám do ní nepovedl a myslím si že nás Jukurit porazí 2x, sice hrajou ve svý lize hovno ale je to tým mladých kluků a ty nás ubrusli jak nic. Aby se postoupilo musí se získat aspoň 5 bodů což bude těžký. Byl bych radci kdyby se tým soustředil jen na ligu ať ten začátek není moc špatný a o vánocích nás čeká ještě spengler Cup hlavně ať se vyhýbají zranění
Krejčík, Kaše, Tomášek, Thorell, Moravcik, Simon měli přes léto a přípravu nějaká zranění a někdo byl i po operaci. Sobotka byl nemocný hrál teprve tuším asi 3 zápas. Máme nový trenéry určitě si to musí sednout dejme tomu chvíli čas a mějme trpělivost a hlavně vždy starší hráči se rozehráli až později
Aktualizováno: Před 3 min. a 5 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 5 s