Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
otaznik1
Dave624 +112
Dnes v 11:57:32

reakce na ReiN: ,,Nevíte, jestli jsou ještě nějaký spekulace ohledně příchodů?..." zobrazit příspěvekNevíte, jestli jsou ještě nějaký spekulace ohledně příchodů? Všechno co psal iSport se překvapivě vyplnilo :-D "

Kam by si ty hráče dal? :-D spíš podle mě bude asi ještě nějaký odchod

otaznik2
Dave624 +112
07.06.23 v 14:48

Ano klasika všude na sítích kvůli posile všude nablito od jakýchkoliv vidlaku z různých ***i světa *FUCKU*
Já věřím že Janiho sledovalo naše vedení nějakou dobu a že vědí v čem viníka a týmu opravdu pomůže

+2
otaznik3
Dave624 +112
07.06.23 v 11:36

reakce na ReiN: ,,Jojo, vypadá to tak"

Jojo teď jsem projížděl ty volby draftu a vychází to tak

otaznik4
Dave624 +112
07.06.23 v 11:17

Tak co víte někdo něco bližšího? Kdo bude ta posila?

otaznik5
Dave624 +112
07.06.23 v 10:42

hlavně ať je to někdo dobře vyskautovanej a vědí co po něm chtít a očekávat od něj

+1
otaznik6
Dave624 +112
05.06.23 v 11:22

reakce na Kubajs: ,,Tak teď by ještě mohla Florida vyhrát Stanley Cup a mohl by..." zobrazit příspěvekTak teď by ještě mohla Florida vyhrát Stanley Cup a mohl by přijít Radko Gudas, ať tu obranu máme vyřešenou 8-) "

Já ikdyz jdu ráno do práce tak se budu na celý zápas koukat, škoda že prohráli první zápas tak snad ten druhý dají ať to je 1:1

otaznik7
Dave624 +112
05.06.23 v 10:17

Tak a kdo přijde dal? :-D

+1
otaznik8
Dave624 +112
02.06.23 v 18:15

reakce na paul68: ,,Jako že by tady měsíc potrénoval a šel pryč jo?*FUCKU* "

Ono to na měsíc je popsáno ve videu že na měsíc přicházel v době Covidu poprvé z nhl do Sparty než si ho Ottawa stáhla zpátky. PR udělalo prostě vzpomínkove video se všemi jeho příchody včetně toho krátkého a všichni se toho chytají že to je na měsíc protože to video nedokoukaj do konce

+2
otaznik9
Dave624 +112
01.06.23 v 10:27

reakce na toci87: ,,Nejsem přesvědčený že bych ho tu úplně chtěl, nevím proč ale..." zobrazit příspěvekNejsem přesvědčený že bych ho tu úplně chtěl, nevím proč ale nějak mi lidsky úplně nesedí "

Přesně všude kde byl předčasně skončil, nějak mu nevěřím v tomhle. Napřed předčasně v Tappare a šel do frolundy a tam další sezónu taky nedohrál. Nechtěl bych aby přišel a v lednu šel zas pryč za lepším

otaznik10
Dave624 +112
19.05.23 v 13:38

reakce na Schaschek: ,,Jj ten tam asi fakt hraje hodně velkou roli. Ale fakt klobouk dolů..." zobrazit příspěvekJj ten tam asi fakt hraje hodně velkou roli. Ale fakt klobouk dolů jak Plzeň s tímto rozpočtem hraje *THUMBSUP* "

Ještě odbočím k hráčům ze zámoří, Hradec toho McCormacka stejně jako Vítkovice Raskoba vytáhli ze Slovenska a oba hráli celkem solidně dokonce i na první přesilovce a body dělali, taky bych někoho podobnyho chtěl protože když vidím v přesilovce Moravčika nebo Krejčíka tak trnu hrůzou jak to zas poserou

otaznik11
Dave624 +112
19.05.23 v 12:23

reakce na Schaschek: ,,Sorry, ale jako argumentovat góly u hráče 4. lajny...Sill tam..." zobrazit příspěvekSorry, ale jako argumentovat góly u hráče 4. lajny...Sill tam přinesl právě to co ostatním chybělo - dravost, chuť se poprat. To samé Delisle - tvrdý defenzivní bek, který se nebál shodit rukavice. To jsem tady letos od nikoho neviděl."

Proto bych byl docela rád kdyby se do týmu nějsky kvalitní Kanadan nebo Amík přivedl, umí potvrdit, splní většinou svoje role a úkoly a zejména kanadsti beci mají prostě tvořivost a střelbu od modré v hlavě zakódovanou místo vymýšlení ***in na modré čáře

otaznik12
Dave624 +112
18.05.23 v 22:58

reakce na Anguilla: ,,To ano ale že to odsere snopkova...no uvidíme co jak dál..."

To je docela škoda,je to sympaticka paní. Měl jsem možnost jednou s ní mluvit na hokeji. Hold prostě majitel do toho sype peníz a nějak se rozhodl a snad se rozhodl dobře. My to musíme respektovat a věřit tomu že to bude fungovat jak v kanclech tak i na ledě

otaznik13
Dave624 +112
18.05.23 v 22:08

Změny v klubu zajímavé ale jestli to má smysl to se dozvíme později v průběhu sezóny a teď by to chtělo odtajnit posily

otaznik14
Dave624 +112
01.05.23 v 12:30

reakce na Schaschek: ,,Asi spíš přání než realita. O Gudasovi se mluví už dýl, ale..." zobrazit příspěvekAsi spíš přání než realita. O Gudasovi se mluví už dýl, ale může dál hrát NHL, nevím proč by se měl vracet do ČR.
"

Já jsem nedávno mluvil osobně s Neuvirthem ale na Gudase jsem se zapomněl zeptat :-D

otaznik15
Dave624 +112
24.04.23 v 15:07

reakce na Schaschek: ,,Tak to je. Na druhou stranu furt doufám, že majitel není tak..." zobrazit příspěvekTak to je. Na druhou stranu furt doufám, že majitel není tak hloupej, aby vyházel půlku kádru, celý vedení a zase bychom jeli odznova."

Taky doufám že to bude zásah v nějaké únosné normě a ne komplet od základu, snad se to co nejdříve dozvíme. Strašně mě ten konec letos ***, čekal jsem jako všichni titul kterej sem chtěl po finále zapít u moře v Egyptě podle toho jsem si to i naplánoval

otaznik16
Dave624 +112
24.04.23 v 14:59

Ať se nám to bude líbit nebo ne ale majitel do toho cpe svoje prachy a určitě ten úspěch bude chtít taky takže jestli všechny z vedení vyhodí je jeho věc a my s tím neuděláme asi nic :-D

otaznik17
Dave624 +112
24.04.23 v 14:39

Chlapíkovi se prý ve Švýcarsku líbilo a jedno dítě má ale kvůli rodině se chce vrátit domů protože jsem někde četl že má druhý dítě na cestě ale jestli to je pravda to nevím

otaznik18
Dave624 +112
19.04.23 v 15:00

reakce na chuli: ,,TakCcrosby s Malkinem zadarmo hrát nebudou ... :P :D "

Ty už jsou starý to bych ani nechtěl :-D

otaznik19
Dave624 +112
19.04.23 v 14:36

reakce na toci87: ,,Tak ona má Snopková dnes narozeniny, tak zřejmě byl její dárek..." zobrazit příspěvekTak ona má Snopková dnes narozeniny, tak zřejmě byl její dárek tak drahý, že bylo potřeba zvednout permice :-D , člověk se to snaží odlehčit ale nasrání a zklamání tam je, ale jak tu bylo správně zmíněno, pojďme dnes dotáhnout juniorku o další krůček blíže k *PRVNI* "

Třeba díky zdražení přijde hráčská kvalita do A týmu *KSICHT*

otaznik20
Dave624 +112
18.04.23 v 21:40

reakce na Schaschek: ,,Bavili jsme se tu v sezóně jak by bylo super vyprodat si spodní..." zobrazit příspěvekBavili jsme se tu v sezóně jak by bylo super vyprodat si spodní patro permicemi. To je asi bohužel páse. Všechny sektory docela znatelně zdražily oproti loňsku. Kotel s play off teď 3900 / příští rok 5400, sezení jsou ještě daleko vyšší dardy.

Jasně, je inflace, drahý energie, dražší je všechno, ale co si fanoušek jako první pomyslí? Vypadlo se z play off a nenaplnila se kasa, tak na kom se zahojíme? No na těch, kteří nás celou sezónu podporovali. Lze se takovým názorům na fb divit? Asi ne.

Mne osobně to strašně mrzí, protože hlavním cílem je mít každý zápas plný kotel (a tribuny). Do kotle chodí mladší fanoušci, pro který je 1500 sakra rozdíl.

Většina reakcí je všude hodně jednostranná (negativní). Docela by mě zajímalo kolik lidí si ty permanentky i přes počáteční nasrání skutečně pořídí a jestli (a jaký) bude rozdíl mezi počtem loni a letos.

Zdražení bych čekal (a čeká to asi i jiné kluby), ale ne o 1500. Stejně tak bych čekal, že to někdo racionálně zdůvodní a ne, že se to vydá jako super novinka
:-D "

Já si ji koupím určitě, ale klasicky na základní část. Přemýšlel jsem letos o permici s play off a bůh mě ochránil že sem to neudělal :-D

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne