Ja nevim proc my jsme jediny stadion v extralize, kde pravidelne prepiskaji hostujici tym. Vsude jinde je ten naklon spis na strane domaci, jenom tady spis naopak. Tam ty rozhodci v druhe a treti tretine byli uplne na hofnu. Kdyby tam nebyli, dopadne to uplne stejne.
Ja jsem pro aby byl volnejsi metr v playoff. Ale kdyz tym hraje v sesti nebo dokonce v sedmi, tak to se musi piskat. A fauly typy kroscek a podobne nebezpecny prasarny by se taky mel piskat. Jsem se nejak vyrovnal s tim, ze drzeni tady v extralize nepiska, ale Ujcik uz losoval nekolikrat ruzny tresty pro kroscek do hlavy, tak ja bych mu nejaky ten podnet taky podal, Augusta to urcite hleda kazde zaminka aby mohl posilat kamaradovi a sousedovi podnet taky, tak bysme mohli taky takhle hrat, ikdyz to nemam rad.
Tym mame jednoznacne lepsi ve vsech aspektech, takze verim, ze aspon jednou vyhrajem tam, mozna i dvakrat. Ano, budou rozhodci tam trochu podrzet domaci, ale tady je taky podrzeli smejdi, takze vime, ze i tak vyhrajeme v klidu... :)
At jim to boli!
reakce na Kubajs: ,,Nikde jsem se nedočetl zda zůstává Šéftrenér? "
"Pešán bude i nadále šéftrenérem svazu, smlouvu má do konce května a bude záležet na dohodě obou stran, zda bude prodloužena, nebo nikoliv."
reakce na Patriot: ,,Přesně jak ty ostravský špíny hrály tady, tak začaly i v Plzni...." zobrazit příspěvekPřesně jak ty ostravský špíny hrály tady, tak začaly i v Plzni. Nejdřív zrakvily Bulíře a pak dostaly ještě pětku. Podobný to bylo i u nás. Taktika Holaně nás zrakvit."
Jediny rozdil je v tom, ze Plzen je potrestal tim, ze vzal vsech 3 body. Sparta ma a dlouho mel problem s destruktivnou hru...
Tohle je jeste lepsi. Ten co polozil ten koberec uz pracuje "dobrovolne" v gulagu na sibiri... www.youtube.com/watc...
Stejne nevim proc sam Vlada nesel reprezentovat ROC. Videl jsem jak hraje se hvezdy z NHL a pokazde je nejlepsi hrac na lede. Sice neumi moc bruslit ani neprihraje sve spoluhrace, ale je to stroj na goly!
www.youtube.com/watc...
Tak, co se tyce reprezentaci, ja mam takove poradi:
1) Vyhrajou Kanadane
2) Vyhrajou Cesi
3) Prohrajou Rusove
Tak dnes aspon ten treti na Olympiade naplnilo. A samozrejme, jako vzdy, Rusove neumeli prohrat se cti (taky samozrejme neumeji vyhrat se cti), par jich odmitali vzit medaile kolem krku. Aspon neutekli pred ceremoniale zbabele do satny, jako behem posledni MS v Praze...
Ujcik? D e bi l. Kdyz vyrovnam ty dva zkraty Camary a tenhle hit, tak nestacim zirat. Nemam problem s tim, ze Nemecek dostal stopku, ale, ze tresta uplne nesmyslne. Rikal jsem to, a rikam to znovu, je az neregularne mit kouc tymu vest disciplinarku.
Salakova? Peecha. Je skoda, ze dite je nemocny, ale jestli to zpusuboje stres, mohla by trochu kouknout na sebe. Ona vydupala stehovani do jiny prostredi, cizi, coz je, nezlob se na me, stresujici pro dite, to ne, ze ne. A kdyz stravi sedm hodin na svoje influencerstvi, tak treba by v tyhle chvili lepsi ten instac na chvili vypnout a ne vybleptnout tam takove bludy...
reakce na MartinMegadeth: ,,Nápodobně. Švýcarsko do prvního kola play-off je těžký a..." zobrazit příspěvekNápodobně. Švýcarsko do prvního kola play-off je těžký a nevyzpytatelný soupeř, byť mi přijde, že je turnaj v Číně v moc dobrém rozpoložení nezastihl. Jestli jim nároďák neuteče na dvougólové vedení tak to bude tahání se o každý gól, které může skončit všelijak. Moc by mě nepřekvapilo kdyby se opět prodlužovalo. Mnohem víc by se mi líbilo Slovensko nebo Lotyšsko, o Číně nemluvě. "
No, Lotysko by urcite byl lepsi nez Svycarsko i Slovensko. Slovensko vypada dobre tenhle rok, a nemyslim, ze to je jenom kvuli ten 17-lety Wunderkind, ktery hraje o historickych nejlepsi misto Slovaka v nadchazejiciho draftu... Ty Slovaci proste vypadaji, ze jsou motivovanejsi nez Cesi, nevim proc. Ale uz je to vyrazovaci cas, a doufam, ze oba nase tymy budou zitra uspesny!
reakce na Hcspikr255tgh: ,,Tak finále Kanada USA jak nečekaný.. Ale je pravda že naše holky..." zobrazit příspěvekTak finále Kanada USA jak nečekaný.. Ale je pravda že naše holky a Finky jim hodně potrapili. Prostě u holek je kvalita jinde je u dvou týmu"
Tak klasicka rivalita USA-Kanada, a Svedsko-Finsko pro bronz taky nebude spatne. Od 98 byl skoro pokazde finale USA-Kanada, akorat jednou tam Svedsou tam hral misto USA. Tento rok nasi holky verim, ale bude to boj...
reakce na Dave624: ,,Pesan tvrdil že se mu nehodí do systému co chce hrát, ale v..." zobrazit příspěvekPesan tvrdil že se mu nehodí do systému co chce hrát, ale v prvních dvou zápasech na olympiáde sem ten jeho systém nejak nechápal "
To je tak propracoveni a genialni, ze to chapa jenom sam Pesan.
To, ze Ujcik je vubec ten co rozhuduje tresty a pritom koucuje tym je sam o sobe neregulerni. A on vzdycky trestal vic nasledky nez samotne faul, coz je blbost. Tady rikal, ze Holland dostal 6 a Camara jenom 3 protoze Holland uz v sezone byl trestane za faul do hlavy. Vzdyt Camara byl prvni zapas zpatky na ledu po trest kroscek do hlavy, tak co to protireci. Ne, ze by Holland nezaslouzil 6, ale Camara zasolouzil rozhodne vic nez 3.
Aktualizováno: Před 5 min. a 4 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 4 s