Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
1016.jpg
Art007 +47
28.03.23 v 19:02

Tohle už je fakt komedie... Na radiožurnálu dneska pronášel Tomášek, že hrají výborně a že není důvod cokoliv měnit... tak nevím.. To na co se dneska koukám je na úrovni "Fantozziho"... Smutný konec sezony týmu, který rozhodně měl na to jít dál. *LEBKA*

+3
1016.jpg
Art007 +47
28.03.23 v 17:54

Měl bych asi jednu radu pro trenéra. Myslím, že je na čase oznámit mužstvu:
Chlapi, přestaňte zkoušet hrát hokej a pojďme dát gól.

1016.jpg
Art007 +47
27.03.23 v 20:01

reakce na Kubajs: ,,Teď je otázka co nám jde lépe, přesilovky , nebo nájezdy? Za mě..." zobrazit příspěvekTeď je otázka co nám jde lépe, přesilovky , nebo nájezdy? Za mě je teda dlouhodobě bída obojí *HAHA* "

A nejde o to, co je lepší, spíš o to, jak se píská - jednou tak - jednou jinak. A to platí ve všech zápasech všech týmů. Bohužel se s tím nějak neumíme srovnat. Včera jsme se v první třetině (po zápase v Třinci) báli jejich hráčů dotknout. A když Kempný zůstal na modré a dohrál - tak to bylo za 2 minuty. Pak se má někdo divit, že hráči prostě neví, co si mohou dovolit a co ne, když je to pokaždé něco jiného...

1016.jpg
Art007 +47
27.03.23 v 19:58

reakce na Kubajs: ,,Teď je otázka co nám jde lépe, přesilovky , nebo nájezdy? Za mě..." zobrazit příspěvekTeď je otázka co nám jde lépe, přesilovky , nebo nájezdy? Za mě je teda dlouhodobě bída obojí *HAHA* "

No - včera asi rozhodně nájezdy :-D :-D :-D

1016.jpg
Art007 +47
27.03.23 v 19:16

reakce na ReiN: ,,To nechape nikdo, v tom je to zajímavý *FUCKU* "

Jediné vysvětlení je obsaženo v popisu - jedno je Hejduk, druhé Hribík... :-D

1016.jpg
Art007 +47
27.03.23 v 19:12

Najdi rozdíly. (kromě směru a barvy dresů jsem jich moc nenašel)
Dal jsem si práci a narychlo to střihl z dneška a včerejška. Jedno je Hejduk, druhé Hribík Prosím, pokud tu někdo je, kdo mi vysvětlí rozdíly... Jedno je za 2 minuty (hákování, podražení hráče, upadl, nevystřelil)
Druhé za trestné střílení (hákování, klepnutí, neupadl, vystřelil)
youtu.be/IoSKnrnvjfE
Fakt tohle prostě nechápu. :-( :-(

1016.jpg
Art007 +47
27.03.23 v 18:18

reakce na Schaschek: ,,https://www.sport.cz/clanek/nazory-komentare-glosa-akce-s-krycim-nazve..." zobrazit příspěvekwww.sport.cz/clanek/...

Dobře popsáno.

Ale tohle to je trošku alarmující:

Když kouč Miloslav Hořava po porážce 0:3 dostal od Sport.cz dotaz, jestli mu přesilovky jeho týmu nepřijdou strojové a Třinec je na to nachystaný, ihned vypálil. „Jsou strojové. Je to pravda. Zkusíme s tím něco udělat, už jsme to ale zkoušeli. Hráči v obrovském zápasovém zatížení reagují, jak reagují," zněla odpověď šéfa střídačky."

Bohužel - po nedělním utrpení nelze než souhlasit s každým slovem redaktora.... :-(

1016.jpg
Art007 +47
27.03.23 v 18:11

reakce na Patriot: ,,Vítkovice dnes dávají dobrej návod jak se má hrát před..." zobrazit příspěvekVítkovice dnes dávají dobrej návod jak se má hrát před gólmanem soupeře."

A Brno zase jak se bojuje... za minutu otočili.... Tohle by se taky Sparta měla naučit.... :-)

1016.jpg
Art007 +47
26.03.23 v 21:31

reakce na karlos: ,,nebuďte furt tak pos.aný......mně se to taky nelíbilo, určitě..." zobrazit příspěveknebuďte furt tak pos.aný......mně se to taky nelíbilo, určitě bych změnil přesilovky, zjednodušil hru.....ale od toho jsou trenéři a já jim pořád věřím. Fakt si myslíte, že se na to ti kluci vykašlali??"

To nevím - do hlavy jim nevidím. Ale máme soupisku plnou skvělých hráčů, tak jak je možné že si neporadí se stojící - doslovy - čtveřicí Třince. Celou přesilovku jen to samé. A Třinec ani nemusel otočit hlavu a věděl, co bude následovat po jaké nahrávce... A vizuální dojem z energie při hře - já nevím - ale mě to nepřipadalo, jako tým, co je ochoten za postup "sežrat led"... to fakt ne. :-(

+3
1016.jpg
Art007 +47
26.03.23 v 21:18

tak nevím - četl jsem vyjádření pana Hořavy a jeho závěrečná část:
„...Důležité však je, že máme zcela čisté svědomí, že jsme tam nechali všechno, i když jsme prohráli.“
No jestli tohle bylo všechno, tak by asi bylo lepší ten zápas v Třinci skrečovat.. protože s tímhle "vším" nemá cenu ani semifinále zkoušet... :-(

+3
1016.jpg
Art007 +47
26.03.23 v 20:05

Dneska to fakt bylo absolutně nekoukatelné. Nezájem, nechuť - "přístup dělníků, co musí v neděli na odpolední". Tohle fakt není Sparta. 6 přesilovek z toho 4 ve druhé třetině a NULA - velká NULA. Já to nechápu. Třinec nehrál vůbec nic. Sparta dostávala prostor ke kombinaci. A NIC. Pořád to stejné - křídlo - bek - bek - Řepík - střela.. křídlo - bek - bek - Tomášek - střela - všechno čitelné, vedle, nebo do bránících hráčů - hokejka až pod stropem.... Přitom jedna z nejnebezpečnějších střel Sparty (ono jich zase tolik nebylo) bylo lehké nahození po ledu k jejich bráně.. A konec? Icing Třince - a my se jdeme radit.. a z porady vzniklo? Druhý gól v naší síti. Já to nechápu, ale už od nějakého 51 kola jde Sparta výkonnostně dolů - a dnes to ukázala v "celé parádě" - darovala Třinci zápas. Třinec nevyhrál - to Sparta prohrála! *KOSA*

+5
1016.jpg
Art007 +47
24.03.23 v 21:53

reakce na Hrdy22: ,,Ach jo. Tlak jak sviňa a gól jen jeden. *MIMO*  Erik je mimo..." zobrazit příspěvekAch jo. Tlak jak sviňa a gól jen jeden. *MIMO*
Erik je mimo formu a dost mu odskakoval puk. Snad se zlepší a nebo ho nahradí Safin. No nečekali jsme asi lehkou sérii, musíme bojovat dál. *FLAGHC* "

no - puky odskakovaly všem - mockrát to bylo kolem branky a skákalo to tam jako hophop... :-(

1016.jpg
Art007 +47
24.03.23 v 20:46

reakce na paul68: ,,Já bejt na ledě, tak odjedu pryč. Vždyť to je do očí bijící,..." zobrazit příspěvekJá bejt na ledě, tak odjedu pryč. Vždyť to je do očí bijící, co se jim nepískne. Neříkám, že my hrajeme čistě, ale tohle je teda už extrém... *LEBKA* *CERTIK* *METAL* "

přesně tohle jsem říkal taky - obdivuji jejich nervy a to, jak si nechají "s.át na hlavu"...

+1
1016.jpg
Art007 +47
24.03.23 v 20:45

reakce na PLHA: ,,Dneska to není do kopce ale do velehory. To jsou hrozný klauni ty..." zobrazit příspěvekDneska to není do kopce ale do velehory. To jsou hrozný klauni ty rozhodčí "

TO není ani do kopce - to je regulérní žebřík - to je šílené co si rozhodčí dovolí.. Tohle jsem ještě neviděl, takhle kur.it hokej a jasně nadržovat jednomu týmu... Nechápu, jak můžou tihle dva pískat Play Off.... *KOSA*

1016.jpg
Art007 +47
24.03.23 v 19:57

reakce na frafont: ,,No jo, z pěti minut přesilovky se o dvě připravíme sami*KOSA* "

omyl - jsme připraveni rozhodčími. Ani jedno nebyl faul na vylučování - tedy - kdekoliv jinde by nebyl.. V Třinci jsou specifická pravidla!!! *OMG*

1016.jpg
Art007 +47
24.03.23 v 19:56

tak dneska je to hooooodně - ale hooodně do kopce.. Spartu vylučují za kýchnutí... A Třinci fakt projde skoro všechno.. Taky jsem si myslel, že zabrždění před golmanem je za 2 minuty, a hle - v Třinci je to za "příště na to budu dávat pozor".... *LEBKA*

1016.jpg
Art007 +47
24.03.23 v 19:53

reakce na Lord: ,,Horyna dobře, teď nechápu za co vyloučil Tomáška a Vitoucha."

To asi nikdo - Tomáškovi držel hokejku - Tomášek držel hokejistu - to byla plichta. A Vitouch pokládal hokejku na led aby mohl hrát puk a Třinecký upustil hokejku.. To fakt asi nikdo nepochopí... :-!

1016.jpg
Art007 +47
23.03.23 v 20:26

reakce na Leo: ,,Co to k.u.r.v.a mělo znamenat ten neodpiskany faul na Romana ?..." zobrazit příspěvekCo to k.u.r.v.a mělo znamenat ten neodpiskany faul na Romana ? *CERTIK* "

To znamená "Třinec".... *LEBKA*

1016.jpg
Art007 +47
23.03.23 v 18:58

Nechápu to - když se to odrazí u nás, tak do brány, když u nich, tak zásadně Kacetlovi, který je úplně mimo branku, přesně pod lapačku... to není normální - prozkoumal bych asi ty puky.. už ve Čtyřlístku nastínili takovou možnost, že někdo ovládá puk rádiem... a občas mi připadá, že to někdo realizoval.... *THISISSPARTA*

1016.jpg
Art007 +47
23.03.23 v 18:50

Já to nějak nedávám.. je to "jen" 1/4finále, "jen" třetí zápas za stavu 1:1 a moje nervy jsou někde na cestách... *FLAGSPA* *SALA*

+2
Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So