Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
Anguilla +102
02.11.22 v 18:03

Přiznávám bez mučení jakmile sem viděl že je tam Patera tak sem střelil na výhru Plísně...

otaznik2
Anguilla +102
31.10.22 v 10:09

reakce na SkinNboneZ: ,,To,ze byl Varada uspesny v Trinci neznamena,ze bude uspesny u..." zobrazit příspěvekTo,ze byl Varada uspesny v Trinci neznamena,ze bude uspesny u Sparty.Sparta je proste jiny klub nez ostatni.Navic patri mezi trenery ktere zrovna nemusim.Jako Ruzicku,Pesana,Augustu apod."

Růžičku proboha ne doufám že to někoho nenapadne...

otaznik3
Anguilla +102
31.10.22 v 10:08

reakce na Schaschek: ,,Tak na Varaďu se tu x let dost nadávalo a teď se tu velebí. Já..." zobrazit příspěvekTak na Varaďu se tu x let dost nadávalo a teď se tu velebí. Já osobně mám zrovna s jeho jménem na lavičce Sparty docela dost problém."

Já ne za mě bych si ho tady dokázal představit ..

otaznik4
Anguilla +102
30.10.22 v 18:41

reakce na Tomidlo1: ,,já se přiznám bez mučení já jsem si vsadil protože říkal jsem..." zobrazit příspěvekjá se přiznám bez mučení já jsem si vsadil protože říkal jsem si radši chudej a šťastnej než bohatej a nasranej, momentálně je to ta druhá fáze *KOSA* *KOSA* "

Já proti Spartě nerad sazim už proto že sem Sparťan ale jestli bude příští zápas na lavičce Patera tak to normálně střelim...

otaznik5
Anguilla +102
30.10.22 v 18:36

reakce na Tomidlo1: ,,Minulej rok jsme sice 8x prohráli, ale taky ty prohry měli svůj..." zobrazit příspěvekMinulej rok jsme sice 8x prohráli, ale taky ty prohry měli svůj důvod což byl golman ale tady ten důvod je takovej že my nehrajeme hokej ale placanou kde absolutně nikdo neví kde co má hrát a co má dělat
PATERA VEN!! *KOSA* *KOSA* *KOSA* "

Já chtěl poprvé v životě vsadit na Olomouc říkám si to je jasná výhra že budou pěkný penízky pak si říkám ale naši jednou vyhrajou a hovno ještě že jdu na noční a nešel jsem...

otaznik6
Anguilla +102
28.10.22 v 22:26

reakce na Honza: ,,Ohledně angažování Varadi (případného) si myslím, že..." zobrazit příspěvekOhledně angažování Varadi (případného) si myslím, že pravděpodobnější je jeho příchod do Liberce, kde dostane všechno, co chce, než do Sparty.
Já se začínám bát, aby si Hlinka s Tonem nevzpomněli na Filípka *MIMO*.
"

To je snad tahle *** ani nenapadne...

otaznik7
Anguilla +102
28.10.22 v 20:48

reakce na SpartaCorps: ,,Mě kurwa docházej i sprostý slova….nechápu vůbec nic….fakt..." zobrazit příspěvekMě kurwa docházej i sprostý slova….nechápu vůbec nic….fakt totálně v ***i…."

Je to hrůza já když to viděl v televizi....

otaznik8
Anguilla +102
28.10.22 v 20:34

reakce na Pedro_Oak: ,,Takhle to už fakt nejde, poslední zápasy jsou vyloženě utrpení..." zobrazit příspěvekTakhle to už fakt nejde, poslední zápasy jsou vyloženě utrpení pro oči. Jenže koho na tu lavici povolat?

Za Hořavy ta obrana fungovala, ale ten se asi nebude chtít vrátit.

Pak je tu možná Varaďa, který někde v médiích prohlásil, ze chce vrátit k trénování po těch stážích.

A pak je tu ještě Gross, ale těžko říct jestli by měl zájem…

A dál mě nenapadá už vlastně nikdo, aby to za chvíli neskončilo stejně… co si myslíte vy?"

Varaďa okamžitě na střídačku a hned!!!

+5
otaznik9
Anguilla +102
28.10.22 v 20:24

reakce na loupák: ,,To si piš, že přijde, nejdůležitější totiž je, aby se nám..." zobrazit příspěvekTo si piš, že přijde, nejdůležitější totiž je, aby se nám povedlo dělat stejnýho kašpárka jako smajlík na kostce tvl. Hrajte hokej do***e, na ten my tam chodíme."

Tak se na to vyserte konečně....

otaznik10
Anguilla +102
28.10.22 v 20:23

reakce na Mandor: ,,Já se bojím, že tohle jde za trenérským štábem minimálně z..." zobrazit příspěvekJá se bojím, že tohle jde za trenérským štábem minimálně z 90%. A pak je otázka, jestli to necítí i hráči. Klidně to můžou v podstatě sabotovat.
"

To jde za téma dvouma voláma jinak to není možný...

otaznik11
Anguilla +102
28.10.22 v 20:19

To vole takhle *** už mě někdo dlouho nedokázal...
Patera už ponekolikaty mě přesvědčil že není hoden Sparty ať už táhne!!!!!!

otaznik12
Anguilla +102
24.10.22 v 21:00

Tady někdo psal že v patek se nedělá a šup do Litvínova já jdu v patek do prace tak žádný Litvínov...A zvejkala proboha tady neee

otaznik13
Anguilla +102
23.10.22 v 20:35

To je hrozný fotbal je k blití a o Paterovi jsem si už před sezonou myslel že není hoden Sparty a teď se mi to jen potvrzuje...

+1
otaznik14
Anguilla +102
10.10.22 v 15:55

Tak to vypadá že Kempný půjde do Sparty za mě super :-)

+2
otaznik15
Anguilla +102
19.09.22 v 16:22

reakce na MartinMegadeth: ,,Ke včerejšímu rošambo na Letné můžu napsat jediné, zase se mi..." zobrazit příspěvekKe včerejšímu rošambo na Letné můžu napsat jediné, zase se mi chtělo zvracet! :-! Je krásné, že Priske viděl dominanci na place, jenže k čemu je, když nejen gólů vstřelí Sparta minimum, ale i gólových příležitostí si hráči vypracují strašně málo. *MIMO* Stojím si za tím co jsem psal už několikrát: tohle je nejslabší Sparta posledních dvaceti a víc let. Chybí rozdíloví, nadstandardní i morálně odolní borci. S armádou průměráků a labilních nadprůměráků, kteří zahrají líp jen pokud je někdo táhne se pořádný tým nepostaví. Křetínský, Čupr a Rosický jsou rakovina ve Spartě! Mimochodem s těmi pozápasovými kolečky mi už Priske dost leze na nervy. *NAPR**** "

Hele mě chlapci zkazili sobotu byl sem na dnech Nato v Ostrave super a vecer jsem šel do knajpy v Ostrave s tátou a kámošem a pri náhodné gólů ty jejich ksichty to bych vám přál...Ovšem co se dělo když jsme ho dostali mi to bych zas nepřál nam jak se naparovali..A po odpískání jeste vic navíc od kámoše on je ostrava k jsem to slyšel az do rána než jsme šli na vlak no hrůza....

otaznik16
Anguilla +102
26.06.22 v 17:44

reakce na fandaFanda: ,,tady bysme mohli jmenovat desitky jmen. Me mrzelo kdyz odesel srdcar..." zobrazit příspěvektady bysme mohli jmenovat desitky jmen. Me mrzelo kdyz odesel srdcar pan Straka, proc ho odvolali ve skutecnosti, to uz se asi nedozvime, ale team to rozhodilo, o tom zadna. Ted si nejsem uplne jisty, jestli se jednalo o Straku ci Hrebika, kdyztak me prosim oprav, ale jednoho z nich odvolali a potom ho vzali po case zpet, ale to uz nebylo ono. Ty mezinarodni zapasy mely uplne jinou atmosferu, hrali jsme nejen o postup do zakl.skupiny, ale vetsinou i ze skupiny a to bylo na tak maly klub velike prekvapeni a uspech. S Arsenalem mi utkvela jen ta prohra 2:4, ale ten zapas byl skvely, mam pocit, ze i hostujici trener to po skonceni ocenil, jmeno z hlavy nevydoluju.. Co si ovsem pamatuju z te doby skvele byl zapas s Parmou v Italii. Blizil se konec zapasu a bylo to myslim 0:0, rozhodci jeste neukoncil zapas, i kdyz uz mohl a najednou jsme vedli. V euforii se nam podarilo dat i druhy gol na 0:2 (jeden byl z penalty, nejsem si jisty ktery), nicmene rozhodci nastavoval dal, protoze domaci fanousci piskali jako o zivot! Nejdrive naridil penaltu proti nam, a nakonec za stavu 2:2 utkani ukoncil *HAHA* Opet si nejsem jisty, ktery to byl rok. Zda-li ten, co jsme postoupili do ctvrtfinale LM a sesivka do semi UEFA.. klido me dopln *ANO* "

Ta Parma to byl rok 92 či 93 přesně nevím ale vím že za ní hrál Faustino Aprilia to byl černoch a utkvěl.mi v paměti a mám pocit že nám dal i Gola...

+1
otaznik17
Anguilla +102
13.06.22 v 13:00

reakce na frafont: ,,Tak u čutálistů do toho pěkně řízli - dost lidí z dosavadního..." zobrazit příspěvekTak u čutálistů do toho pěkně řízli - dost lidí z dosavadního realizačního týmu jde do pryč. Z kondičáků (teda spíš manažerů pro zranění :-D) dva ze tří jdou (Rada, Polák), bohužel zůstává ještě z té "svaté trojice" Malý, ale tak ten snad nedostane moc příležitostí do toho kecat. Plus dovnitř Sivok jako sportovní manažer áčka (v podstatě spojka mezi Rosou a zbytkem). Tak uvidíme, jak to bude fungovat *SALA* "

Hlavně ten anglan Ayswort jde taky....

+1
otaznik18
Anguilla +102
08.06.22 v 20:12

reakce na MartinMegadeth: ,,To byl Jarda Kverka. Čtvrté čtvrtfinále proti Plzni v roce 1998...." zobrazit příspěvekTo byl Jarda Kverka. Čtvrté čtvrtfinále proti Plzni v roce 1998. Šedesátá minuta, už se dohrávalo, pár vteřin do konce poslední třetiny za stavu 1:1 v zápase, když Plzeň vedla v sérii 2:1. Největší sranda byla, že ten puk šel někam do rohu, Salfický na něj vyjel, aby udělal parádu a srazil si ho do kasy. Tím de facto poslal Spartu do semifinále, protože s rozhodujícím zápasem v Holešovicích si už Sparta poradila. Ještě se nehrálo a Sportovní halou dunělo skandování Dušan, Dušan. Na něco takového se nezapomíná. Tohle se dá určitě na youtube dohledat. *SILENY* "

Ano živé si na to pomatuju a jeste teď poletech to vidím před sebou jako by to bylo včera a na tu reakci Salfického nezapomenu...

otaznik19
Anguilla +102
08.06.22 v 18:35

reakce na MartinMegadeth: ,,Tohle se hezky čte nebo poslouchá, ale u starších hráčů je..." zobrazit příspěvekTohle se hezky čte nebo poslouchá, ale u starších hráčů je třeba respektovat trh. Když klub potřebuje nadstandardního borce ve středním věku na určitý post a konkurence mu zaplatí půl mega měsíčně, tak těžko půjde do klubu co mu nabídne polovinu plus vyšší bonusy. Leda by to byl hráč s opravdovým vztahem ke klubu. Nicméně u mladých hráčů je takový postup zcela v pořádku: dávat jim menší základy s vyššími bonusy. A základy zvyšovat až u návrhů další smlouvy dle jejich výkonnosti a až bude nějaká jistota, že se jim z peněz nezatočila hlava a místo fotbalu nezačali vyvádět pitomosti. Ne vždycky se toho Sparta u mladých hráčů držela. *MIMO* "

Martine mám pocit že ještě někdo ze Sparty dál takhle přez půlku hřiště gól Salfickemu ale teď nevím mám tušení že chytal za Plzeň Salfický tenkrat

otaznik20
Anguilla +102
17.05.22 v 20:17

reakce na SpartaCorps: ,,https://hokej.cz/budicek-zohorna-nastvane-fans-neslysel-pasta-nevyresi..." zobrazit příspěvekhokej.cz/budicek-zoh...

tam je to asi opravdu slušně rozložený....nakonec dobře, že se na tom Filip nepodílí...
:-! :-! "

Prej se totiž poprali Hronek se Simonem..

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne