reakce na frafont: ,,Kdyby to každej zápas trénoval někdo z fans náhodně vytaženej z..." zobrazit příspěvekKdyby to každej zápas trénoval někdo z fans náhodně vytaženej z osudí, tak to snad nebude horší "
Tak já to beru
reakce na Kubajs: ,,No tak teď jsem opravdu zvědavý, co se bude dít."
Patera papa to se bude dit
reakce na ReiN: ,,Timeout? Oznami jim ze si trenovani Sparty uzil a ahoj? :)"
Asi tak jak taktický vypadnout zadním vchodem
reakce na MrToby: ,,Muze ten moravcik prestat do***e? Kde je nejaka disciplina?*MIMO* "
A to se mi před sezonou líbil?
reakce na SpartaCorps: ,,Sedím u noťasu a…..prostě už nemůžu najít žádný slušný..." zobrazit příspěvekSedím u noťasu a…..prostě už nemůžu najít žádný slušný ani sprostý slova na to….
"
Je to hrůza a je mi smutno ještě že jdu.na noční a nebudu mít čas o tom premyslet
reakce na Vena: ,,Už to odpískejte a hrajte to s junkama, hlavně že máme samou..." zobrazit příspěvekUž to odpískejte a hrajte to s junkama, hlavně že máme samou hvězdu tvl a bojovník žadnej. Jen banda frustrovaných, přeplacených hvězd. Lituju ty co tam dobrovolně vyrazily...."
Jedina výhoda je bohužel že.mam love od tipace...
reakce na DAPDO: ,,Pokud by hráči vědomě vypouštěli zápasy kvůli tomu, aby..." zobrazit příspěvekPokud by hráči vědomě vypouštěli zápasy kvůli tomu, aby skončil Patera, můžou si rovnou zabalit a táhnout taky."
Patera ven a okamžitě!!!
reakce na Medvěd: ,,Přesně. Tam taky uvidíš opice :-)"
Těch tam je....to bych v Plzni po opici mohl hrát taky a výsledek by byl stejny
reakce na rad55: ,,Hele nesahejte mi na Pateru. Má ten nejtenčí tablet co jsem v..." zobrazit příspěvekHele nesahejte mi na Pateru. Má ten nejtenčí tablet co jsem v životě viděl. A podle všeho si hledá práci.
"
Ale že mu sluší ne?Ale to je asi tak jediný..
reakce na Medvěd: ,,Spolek frustrovaných neschopů. Hrůza. Že stojí obrana za..." zobrazit příspěvekSpolek frustrovaných neschopů. Hrůza.
Že stojí obrana za prd? No stojí. Ovšem útok je na tom úplně stejně.
Trenéry vyhodit a hvězdám sáhnout na peníze. "
Doufám že v neděli už u toho Patera nebude to mě kámoš Pardubský lákal na hokej ale to máš za vlak,vstupenku a třeba jídlo a ses v tom za litr a ještě nasranej to radši půjdu někam s dcerou třeba do zoo
reakce na Mandor: ,,ne , tenhle génius tam má sudoku"
Keci lodě a proslov a rozloučení až poleti
reakce na Honza: ,,Myslíte, že Jalonen vezme někoho do repre? 8-). Třeba..." zobrazit příspěvekMyslíte, že Jalonen vezme někoho do repre? . Třeba Simona
"
Ten jede přednostně mu volá hned po zapase
reakce na gulbis: ,,Úžasný, že jediný kdo na střídačce mluví je Hlinka a Patera..." zobrazit příspěvekÚžasný, že jediný kdo na střídačce mluví je Hlinka a Patera tam jen stojí a kouká. "
Ale jednu výhodu to má snadno vydělány love v tipaci
reakce na ReiN: ,,Myslite, ze ma Patera v tom svym notysku neco podobnyho jako Pepik..." zobrazit příspěvekMyslite, ze ma Patera v tom svym notysku neco podobnyho jako Pepik Hnatek? "
Ten tam nemá nic si v tom píše proslov až ho vykopnou
reakce na Schaschek: ,,Je to byznys, tam nepatří city :-D :-$ "
Přesně business a love
reakce na Schaschek: ,,Krejčík to je bek tvl :-! "
Ty krávo to chrapal ne?Ještě že sem nedal víc love *** alespon
reakce na Schaschek: ,,Taky to tak dělám, abych neměl jen nasrání, ale i peníze 8-) "
Noo právě když ses nasranej ale zas na druhou stranu jsou to lehce vydělány peníze a kurz na plíseň pěkný...
Aktualizováno: Před 15 s
Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:
Aktualizováno: Před 15 s