Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
paul68 +537
08.01.23 v 20:53

reakce na Schaschek: ,,Btw: zase nám do toho hodil vidle Záruba se svou sebrankou a hraje..." zobrazit příspěvekBtw: zase nám do toho hodil vidle Záruba se svou sebrankou a hraje se o půl hodiny dřív. Ta půlhodina je poměrně zásadní kvůli práci, tak snad nás vyjede aspoň důstojný počet. Chtěl bych taky někdy zažít do Pardubic neděli a ne ***ý všední dny kdy je těžký se urvat z práce."

Já bych úterky zrušil úplně. Ale to by se asi nedohrálo včas ta základní část. *FUCKU*
Dneska dobrý! *SALA* *FLAGSPA*

otaznik2
karlos +1176
08.01.23 v 20:45

reakce na frafont: ,,Já z toho utkání s perníkem nemám až takový obavy, tam se bude..." zobrazit příspěvekJá z toho utkání s perníkem nemám až takový obavy, tam se bude hrát hokej a ne ostřelování pevnosti a nájezdy do betonový zdi. Pak je dobrý, že pátek nehrajeme, takže bude aspoň těch pár dní na nějakou regeneraci *SALA* "

A kde jsi vyčetl, že já mám obavy? Jen jsem psal, že nám to nastaví zrcadlo výkonnosti. A já naopak věřím, že to bude dobré *SALA* *SALA* Není důvod se bát *THISISSPARTA*

5.png
Schaschek +3554
08.01.23 v 20:15

Btw: zase nám do toho hodil vidle Záruba se svou sebrankou a hraje se o půl hodiny dřív. Ta půlhodina je poměrně zásadní kvůli práci, tak snad nás vyjede aspoň důstojný počet. Chtěl bych taky někdy zažít do Pardubic neděli a ne ***ý všední dny kdy je těžký se urvat z práce.

5.png
Schaschek +3554
08.01.23 v 20:13

Beton snad máme za sebou a s Pardubicemi zase hokej... *FUCKU*

otaznik5
frafont +1170
08.01.23 v 19:40

reakce na karlos: ,,Hokej žádná hitparáda, ale to s Kladnem není žádné..." zobrazit příspěvekHokej žádná hitparáda, ale to s Kladnem není žádné překvapení. Důležitá je výhra za 3 body. Úterý nám nastaví zrcadlo. Já pevně věřím, že co tam uvidíme, se nám bude líbit *THISISSPARTA* *SALA* *THISISSPARTA* "

Já z toho utkání s perníkem nemám až takový obavy, tam se bude hrát hokej a ne ostřelování pevnosti a nájezdy do betonový zdi. Pak je dobrý, že pátek nehrajeme, takže bude aspoň těch pár dní na nějakou regeneraci *SALA*

otaznik6
gulbis +155
08.01.23 v 19:33

Ve všech třech domácích zápasech byla na hráčích vidět velká únava, takže jsem rád, že se dneska vyhrálo bez problému a nebyla potřeba ze sebe mačkat maximum sil. Teď to chce nějak přežít zápas v Pardubicích a pak přijde pro hráče konečně menší volno a možnost pořádně dobít baterky. Pak snad v dalším domácím maratonu už nastoupí Sparta plná sil, co nenechá soupeře vydechnout. *BOXER*

otaznik7
karlos +1176
08.01.23 v 19:09

Hokej žádná hitparáda, ale to s Kladnem není žádné překvapení. Důležitá je výhra za 3 body. Úterý nám nastaví zrcadlo. Já pevně věřím, že co tam uvidíme, se nám bude líbit *THISISSPARTA* *SALA* *THISISSPARTA*

otaznik8
frafont +1170
08.01.23 v 19:06

Ještě že ve třetí třetině přišla rychle ta pojistka na dva nula, pak už zmizely (aspoň u mě) ty obavy, že Kladno nějakou bramborou vyrovná a bůhví jak by to potom dopadlo. Jinak zase na můj vkus až moc často tam od nás byl ten nešvar, že místo přímé střely ještě fůra přihrávek navíc, ale to se dá vylepšit *SALA*

+1
83.jpg
SpartaCorps +1103
08.01.23 v 18:55

Velká gratulace Pepovi k nule, pěkný goly, Pavlovi k prvnímu v našem dresu, mám radost, dneska ještě větší, chtěl jsem dneska výhru ještě víc….

Celý kladno ať táhne do první ligy, určitě by mi v lize nechybělo… vole, jágr ven kecá o nějaký účtě k soupeři a pak tam různě prasej….

Takže jen tak dál kluci….

+1
otaznik10
SkinNboneZ +195
08.01.23 v 18:49

reakce na MartinMegadeth: ,,Pro mě byl pátek dvojnásob smutný, protože zemřel Gianluca..." zobrazit příspěvekPro mě byl pátek dvojnásob smutný, protože zemřel Gianluca Vialli, v pouhých 58 letech na rakovinu slinivky. To byl první zahraniční fotbalista, na kterého jsem si jako kluk hrál. Do té doby to byli jen Sparťani. Já jsem přeci jen prožil dětství z větší části za normalizace a sportovních zpráv a hlavně obrazových ze zahraničí bylo velice málo. Výjimkou tvořily přímé přenosy finále PMEZ a PVP, to dvakrát za sebou hrála Sampdoria Janov s útočnou dvojicí Vialli - Mancini. S nejlepším kamarádem z dětství jsme z nich byli úplně paf a taky jsme díky nim oba fanoušky Sampdorie. *METAL* "

Vialli,Platini a Maradona.To byly nase vzory ze zahranici na ktery jsme si hrali.A kdo byl brankar ten byl Zubizareta. *OLIZNUTI*

+1
1016.jpg
Art007 +47
08.01.23 v 18:22

reakce na Medvěd: ,,Ty bláho, ten mluvič z Tipsportu musel dostříknout až na led jak..." zobrazit příspěvekTy bláho, ten mluvič z Tipsportu musel dostříknout až na led jak nad Jarouškem drandil netopýra... :-)"

*FUCKU* *THUMBSUP*

otaznik12
rad55 +694
08.01.23 v 18:21

Hokej až ve třetí třetině. Super je ta nula! *FLAGSPA*

571.png
Medvěd +579
08.01.23 v 18:15

Ty bláho, ten mluvič z Tipsportu musel dostříknout až na led jak nad Jarouškem drandil netopýra... :-)

+2
otaznik14
karlos +1176
08.01.23 v 18:04

reakce na Mandor: ,,no pokud narážíš na to vyloučení, tak být to na druhé straně..." zobrazit příspěvekno pokud narážíš na to vyloučení, tak být to na druhé straně budem taky hodně nadávat :-)
"

Jo jo, přesně na to narážím *ANO* Ono se mu toho až nezdravě moc odpouští a to neprotestuje nikdy, když mu rozhodčí nepísknou jasné fauly *METAL*

1830.png
ReiN +730
08.01.23 v 18:03

Tvl proč ty přesilovky zase chceme dotlačit až do prázdný? *NE*

386.jpg
Mandor +449
08.01.23 v 17:16

Trenér Sparty Brian Priske vybral na soustředění do Španělska 27 hráčů do pole a tři brankáře. V nominaci chybí gólman Florin Nita, obránce Andreas Vindheim, záložníci Michal Sáček, Ladislav Krejčí starší či útočník Lukáš Juliš. Letenští odjíždějí do Marbelly v neděli, později se k týmu připojí nováček Qazim Laci a mladík Daniel Kaštánek.

Docela mě překvapilo odstřelené Vildheima, u Nity je to dané i když mě to mrzí no a Sáček ve svém věku potřebuje hrát a pokud má šanci na nějakou štaci v Itálii moc bych mu ji přál

386.jpg
Mandor +449
08.01.23 v 17:14

reakce na karlos: ,,A už zase všichni ubližují Jágrovi......nechte toho, nešiďte..." zobrazit příspěvekA už zase všichni ubližují Jágrovi......nechte toho, nešiďte Jarouška *HAHA* *HAHA* "

no pokud narážíš na to vyloučení, tak být to na druhé straně budem taky hodně nadávat :-)

otaznik18
Fousek.k. +3
08.01.23 v 17:08

Ja to beru tak, že Příba i Dvořáček v Boleslavi bojují o nové smlouvy na Sparte. Pokud se jim bude dařit, můžou byt příští sezónu zpátky doma

otaznik19
karlos +1176
08.01.23 v 16:53

A už zase všichni ubližují Jágrovi......nechte toho, nešiďte Jarouška *HAHA* *HAHA*

otaznik20
karlos +1176
08.01.23 v 16:52

reakce na ReiN: ,,No vidíš a já to myslel obecně a ne konkrétně tebe :) Spíš..." zobrazit příspěvekNo vidíš a já to myslel obecně a ne konkrétně tebe :) Spíš nevím, kde si vzal že jim to nepřeju [:-} "

Ono obecně tady zas až tolik odpůrců trejdu nebylo. Pokud bys Dvořáčkovi přál, očekával bych od Tebe jiný příspěvek než ten ve spojení s odpůrci trejdu *METAL* Ale pokud mu opravdu přeješ, tak jedině dobře a já se omlouvám.

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Kalendář akcí

<<06 / 2023>>
Po
Út
St
Čt
So
Ne