Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
otaznik1
gulbis +99
04.11.22 v 14:06

reakce na ReiN: ,,Jakože Erik minulej rok hrál super v základní části a v playoff..." zobrazit příspěvekJakože Erik minulej rok hrál super v základní části a v playoff vyhořel, takže by to mohlo být letos obráceně jo? :-D "

Neřekl bych, že v play off vyhořel. 16 zápasů - 10 bodů. Nepovedlo se mu až finále, jenže tam odešlo více hráčů.

otaznik2
Kimi R. +241
04.11.22 v 13:50

reakce na ReiN: ,,Jakože Erik minulej rok hrál super v základní části a v playoff..." zobrazit příspěvekJakože Erik minulej rok hrál super v základní části a v playoff vyhořel, takže by to mohlo být letos obráceně jo? :-D "

Ano, je to takhle domluvené a má to i ve smlouvě. U všech jednání jsem osobně a Ton s Hlinkou mi říkají Holešovický dusek

+2
1830.png
ReiN +546
04.11.22 v 13:45

reakce na Kimi R.: ,,Simon se v play off bude ještě sakra hodit. Pokud se tam teda..." zobrazit příspěvekSimon se v play off bude ještě sakra hodit. Pokud se tam teda dostaneme. Rozjede se Erik Thorell a rudý válec nezastavíš 8-) Už se těším až při oslavě titulu se Kempnému bude tetovat na hrudník velké S *PRVNI* "

Jakože Erik minulej rok hrál super v základní části a v playoff vyhořel, takže by to mohlo být letos obráceně jo? :-D

otaznik4
Kimi R. +241
04.11.22 v 13:44

reakce na ReiN: ,,Nebo za Simona *HAHA* "

Simon se v play off bude ještě sakra hodit. Pokud se tam teda dostaneme. Rozjede se Erik Thorell a rudý válec nezastavíš 8-) Už se těším až při oslavě titulu se Kempnému bude tetovat na hrudník velké S *PRVNI*

+1
1830.png
ReiN +546
04.11.22 v 13:11

reakce na Lord: ,,Výměnu Šťastného za Thorella bych bral.8-) "

Nebo za Simona *HAHA*

otaznik6
Lord +66
04.11.22 v 13:05

reakce na Coocen: ,,Tohle je ale od Pardubic parádní reakce - mají tým velmi dobře..." zobrazit příspěvekTohle je ale od Pardubic parádní reakce - mají tým velmi dobře namíchanej. Za to náš kouč ze hry stáhnul Milana Jurčinu a nenasazuje ani Safina. Zoufale nám chybí tvrďáci a tvrdá hra obecně. Hlavně že pořád hrají G Thorell a Simon. Jak je možné že to tak je, má někdo skutečné vysvětlení? Jinak Šťastný za výše zmíněné duo a doplatek by byl super trejd. "

Výměnu Šťastného za Thorella bych bral. 8-)

otaznik7
Coocen +104
04.11.22 v 12:59

reakce na Patriot: ,,Parádní reakce by bylo kdyby ho zmydlil jeden, ale ne, že do něj..." zobrazit příspěvekParádní reakce by bylo kdyby ho zmydlil jeden, ale ne, že do něj buší tři. Zrovna krysa Musil z Třince má tuhle praxi zážitou pěkně. I s námi měl v bitce Třinec početní převahu. "

Jo to souhlasím, že to bylo špatně z pohledu 2-3 na jednoho. Myslel jsem to tak, jak se hned do Klimka někdo pustil. I předtím jak Dvořák šel po Oleszovi, když narazil jiného hráče. U nás by to tak asi nebylo, bohužel.

2069.jpg
Koudy +7
04.11.22 v 12:50

reakce na Kubajs: ,,Nené, Gusta bude dneska první centr[:-} "

To se snad stát nemůže *VYKULENY*

5.png
Schaschek +3284
04.11.22 v 12:35

reakce na ReiN: ,,Skutečný vysvětlení je to, že Patera vůbec neví co má dělat a..." zobrazit příspěvekSkutečný vysvětlení je to, že Patera vůbec neví co má dělat a proto je to celý absolutně random :-D "

Patera hlavně na můj vkus absolutně nevyužívá bojovné typy hráčů. Safina nestaví, Jurčinu taky ne, místo G. Thorella klidně může být v kádru jeden brousek a buldok. Je strašně vidět jak hráči jako Forman, Dvořáček nebo i Safin chybí.

+2
5.png
Schaschek +3284
04.11.22 v 12:33

reakce na Dave624: ,,Já od dnešního zápasu nečekám vůbec nic, ale vsadil jsem 1 na..." zobrazit příspěvekJá od dnešního zápasu nečekám vůbec nic, ale vsadil jsem 1 na Vítkovice "

Mám taky jedničku, ale z čistě pragmatického důvodu. Aspoň budu případně o něco míň nasranej 8-)

+1
otaznik11
Patriot +130
04.11.22 v 12:00

reakce na Coocen: ,,Tohle je ale od Pardubic parádní reakce - mají tým velmi dobře..." zobrazit příspěvekTohle je ale od Pardubic parádní reakce - mají tým velmi dobře namíchanej. Za to náš kouč ze hry stáhnul Milana Jurčinu a nenasazuje ani Safina. Zoufale nám chybí tvrďáci a tvrdá hra obecně. Hlavně že pořád hrají G Thorell a Simon. Jak je možné že to tak je, má někdo skutečné vysvětlení? Jinak Šťastný za výše zmíněné duo a doplatek by byl super trejd. "

Parádní reakce by bylo kdyby ho zmydlil jeden, ale ne, že do něj buší tři. Zrovna krysa Musil z Třince má tuhle praxi zážitou pěkně. I s námi měl v bitce Třinec početní převahu.

+2
otaznik12
Kimi R. +241
04.11.22 v 11:52

Pokud dneska nastoupí G.Thorell, tak to snad budu už bojkotovat.

1830.png
ReiN +546
04.11.22 v 11:37

Skutečný vysvětlení je to, že Patera vůbec neví co má dělat a proto je to celý absolutně random :-D

otaznik14
Coocen +104
04.11.22 v 10:45

reakce na Patriot: ,,Parbuzny dneska zase za tři. Klimek řádil 8-) Zákrok zbytečnej, i..." zobrazit příspěvekParbuzny dneska zase za tři. Klimek řádil 8-) Zákrok zbytečnej, i když je tam velká polehčující okolnost - a sice, že šlo zrovna o tu třineckou zrzavou svini. Bitka 3 ku 1 je taky tak trošku po cikánsku, Dědek boys jsou holt samí féroví kluci :-D

hokej.cz/adam-musil-...

V neděli je smáznem *KOSA* :-D "

Tohle je ale od Pardubic parádní reakce - mají tým velmi dobře namíchanej. Za to náš kouč ze hry stáhnul Milana Jurčinu a nenasazuje ani Safina. Zoufale nám chybí tvrďáci a tvrdá hra obecně. Hlavně že pořád hrají G Thorell a Simon. Jak je možné že to tak je, má někdo skutečné vysvětlení? Jinak Šťastný za výše zmíněné duo a doplatek by byl super trejd.

5.png
Schaschek +3284
04.11.22 v 10:37

reakce na Lord: ,,Dneska moc nevěřím že vyhrajeme. Vítky jsou v dobré formě. "

Hlavně v neděli to chce, perníkáři vylezli z kanálu po těch letech bídy a je jich všude plno *FUCKU*

otaznik16
Lord +66
04.11.22 v 10:34

reakce na rad55: ,,Otázka dne: Budeme hrát dobře, nebo jako vždycky? *FLAGSPA* "

Dneska moc nevěřím že vyhrajeme. Vítky jsou v dobré formě.

otaznik17
Kubajs +330
04.11.22 v 10:34

Zapnul jsem YouTube a první video co mi to nabídlo bylo toto:

youtu.be/hWHrHq7mokk

Taková nostalgie, naprostá dominance, takovou Spartu bych chtěl zase vidět *THISISSPARTA*

otaznik18
Dave624 +104
04.11.22 v 10:30

Já od dnešního zápasu nečekám vůbec nic, ale vsadil jsem 1 na Vítkovice

5.png
Schaschek +3284
04.11.22 v 10:23

reakce na Kubajs: ,,Nené, Gusta bude dneska první centr[:-} "

Gusta Havel? Tak to se těším *FLAGHC*

otaznik20
rad55 +670
04.11.22 v 10:15

Otázka dne: Budeme hrát dobře, nebo jako vždycky?
*FLAGSPA*

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Následující zápasy

• 23. března - 17:00
    19.png
    TRI (venku)
    Extraliga (ČF3)
  • 24. března - 19:00
    19.png