Sparta Hockey Supporters - Stránky fanoušků hokejové Sparty

Diskusní fórum

Napsat příspěvek

smiley-coolsmiley-crysmiley-embarassedmiley-foot-in-mouthsmiley-frownsmiley-innocentsmiley-kisssmiley-laughingsmiley-money-mouthsmiley-sealedsmiley-smilesmiley-surprisedsmiley-tongue-outsmiley-undecidedsmiley-winksmiley-yellzvracetmusicpipaochlastovecinknutifuckyouaykamosiochlastakalickosalebkacertiksilenyanoneokoliznutisorryhahavykulenyvyhlizimimonemocnypffksichtopekacasbravopeklozachrankapivo155gchahpsmilespashssshsflagthisisspartajujwsparta_kick_slaviaboxersala
Odeslat
Další stránky:
5.png
Schaschek +3284
04.11.22 v 17:04

reakce na Kimi R.: ,,Hele nevím jestli to mohu takhle veřejně propálit, ale přes léto..." zobrazit příspěvekHele nevím jestli to mohu takhle veřejně propálit, ale přes léto když jsme s Toňákem objížděli republiku našema drahejma kárama, tak jsme se cestou zpět stavili v Brně a od Zábranskýho jsme za 10 stříbrných koupili to jejich tlačítko na play off mód (poslední roky mu to nějak blblo v těch předkolech a potřeboval doplnit měšec na Ščotku), takže bych byl v klidu."

:-D :-D

otaznik2
Kimi R. +241
04.11.22 v 17:01

Hele nevím jestli to mohu takhle veřejně propálit, ale přes léto když jsme s Toňákem objížděli republiku našema drahejma kárama, tak jsme se cestou zpět stavili v Brně a od Zábranskýho jsme za 10 stříbrných koupili to jejich tlačítko na play off mód (poslední roky mu to nějak blblo v těch předkolech a potřeboval doplnit měšec na Ščotku), takže bych byl v klidu.

+2
892.jpg
MartinMegadeth +3304
04.11.22 v 16:55

reakce na PLHA: ,,Ahoj všem, díky pracovně otcovským povinnostem jsem se tady dlouho..." zobrazit příspěvekAhoj všem, díky pracovně otcovským povinnostem jsem se tady dlouho neozval. Ale situace je vážná, ne-li kritická. Začnu kopačkami: na Spartu chodím od mých šesti let. Paradoxně jsem byl poprvé na Spartě s tátou v Edenu na derby skoro přesně před 40 lety. Musím říct, že tak jako po poslední estrádě jsem se za výkon Sparty ještě nestyděl. To byla beznaděj, zmar a bída. Co se týká hokeje, tam musí být něco špatně v kabině. I přes pokročilý věk a kila se stále ještě snažím na amatérské úrovni honit touš po ledě, a zrovna včera jsme si v šatně slíbili, že nikdo nic nevypustí a bude makat na 110%. Odměnou nám byla sice jen remíza, ale každý se mohl všem podívat do očí s čistým svědomím. Je pravda, že v mých 20 letech by mě ani ve snu nenapadlo, jak dlouho budu 26 poté čekat na titul ať kopací či hokejový. Být Sparťanem je poslední dobou řehole a utrpení ( notabene když se teď roztrhl pytel s fanoušky úspěchu zpoza trati v městské části Praha 10). SPARTA PRAHA Forever *THISISSPARTA* "

Hokejová Sparta čekala na titul 36 let. Tento rekord, pevně doufám, atakovat nebudeme, i když se pomalými krůčky blížíme už k jeho polovině. A to si vzpomenu jak se mi v mladých letech zdálo nekonečné čekání od posledního federálního titulu do toho v roce 2000. *SILENY* Fotbalová Sparta v poválečné historii čekala na titul jedenáct (1954-1965) a potom sedmnáct (1967-1984) let. Ve čtyřiaosmdesátém mě jako kluka vzal tatínek na rozhodující zápas do Žiliny a pamatuji si, že tam tenkrát byli po zisku titulu Sparťani hodně naměkko. Třeba jednou taky budeme. Počítám, že jedenáct let čekání na titul pod taktovkou sv, trojice na Letné hravě vyrovnáme a překonáme. A nedivil bych se kdybychom vyrovnali i tu sedmnáctku. *NAPR****

892.jpg
MartinMegadeth +3304
04.11.22 v 16:50

reakce na SkinNboneZ: ,,Dneska presne tohle resil Radiozurnal a Kari odpovedel,ze pri zapasech..." zobrazit příspěvekDneska presne tohle resil Radiozurnal a Kari odpovedel,ze pri zapasech sleduje jednotlive hrace a nezajima ho vykon celeho tymu a,ze u Vitoucha a Janduse vidi to,jak si predstavuje hrace v narodaku.Bojovnost,duraz,poctivost a,ze v nich vidi velky potencial.Nemecka neresili,neb to neni novacek."

Jojo, on to zmiňoval i článek z Deníku Sport, na který jsem dával včera odkaz, takže bych řekl, že jeho autor kromě tiskovky Kariho tebou zmíněný pořad na Radiožurnálu dost možná také poslouchal. *HAHA* Ale proč ne, Kari na mě působí dojmem, že ví co dělá i co chce. A klukům jako Janduš nebo Vitouch může národní tým jedině prospět. Ať Karjalu užijí a hlavně ať se nezraní. *POSILOVNA*

+1
otaznik5
Sparťan777 +142
04.11.22 v 16:47

Dnešní sestava bratři Thorellové IN s Milan Jurčina opět OUT! :-!

892.jpg
MartinMegadeth +3304
04.11.22 v 16:46

reakce na rad55: ,,https://www.hokej.cz/hokejka-clanek/vim-kde-mam-koreny-moc-rad-se-vrac..." zobrazit příspěvekwww.hokej.cz/hokejka...
A po tomhle rozhovoru jsem nabyl dojmu, že už to má mentalitou hozené víc do Německa než do Čech. Bohužel."

Dojem z Pavla Grosse mám stejný, že je náturou víc Němec než Čech, ale nevím proč bohužel. Ona německá povaha bazírující na disciplíně, řádu a systému není špatný základ, pokud tam není jen to jako u Kroupy. A u Grosse si myslím, že by hokej hráčům nezakazoval a nenutil je jen nahazovat a protečovávat puky. Ostatně kluby, které v Německu trénoval a které jsem viděl takový hokej nikdy nehrály. Problém u něj vidím hlavně, že jemu se do českého zatuchlého rybníčku evidentně moc nechce. *NE*

+1
892.jpg
MartinMegadeth +3304
04.11.22 v 16:43

Dobré odpoledne všem. Čuchám, že se rýsuje moc pěkný Sparťanský víkend: dnes ostuda ve Vítkovicích, zítra blamáž v Plzni a v neděli trapas proti Pardubicím. *FUCKU* Dnešek ne že by mi byl jedno, ale venku nějaký další náklep ještě unesu. Zítra od kopaček v Plzni nic nečekám. Po derby v Edenu nevím co víc by mě mohlo šokovat, i když hoši zvládnou neustále překvapovat a posouvat dno. *KSICHT* Ale jestli neděle proti Pardubicím skončí nějakou ostudou, tak budu kardinálně na*rán. Kvůli rozšíření Klubu legend HCS, protože nějakou maškarádu si bývalé ikony Sparty rozhodně k uctění svých jmen nezaslouží. *NAPR****

otaznik8
rad55 +670
04.11.22 v 16:42

Sestava je prohozená. Patero ty pojedeš *METAL*

5.png
Schaschek +3284
04.11.22 v 16:37

Gustav druhá lajna tpč *FUCKU*

291.jpg
Bumbi +154
04.11.22 v 16:34

reakce na gulbis: ,,Dneska mimo sestavu Simon a Jandus. Kořenář v bráně a Gustav ve 2..." zobrazit příspěvekDneska mimo sestavu Simon a Jandus. Kořenář v bráně a Gustav ve 2 útoku. To zas bude něco."

Jandus je 7. bek

otaznik11
gulbis +99
04.11.22 v 16:23

Dneska mimo sestavu Simon a Jandus. Kořenář v bráně a Gustav ve 2 útoku. To zas bude něco.

5.png
Schaschek +3284
04.11.22 v 16:10

Změny v CHL.

hokej.cz/revoluce-v-...

350.jpg
chuli +143
04.11.22 v 16:05

reakce na Kimi R.: ,,Mám v plánu dneska oplývat vtipem až do naší 15 střely v..." zobrazit příspěvekMám v plánu dneska oplývat vtipem až do naší 15 střely v zápase, takže bych to viděl tak na 56 minutu zápasu. "

Hele když dáme s 15 střel 5 golů já budu spokojen .. *KSICHT* *KSICHT* *KSICHT*

350.jpg
chuli +143

reakce na Schaschek: ,,Hokejový Tvrdík se nezapomněl vyjádřit :-D..." zobrazit příspěvekHokejový Tvrdík se nezapomněl vyjádřit :-D

isport.blesk.cz/clan..."

Koho zajímá názor tohohle zm*da? *NAPR**** *NAPR****

350.jpg
chuli +143

Já budu skromný ..stačí mi první obraná dvojice - Kempný- Klok :D

1830.png
ReiN +546
04.11.22 v 15:31

reakce na Kimi R.: ,,Mám v plánu dneska oplývat vtipem až do naší 15 střely v..." zobrazit příspěvekMám v plánu dneska oplývat vtipem až do naší 15 střely v zápase, takže bych to viděl tak na 56 minutu zápasu. "

Aby se tímhle požadavkem ty vtipy nemusely přenést až do nedělního zápasu *HAHA*

otaznik17
Kimi R. +241
04.11.22 v 15:07

reakce na Schaschek: ,,:-D :-D :-D Ty dneska jedeš bomby *THUMBSUP* "

Mám v plánu dneska oplývat vtipem až do naší 15 střely v zápase, takže bych to viděl tak na 56 minutu zápasu.

+1
903.jpg
loupák +554
04.11.22 v 14:48

reakce na Schaschek: ,,Hokejový Tvrdík se nezapomněl vyjádřit :-D..." zobrazit příspěvekHokejový Tvrdík se nezapomněl vyjádřit :-D

isport.blesk.cz/clan..."

Je to jenom obyčejný ***.

5.png
Schaschek +3284
04.11.22 v 14:31

reakce na Kimi R.: ,,Ano, je to takhle domluvené a má to i ve smlouvě. U všech..." zobrazit příspěvekAno, je to takhle domluvené a má to i ve smlouvě. U všech jednání jsem osobně a Ton s Hlinkou mi říkají Holešovický dusek"

:-D :-D :-D Ty dneska jedeš bomby *THUMBSUP*

5.png
Schaschek +3284
04.11.22 v 14:30

Hokejový Tvrdík se nezapomněl vyjádřit :-D

isport.blesk.cz/clan...

Další stránky:

Choreofond

Podpořte prosím také náš choreo tým. Více se dočtete v sekci:

• Choreofond

Následující zápasy

• 23. března - 17:00